Minister Dodson geeft lidmaatschap DOE niet op

54

PARAMARIBO, 24 jul – Minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen laat zich op geen enkele manier ertoe bewegen zijn politieke partij de rug toe te keren. De partij voor Democratie & Ontwikkeling in Eenheid, DOE, is weliswaar uit de coalitie gezet. Dodson geeft zijn ministerschap niet op.

Na het verzoek van president Desiré Bouterse om aan te blijven, had DOE zich dar teleurgesteld over uit gelaten. Er zijn zelfs partijleden die vinden dat Dodson moet worden geroyeerd. Hij had moeten aftreden. “Natuurlijke Hulpbronnen is geen DOE-ministerie, iets wat vanaf het begin duidelijk was. Het is een ministerie van Suriname”, zegt Dodson tegenover de Times of Suriname.

Wie wil dienen, mag niet gehinderd worden. Ook zonder de partij die je voordraagt, moet het door kunnen gaan. Voor rationaliseren moet er altijd een gat of gaatje te vinden zijn. “Ik heb nooit de belangen van DOE voorkeur gegeven boven landsbelang”, aldus Dodson. Hij kan dus naadloos doorgaan. Dodson is overigens niet van plan het lidmaatschap op te geven. “Ik ben en blijf lid van de partij.”

Bekijk ook:

54 REACTIES

 1. Dodson blijft ook lid van de zwembond en van de voetbalbond en van Combémarkt.
  Tegenwoordig wordt men vooral lid als er voordeel te halen valt.


  Maak melding

 2. Ach ja, ik zou wel minister blijven maar uit het oogpunt van verantwoordelijkheid de partij DOE wel tekst en uitleg geven waarom ik heb gekozen om minister te blijven.
  Alleen lafaards leggen geen verantwoording af


  Maak melding

 3. Wat een slapjanus!

  Je kiezers van DOE bedriegen en vervolgens als lid van deze partij aan blijven??

  Waar is het respect van de bestuurders in Suriname voor de keizers en overigen in het land gebleven??

  Geen wonder dat het land naar de kloten gaat!!
  Gebrek aan moraal en zelfrespect.


  Maak melding

 4. nee hoor er zijn grenzen
  hij en zijn partij hebben hun ziel allang verkocht toen ze met bouta gingen samenwerken.
  ze varen gewoon mee in het bootje van een moordenaar die de leiding heeft en de koers bepaald
  dot son zijn kwik temperatuur staat op 100 en vreest als zuiger voor zijn salaris en zijn riante vergoedingen die hij krijgt ten koste van de suriname
  wat heeft deze man nu precies gedaan voor zijn geld?
  niets, weg met dat meelopertje


  Maak melding

 5. Devil Son en geen dog son
  Dominee Breedbek strategie is dit. Op de achtergrond werken nog steeds samen.
  Elke leest dominee Breedbek uit een tekst voor zijn oom desi. ‘Vrees niet, het chof gaat je redden’


  Maak melding

 6. Devil Son en geen dog son
  Dominee Breedbek strategie is dit. Op de achtergrond werken ze nog steeds samen.
  Elke dag leest dominee Breedbek een tekst voor zijn oom desi. ‘Vrees niet, het chof gaat je redden’


  Maak melding

 7. Law mang torie gun dodson a ministerschap.iedereen zou aanblijven. Ik ken geen ene minister die uit zich zelf bedankt voor het ministerschap. En ik weet dat jullie ook niet zou bedanken. Dus mek a mang njang na eng geluk. GADO GIE


  Maak melding

 8. Dodson maakt zichzelf belachelijk.Deze grappenmaker is een overloper en heeft Breeveld verraden.Hij moet zich schamen.Breeveld begrijp ik ook niet.Hij werd plotseling een loopjongen van Bouterse die niet serieus genomen moet worden.Hij kan liever in de EBGS kerk gaan helpen.Dat is mijn advies aan hem.Hij heeft zich laten naaien door Bouterse.


  Maak melding

 9. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN GERECHTIGHEID…TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  Deze meneer zegt:
  – ‘ Wie wil dienen, mag niet gehinderd worden. ‘ Ja. in dit geval wie de DUIVEL VAN EEN PRESIDENT wil dienen, mag niet gehinderd worden!. Daar zorgt hij wel voor natuurlijk. Afschuwelijk hoe mensen vanuit duivelse handelingen ook nog denken dat ze goed bezig zijn.

  “Ik heb nooit de belangen van DOE voorkeur gegeven boven landsbelang”,
  Als je spreekt over LANDSBELANG DIENEN, dan moet je weten dat dit volledig gepaard gaat met OPRECHTHEID, want anders heeft het geen zin. Landsbelang dienen en tevens oneerlijk bezig zijn, en het KWAAD dienen brengt het land nog verder naar de afgrond!

  LICHTBOODSCHAP:
  GROTE WOORDEN die uitgesproken worden vanuit een ONZUIVER ( bedrieglijk) innerlijk. ‘ zullen alleen maar GIF zaaien, en dus NOOIT vruchtbaar werken.
  (Een van de Universele Wetten) Dit komt omdat er GEEN ZEGEN op rust! Ze dienen enkel als misleiding, en de ONTWAAKTE mens heeft dit door!

  Het LICHT is MACHTIGER dan de duistere wereld….De WAARHEID KRACHTIGER dan de leugen, want al is de LEUGEN NOG ZO SNEL… DE WAARHEID ACHTERHAALT HEM WEL!!!

  MESSAGE FROM GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 10. @romy
  dit is nou de mentaliteit dat suriname kapot maakt
  nee, jongen, integere mensen gaan niet eens in zee met een crimineel, dat zijn jouw soort mensen
  je denkt zelf dat het de normaalste zaak is van de wereld
  je bent een triest geval samen met je vriendenkring


  Maak melding

 11. Het is allemaal begonnen met dominee Carl Breeveld die hemel en aarde bewoog om ook wat van de regeermacht te proeven.
  De kleine Heilige die een samenwerking is aangegaan met een machtwellustige DiDiBrie.
  Laten we wel wezen, wat voor inbreng kan je hebben met slechts één zetel?
  Nu wordt Dodson van alles verweten, maar de bronoorzaak is Carl, die met zijn onbegrijpelijke toetreden tot de coalitie verraad heeft gepleegd tegenover zijn achterban.
  Te yu é jang anga DiDiBri yu mu habi wan langa forku!!!

  DOE/Carl kan zetelwinst in de eerstvolgende verkiezingen vergeten, de partij heeft teveel gezichtsverlies geleden en verraad in de politiek wordt altijd afgestraft.


  Maak melding

 12. Deze lafaard heeft Sapoen en Chitan als voorbeeld gezien, niet in belang van de partij waardoor hij is voorgedragen, maar zogenaamd in landsbelang, en om nog geloofwaardig over te komen, zegt hij zijn lidmaatschap van Doe niet op, ook al kotsen ze deze bedrieger uit, zoals bij Sapoen en Chitan het geval is.


  Maak melding

 13. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ…ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN RECHTVAARDIGHEID…TOT IN DEN EEUWIGHEID!
  Deze hele regering met de president moet aftreden, want ze VERGIFTIGEN HET LAND MET DE DAG. Hoe kan een moordenaar een land zo lang blijven besturen, en zogenaamd gezonden zijn door ‘ GOD’.

  ‘ Het is Godswil’ hoor je de dommen zeggen. Welke God bedoelen deze leugenaars? Waarschijnlijk de God van HET KWAAD, van ONRECHT, van LIST EN BEDROG!
  Maar die vraagt om het brengen VAN OFFERS, en de offers brengen het volk nu na de vele misleidingen en valse beloftes waar velen heilig in geloofden en ook in dit geval de vice president op wiens energie wordt geleefd door de moordenaar. Want het valt zo op dat deze man totaal niet KRACHTIG overkomt, en alles gewoon opvolgt wat hem wordt opgedragen. Heeft hij zelf ook nog EEN STEM EN EIGEN MENING? Zijn energie wordt alleen maar misbruikt door Bouterse. Men moet weten dat alles met de samenwerking met de duivel nu naar buiten komt. Alles wat men geheim wilt blijven houden VOOR GELD EN MACHT zal NIET MEER LUKKEN!De WAARHEID zal het overwinnen van de angst .

  ALLE DUISTERNIS KOMT NU AAN HET LICHT! DIT IS NOODZAKELIJK OM DE WERELD TE VERLICHTEN EN HET GOEDE ZO IN DE WERELD KAN GAAN OVERHEERSEN!
  OOK INFORMATIE OVER RELIGIES! DE NAAM GOD WORDT VOOR VELE DUISTERE HANDELINGEN WERELDWIJD MISBRUIKT DOOR VELE RELIGIES EN OOK DIT DIENT NU GEZUIVERD TE WORDEN!!!

  MESSAGE FROM GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 14. Democratie & Ontwikkeling in Eenheid.
  Deze minister laat de naam van zijn partij niet vallen.
  Hij laat zien hoe men eenheid moet tonen.

  Rede hierom vindt de baas van de partij niet erg dat hij aan blijft.


  Maak melding

 15. Dodson is een NDP mol die alleen lid blijft om DOE van binnenuit uit te hollen. PL en de NPS hebben dat ondervonden met Sapoen en Kensenhuis. Dodson is van dezelfde slag. De man heeft het eergevoel en zelfrespect van een schaamluis. DOE moet hem zo snel mogelijk uit de partij gooien.


  Maak melding

 16. Deze rioolrat heeft het tegendeel bewezen!! Hij laat zijn partij in de steek!! wat een verrader zeg!! en jawel hoor!! hij praat over landsbelang!!

  Pe honing de, drape ding mira ay go en ay tang hanga leki wan hyena!!

  Waar eten te halen valt, vindt je altijd hongerige honden toch, of niet soms??


  Maak melding

 17. Politieke figuren en politieke partijen uit de regering, coalitie of andere samenwerkingsverbanden trappen schijnt in Suriname het alleenrecht van Desiley te zijn, de bondgenoten, met name ministers en politieke partijen die door Bouta in loop der jaren geliquideerd zijn, zijn niet meer uit het hoofd op te noemen, het moeten er intussen al meer dan 200 zijn.

  Voor andere voorzitters van politieke organisaties is het onmogelijk om leden, die om een of andere reden bij de partij in ongenade zijn gevallen, terug te roepen of uit de partij te zetten, als Desiley dat tenminste niet wil. Somohardjo en nu Breeveld weten daar alles van.


  Maak melding

 18. Letterlijk kolder wat dodson zegt!!! Samen uit samen thuis…..is de regel……!!! Hij zet en zn partij en zichzelf gewoon te kijk!!!


  Maak melding

 19. Creolen zijn nooit te vertrouwen.
  Dat ze nooit te vertrouwen zijn dat wisten wij al maar telkens zien wij de bewijzen weer.
  Wij weten allemaal dat creolen geen harde werkers zijn dus deze minister doet hier niet ten onder.
  Wat een vervloekt volk zeg.
  Op de opsporings lijst zijn negen van de tien meest gezochte criminelen en moordenaars creolen.
  Zoek maar op de meest gezochte criminelen in Suriname.


  Maak melding

 20. Henk Molenaar2016

  Voor 99,8 procent van de Surinaamse politici geldt:

  EIGEN ZAKKEN VULLEN EERST!
  =
  =
  De waard kijk ook niet anders naar zijn gasten, je hebt gelijk.


  Maak melding

 21. Dus Dodson de onbeschaamde gaat van 2 wallen snoepen?!
  Dus als DOE tegen wil stemmen weet niemand van de DOE of Dodson voor de ndp gaat stemmen als ndper?!
  Stap naar de rechter DOE en verwijder Dodson netals gebeurd is met Chitan En Sapoen.Laat Dodson opdonderen hij hoort bij de ndp thuis.Bouta moet niet bepalen voor jullie. .


  Maak melding

 22. als doe geen maat regelen treft tegen deze man,dot-son dan kun je gerust stellen,dat het een afgesproken zaak is om toch nog in de boeven bende regering te blijven mee heulen.,.

  zo zijn wij suris,,eten van verschillende wallen..wanneer het uit komt..


  Maak melding

 23. Dit was een van de voorwaarden om aan te mogen blijven als minister.
  Hij moet lid blijven van DOE om als mol te fungeren. Hij zal dan de vergaderingen van DOE (open en besloten) bijwonen om daarna verplicht verslag uit te brengen aan zijn lord.

  Politici in Suriname zijn Azimas (bloedzuigers)
  Hun intenties zijn overduidelijk en ze gaan over lijken.

  Het volk staat (apatisch) erbij en kijkt ernaar.
  Ze zijn helemaal murw geslagen, ze struggelen en hosselen om te overleven waardoor het grotere plaatje aan ze voorbij gaat. Dat is ook de doelbewuste strategie van de awaries.


  Maak melding

 24. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN GERECHTIGHEID…TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  HET LIJKT ER WEL OP DAT DE CREOLEN OFWEL AFRO SURINAMERS INDERDAAD SURINAME PROBEREN OVER TE NEMEN OP ALLERLEI GEBIEDEN.
  WAAROM PROBEREN JULLIE HET LAND EN DE CULTUUR VAN DE INHEEMSEN TE STELEN? WAT IK VOEL IS DAT ER EEN DOMINANTE AFRIKAANSE KWADE GEEST IN SURINAME NU HEERST EN WAAR BOUTERSE EN DE REGERING OOK MEE SAMENWERKEN!

  DE AFRIKAANSE MUZIEK IS OOK MET DE INHEEMSE MUZIEK GEMENGD. VELEN DRAGEN OOK INHEEMSE KLEDERDRACHT. HEBBEN HET OVER INGIE WINTIE. OOK ZAG IK ERGENS HET WAPEN VAN SURINAME HANGEN EN OOK DAT HAD MEN VERANDERD NL. VAN TWEE ‘ INHEEMSEN’ NAAR EEN ‘ INHEEMSE EN EEN AFRIKAAN. JA ZO VER GAAT MEN NU. TOTAAL GEEN RESPECT VOOR DE INHEEMSE VOORVADERS, EN HET LAND. BLIJFT TOCH JE EIGEN DING BEHOUDEN EN PROBEER NIET TE OVERHEERSEN EN TE PRONKEN MET RIJKDOM VAN EEN ANDER CULTUUR. ER WORDT OOK ONTZETTEND VEEL GESTOLEN IN EIGEN BELANG. EN MET VOODOO GEWERKT VOOR BEROEMDHEID…RIJKDOM EN MACHT. DOCH DIT VRAAGT OM VELE OFFERS BRENGEN IN DE GEMEENSCHAP WAAR VELE KINDEREN EN NAGESLACHTEN HELAAS WEER MEE BELAST WORDEN. STRIJD EN VERDEELDHEID DIE ZICH BLIJVEN VOORTZETTEN!

  IN AMERIKA HEBBEN DE EUROPEANEN TOEN ZE HET LAND OVERNAMEN DE NATIVES CULTUUR HELEMAAL VERZWAKT MET HET CHRISTENDOM, EN ZORGEN ZE ERVOOR DAT ZE GROTENDEELS NOG WORDEN DOODGEZWEGEN, DOCH HUN SPIRITUELE KRACHT ZAL WEER VAN ZICH LATEN HOREN! OOK DE AFRO AMERIKANEN TONEN NAUWELIJKS SOLIDARITEIT MET HEN, TERWIJL ZE IN FEITE OOK WETEN IN WAT VOOR ONRECHT ZE NOG STEEDS LEVEN. VELE NATIVES WORDEN OOK VERMOORD DOOR DE POLITIE, MAAR HET WERELDNIEUWS BRENGT DIT NOOIT NAAR BUITEN. DUS MEN DENKT DAT AMERIKA GROTENDEELS UIT EEN ZWART- WITTE WERELD BESTAAT. WAT EEN BEDRIEGLIJKE EN INZICHTARME WERELD. AMERIKA IS KLEURRIJK EN NIET ZWART- WIT!
  IK HEB HET NIET OVER VERHEERLIJKING VAN EEN VOLK, MAAR OVER HET GROTE ONRECHT DAT HEN NOG STEEDS WORDT AANGEDAAN. BETREFFENDE OOK HUN GRONDRECHTEN WAAR ZE VOOR MOETEN BLIJVEN STRIJDEN! ONBEGRIJPELIJK!

  SURINAME IS ER NU AAN TOE DAT DE POLITIEK EEN AFSPIEGELING GEEFT VAN DE MULTICULTURELE SAMENLEVING. EN NOGMAALS VOOR DE MENSEN DIE HET MAAR OVER DE ‘ INDIAANSE PRESIDENT’ BLIJVEN HEBBEN. DIT IS EEN GROTE LEUGEN, WANT WIE HEEFT EEN ‘ INDIAAN’ MET KROEZIG HAAR GEZIEN? HIJ IS GEMIXT EN WERKT OOK MEER MET DE AFRIKAANSE WINTIE CULTUUR.
  DUS DEZE LEUGEN HOORT NIET LANGER VERSPREID TE WORDEN EN DE VOORVADERS VAN HET LAND TE BELEDIGEN!!!

  WAAR SURINAME OOIT ALS CARIBISCH LAND WERD BESCHOUWD MET OOK TOEN DE MOOIE MUZIEK, IS HET MOOIE- EN EXOTISCHE HELEMAAL VERDWENEN. HEEL JAMMER!

  ALS JE NEDERLANDERS VERTELD DAT SURINAME EEN MULTICULTUREEL LAND IS EN DOOR NEDERLAND MULTICULTUREEL IS GEMAAKT REAGEREN VELEN VERBAASD. VELEN DENKEN DAT ER ALLEEN MAAR AFRO SURINAMERS WONEN, EN WETEN NIETS AF VAN DE INHEEMSEN, DE JAVANEN, DE HINDUSTANEN, CHINEZEN…ETC. DIE ER OOK WONEN. HEEL JAMMER! ACH JA, DE NEDERLANDSE MEDIA WERKT ER OOK GRAAG ZELF AAN MEE. HET IS EEN LIEFDE- HAAT VERHOUDING EN DE ILLUSIE VAN ‘ ZWART- WITTE WERELD’ EN OM VERDEELDHEID EN DISCRIMINATIE IN STAND TE HOUDEN.

  SURINAME IS KLEURRIJK EN NIET ZWART/ WIT!….NEDERLAND IS KLEURRIJK, EN NIET ZWART/ WIT!…DE WERELD IS KLEURRIJK EN NIET ZWART/ WIT! EN EIGENLIJK BESTAAT ER OOK GEEN WITTE MENS, ZOALS ER WEL WITTE DIEREN BESTAAN!!! DOOR ECHT BEWUST TE LEVEN, ZULLEN WE OOK DE VELE ILLUSIES ONTDEKKEN DIE WE VAAK MAAR KLAKKELOOS AANNEMEN EN VANUIT BLIJVEN LEVEN.

  EN JA IK MAG VANUIT DEZE GETUIGENIS ‘ LICHT EN WAARHEID…… ‘ MIJN BOODSCHAPPEN NAAR BUITEN DRAGEN, OMDAT IK NOGAL VEEL TEGENWERKING HEB GEKEND EN OOK EEN PERIODE VAN ANGST DAT MEN MIJ KWAAD ZOU WILLEN AANDOEN ( WAT IN DEZE WERELD MET AFGUNSTIGE MENSEN NOGAL VEEL VOORKOMT) , EN IK DUS NIET VANUIT MIJN EERLIJK- EN RECHTVAARDIGE HART DURFDE TE SPREKEN.
  DOCH VERTROUWEN IN ‘ MIJN KRACHTIGE LEIDING’ HEEFT HET GEWONNEN VAN DE ANGST, EN VOEL DE KRACHT NU VOLLEDIG OM DE BOODSCHAPPEN VAN LICHT EN WAARHEID TE VERKONDIGEN!!!
  MET NAME OOK DE BOODSCHAPPEN OVER MOEDER AARDE….OVER BESCHERMING VAN KINDEREN EN HET RESPECT OOK VOOR INHEEMSE VOLKEREN DIE OVER HET ALGEMEEN DOOR VELE RELIGIEUZE INSTITUTEN NIET GERESPECTEERD WORDEN!.

  HELAAS WORDT ER OOK HAAST NOOIT BEDANKT VOOR DE INZICHTEN EN LICHTBOODSCHAPPEN (DIE VEEL GEESTELIJKE RIJKDOM BEVATTEN), MAAR WEL ONTZETTEND VEEL GESTOLEN EN GEDAAN ALSOF MEN HET ZELF BEDACHT HEEFT.
  HELAAS LEVEN WE IN EEN WERELD MET VELE JALOERSE- EN HEBZUCHTIGE MENSEN, EN DIT KOMT OOK IN FAMILIE VOOR.
  DOCH NOGMAALS DE BOODSCHAP: ‘ SPIRITUELE/ GODDELIJKE KENNIS EN INFORMATIE AFKOMSTIG VAN DE ZUIVERE ALMACHTIGE BRON DIE MISBRUIKT WORDT DOOR ONZUIVERE ZIELEN VOOR MACHT EN AANZIEN, ZAL NOOIT ZEGEN KENNEN!!!

  IN LICHT…..WAARHEID….KRACHT….EN VERTROUWEN!!!

  MESSAGE FROM GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 25. Waar zijn nu de democratische principes gebleven en wat is DOE als politieke partij met een veronderstelde christelijke signatuur nog waard. Er is geen ruime fantasie voor nodig, om te zien dat minister Dodson zijn zelfrespect aan de duivel heeft verkocht. De attitude van zijne eminentie, de partijvoorzitter van DOE, Carl Breeveld snap ik niet, om in te zien dat hij aan geloofwaardigheid zal gaan inboeten. Hij lijkt de weg van rechtvaardigheid kwijt te zijn , moet ik helaas concluderen. Aan breedsprakigheid heeft men niks, want in zo’n geval lijkt mij, dat die Dodson vanwege verraad aan de partij gewoon geroyeerd dient te worden.

  Pijnlijk is des te meer te weten dat het Surinaamse volk wederom met een kluitje in het riet wordt gestuurd. Het is een klap is in het gezicht van menigeen die weten waar integriteit voor staat. Het spel van de slimme of sluwe tegen de domme of onnozele lakse Surinamer, kent geen einde, moet ik helaas concluderen. En hoe anders het ook moge zijn, Suriname is ondertussen verworden tot een verkapte dictatuur. De machthebbers die door Bouta gedicteerd worden, vanuit zijn verdeel- en heers politiek, zijn er dan ook hier debet aan. Want wat vrijheid en democratie behoort te zijn, werd macht en dat was nooit de bedoeling. Duidelijk is dat het getij van de angst nog steeds regeert en men bang is om verlies van eigen hachje.


  Maak melding

 26. Dit is slechts een politieke afbreuk streek vol met rancune want Dodson begrijpt ook heel goed dat de NDP nu zijn huis is voor de komende jaren.
  DOE zal de man nooit meer ergens voor in kunnen zetten zonder over zijn verraad (eigen belang) na te denken en af te wegen of zijn kennis en kunde opweegt tegen onzekerheid en politiek opportunisme.

  Dodson weet ook dat zonder een enorme opleving van de grondstoffen prijzen de NDP dood is en nooit meer wat zal voor stellen in Suriname. Dus neem het er maar van zolang het nog kan.


  Maak melding

 27. @10;en wat hebben de hindustanen gedaan,dan roven bij OW en grondstelen op grote schaal,gaat het aan een ezel vertellen dat ze hard hebben gewerkt,mi no sabi no wang landbouwer die hard heeft gewerkt en rijk is geworden,wanneer houdt het sprookje op dat jullie harde werkers zijn,misschien noem jij palm drinken hard werken,ik weet waarover ik praat,stelen van koeien,geiten,schapen en andermans landbouwproducten ,daar zijn ze harde werkers in,mi sabi san mi e taki


  Maak melding

 28. Aanvullend 10@;ga eens uitzoeken wie de grootste vrouwen moordenaars zijn,oudersmoordenaars en oplichterspraktijken op hun namen hebben staan,neem gerust de tijd


  Maak melding

 29. Biender je lijkt mij een grote waffel op te zetten.
  Ben je gestoord of heb je net lijm gerookt.
  Geef mij de site die volgens jouw aangeeft wie de grootste moordenaars en ouderen moordenaars enz zijn.
  Als je dat niet kan aangeven dan ben je de grootste idioot en hou voortaan je bek.
  Zal alleen antwoorden als je met bewijs kan komen.
  Lijm snuiver aan jouw nu de keus


  Maak melding

 30. @Biender: ik weet waarover ik praat,stelen van koeien,geiten,schapen en andermans landbouwproducten ,daar zijn ze harde werkers in,mi sabi san mi e taki.

  Is dit een bekentenis dat je ooit (en misschien nog steeds) op het roverspad was?


  Maak melding

 31. @10;ga zelf op onderzoek uit ,of vraag de gegevens bij de PG of begin vanaf nu times of surinam lezen,iedere dg verschijnt er een artikel in de krant,over iemand die zijn vrouw heeft doodgekapt,en daarna de favoriete drank tot zich heeft ingenomen,eigenlijk wil ik geen reclame maken voor die drank want j weet het maar nooit( gramazoom,of glyfozaat)haal eerst de balk uit j oog voordat j anderen wil bespreken,vraag Balesar ex minister van OW hoeveel straten hij heeft geasfalteerd met die 800 miljoen die hij ter beschikking had,dan een paar kleine zandwegen bij plantage Vredenburg


  Maak melding

 32. Saram ik weet waarover ik praat ja;div malen hebben ze mijn landbouw velden leeggeroofd,en in de buurt heb j maar een soort mens wonen


  Maak melding

 33. Wan pipel na10@ is begonnen met modder te gooien naar andere bevolkings gro,iemand moet hem van repliek dienen en uit zijn fantasie droomwereld halen naar de echte wereld


  Maak melding

 34. Normen en waarden, Dollarson?! Noooooit van gehoord! Dollarson wil met de normen en waarden van de partij van de MOORDENAARS in de partij van de pacifisten blijven.


  Maak melding

 35. Biender je moet je hoofd uit de gat, hol van paars weghalen dan zal je de echte waarheid zien. Je zal het daglicht zien, dat je zal leiden naar waarheid en kennis.
  En als de Aziaten zouden besluiten om geen landbouwprodukten meer aan het parisitair Paramaribo te leveren dan zullen ze in de stad anders piepen. Verderf, corruptie, bandeloosheid daar is een associatie met de stad Paramaribo.
  Biender je bent de aanhangsel, de piempel die maar aan het paarse wangedrocht hangt.


  Maak melding

 36. En wie o, wie smokkelen sinds mensenheugenis grote partijen drugs in pompoenen en allerhande landbouwprodukten ? Wie o wie vervoeren drugs in rijstcontainers ??? Creolen ?? Ik dacht het niet !!!


  Maak melding

 37. En welke minister had met geld van de overheid het complete gebit van zn vrouw en huis laten renoveren ? Hoe noemden ze jaren geleden de toenmalige minister NananPanday ? Was het geen NjanjaNG Panday??


  Maak melding

 38. Zeven schone maagden waren op Brokobakka, voor Son Dot,
  vandaar dat hij door de knieen ging !!
  Bouta na master mind; niet voor niets een nakomeling van de Zeeuwse kolonisator a ptjien ingi boi diesie !!!

  Zeven schone maagden wachten ook op Carl, Judas Iskariot, in de achtertuin van DNA


  Maak melding

 39. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN GERECHTIGHEID….TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  @ Mohamed in geval je dit misschien nog niet had gelezen, of je blijft graag geloven in je eigen leugen! Aan u de keuze!

  ‘ EN NOGMAALS VOOR DE MENSEN DIE HET MAAR OVER DE ‘ INDIAANSE PRESIDENT’ BLIJVEN HEBBEN. DIT IS EEN GROTE LEUGEN, WANT WIE HEEFT EEN ‘ INDIAAN’ MET KROEZIG HAAR GEZIEN? HIJ IS GEMIXT EN WERKT OOK MEER MET DE AFRIKAANSE WINTIE CULTUUR.
  DUS DEZE LEUGEN HOORT NIET LANGER VERSPREID TE WORDEN EN DE VOORVADERS VAN HET LAND TE BELEDIGEN!!!

  Message from GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 40. “Voor rationalisering moet er wel een gat of gaatje te vinden zijn ”
  Dat is heel goed uitgedrukt, want bouta had helemaal geen moeite om jou grote gat te vinden.
  Ik wens je heel veel genot toe Dodson, want DDB gaat niet aan gadgets ontbreken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.