Show ‘Vrijspraak’ van Rayen Panday op TV

23

Vrij zijn. Je vrij voelen. Wat doe je als je eindelijk geen verplichtingen meer hebt? Alles wat je leuk vindt natuurlijk! Althans, dat zou je denken. In de cabaret voorstelling ‘Vrijspraak’ zoekt Rayen Panday de weg naar zijn eigen vrijheid. En deze voorstelling is op zaterdagavond 23 juli op TV te zien.

Wanhopig navigeert hij van verdachtmaking tot schuldgevoel, van niets aan de hand tot het tegendeel is bewezen. Zijn motto: met een goed pleidooi kom je overal mee weg. Uitmarkt, Lowlands, did it, done it. Maar ook in Engeland, Frankrijk, de VS en Suriname trad hij op. En volgende week is hij samen met Roué Verveer te zien op Aruba!

‘Vrijspraak’ (2014)
Zaterdag 23 juli 2016
Van 21:50 – 22:45 uur op NPO 3

Bekijk ook:

23 REACTIES

 1. @ Ray,

  Heb je de show van Rayen wel bekeken?
  Denk het haast niet, ik ook niet, maar zal dat zeker doen. Daarna kan ik commentaar geven.

  Jij geeft echter commentaar om het geven van commentaar, terwijl dat helemaal nergens op slaat.

  Waarom jij altijd direct of indirect verwijst naar Bouterse is mij een grote raadsel.


  Maak melding

 2. @ Bimaru,

  En waarom niet die aandacht op het waterkant nieuws?
  Voor de Surinamers die niet over voldoende financiën beschikken om het theater te bezoeken, kunnen ze hier lezen wanneer de shows op tv zijn te zien.


  Maak melding

 3. Liever aandacht voor de comedians dan al die ongenuanceerde chagrijnen, die deze site steeds meer vol schrijven met een hoop onzin.


  Maak melding

 4. @Jiyani,

  Uit het artikel:

  Wanhopig navigeert hij van verdachtmaking [staatsgevaar]
  tot schuldgevoel [als leider ben ik verantwoordelijk voor de decembermoorden, maar ik heb die verantwoordelijkheid helaas nooit genomen],
  van niets aan de hand [neks no fout]
  tot het tegendeel is bewezen [het volk staat achter mij].
  Zijn motto: met een goed pleidooi kom je overal mee weg [gevalletjes Terugroepwet, Artikel 148].


  Maak melding

 5. @Jiyani

  Volgens mij moet je hoofdrolspeler zijn in dit Trieste theaterstuk.,jij kan nog lachen om je Eigen nonsense!
  ‘Zijn motto: met een goed pleidooi kom je overal mee weg’,als deze motto je niet herhinnerd aan de grootste crimineel van Suriname en hoe hij telkens opdraaft met smoesjes dan neem ik aan dat je evenals Ryan Panday een nederlander bent die de serieuze kant van zo een stuk niet kan zien of niet wil zien. En dan degenen die het met je mee eens zijn , die verienen een troffee voor het braaf spelen hier. .


  Maak melding

 6. @ Ray,

  Echt waar Ray, mijn reacties zijn nonsens.
  Ach man je moet minder wauwelen.
  Jouw reacties zijn zo doorzichtig met al dat hahahahaha-gedoe van je.

  Ik moet niks van niemand, alleen van mezelf.


  Maak melding

 7. Ray, lieve schat, ik heb een life. Dus maakt u zich daar maar niet druk om. En mijn life wordt niet beheerst door uw baasje (om uw eigen woorden te gebruiken), ene DDB, die ook nog president blijkt te zijn van Suriname. Misschien hebt u het zelf niet in de gaten (en wellicht voor uzelf maar beter ook) dat u al jaren van en door deze man bezeten bent. U staat a.h.w. met hem op en gaat ermee naar bed. Hij zit helemaal in uw harses en beheerst uw leven.Een goed voorbeeld hiervan uw eerste reactie bij dit artikel. Ook uw andere reacties spreken boekdelen. Need I say more?


  Maak melding

 8. @Get A Life En Jiyani

  Get a Life,
  hier verschillen wij als de maan en de zon,
  geen enkel crimineel komt mij vertellen dat hij de lijder is van het land en dat ik dat moet aanvaarden zonder protest.
  Newsflash voor je..ik ben geen tangpopojantje als jou,ik geef ongezouten mijn mening en als dag in dag uit aan jou slappeling moet vetellen totdat je er bijna doodneervalt van zoveel verveling ik zal het blijven zeggen..laat je niet lijden door een moordenaar,maak je ogen en oren open maak gebruik van ze,laat een moordenaar je niet wijs koimen maken dat hij de geschikste is voor land en volk’…get a life,,,,,,doe wat voor je land …….
  Ik word moe van jullie slappelingen te horen dat ik een obsessive heb voor de moordenaar ,,,echtwaar,worden jullie gauw verliefd op een moordenaar?!
  Ik hoor slappelingen als jou niet protesteren mens wordt wakker en zie wie je lijder in werkelijkheid is…hij is geen godheid maar Judas en Dracula in 1,een dodelijke combinatie …hij is niet goed hij is slecht..Mars get a life….
  Is jou ook en post beloofd?!
  @Jiyani
  Natuurlijk moet je niks van anderen. Niemand is geinteresseerd in jou,althans niemand met een stel gezonde hersenen,Is jou ook een post beloond?!

  @Jiyani


  Maak melding

 9. @ Ray,

  Van jou weet ik heel zeker dat je alleen op deze nieuwssite middels je reacties je tanden laat zien. Papier is geduldig!
  In het echte leven ben je een miezerig mannetje, die nauwelijks zijn mond durft open te maken.
  Je bent een oppervlakkig mens die zichzelf overschreeuwt.


  Maak melding

 10. Brother @Rian,

  That does not matter much!
  When I am really horny, I know only one thing, that poespoessie is poespoessie, no matter which body it inhibits in!


  Maak melding

 11. Ik droomde dat ik met duizenden afro suri met grote luxe schepen naar Afrika terug gingen. Daar werden wij in hokjes gestopt en kregen geen eten en drinken. Ik smeekte ze om we weer te verkopen voor die witten. No body want you ! Look at you.. snauwden ze me af. Badend in het zweet en trillend van angst werd ik wakker.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.