Verkiezingen bestuur Surinaamse Politie Bond

3

Een politieman meldt zich bij een stemlokaal in de Politie Academie op zijn stem uit te brengen. Politieagenten in Suriname stemden maandag voor een nieuw bestuur van de Surinaamse Politie Bond (SPB). Aftredende voorzitter Robby Ramjiawan heeft zich niet herkiesbaar gesteld. Er doen zes lijsten mee aan de verkiezing. De lijsten worden aangevoerd door: Oscar Terborg, Humphrey Naarden, Raoul Hellings, George Randjietsing, Frederik Boldewijn en Lothar Biervliet.

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. En denken ze nog daardoor hun salaris betaald te krijgen…apenrepubiek bedoel je..maak een vuist…en vecht voor je land…Robbie heeft aangegeven gezien dat via een achterdeur geld te halen valt….ogen open a.u.b.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.