donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentAptijt op Zomercarnaval PRE-Party vrijdag 29 juli

Aptijt op Zomercarnaval PRE-Party vrijdag 29 juli

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende Surinaamse band Aptijt is afgelopen weekend aangekomen in Nederland. De band is in het land voor diverse optredens waaronder op het Kwaku festival en samen met o.a. La Rouge en Kayente op vrijdag 29 juli op de CARNAFEST Zomercarnaval PRE-Party op het Rotterdamse Westelijk handelsterrein. Het feest is ook de Birthday Bash van DJ Meo Mania.

Op zaterdag 30 juli vindt het jaarlijkse Rotterdamse Zomercarnaval plaats in de binnenstad van Rotterdam. De dag ervoor, op vrijdag 29 juli is er de Battle of Drums. Direct na de Battle of Drums is er een Zomercarnaval PRE-Party van CARNAFEST. Deze wordt gehouden in Party Club Rotterdam, op het Westelijk handelsterrein. Aptijt treedt daar op met La Rouge, Kayente, MC BadMann, BIGGI, Mike Motion, FASTA, Zelekta, Eric Santana, Meo Mania en D’ Soca Lyon.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar online via www.carnafest.nl of bij restaurant Warung Mini in Den Haag, Warung Mini in Rotterdam(Mini 53) en Billboard Records in Rotterdam. Info via 010-2151770.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES