“Winnen Miss Tropical Beauties Suriname droom die uitkomt”

52

Voor het 23-jarige Surinaamse model Jaleesa Pigot is het winnen van de Miss Tropical Beauties Suriname Verkiezing 2016 een droom die uitkwam. “Ik kan het nog steeds niet geloven. Mijn lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan”, vertelt ze. De Miss Tropical Beauties Suriname Verkiezing werd voor de vijfde keer gehouden.

De nieuwe miss belooft deze titel op een waardige wijze te zullen dragen. “Het is een eer om als trotse Surinaamse vrouw met de titel ‘Miss Tropical Beauties Suriname 2016’ Suriname te vertegenwoordigen en positief op de kaart te plaatsen. Ik geloof in mezelf en ben ready om mijn droom waar te maken!”.

Een miss moet volgens Jaleesa niet alleen mooi zijn van buiten, maar ook van binnen. “Als miss zal je nieuwe uitdagingen aangaan, open staan voor zowel positieve als negatieve kritiek en weten dat de taken niet altijd even leuk zullen zijn.” Jaleesa Pigot mag Suriname vertegenwoordigen tijdens de Miss Supranational 2016, die op 2 december in Polen wordt gehouden.(FOTO: BodyNSoul)

Bekijk ook:


52 REACTIES

 1. @Stanley
  Deze dame heeft het VWO afgerond, vervolgens heeft zij Communicatie gestuurd aan de Hoge school in Rotterdam.
  Ze heeft tot zover wat zinnigs gedaan(wie weet wat ze nog meer wil doen qua opleiding) en ze ziet er heel mooi uit. Beauty and brains.


  Maak melding

 2. @Shinehead er zijn genoeg vacatures in de technische en landbouw sector. Deze dame kan daar zo aan de slag sterker duizenden spook ambtenaren kunnen daar aan de slag. Het is afgelopen met de pret. Wederopbouw betekent schouders eronder zetten. Dat doet Stanley ook.


  Maak melding

 3. Uiteindelijk belanden ze in meerdere bedden. De diverse miss-verkiezingen zijn van en voor de rijken die op deze wijze de mooisten voor zichzelf selecteren.


  Maak melding

 4. Ik vind haar een mooie dame alleen heeft ze iets nep en daarom verdient ze deze titel niet!!

  We weten dat de afriden dames geen sluikhaar van nature hebben!!!!


  Maak melding

 5. Ebony, weet je hoeveel mensen die je dagelijks tegenkomt met allerlei nep hun uiterlijk veranderd hebben? Ze hebben m.b.v.een beugel hun gebit ooglijker gemaakt, ze hebben hun tanden gewit, ze hebben hun haar gekruld of juist recht getrokken, ze hebben hun haar geblondeerd of juist donkerder gekleurd, ze hebben op de zonnebank gelegen om een beetje meer kleur te krijgen, in Venezuela en Columbia (hebben vaak Miss World verkiezingen gewonnen) laten vrouwen een paar ribben verwijderen om een zandloper figuur te krijgen, waarom denk je dat plastisch chirurgen wereldwijd een dikke boterham verdienen enz enz..
  Als alleen vrouwen die niets aan hun uiterlijk veranderd hebben mee mochten doen met Miss verkiezingen, kon men meteen alle Miss verkiezingen wereldwijd opdoeken.

  Ik ken geen enkel volk dat niet met nep hun door God gegeven uiterlijk niet verandert (Make up, sieraden, zich knippen, kammen en scheren enz) maar jij denkt of doet alsof alleen Afriden (wie dat ook mogen zijn) dat doen.


  Maak melding

 6. De een doet dit de ander dat om er leuker en mooier uit te zien.Maar er zijn ook zoveel die er gewoon mooi en verzorgd uit zien zonder teveel op of om te doen.Ik ben er niet op tegen …voor wie het leuk vind ga vooral je gang.Maar ik zal nooit met haar van een ander op mn hoofd rond lopen..daar ligt voor mij de grens…is zoiets van met andermans veren pronken..Niet aan mij besteed.


  Maak melding

 7. Diana, ik zal dat ook niet doen voor ‘moimoi’, maar wat ga je doen wanneer je een bloedtransfusie, hart- of niertransplantatie nodig hebt? En stel dat je na een chemokeur zo kaal als een knikker bent geworden? Ik hoop voor je dat je dat nooit nodig zult hebben, ik wil je alleen duidelijk maken dat je je niet altijd kunt voorstellen waarom iemand anders iets doet, wat jijzelf nooit in je hoofd zou halen Zo lang een persoon anderen geen schade berokkend, mag die persoon van mij alles doen waar hij of zij gelukkig van wordt.


  Maak melding

 8. Volgens Jaleesa moet je niet alleen mooi van buiten zijn, maar ook mooi van binnen zijn, en daar ligt vaak het probleem, want die mooie Surinaamse vrouwen die ik ken, zijn verrot van binnen, en hebben een slechte mentaliteit, en zijn bovendien veeleisend, in vergelijking met bijvoorbeeld Haītiaanse en Columbiaanse dames.


  Maak melding

 9. Jammer dat we haar niet in swimsuit hebben kunnen zien. Ze straalt wel schoonheid uit.

  Communication en beauticontest is niet ver verwijderderd.
  Je vertegenwoordigt het land en als je wint dan mag je de wereld ron reizen. Zaken vertegenwoordigen en mensen ontmoeten. Je kan een tv anchor worden met veel geld.


  Maak melding

 10. Aan Henkes

  Jouw betoog slaat als een tang op een varken.
  Feit is dat afride dames tegenwoordig pronken met andermans veren. Ga naar kwaku en geef je ogen goed de kost.!!!!


  Maak melding

 11. @ebony,

  Stel je dat gezicht van dat meiske voor met kroes haar. Zou anders zijn niet? Beter? slechter? Ik weet het niet, want eerlijk is eerlijk, ik kan dat plaatje in m’n hoofd niet krijgen van dat gezicht met kroes haar.


  Maak melding

 12. Ebony, en zijn zij de enigen die met kunst en vliegwerk iets aan hun uiterlijk veranderen? Geef daar eens antwoord op.

  Als zij de enigen zijn die dat doen, dan hou ik verder mijn mond en heb jij gelijk.

  Ik zou, als ik een dame met kroes haar was mijn haar niet ontkroezen, net zoals ik als Hindoestaanse dame met een donkere huid mijn huid niet zou bleken, als Japanse dame met spleetogen zou ik mijn oogleden niet plastisch chirurgisch laten veranderen, als Libanese dame zou ik mijn Libanese neus niet laten ‘corrigeren’ en zo zou ik nog een tijdje door kunnen gaan. Maar als er dames zijn die dat allemaal willen doen en mij daar niet mee komen lastig vallen, dan mogen ze dat van mij, als ze daar gelukkig van worden.

  In mijn ogen zou Miss Pigot er niet minder aantrekkelijk uitgezien hebben als ze een afro kapsel had gehad, maar waarom zou zij haar kapsel, of wat dan ook, niet mogen veranderen als zij haar kansen om het contest te winnen in deze idiote wereld waarin wij leven daarmee zou kunnen vergroten?

  Overigens zou ik, als ik een dochter had gehad, het niet leuk gevonden hebben als zij mee zou willen doen met een beauty contest, ik zou het haar echter niet verbieden, ik zou het haar echter ten stelligste afraden.


  Maak melding

 13. Wel belachelijk.
  Ik zie alleen een dame die onder gepoederd zit.
  Een laag make-up .
  Als je haar ziet zonder make up dan zou je haar geen 4 punten willen geven.
  Maar ja de grote sterren hebben het ook.


  Maak melding

 14. Dat is ook precies wat ik gezegd hebt ga vooral je gang.Ik heb eens een docu monetaire gezien ging over India.de mensen waren zo arm dat ze geen offer konden brengen dus gaven ze als offer hun haar.Niet wetende dat in the end het zoveel waard is.Daar ligt voor mij de grens.ik pronk niet met andermans veren.Als ik mijn haar zou verliezen zou ik een pruik of haarstuk kopen met een natuurlijke uitstraling.Trouwens ik vind de haarvlechten heel mooi.mits ze niet tot op je bil reiken.Dat is dan wel synthetisch.Ik ben naast een mooie Surinaamse ook een trotse Surinaamse vrouw..


  Maak melding

 15. Ik las pas nog in het blad vrouw…over een Surinaamse die nu 2 beauty salons hier heeft.zij zelf draagt ook Afro haar.Ook een paar nichtjes van me..goed verzorgd.Er is niets mis mee,anders was er iets met God mis..maar we willen graag zoals een ander zijn.WIE WIL ER ALS ONS ZIJN??Niemand omdat we vaak geen trotse Surinaamse vrouw zijn.


  Maak melding

 16. Een ander vrouw zoals wordt aangehaald heeft sluik haar maar zet in de zomer ook gezellig vlechtjes in en dan wat krulletjes en dan weer sluik.Zolang het een mode item is.Maar het moet niet voortkomen uit wanhoop, ontevredenheid, het willen zijn als.Want als dat het is kan je het mooiste Indiase of Aziatisch pruikje of haarstuk opdoen ..wanneer je het afdoet ben je nog steeds de zelfde ontevreden persoon.Ontevreden zijn met wie of wat je bent kan nooit een uitgangs punt zijn voor succes.


  Maak melding

 17. Diana,
  Wij creolen maken ons belachelijk.
  Is er geen zelfrespect eigenwaarde.
  Wij kunnen het alleen maken als wij goed op ons rug kunnen liggen.


  Maak melding

 18. Misschien moet de donkere Surinaamse vrouw van Afrikaanse afkomst zichzelf gaan zien voor wie ze echt is.En trots zijn…er moet toch ergens een reden zijn waarom ze in tegenstelling tot andere bevolkings groepen in Suriname in hin gedrag vaak zo anders zijn.Druk ruzie zoekend, luidruchtig ,ongepast grdrag.Hun haar is niet goed,hun kleur is niet goed…wat vind je wel bewonderingswaardig en mooi aan jezelf?Kan het zijn dat hun bedrag voort komt uit frustratie en gebrek aan zelfverzekerdheid?


  Maak melding

 19. Daar heb je gelijk in…maar om belangrijke onderwerpen bespreekbaar te maken moet je eerst de minder belangrijke kennen..of niet.Dhr.Bouterse heeft hoog gegrepen zonder zich eerst in de eenvoudige zaken te hebben verdiept.Bovendien is dat het onderwerp.Niet elk gesprek behoeft diepgang ..houdt het gezellig.We zijn al zolang bezig maar dhr.Bouterse is nog precies waar hij is..of niet.


  Maak melding

 20. Ik zie Afrikaanse man rondlopen met grote net achter hoofd. Blijkbaar hij heeft 5 vlechten die zijn zo lang, zeker 1 meter. Hij rolt op en verbergt achter in net.

  Ook Sikh mannen mogen niet laten zien haar. Ze hebben hoofddoek of iets anders om te verbergen haar.

  Maar waarom mensen moet haar verbergen? Zit geheim in haar? Als verberg ik mijn haar, ik wordt rijk?

  Dan alle mensen in Surinamoe moet haar verbergen.


  Maak melding

 21. Haar voorouders zagen er niet zo uit toen ze van Ghana in Suriname aankwamen.Nu willen ze zoals Diana Ross, Beyonce,enzzz eruit zien allemaal fake, volop whiteners en pruiken.


  Maak melding

 22. Doen aan de Miss Tropical Beauties Suriname dames uit alle etnische groepen mee?

  Om eerlijk te zijn, over deze Miss verkiezing had ik niet eerder gehoord of gelezen.


  Maak melding

 23. Vaak mensen hebben behoefte zich te onderscheiden van anderen. Zoals, ik ben beter, ik ben mooier, ik ben slimmer, ik ben rijker, ik ben sterker, ik ben gelukkiger, ik ben geloviger, ik ben heilger, ik ben geleerder, dat soort dingen.
  Van deze behoefte voor onderscheid komt al die problemen en ruzie tussen mensen.


  Maak melding

 24. @Ddaymi
  Na het VWO kun je doorstromen naar HBO, ook kan je toegelaten worden tot de Universiteit/WO.
  Misschien vindt zij de uni/wo stoffig, weten wij veel.
  Doe je onderzoek goed en ga naar de site van de Rijksoverheid. Fijne avond verder.


  Maak melding

 25. Ik zie een foto van een mooie dame die door de fotograaf op overdreven wijze is geretoucheerd, waardoor ze onnatuurlijk uitziet.
  Fotografen a.u.b. retoucheren is goed, maar de persoon moet natuurlijk blijven uitzien. Verder heb ik helemaal geen kritiek op deze dame als zelfs transseksuelen een miss World verkiezing kunnen winnen.


  Maak melding

 26. Smaken kunnen verschillen. Ik vind haar knap.
  Misschien is ze hier en daar wat verfraaid, maar als je dat wegdenkt is ze nog steeds knap


  Maak melding

 27. Wat een gezeik allemaal ; probeer gewoon een mens te accepteren zoals ze zijn, ongeacht etnische achtergrond !!
  Dat iemand met een pruik of haarstuk rondloopt, is ook geen schande, sommige mensen hebben toch ook andere
  dingen die niet orgi zijn ?????
  Zoals kunst gebit, been prothese( knieen ) etc etc.
  Wij Suri´s hebben altijd wat te zeiken, het is nooit goed.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 28. @ Jzwartmans

  “Wij Suri´s hebben altijd wat te zeiken, het is nooit goed.”
  Zo is het maar net!
  Ik neem aan dat ik nu vervloekt zal worden door veel Hindoestanen, omdat ik schreef dat ze best knap is.
  Je kan iets mooi vinden, zonder dat je het wilt hebben. maar ik zal wel vreemd zijn.


  Maak melding

 29. @JZwartmans en @pico,

  Als sommigen roepen dat Hindoestanen Dalits zijn en harige apen zijn met een staart, dan moet je niet raar opkijken dat sommige Hindoestanen ook wat gaan terugroepen. Zo is het gewoon. En het is goed zo.


  Maak melding

 30. Beste Wakoef,
  Mij raakt het niet als men Hindoestanen uitscheldt. Zij die dit doen moeten laag- dan wel ongeschoold zijn. Zodra je geschoold bent weet je beter en onttrek je je aan idioot gebrabbel. Ik sta hier echt boven
  Een ander voorbeeld:
  ik heb maar 1 keer een posting van Damscho gelezen. Toen wist ik genoeg. Als een ieder dat hier zou doen, zou hij voor lul schrijven. Probleem opgelost


  Maak melding

 31. @ Wakoef.

  Ik kan me nog herinneren, dat je in het verleden beledigende dingen heb geschreven richting mijn adres.
  Ik zal de laatste zijn die iemand ga beledigen om zijn etnische achtergrond of lage opleiding.
  Als je mijn posting goed heb gelezen dan heb ik niets over Dalit´s en zo heb geschreven, dus laat me a.u.b. buiten !!!!!
  Ik beoordeel iemand naar zijn /haar gedrag en niet, om zijn /haar uiterlijk en etnische achtergrond. Ik heb liever iemand die niet goed geschoold is; maar heel beschaafd is, dan iemand met een goede opleiding maar een hork is.

  @ Pico

  Daar heb je gelijk in, niet alléén Surinamers hebben wat te zeiken, mensen in het algemeen gunt een ander bijna niets !

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.