Damaru surprise guest op PARBO NIGHT Nederland

8

De Surinaamse zanger Damaru was afgelopen weekend de surprise guest op de Nederlandse editie van PARBO NIGHTS in de Maassilo Rotterdam. Het event dat zijn oorsprong kent in Suriname werd afgelopen zaterdag voor de tweede keer in Nederland gehouden.

Vanaf mei 2012 is het merk ‘PARBO BIER’ weer in de handen van de Surinaamse Brouwerij NV. Daarvoor werd het bier uit Suriname op de Nederlandse markt gedistribueerd onder de naam DJOGO bier. Onder consumenten in Nederland is er jarenlang verwarring geweest over het bier uit Suriname, omdat PARBO BIER in Nederland niet afkomstig was uit Suriname. Sinds een paar jaar is het originele PARBO BIER rechtstreeks uit de Surinaamse Parbo Brouwerij verkrijgbaar in alle goed gesorteerde zaken en zelfs in de supermarkt. Het merk DJOGO of DJOGO bier wordt niet gebruikt en bestaat dus niet meer.

Damaru is gisteren weer vertrokken naar Suriname, maar is later deze maand terug o.a. voor optredens op Kwaku.

8 REACTIES

 1. Saaaang Dama! En dan ook nog kwaku…Dubbele dosis! Geniet maar van hem, baya.
  Was de Parbo night misschien een stagiaire reunie?


  Maak melding

 2. @Basmatie
  Alle hierboven posters zijn idioten.
  Alleen maar poep verhaal.
  Doe wat aan jullie attitude.
  Ze klinken als Trans Gender Emerald

  Niet waar,Emerald is geen Trans Gender,hier worden,echt leugens geroepen.door die paarse types.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.