Friday Concerts op Kwaku Summer Festival

6

Het Kwaku Summer Festival gaat komend weekend weer van start en wordt dit jaar georganiseerd tot en met 7 augustus. Naast de reguliere zaterdagen en zondagen, organiseert Kwaku dit jaar wederom de succesvolle Friday Concerts. Van de vier weekenden zullen twee vrijdagavonden worden ingevuld met speciale concerten van internationaal vermaarde artiesten.

De spits wordt op vrijdag 22 juli afgebeten met een concert van de Jamaicaanse Familie Reggaegroep Morgan Heritage. Voor het tweede concert dat op vrijdag 5 augustus plaatsvindt, is de Bachata koning Frank Reyes geboekt.

Het openingsweekend biedt een waaier aan artistieke variëteit van Brace, Ronald Snijders en Kankantrie op de zaterdag, de Nederlandse Latino zanger Rolf Sanchez die momenteel furore maakt in Miami, tot een eervolle tribune aan Max Nijman onder leiding van Trafassiman Boegroe op zondag.

Bekijk ook:

6 REACTIES

 1. Ai kot ju bere nhooooo no djarusu nanga baas na gado wang kang stop eng en niemand. Pas 2e week baas bouta dhe dape. Hahahaaaaaa ai boi baas e gie deng probleem


  Maak melding

 2. De laatste keer dat ik er was stond er een stand van zijn aanhangers met portretten van Bouterse afgebeeld samen met Grandi en Martin Luther King. Hoe in de war is die aanhang.????????


  Maak melding

 3. @ Tante Bep.

  De aanhang was in de war, teveel Parbo naar binnen gewerkt ! Tante Bep; ga kijkt en geniet, en niet te veel met politiek bemoeien. Kwaku is voor iedereen en speciaal voor de SuriNeds, die vrienden van vroeger willen ontmoeten.
  Ik zie vaak veel vrienden van vroeger daar, a mang kezellig altijd mang, ( vooral als het mooi weer is. )

  Fatu en kezellig !!!

  Jacko.


  Maak melding

 4. @@Sabatoe Franse!! wie gaat nou zo’n Hyena uitnodigen? maar het zou heel fijn zijn!! Tenminste de Surinamers zou verlost zijn v.d uitgehongerde rioolratten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.