Zusters Lesley Rahman voor proces tegen Bouterse

42
Jaarlijkse Herdenking Decembermoorden in Suriname

PARAMARIBO, 5 jul – Lang niet iedereen in de familie van Lesley Rahman is voorstander van beëindiging van het strafproces. Drie zusters van de in 1982 doodgeschoten journalist zijn het niet eens met broer Gordon.

Dat die zonder meer gaat voor amnestie en verzoening is absoluut voor eigen rekening. “Wij hebben geen andere keus dan ons publiekelijk te distantiëren van de uitspraken en handelingen van Gordon Rahman en herhalen onze keus voor steun aan het strafrechtelijk proces en voor behoud van de democratische rechtsstaat in Suriname”, stellen Rita, Carol en Joyce Rahman tegenover de Ware Tijd.

Voor de drie zussen staat Gordon Rahman alleen in zijn steunbetuiging aan Dew Baboeram. Het initiatief van de laatste om verzoening prioriteit te geven, stuit op veel weerstand. Hoewel hij familieleden van de geëxecuteerde mannen oproept mee te doen, is de reactie merendeels negatief. Gordon Rahman woonde een plechtigheid bij, waar alle slachtoffers van geweld werden herdacht. Het is een initiatief van Baboeram.

Bekijk ook:


42 REACTIES

 1. Goed te weten dat men voor vervolging en Straf kiest voor de moordenaar dan sympathie te gaan tonen met de moordenaar die je broer op wrede wijze heeft vermoord.Goed zo gezusters Rahman,power en sterkte!


  Maak melding

 2. Gorden Rahman is gewoon de kluts kwijt, ik het niet anders formuleren. Misschien heeft hij hiervoor een reden, om het proces tegen de Pres te laten seponeren !
  Dat zijn 3 zusters niet eens zijn, kan ik me best voorstellen.

  @ familie verrader.

  Volkomen met je eens !

  @ Rammie

  Je hebt ook gelijk in deze.

  @ Ray ( de echte dan )

  Jij hebt ook gelijk.
  Maar ja, een ieder heeft een andere denkt patroon.

  Sari tori.

  Jacko


  Maak melding

 3. @JZwartmans
  Ik ben inderdaad de echte Ray.
  Ik haat copycats!

  Die Gordon is rijp voor LPI,hij is net als sandew hira,de loopt steeds achter de verkeerde aan in dit geval heeft hij gekozen voor een moordenaar,een crimineel.
  die Gordon en sandew hira hebben het verloren ,deze twee idioten zijn niet meer te redden.


  Maak melding

 4. STERKTE zusters Rahman..DAT DE LIEFDE VOOR JULLIE BROER JULLIE KRACHT MAG ZIJN..Dat zijn dood niet tevergeefs is geweest, maar heeft bijgedragen aan wat een dag zal zijn een verlost en bevrijdt Suriname.SAMEN STAAN JULLIE STERK….❤


  Maak melding

 5. Het is intussen algemeen bekend dat Bouta een meester is in het blij maken van goedgelovigen met een dode mus, maar het is nog niet tot Gordon doorgedrongen dat de duizenden dollars die hem zijn aangeboden, Surinaamse dollars zijn en wanneer hij naar de bank gaat om zijn check te verzilveren zal hij bovendien te horen krijgen: ‘er zijn nog honderden wachtenden voor u’.


  Maak melding

 6. Leve de Surinaams HELD, Lesley RAHMAN !!

  In koelen Bloede VERMOORD door gedrogeerde soldaatjes, onder leiding en op bevel van de toen fungerend legerleider, DDB !!!

  Alleen DESI en zijn Clan, willen de Rechtssaat vernietigen !

  Steun voor allen die RECHT willen doen, allen die vinden dat burgers gestraft dienen te worden na Massamoord op onze Onschuldige en Ongewapende LANDGENOTEN !

  HOU MET KRACHT en VOLHARDING DE ONAFHANKE-LIJKE RECHTERLIJKE MACHT IN STAND !

  BUIG NIET VOOR NDP-DICTATUUR !

  PS : Volgens internationaal recht en internationaalrechtelijke uitspraken, WORDT GEEN AMNESTIE GEGEVEN VOOR MOORDEN,
  ZOALS DE VERSCHRIKKELIJKE 8 DEC MASSAMOORD, die OOK NOG VOORAF IS GEGAAN DOOR ZWARE FOLTERINGEN !!!

  Internationaal recht staat boven ALLE RECHT IN
  SURINAME !!


  Maak melding

 7. @diana
  STERKTE zusters Rahman..DAT DE LIEFDE VOOR JULLIE BROER JULLIE KRACHT MAG ZIJN..Dat zijn dood niet tevergeefs is geweest, maar heeft bijgedragen aan wat een dag zal zijn een verlost en bevrijdt Suriname.SAMEN STAAN JULLIE STERK….❤

  @Ray
  @JZwartmans
  Ik ben inderdaad de echte Ray.
  Ik haat copycats!

  Die Gordon is rijp voor LPI,hij is net als sandew hira,de loopt steeds achter de verkeerde aan in dit geval heeft hij gekozen voor een moordenaar,een crimineel.
  die Gordon en sandew hira hebben het verloren ,deze twee idioten zijn niet meer te redden
  ………………………………………………………………………………….

  SCHAAMTELOZE OEDOELOSSOS,..EERST DE MAN VOOR ROTTE VIS UITMAKEN,EN NU MET ZIJN FAMILIE HUICHELEN OMDAT ZE ANDERS OVER DE ZAAK DENKEN HIJ MAG ZIJN MENING HEBBEN,..MAAR NEE JULLIE WILLEN BEPALEN,WAT HIJ MOET VOELEN.GIVE ME EEN BOENG BIGIE BRIK….MAAR ER ZULLEN NOG MEER VOLGEN,..JULLIE ZIJN OPROERKRAAIERS,JULLIE LEREN NIET VAN DE JAREN 80 HE ,OEN JESSIE TRANGA.HAAL DE GEEST NIET UIT DE FLES.MIE E BAAR JOE…WO LAS A FITTIE,…MET DE WET VAN SILOS IN DE HAND.OE NO BROEJA !


  Maak melding

 8. Damsco…inderdaad na het lezen van je post..bekroop me echt het gevoel van de jaren 80.Goed dat ik hier zit ..in een democratisch land waar ik vrijelijk mijn mening mag uiten.Zonder je angstig te voelen en opgefokt…DAAROM ZAL IK ONDER GEEN BEDING NAAR SURINAME AFREIZEN.VAKANTIE JA , DAN ZET IK MIJN OOGKLEPPEN OP.MAAR ER KOMT EEN DAG…DAT ALLE BEGIN ZIJN EINDE KENT!!


  Maak melding

 9. Thu thu thu..wat 1 gedoe allemaal deng wisa a kill (Gordon) zo zijn Surinamers en blijven ook zo voor eeuwig deng dib dibris Die sandew hira is ook omgetoverd nanga a Hebis (Takru sanis) Is 1 enige en aller laatste optie voor de criminelen in Suriname met dit soort van hantering, maar ze vergeten het andere kant van t legende of gerucht!!!!!


  Maak melding

 10. Iemand heeft zich onder een ander topic ook uitgegeven voor Diana.Dat ik in Den Haag zou wonen en in de schuldsanering zou hebben gezeten.Zo achterlijk..wie doet dat nou…weet je wie..een zielig hoopje mens..Wil niemand beschuldigen ….uit de NDP hoek??


  Maak melding

 11. Zoveelste tegenslag voor Dew Baboeram en zijn aanhang. Zijn initiatief kan de prullenbak in. De nabestaanden hebben er geen trek in en gelijk hebben ze. DEW MI BAAAR JOE. MPP


  Maak melding

 12. hallo baboeram,,je kunt beter nu ophouden met je pleidooi dan verder te gaan..

  het schaadt jou alleen maar en je gezin in de toekomst..

  let wel,,die matie van jou gaat vroeg/laat toch dood..

  jij wil toch niet je hele leven lang vervolgt worden met deze rotzooi,terwijl jou zeer gewaardeerde broer op handen wordt gedragen door het volk..

  stop nou man,, ga wat anders doen..


  Maak melding

 13. De man Gordon die over verzoening praat en zich niet eens met z´n 3 zusters kan verzoenen…….weten deze verzoeningsfiguren wel wat verzoening inhoudt?


  Maak melding

 14. Ik ben iemand die met formules werkt en denkt en ofschoon ik hiervan los ook andere methodes zijn voor oplossingen, houdt ik van mathematische formules en oplossingsmethoden en antwoorden. Ik zeg ook
  Ik zeg wet = wet, letter en geest en iedereen behoort de wet te kennen. Als je steelt, iemand dood, een autobestuurder rijdt zonder rijbewijs, door roodlicht rijdt, te hard rijdt, zonder een vervoersmiddel die niet in orde is, iemand slaat/beledigt, enz dan heb je de wet overtreden en ben je strafbaar volgens het wetboek van strafrecht. In de Republiek Suriname is een democratische rechtsstaat, geldt ook de de Trias Politica , wetgevende macht, uitvoerende macht en de rechterlijke macht en Internationale verdragen, cq mensenrechten.

  DDB ea, hebben zich schuldig gemaakt aan ernstige misdaden tegen de menselijkheid volgens de grondwet en internationale verdragen, mensenrechten en moeten daarom als alle burgers (omdat hij een militair was) voor de krijgsraad/rechtbank verschijnen. Die bepaalt wat er met hun zal gebeuren via het vonnis.

  Vrijheid, gelijkheid en broederschap, de grondwet, internationale verdragen. Niemand staat boven de grondwet en internationale verdragen. DDB ea hebben hun billen gebrand en moeten net als alle mensen in een rechtsstaat een vonnis krijgen van de krijgsraad/rechtbank. Als dat niet gebeurt, overtreden DDB ea, de democratische rechtsstaat en internationale verdragen afspraken. Zie hoeveel mensen die een andere vermoord hebben zijn veroordeeld door de rechtbank en een vonnis hebben gekregen en een gevangenisstraf uitzitten.

  Mensen die vinden dat er anderen zijn die uit zijn op macht en dDB weg willen doen dit om anderen voor schut te willen zetten. Terwijl als je goed naar deze foetoeboois luistert, zie je dat ze vals spelen en het volk voor dom aanzien en vanuit gaan dat het volk ze niet door heeft. Mijn part mogen zulke personen in een kuil geplaatst worden met alleen hun hoofd erboven en de kuil dicht gooien en stenen naar hun koppen worden gegooid totdat het afgelopen is met deze volksmislijders.

  Wet = wet en geldt voor iedereen, alle andere oplossingen die de daders en handlangers bedenken zijn erom het volk te misleiden en zullen m.i. vals zijn. Ik geloof in een democratische rechtsstaat en ga van uit dat als iemand een misdaad tegen de menselijkheid heeft begaan of een wet heeft overtreden is de rechtbank, krijgsraad, internationale hoven van mensenrechten de enige plaats waar ze voor kunnen en moeten verschijnen. De rest is mensen zand in de ogen strooien. Het kan nooit zo zijn/goed zijn dat een slager zijn eigen vlees keurt. Poor lai kan en mag nooit op de markt voor goed gekerud vlees verkocht worden, dus ook niet in Suriname. Het is niet goed voor de volksgezondheid en als men vindt dat het kan, zullen de gevolgen voor de Surinamers niet uitblijven. Ziekten, de wereld zal Suriname, de Surinamers niet meer serieus nemen en de gevolgen zullen dan merkbaar zijn. Wetten zijn gemaakt om toegepast te worden en wie ze overtreedt moet daarvoor de gevolgen instaan.

  Als DDB ea zich niet aan de grondwet willen houden, wil dat zeggen dat ze geen respect hebben voor de grondwet, trias politica en internationale verdragen, mensenrechten, die internationaal met elkaar zijn afgesproken en dan is erin Suriname geen sprake meer van een democratische rechtsstaat, geen toepassing meer van de grondwet, internationale verdragen, mensenrechten. hoe gaat de wereld dan naar Suriname kijken en wat zijn de gevolgen voor Suriname, de Surinamers. DDB il als hij aan de verkiezingen wil deelnemen wel gebruik maken van de democratische rechtsstaat, maar als het om strafbare misdaden tegen de menselijkheid gaat, die voor een ieder gelden, geeft hij niet thuis. wie houdt wie voor de gek?

  Er is geen betere land om in te leven dan een democratische rechtsstaat en DDB ea, moeten niet als het hun goed uitkomt er wel gebruik van maken en als zaken die voor iedereen en ook voor hem gelden, dan geeft hij niet thuis. DDB ea, waar zijn jullie mee bezig?

  Als DDB ea niet voor de rechtbank en krijgsraad verschijnen dan kan de grondwet van Suriname en de internationale verdragen, mensenrechten worden weggegooid. Suriname is dan een bananenlandje, een dictatuur.

  e Def Stre, Wi no Sa Frede

  Ik geloof in de democratische rechtsstaat, u toch ook?, ja toch!?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

 15. Wat heeft Baboeram en Gordon aangeboden gekregen?? Je moet erg diep gevallen zijn om een moordenaar te steunen en liefst iemand die geen pardon kent en alles van zich afschuift. Als je mans genoeg bent neem dat deel van verantwoordelijkheid op jou dat laat je groot zijn. Kiezen om als een lafaard door het leven te gaan is ook een kwestie en keuze van groot zijn. Naar het schijnt overgenomen van de witteman die hij nu hekelt, want de ras echte Surinamer kent zijn zwakheden geeft tenslotte toe wat hij misdaan heeft.


  Maak melding

 16. @damsko,

  “HIJ MAG ZIJN MENING HEBBEN”

  als je nu ook vindt dat de slachtoffers een eigen mening mochten hebben ga je vooruit in je beschaving


  Maak melding

 17. Die Baboeram is de ergste van de 2 omdat hij de plannetjes bedenkt. Hij leeft zich uit als communist en vindt het geweldig om dicht bij de machthebber te staan.

  Zijn redenering is, wie al dood is, die kan ik toch geen kwaad berokkenen, dus doe ik wat in mijn voordeel is.


  Maak melding

 18. Niets voorstellend artikel, het gaat helaas nergens over tenzij de broer publiekelijk had aangegeven dat hij namens de familie verzoening wil.

  Dat de zussen zich distantieren van de broer zijn steunbetuiging aan de Dhr. Baboeram maakt zijn steunbetuiging niet minder belangrijk. Hij is en blijft een nabestaande die steunbetuigd, zijn eigen mening dus die de zussen gewoon moeten respecteren.


  Maak melding

 19. Stof voor juristen voor nadere uitleg aan het Surinaamse Volk

  Ieder burger wordt geacht de wet te kennen is geen wetsartikel maar een juridische beginsel. Zelf de beste jurist kent slecht een deel van de wetten. Het betekent ongeveer dat je bij een veroordeling geen strafvermindering kunt krijgen omdat je niet wist dat jouw handeling strafbaar was. De slogan dat iedereen de wet moet kennen, is de laatste jaren een eigen leven gaan leiden in pogingen om wetsteksten te vereenvoudigen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 20. De psychiatrie van Sandew Hira:
  Wat bezielt Sandew Hira man om de moordenaar van zijn dappere en strijdvaardige broer John Baboeram te omarmen en een brasa te geven? De psychiatrie van het Stockholmsyndroom kan dit verklaren. Hierbij probeert een slachtoffer de dader te vergeven en begrip op te brengen voor zijn daden. Als beloning mag hij dan de dader bewonderen, spreken, omarmen en een brasa geven. Shirley Bassey zou zingen ‘the brasa of death’. Hira is een arme ondernemer met een mislukte academische carrière en een sterk minderwaardigheidscomplex. Hij is een volwaardige neef van DiSa, een megalomane rover die steelt en het financieel schoothondje van Baas is. Wat Hira zelf mist en ambieert, vindt hij in het karakter van zijn biechtvader Baas die zijn dappere broer heeft vermoord. Hira houdt meer van de dictator en moordenaar dan van zijn voor vrijheid en democratie strijdende broer. Een man die decolonizing predikt maar als masochist blijft leven in het land van de voormalige koloniale heerser. Hira vertoont onderdanig gedrag naar Baas, de moordenaar van zijn broer. Vroeger noemde men dat sakafasi: de slaaf die de meester dankbaar is dat hij niet zo zwaar is mishandeld of is gedood als de andere slaven. Hira zal het ook nog geloven als Baas zegt dat de jongens op 8/12 zelf naar het fort zijn gelopen en zich hebben doodgeschoten om Baas in problemen te brengen. Maar Hira zal niet doorvragen, hij zal niet vragen: “hoe dan”? Is Hira te behandelen? Ja , maar alleen als hij ziekte-inzicht heeft, anders niet, en alleen met een elektroshock voor zijn hersenen, om deze normaal te programmeren. Hij gaat niet willen omdat hij dat gaat zien als colonizing of the mind. Hij kiest voor sakafasi omdat hij eigenlijk jaloers is op Baas en zelf dat zou willen zijn. Hira vergeet dat het verraad wordt beloond en niet de verrader. Het geweten spreekt de waarheid, de mond de leugen! Zijn familie is blij dat hij een andere naam heeft gekozen. Zijn beste advies aan Baas: als je echt onschuldig bent, meld je bij justitie, laat het onderzoeken en laat je vrijspreken. Maar hij zal dat niet doen, anders is hij zijn idool en identiteit kwijt en dan dreigt zelfmoord. De verlossing zou dan nabij zijn.


  Maak melding

 21. Het verknipte aan deze Hira is dat hij doet alsof zijn broer niet het slachtoffer was, maar de dader was. Dus gaat hij op zoek naar het slachatoffer (Bouterse) om namens de dader (z’n broer) vergeving en verzoening te vragen! De wereld op zijn kop!!


  Maak melding

 22. Loop naar de pomp hoor, wanneer dingen niet jullie pokke kraam van pas komt zijn andersdenkenden de kluts kwijt.
  =
  =

  JZwartmans

  Gorden Rahman is gewoon de kluts kwijt, ik het niet anders formuleren. Misschien heeft hij hiervoor een reden, om het proces tegen de Pres te laten seponeren !
  Dat zijn 3 zusters niet eens zijn, kan ik me best voorstellen.

  @ familie verrader.

  Volkomen met je eens !

  @ Rammie

  Je hebt ook gelijk in deze.

  @ Ray ( de echte dan )

  Jij hebt ook gelijk.
  Maar ja, een ieder heeft een andere denkt patroon.

  Sari tori.

  Jacko

  Er gaan steeds meer personen opstaan om lullie de smond te snoeren.


  Maak melding

 23. diana

  Damsco…inderdaad na het lezen van je post..bekroop me echt het gevoel van de jaren 80.Goed dat ik hier zit ..in een democratisch land waar ik vrijelijk mijn mening mag uiten.Zonder je angstig te voelen en opgefokt…DAAROM ZAL IK ONDER GEEN BEDING NAAR SURINAME AFREIZEN.VAKANTIE JA , DAN ZET IK MIJN OOGKLEPPEN OP.MAAR ER KOMT EEN DAG…DAT ALLE BEGIN ZIJN EINDE KENT!!
  =
  Voor mijn part verwordt jij tot een ijspegel daar in het hoge Noorden. Niemand zit hier te wachten op gespleten persoonlijkheden.


  Maak melding

 24. HYPOKRIET,
  Zelf woon jij in het hol van de leeuwen, die de geweldadige dood van duizenden Indonesische-/Rawagede burgers op hun geweten hebben,
  =
  Moksiwatra

  Wat heeft Baboeram en Gordon aangeboden gekregen?? Je moet erg diep gevallen zijn om een moordenaar te steunen en liefst iemand die geen pardon kent en alles van zich afschuift. Als je mans genoeg bent neem dat deel van verantwoordelijkheid op jou dat laat je groot zijn. Kiezen om als een lafaard door het leven te gaan is ook een kwestie en keuze van groot zijn. Naar het schijnt overgenomen van de witteman die hij nu hekelt, want de ras echte Surinamer kent zijn zwakheden geeft tenslotte toe wat hij misdaan heeft.


  Maak melding

 25. Je hebt de klok horen luiden..Kijk eens effe goed naar je “baas”En zoek de verschillen..misschien kan jij hem redden.Aan mij is je diagnose niet goed besteed en niet goed gediagnosticeerd


  Maak melding

 26. @ Paraman.

  Jij hebt ook hetzelfde denk patroon, omdat ik schreef dat L.Rahman de kluts is. Mijn mening past ook niet in jouw straatje ( pokke kraam als je wilt ) daarom reageer je zo !
  ” Het gaat je goed”

  Sari tori.

  Jacko


  Maak melding

 27. Als ik naar de persoon Sandew Hira kijk, dan zie ik het beeld van het prototype van de hypocriet. Zijn ouders hebben jarenlang verdriet gehad van de moord op hun dappere zoon en Sandew Hira heeft al die jaren met hen meegehuild en hun verdriet gedeeld. Maar het was allemaal schijn. Na het overlijden van zijn ouders kon hij zijn masker afdoen en toetreden tot het kamp van de moordenaar van zijn broer. Hira heeft kennelijk een grote bewondering voor die man, omdat hij zelf een mislukkeling is. Bij Hira moet ik spontaan denken aan een lied van de reggae groep The Twinkle Brothers: Watch the hypocrites.


  Maak melding

 28. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ…ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN GERECHTIGHEID…TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  De GEEST voor RECHTVAARDIGHEID leeft altijd voort…. en kan door NIEMAND ongedaan gemaakt worden! Het zijt Zo!

  ‘HET LAATSTE WOORD’ van de ook vermoorde militair Surinder Rambocus
  kan als KRACHT….ONDERSTEUNING en VERTROUWEN dienen voor Nabestaanden en voor alle STRIJDERS voor een VRIJE- en RECHTVAARDIGE SURINAME!

  Een MOOIE- en GEESTKRACHTIGE BOODSCHAP achtergelaten waar Suriname veel aan kan hebben. Een boodschap die vooral de Surinaamse media deze dagen ook veel zou kunnen laten horen! Deze Boodschap mag doorgegeven worden!

  Citaten uit de Boodschap: ‘ het Laatste Woord’:
  ‘ Suriname zal Vrij worden…………wat ik heden zeg met Een Hart zal morgen gezegd worden met Duizenden Harten……..Het eindoordeel laten we aan God (de Almachtige) over.’

  Aan alle Nabestaanden heel veel KRACHT toegewenst!

  LICHT en WAARHEID maken VRIJ….RECHT en WAARHEID maken VRIJ…en GERECHTIGHEID hiervoor komt er ZEKER! HET ZIJT ZO!

  MESSAGE and POWER from GREAT SPIRIT OF LIGHT!


  Maak melding

 29. Dat was dapper van de Rahman zusters om niet mee te werken aan de paarse show. DDB heeft de grondwet vertrapt met zijn coup en heeft als rechter opgetreden zonder ervoor gemachtigd te zijn en de vonnis uitgevoerd toen hij de vijftien doodschoot of opdracht voor gegeven.

  We hebben meer mensen nodig als deze zusters.


  Maak melding

 30. In de tweede alinea van het nieuwsbericht lees ik de volgende zin:

  “Het initiatief van de laatste om verzoening prioriteit te geven, stuit op veel weerstand. Hoewel hij familieleden van de geëxecuteerde mannen oproept mee te doen, is de reactie merendeels negatief”.

  Dat Dew Baboeram alias Sandew Hira de moordenaar (s) van zijn broer wil vergeven doet hij op persoonlijke titel en dat mag immers John Baboeram was zijn broer. Dat hij prioriteit geeft voor verzoening doet hij dus ook persoonlijke titel. Maar dat hij nabestaanden van de vermoorden oproept om ook mee te doen, vind ik fout van hem.

  Het was beter geweest als Sandew Hira eerst met alle nabestaanden gesprekken had gevoerd, alvorens zijn plannen betreffende de decembermoorden 1982 in het nieuws te brengen. Hij heeft dat verzuimd en daardoor de nabestaanden behoorlijk hard op hun ziel getrapt.
  Terecht dat de meeste van de nabestaanden negatief reageren op de oproep van Sandew Hira.

  Zelf ben ik op Sandew Hira afgeknapt, niet omdat hij de voorkeur geeft om verzoening wat de dembermoorden van 1982 betreft maar omdat hij Prem Radhakisun eerst middels een column voor onbeschaafd heeft uitgemaakt en hem daarna een mail gestuurd om met daarover in gesprek te gaan. Of Prem op de uitnodiging van Sandew is ingegaan is mij niet bekend.
  (Prem Radhakisun heeft namelijk in een interview met Harry Bommels creolen negers genoemd. Dat vindt Sandew dus onbeschaafd.
  Sandew Hira vergeet wel dat dezelfde Prem Radhakisun fel tegen het sinterklaasfeest met de zwarte pieten is).

  Ook in deze is Sandew naar mijn mening fout geweest.
  Mijn mening is dat Sandew eerst met Prem in gesprek had kunnen gaan en n.a.v. dat gesprek (positief of negatief) had hij een column kunnen schrijven en plaatsen via Starnieuws.

  Het stoort mij dat Sandew Hira eerst via de media mensen voor het blok zet, om daarna pas met hen in gesprek te willen gaan.
  Daarom lees ik zijn columns niet meer.


  Maak melding

 31. Zullen we het houden erop dat de behoefte om te vergeven bij de broer groter is dan bij de zusters.

  De vraag is alleen vanwaar deze behoefte om te vergeven komt. Uit het zat zijn van willen vervolgen en gerechtigheid of uit andere motieven (financiele bijv.) of uit een ineens verkregen Gote Wijsheid en Erbarmen.


  Maak melding

 32. Beste mensen als de regering het over “invloeden van buiten Suriname heeft, die het land willen destabiliseren” zijn ze ziende blind om Nederland en andere land te noemen.
  De invloed van de Chavisten is duidelijk merkbaar! Ook zij geven het buitenland steeds de schuld van de ellende in het land om vervolgens hun braaksel weer in te slikken.

  Volgens mij is de enige die voor destabilisatie zorgt in Suriname de Nederlander Sandew HIra.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.