Herdenking onafhankelijkheid Venezuela in Suriname

28

Minister Andy Rusland van Transport, Communicatie en Toerisme (r) feliciteert de Venezolaanse ambassadeur Olga Diaz Martinez (m) dinsdag tijdens een kransleggingceremonie bij het standbeeld van Latijns Amerikaanse vrijheidsstrijder Simón Bolívar op het Kerkplein. De ceremonie stond in het teken van de herdenking van 206 jaar onafhankelijkheid van het land, 157 jaar stichting van de Federatie en 17 jaar Revolutie van Venezuela.

Bekijk ook:

28 REACTIES

 1. Stelletje idioten. Ze kunnen zich beter bekommeren om hun bevolking. Onafhankelijkheid heeft voor deze landen geen moer opgeleverd.


  Maak melding

 2. Hallo Desi en regering,

  Simon Bolivar is een vrijheidsstrijder die VOCHT tegen
  ONRECHT !
  Hij was VOOR RECHTVAARDIGHEID en ZOU NOOIT een bevolking ONDERDRUKKEN !!

  Laat staan een Volk totaal FAILLIET MAKEN door WANBELEID !!


  Maak melding

 3. Ja zeg dat wel in beide landen zitten de grootste schurken aan het bewind.
  Bouterse arme sergeant nu een vd rijkste personen vh land inclusief zijn familie. Waren allen arme donders als zovele surinamers.

  En dan de buschauffeur in venuzeula. Was ook een arme drommel in dat land en zijn ze een vd rijkste families van dat land. Zujn dochter is de rijkste vrouw vh land.

  Deze gasten moeten worden opgehangen nadat alles ze zijn afgenomen.
  Zie die twee dikke vrouwen moeder en dochter al voor mij bungelend aan de galg. Er moet speciaal een galg voor die twee worden gemaakt van hardhout. Zijn een paar van de zovelen die dit lot zullen ondergaan.


  Maak melding

 4. koos is Srafu en Srafu is koos. Daar is genoeg mee gezegd. Ondermijnen van beleid van het beleid van de Surinaamse Regering is hun opzet, totdat de Hindostaanse RACISTEN van de VHP – de Valse Hoop op Paé partij weer aan de macht zouden zijn in Suriname.

  Deze VHP – Valse Hoop op Paé partij TREURT omdat ze door een CHANTEUR en GEESTESZIEKE Paé, worden GELIJD. Hun LIJDER mag als Sandopie meedoen.

  Net als Venezuela is ook Suriname bevrijdt uit KOLONIALE KLAUWEN. Of NEO-KOLONIALISTEN het leuk vinden of niet moet u een zorg wezen. Dus daar trekt u zich NIETS van aan.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 5. @ Do the Stupid thing,

  Er valt niets te ondermijnen, de criminelen hebben Sranang TOTAAL FAILLIET GEMAAKT !!!

  En ja hoor, de Hindostanen, Nederland en de USA, hebben al Ons Geld en al Onze Reserves WEGGEMAAKT !

  Deze destabiliserende krachten hebben ook nog extra ONGEDEKTE BANKBILJETTEN in omloop gebracht !!
  (ongeveer TWEE MILJARD !! )

  PS : Volk geript door wanbeleid, en IEDEREEN ook nog 60% achteruit gegaan in inkomen door NDP-inflatie, een van de verworvenheden van de boeven-clan !


  Maak melding

 6. Reactie op racistische post van ‘Do the RIGHT thing’:

  De racisten van de NDP, de Nengre Djoeka Partij, laten steeds zien dat ze een aanhanger zijn van oppressors en dictators en dictaturen. Ze kunnen nog een puntje zuigen aan de VHP.


  Maak melding

 7. Suriname en Venezuela zijn hetzelfde.Beiden zijn bankroet en hebben een dictator als lijder!!
  Simon Bolivar moet zich geschaamd hebben door deze vertoning van de ndp idioten.


  Maak melding

 8. Chavez en Desi met zijn roversbende doen lijnrecht het tegenovergestelde, nl iedereen bedreigen die hun taal niet spreekt. Zeer recent bv de rechterlijke macht het zwijgen opgelegd etc


  Maak melding

 9. OF KOOS SRAFU IS OF SRAFU KOOS..Het boeit me niet..Ik wil weten of ze liegen..of ze platonische leugenaars zijn.Vertellen ze wel of niet de waarheid daar gaat het om.Of is het alleen omdat ze President haten.DAT IS WAT HIER TERZAKE DOET..Laten we niet afdwalen van de topic..


  Maak melding

 10. Als je mij kan tonen dat Koos en Srafu leugens posten..Lees ik vanaf nu over hun postings heen…IS DDB CORRUPT..HEEFT HIJ HET GELD VAN HET VOLK GESTOLEN EN HET ZICH TOEGEEIGEND?IS HIJ MEDE PLICHTIG AAN DE MOORDEN ?Dit zijn vragen waar het antwoord nog op gegeven moet worden.Ik ben voor Bouta en ik ben tegen.DAT BRENGT MOESJE NIET NAAR PARIJS.DAT IS VERLOREN ENERGIE…


  Maak melding

 11. HOOLIGANS B. Wakoef, Ray, Snel, Srafu, dagga, koos, NIEMAND trapt in jullie VALKUIL.

  Wie een KUIL graaft voor een ander VALT er zelf in. Nengre en Djoeka zijn trouwens een hoor. De NDP heeft meer Hindostanen, dan bedoel ik UITERAARD de OPRECHTE Hindostaanse Surinamers.

  Jullie RACISTISCHE VHP – Valse Hoop op Paé-partij, heeft vanwege haar RACISTISCHE LEUGEN & BEDROG praktijken, nu een GEESTESZIEKE Paé als LIJDER. Beginnen jullie daar naar te kijken. Dat is jullie STRAF vanwege jullie RACISME, om zo’n CHANTEUR in huis te halen. Jullie hebben uit VALSE HOOP een Paé als LIJDER die boven jullie zojuist gekozen (?) SUPER-RACISTISCHE Sandopie staat, omdat Paé, de CHANTEUR bij uitstek is.

  Zelfs de DEMENTE Hindostaanse RACISTEN uit jullie VHP – Valse Hoop op Paé-partij, hebben ondanks hun RACISTISCHE INBORST, GROTE TWIJFELS in het GEESTELIJK VERMOGEN van jullie Sandopie. Heeft Sandopie MISSCHIEN ooit een VERKEERDE PORTIE PIETJIL gehad van julie Paé-LIJDER? Who knows?

  De STRIJD van Simon Bolivar gaat door, ook in Suriname. NEO-KOLONIALISTEN zullen vanwege hun CONSERVATISME altijd BLIJVEN bestaan, als BEDREIGDE DIERSOORT. Daar heeft de MODERNE MENS, gelukkig GEEN BOODSCHAP aan.

  NEO-KOLONIALISME als BEDREIGDE DIERSOORT, daar ligt NIEMAND MEER WAKKER van, gezien hun DOORZICHTIG CONSERVATIEF spelletje, de NORMAAL DENKENDE MEERDERHEID alom BEKEND is.

  Het is GEEN NIEUWS dat NEO-KOLONIALISTEN voor altijd de OUDE KNECHT wensen te BLIJVEN.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 12. Hou je ka muil over Bolivar. De ndp staat mijlen ver van Bolivar. Stelen van de bevolking is iets wat Bolivar nooit heeft bedoeld. Dus mondje dicht


  Maak melding

 13. Aloha….Aha, wat een onzin. De Pres van Venezuela Maduro is een despoot in het land. Eens was t een Heilig en Welvarend land geweest.Nu kreperen die mensen daar met honger omdat er niets te vinden is. Wel, Pres Bouta,s Vriendje, die dwaze hond Maduro die domineert als Chaisescou( Voorheen Pres v Roemenie).Laatst genoemde is door t volk toch gestraft. En niet een zachte maar doodstraf. Deze idoot Maduro moet opgehangen worden. Hij verpest de hele samenleving in Venezuela.De Oppositie had de verkiezingen enkele jaren geleden gewonnen,maar hij blijft toch als een Dolle Hond zitten. Che mi Gado.


  Maak melding

 14. Een land dat het volk verbiedt om op vrijdag te werken om energie te besparen, is geen onafhankelijk land. En dat hoeft – zeker niet in Suriname – gevierd of herdacht te worden! Weg met de Maduro’s en Bouterse’s!


  Maak melding

 15. @ DtrT,

  Ik kom net terug uit Venezuela, maar daar wil ik nog niet dood gevonden worden. Ben jij er onlangs geweest? De strijd van Bolivar? Laat me niet lachen. Bolivar heeft zich al drie keer in zijn graf omgedraaid. Je weet met je gebrainwashte kop niet waarover je praat


  Maak melding

 16. Venezuela en Suriname zijn beide in potentie schatrijke landen. Feitelijk is het moeilijker om die landen aan de bedelstaf te brengen dan om die landen welvarend te maken. Toch is het gelukt! Door incompetent bestuur en een volk dat zich laat (ver)leiden door boeven.

  @Srafu: leg eens uit hoe de Hindoestanen, Nederland en de USA het Surinaamse geld hebben ingepikt en ongedekte bankbiljetten in omloop hebben gebracht? Naar mijn weten hebben Bouterse en zijn vriendjes de deviezen en het goud gestolen en heeft de Surinaamse regering opdracht gegeven bankbiljetten te drukken. Het Surinaamse parlement heeft het goedgekeurd en het volk heeft het parlement gekozen.
  Voor alle ellende is alleen het volk verantwoordelijk, zij hebben het toegestaan en staan het toe. In Venezuela is dat precies hetzelfde! Men heeft gekregen waar men om gevraagd heeft omdat men vergeten is na te denken toen men ging stemmen.


  Maak melding

 17. @Do the Right thing
  Het zijn allemaal jou soort die het land kapot hebben gemaakt.
  Je smeekt letterlijk naar dictatuur. Jou soort (creolen) die kunnen niet omgaan met vrijheid. Jou soort heeft een dictator nodig als leider. Dankzij de VHP voornamelijk de hindoestanen was er spake van een democratische rechtstaat. Het klein beetje dat nog over is van de rechtsstaat zijn types als jou nu aan het vernietigen. Zonder de VHP was Suriname al lang een tweede Zimbabwe geworden. Jou soort heeft een dictator nodig. Kijk naar al de afrikaanse landen.
  Het waren types als jou de zogenaamde nationalisten met een minderwaardigheidscomplex die hard schreeuwden om de onafhankelijkheid. Kijk waar we nu zijn belandt nl. in een totale chaos en een land dat falliet is waar wetten en rechten met voeten worden vertrapt. Dankzij de verbroederingspolitiek van de VHP die zij al die jaren voor en na de onafhankelijkheid hebben gevoerd is suriname bespaard gebleven voor een burgeroorlog. Dankzij de hindoestanen hebben types als jou vandaag nog wat te vreten. Nogmaals idioot dankzij de VHP was suriname tot nu toe een democratische rechtstaat die jou soort samen met de massamoordenaar aan het vernietigen zijn/vernietigd hebben. Dit zijn de feiten idioot. Je aanbid een dictator.


  Maak melding

 18. iemand ,, heel goed verwoordt zo hoort het ook te zijn..

  laat die kaa blakamangs hun eigen stront nu op eten..

  ze zullen eeuwig in deze stront blijven leven..ze zijn druk doende zich zelf te oculeren,maar het lukt ze ook niet .

  ze willen graag verbasterd worden om niet meer als negers door het leven te gaan,maak ook daarmee kunnen ze niet veranderen..

  een blaka mang is niet voor verandering vatbaar..


  Maak melding

 19. Venezuela en Suriname hebben 1 ding gemeend en dat is dat ze alle beide failliet zijn en worden bestuur door dictators. Alleen heersers.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 20. Is er op 25 nov. een bijeenkomst in Venezuela waarbij zij stilstaan bij en kransen leggen bij een verwijsbaar opgericht monument in Caracas ter nagedachtenis aan de onafhankelijkheid (?????) van Suriname of is bukken voor anderen onze aangeboren aard geworden?. Kan me vergissen maar allicht is er iemand die strak onderbouwd de weg wijst.


  Maak melding

 21. De Revolutie die er nooit was in Suriname, maar de mensen wordt aangepraat, wordt zo legitiem gemaakt door het te vergelijken met de activiteiten van Simon Bolivar.

  Wat een ongoddelijke mentaliteit heerst er toch in het centrum van de macht.


  Maak melding

 22. Great list! Number three is my favorite. Been there. I’m still struggling with one and two of course, but life is a journey of self-discovery and growing stronger in who you are.


  Maak melding

 23. Thank you homie…I just peeked to see how it did today, lol…of course I had huge views…smh… You’re comment really made my night, was feeling all disappointed. Who knows…maybe I can bring it back at another date. I’ll be talking to you soon!! Thanks again!!


  Maak melding

 24. I receive early in the morning like that message :Its say cONGRATS!!! FROM PRES. AQUINO FOUNDATION INC. your mobile #won 2nd prize worth of PHP 950,000.00 HANDOG PANGKABUHAYAN /DTI permit # 8287 Call us now Jenny Lopez.her no.09158229313


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.