Roué Verveer debuteert op Aruba

3

De Surinaams-Nederlandse cabaretier, presentator en acteur Roué Verveer geeft dit jaar zijn eerste voorstelling op Aruba. Deze vindt plaats op 26 juli in Cas Di Cultura, het cultureel centrum van het Caribische eiland.

“Er is lang naar gevraagd en eindelijk is het zover. Op 26 juli gaan we hard lachen in Cas Di Cultura. Rayen Panday staat in het voorprogramma dus het wordt feest!! Mensen op Aruba, haal je kaartje snel en kom keihard lachen”, meldt Verveer met veel enthousiasme op zijn Facebookpagina

Na het enorme succes van Typisch Surinaams komt de in Suriname geboren en getogen Verveer dit jaar en wel in december ook met een nieuwe Surinaams gesproken stand-up comedy show genaamd Tjar a Lobi. Tjar a Lobi is te zien in de Rai in Amsterdam, het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en de grootste theaterzaal van Nederland: het World Forum in Den Haag. Het voorprogramma wordt verzorgd door Murth Mossel, Deng Boy en Rayen Panday.

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. Bovenstaande reacties slaan nergens op.
    Ik vind het mooi voor Roué. Heeft hard gewerkt om te zijn waar hij nu is. Bovendien is hij 1 van de zeer weinige Surinamers die zijn cultuur en waar hij vandaan komt niet verloochent. Ook steekt hij zijn mening niet onder stoelen of banken wanneer het even niet uitkomt. Kan ik niet van Humberto zeggen.

    Roué, zet hem op op Aruba!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.