Zanger Black Harmony doet eerste solotoer in Suriname

1

Romario Panka, de zanger van de bekende Nederlandse zanggroep Black Harmony, doet dit jaar zijn eerste solo toer in Suriname. De toer, die van 1 tot en 10 juli plaatsvindt, heeft hij te danken aan het succes van zijn eerste solo single ‘Dja Dja Uma’ die in maart werd gelanceerd.

Panka is momenteel in Suriname. Zijn eerste optreden vond op 1 juli Keti Koti dag plaats. Cyriel and More Love band, Pruberi, Gowtu Monio en Naks kawina Loko waren ook van de partij.

Na 1 juli was hij de volgende dag 2 juli live te bewonderen bij de launch van Para Coron Man Dei en zijn laatste optreden van de toer is gepland op 9 juli a.s. in Club Night Fever. Op het programma van de zanger staan ook studio opnames.

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.