NTFC moet handelsrelaties van Suriname verbeteren

8

Minister Sieglien Burleson van Handel en industrie (2de vanuit links) heeft onlangs het National Trade Facilitation Comittee (NTFC) ingesteld en de leden gewezen op hun verantwoordelijkheid. Het comite moet in het bijzonder erop toezien dat de handel beter gefaciliteerd wordt, en dat er transparantie is in de handel tussen Suriname en andere landen. Burleson zegt dat Suriname moet voorkomen te ver achter te raken op andere ontwikkelingslanden. Door het instellen van het NTFC hoopt zij op een betere ontwikkeling van de handelsprocedures en handelsrelaties van Suriname.

Bekijk ook:

8 REACTIES

 1. Dat jullie ministers nog steeds niet door hebben dat deze moordenaar de ontwikkeling van dit land in de weg staat, betuigt van onkunde en blindheid, blijf maar lekker als een paarse zombie achter jullie afgod rennen.


  Maak melding

 2. laten ze eerst de realiteit eens onder ogen zien in die bananen republiek, waarom alle dingen zo beroerd gaan, voordat ze zulke kreten slaken


  Maak melding

 3. Wil het beter gaan met Suriname dan moeten de geschoolde mensen die bekwaam zijn financeel ondersteund en begeleid worden voor minimaal 2.5 jaar om dat het vaak seizoen werk is en vraag en aanbod steeds veranderd en er valkuilen zijn ,
  Je kan dat de onwetende ondernemer zonder proces begeleiding niet kwalijk nemen en hem maar laat aan modderen teil hij de geen is die zijn nel en schouders uit steekt om de economie te stimuleren en weer voor betaald werk zorgt


  Maak melding

 4. ‘Met het Ministerie van Economische Zaken’.

  ‘U spreekt met het NTFC uit Suriname’.

  ‘Ja, ja. Zegt u het maar. Waarmee kunnen we u helpen?’

  ‘We hebben een halve container kousenband voor u in de aanbieding’.

  ‘Nee, dank u. We verbouwen in het Westland zoveel kousenband dat er zelfs genoeg is om te exporteren en goedkoper dan jullie. Heeft u interesse?’

  ‘Tuut, tuut, tuut, tuut……’

  En zo zal dat gaan!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.