President Guyana bezoekt Suriname

40

Suriname en Guyana zouden als buren in zowel de Caricom als Unasur veel kunnen halen uit een goede bilaterale relatie, dat ondanks onderling grensgeschil. Het Guyanese staatshoofd, David Granger, was vrijdag voor een eendaags bezoek in Suriname. Hij heeft president Desire Bouterse gesproken in Nickerie. De twee hebben het onder meer gehad over projecten die Suriname en Guyana samen kunnen uitvoeren met meer voordelen voor beide landen, dan wanneer zij afzonderlijk aan de slag zouden gaan. Ze praken ook over actuele regionale en continentale vraagstukken. Boutesre heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om Granger in te lichten over de ontwikkelingen in Suriname met betrekking tot het decemberproces.Guyana-1

Bekijk ook:


40 REACTIES

 1. Mie gado die bouta volksbedrieger lijkt op een opgezwollen kikker!
  Die rioolrat ziet er ongezond uit met zijn
  Ballonbuik!
  Ik hoor zijn dgn zijn geteld!
  Weet j hoeveeeeel vloek op deze volksbedrieger rust?
  Vooral nu hy su naar haitie heeft gestuurd!
  Zijn aanhang is met meer dan de helft verminderd dat weet hy ook!
  Hy heeft de boel v de gek gehouden!
  Bouta watch out vroeg of laat jo habie foe pai!!!!!!


  Maak melding

 2. Manu de lamme helpt de blinde. Ps die Bouterse ziet er ongezond uit. Lijkt wel of hij een telefoonboek heeft verstopt onder zijn overhemd.


  Maak melding

 3. @Koos mie mang,

  Waarom jij praat so sleg over onse lieve presiden.
  Misgien jij ben meer geleert, en jij heb geen buik, maar jij heb ook geen gewigt in de werelt. Ons presiden heef gewigt.


  Maak melding

 4. Koos is boos,

  Bouterse heeft zeker nooit gehoord van een kostuum. De man is staatshoofd toch ? Hij ziet eruit als een zwerfer in zijn Wibra
  overhemd.

  Jullie plee-sident is een hoopje stront en het geeft veel hoofdpijn.


  Maak melding

 5. Baas ziet er inderdaad ongezond uit, dat zie je aan zijn hele (lichaams-) houding… dat gaat niet goed daar.

  Overigens heeft Waterkant deze foto bewerkt, zodat het minder erg lijkt – het origineel toont de echte Baas.

  i.imgur.com/kDKdIpC.png


  Maak melding

 6. @koos,

  waarom jij pies in jou broek? Jij tog geen kleuter meer? Dan jij kan jou leuter toch uithale uit broek als wil jij piese?


  Maak melding

 7. Het in misdaadstaat Suribabwe, een omgekeerde wereld. Een wereld waar leugen en bedrog, roof en moord, corruptie en intimidatie bij de paars verdorven roverheid olv van de paarse vloek, schering en inslag zijn geworden. De hele wereld kijkt vol ironie toe, hoe het mogelijk is geworden dat sinds 1980, de paarse vloek van het land zoveel bijstand heeft gevonden bij vele oerdomme tot op het bot zijnde paarse zombies. Op de rijke roverheid, paarse gangsters, paars verworden awarie domries en bandieten na. Die lachen in hun klauwen de gehele oerdomme paarse massa zombies en het anti paars volk, letterlijk en figuurlijk, bedreigend, intimiderend uit. Men heeft de duivel gelooft en aanbeden en hem en trawanten de paarse macht gegeven om hen dagelijks te tergen hoe te overleven en hen te belasten met mega schulden. Dit paars oerdom stom volk is te beklagen en zijn de oorzaak van deze paarse vloek. Moedwillig paars duivels bezeten stemden ze op de nu heersende paarse vloek. Niemand zal hen helpen deze vloek op te heffen, zij zullen het zelfs moeten doen. Eerst zullen vele oerdomme paarse zombies, zwaar te lijden hebben onder het komend dictatoriaal paars wanbeleid olv hun onschuldige en liefste en aanbeden moordenaar van het hele land. Neks no fout wiens efoe baas en stinkend rijke roverheid e mek deng ka, dee nanga dee, uur na uur, seconde na seconde. Hahahahahaha. Ia ia iaj…mehehehehe balkten en mekkerden vele paarse burikies en krabitas in Ocer, de ontmoetings plaats der oerdomme paarse zombies en de paarse duivel. Ook de valse apostelen en paarse valse profeten in schaapskleren zijn te beklagen. Met de bijbel in hun hand maken ze op de ruggen van deze oerdomme paarse zombies geld, door zich paars dik te laten betalen door hun afgod, de paarse duivel, naast het dwingend, bedreigen 10% aan tienden afpersen. Wat een oerdom paars bezeten duivels volk. Dit kunnen geen echte christenen zijn, maar een sekte bijstaande uit oerdomme paarse zombies. als van Jim Jones. Soso paarse schijt en pis vol leugen en bedrog na a gevolg.


  Maak melding

 8. Die bouta ziet er slecht uit v een pres mang!
  Zo ongezond het is al die vloek die op hem rust he v 8 dec en nu ook v het volk die
  Deze moordenaar keihard v de gek heeft gehouden!!!!
  Ma moro ey doro!
  Stand by for more action!!!!!!


  Maak melding

 9. Terecht laat me denken aan..Jim Jones taferelen.Niemand heeft wat de zeggen ..hij alleen.Hij had het ook altijd over machten en mensen buiten die ze kwaad willen doen.Toen hij het einde zag naderen liet hij ze allemaal Cyaankali drinken..en ze deden dat gewillig.


  Maak melding

 10. @koos
  Ze bedoelen mekie njang nanga projecten. Stelletje rovers. Weg met deze 2 clowns.
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
  DE GROOTSTE PIPO HIER HEEFT COMMENTAAR !,..MAAR DAT ZIJN WIJ AL GEWEND VAN DEZE PANNENKOEK !


  Maak melding

 11. @koos
  Kwaka,

  Bouterse een voorbeeld voor de wereld ?

  Pies in mijn broek van het lachen.
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  EN JIJ BENT SOWISO,OOK NOG EEN POEPEJANTJE ,OLIEDOMME..SCHIJTZAK !


  Maak melding

 12. @DOMME KOOS ,….BOUTA HEEFT JULLIE ALLEMAAL SCHAAKMAT GEZET,NET ALS JUSTITIE MINISTER SILOS,..DAT DOET JULLIE PIJN,DAN WENSEN JULLIE HEN DE DOOD TOE.EN JULLIE ZIJN Z.G. CHRISTENEN……JULLIE ZIJN BARBAREN.MET MASKERS .


  Maak melding

 13. @diana
  ROOFBOUW…😆😅😂😃😁
  ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  DIANA,JIJ BEGINT JE LANGZAMERHAND OOK TE GEDRAGEN ALS EEN PANNENKOEK…JE GAAT TEVEEL OM MET :::KOOS–RAY–TANTE BEP–EN DIE DOMME HENK MOLENAAR 2016.


  Maak melding

 14. @Deter
  Het in misdaadstaat Suribabwe, een omgekeerde wereld. Een wereld waar leugen en bedrog, roof en moord, corruptie en intimidatie bij de paars verdorven roverheid olv van de paarse vloek, schering en inslag zijn geworden.ENZ…ENZ
  ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  SOSO KOETERWAALS,..BULLSHIT JI SKRIFIE.JIJ BENT OOK MOE GA OP STRAAT NOH !


  Maak melding

 15. @papatam
  Mie gado die bouta volksbedrieger lijkt op een opgezwollen kikker!
  Die rioolrat ziet er ongezond uit met zijn
  Ballonbuik!
  Ik hoor zijn dgn zijn geteld!
  Weet j hoeveeeeel vloek op deze volksbedrieger rust?
  Vooral nu hy su naar haitie heeft gestuurd!
  Zijn aanhang is met meer dan de helft verminderd dat weet hy ook!
  Hy heeft de boel v de gek gehouden!
  Bouta watch out vroeg of laat jo habie foe pai!!!!!!…
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
  EEN REVO IS GEEN VROUWEN NAAICLUBJE ALS JE NIET TEGEN VUUR KAN,…GET OUT OF THE KITCHEN..TE TACKLE TIK JOE NO KREE !


  Maak melding

 16. @DOMME papatam
  WAAR IS ZIJN AANHANG DAN NAAR TOE ? VHPEEEE ?SOMO OF NPS.,EE LUISTER GA TERUG NAAR KOLERA,WANT JE BENT ONTSNAPT.


  Maak melding

 17. @Damsko

  Mek a tjier Yu her famiri, dang yu mus fu tang tak takki
  yu wartaal about tra Sma sang las den famiri ini 8 dec massamoord fu Desi !

  OW KIRI YU FAMIRI NANGA CHARISMA !!
  YU DONG DONG IKKO !!!


  Maak melding

 18. Bouta bouta bouta de natuur zal afrekenen
  Met deze kikkers!!!!!
  Me bar joeeee!!!!!
  Slechter kan het niet!!!!!
  Bouta heeft record gevestigd hier in su!
  Domste president ooit!!!!!


  Maak melding

 19. NIET LOPEN TE HUILEN FLAPDROL HET WAS HUN OF WIJ BOUTERSE TAKKIE…ZO GAAT HET IN EEN CONTRA REVOLUTIE NO DOE LEK JOE NO SABIE REVO A NO GRAP MIE MANG DUS HOU JE BOEKA. IDIOOT. JE BENT MOE MIE MANG GA PROTESTEREN HOR.


  Maak melding

 20. Ram Singh

  Hahahahahaha Guyana houdt Tigri bezet en de surinaamse militairen geven granger een erewacht? Giem wang brik. Yo mpp bouta.
  =
  Tijdens die vuile oorlog is al voldoende gebleken dat Singh’s niet uitblinken in heldhaftigheid, dus hori yu bigi BEK!

  Ziek, shwak en misselijk.
  Dit is de realiteit en GEEN discriminatie.


  Maak melding

 21. @Damsco: vanuit het veilige Nederland hoef jij je nergens zorgen om te maken. Want jouw uitkeringkje wordt trouw iedere maand bijgeschreven, je hoeft niet om 05.00 uur op te staan om twee uren lopend naar je werk te gaan wamt werken doe je niet. Maar wel anderen belachelijk maken met je domme adoratie voor een volksmoordenaar. Jouw soort kansloze figuren hebben zelfs bewondering voor de slavenhandelaren. Ja wel ik heb jou ontmaskerd luie rat !


  Maak melding

 22. Operatie struisvogel:

  “Van horen zeggen” is de absolute waarheid en maakt nader onderzoek, zelf nadenken of kritisch zijn overbodig ..


  Maak melding

 23. Ik ben nooit onder de indruk geweest van Bouterse die Suriname zo heeft vernietigd.Ik zou mij schamen als ik hem was.Hij kan het land niet goed besturen en daarom gaat het zo slecht.Als Surinamer voel ik het want alles is duurder geworden maar die lonen stijgen niet.In het buitenland lachen ze Suriname als land uit met zijn dictator.Iedereen is bang en leeft in angst in het land.Als je commentaar hebt op zijn beleid dan ben je gelijk tegen hem en je wordt tot vijand bestempeld. Zo gaat het in Suriname en daarom gaan wij nooit vooruit komen.Al zijn aanhang zijn omgekocht en weten het niet beter.


  Maak melding

 24. als hij alle, met alle bedoel ik allemaal! k.o.e.l.i.e.s. mee neemt naar Guyana om Suriname te bevrijden dan is zijn missie geslaagd!


  Maak melding

 25. bouta houdt van dit soort nonsens ere wacht, ere penning aan top voetballers en andere aanreiken, feesten, lachen voor de buis, bekers uitreiken aan kampioenen, terwijl het volk e pienna je hoort niets van hem wat hij gaat doen op korte termijn om de boel een beetje op orde te brengen, houdt zich schuil ergens daar en zn voetoe boy bouva zijn schoor hondje die het woord voert en ho maar waar is bouta de president die het volk verantwoording moet afleggen die nergens te bekenen je ziet hem alleen bij ere wacht en buitenlanders op vliegveld ontvangen en zich kleden als een zwerver terwijl hij preshidant is migado wat een vertoning schande


  Maak melding

 26. Trobiemang en Astavakra waarom kiezen jullie niet beiden een kant van de Wijdenbosch brug. Kijken wie sneller beneden is.
  Ik heb begrepen dat dit een populaire plek is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.