Aptijt lanceert 2e jubileum CD op Kwaku Summer Festival

4

De kaseko/kawina sensatie Aptijt gaat haar tweede jubileum CD op het Kwaku Summer Festival presenteren. Dit vertelt bandleider tevens zanger Michael Deira. “Het is voor ons het beste moment om het album te lanceren”, voegt hij eraan toe

Aan de CD leveren topartiesten als Oscar Harris, Patrick ‘Teve’ Tevreden, Frans Abori, Roy Peroti en Dagga Tiendari ook een bijdrage. De eerste jubileum CD verscheen in mei op de markt.

Aptijt uit Suriname vertoeft vanaf begin juli tot medio augustus voor een tweede toer dit jaar in Nederland. Op het programma van de groep staan er meer dan 20 optredens. Naast optredens gaat Aptijt werken aan een nummer met hip hop groep Broederliefde.

4 REACTIES

 1. @@Tante Bep
  Geen drugs meenemen.

  vrijdag 1 juli 2016 om 15:44 uur.
  FBI
  @ Tante Bep,

  Juist wél. Dan zijn we hier een tijdje van die herrie verlost!
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
  BAKRA BEP,..EN WONNA B BAKRA UIT DRUGS DISTRIBUTIELAND/SODOMBABWE AAN DE NOORDZEE,WILLEN MORAAL RIDDERTJE SPELEN,BOGGELOUT MIE MANG !


  Maak melding

 2. Ben je jaloers Kwaka, dat je niet gezond bent en daarom ook niet kan feesten? Mensen die feesten zijn minder gestressed en minder zeikerig als de Kwaka’s van deze wereld. Wees wat positiever en ga meer feesten, lach meer en wees een beetje flamboyant, dan is de wereld verlost van een negatieveling en een mopperfossiel als jij Kwaka.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.