Vervolging vraagt krijgsraad strafzaak Bouterse te stoppen

56

PARAMARIBO, 30 jun – De vervolging heeft de krijgsraad verzocht de strafzaak rond de decembermoorden te beëindigen. De auditeur-militair Roy Elgin deed dit mondeling bij de voortzetting. De krijgsraad schorste de zitting en verdaagde uiteindelijk tot vijf augustus.

De schorsing was nodig voor nader overleg. Volgens Elgin is hij door zijn meerdere, procureur-generaal Roy Badjnath Panday, opgedragen om de rechtbank te vragen het strafproces te stoppen. Elgin deelde de krijgsraad mee dat de opdracht afkomstig is van president Desiré Bouterse. De auditeur-militair liet het aan de krijgsraad over te beslissen of het strafproces wordt voortgezet.

Volgens Elgin heeft hij zijn requisitoir al jaren gereed. Hij is elk moment bereid het ruim dertig pagina’s tellende document te presenteren. Het wachten is op het besluit van de krijgsraad. Nabestaanden van de slachtoffers zijn goed vertegenwoordigd in de zaal. Er is strenge politiebewaking en de straten rondom de rechtszaal zijn afgesloten voor rijdend verkeerd.

Bekijk ook:


56 REACTIES

 1. Lang leve deze rechters en de rechtstaat. Vervloekt zijn alle moordenaars en allen die moordenaars beschermen om de macht die hij hun heeft gegeven om het land en volk verder te tiranniseren en te beroven. Ooit worden zij vermoord en beroofd door dezelfde moordenaars die ze op handen dragen. Ook enkele 8 dec, slachtoffers heulden met deze moordenaars en zijn de ka geworden. Leve de Gerechtigheid, Waarheid. Vervloek zij de leugen en allen die deze paars verdorven leugenaars op handen dragen om het geld en materieel gewin dat ze aanbieden. Eerlijkheid duurt toch het langst. Zeg het die mpp lijder en zijn paarse roverheid en dieharde oerdomme paarse zombies niet. Neks no fout.


  Maak melding

 2. ALOHA……Wat krijgen we nou mensen??? De Bigi Basie Bouta .
  Hoofdverdachte bepaald zelf wat er moet gebeuren met de Rechters.Dit is een Ballentent gedoe.De Rechters moeten hem gehoorzamen. De rollen zijn omgedraaid.Een”Bananen Republiek”. Het wordt nooit meer goed met Suri. Che mi Gado.


  Maak melding

 3. @ Koos,

  Vind ik ook. Mr. Valstein-Montnor moet niet zwichten voor deze chantagepraktijken. Het bevel tot stopzetting is gedaan aan het O.M., niet aan de Krijgsraad!

  Overigens is de zitting weer voor onbepaalde tijd geschorst.

  De enige manier dat er aan deze schijterij een einde komt, is als Bouterse heel snel het leven laat! Normaliter wens ik dat niemand toe, maar in dit geval……


  Maak melding

 4. Volgens Elgin heeft hij zijn requisitoir al jaren gereed. Hij is elk moment bereid het ruim dertig pagina’s tellende document te presenteren ?

  ———————————————————————————–

  Cynthia is een vrouw met ballen. Zij gaat baas koppie kleine maken let maar op.


  Maak melding

 5. Moge de Almachtige Heer, Rechtvaardige Heerser, Cynthia en aanhangers der rechtstaat letterlijk en figuurlijk, naar lichaam en ziel beschermen. En allen die het onrecht in het gehele land doen gedijen olv van de grootste wetteloze lijder te niet doen. Van oerdomme paarse zombie tot de zich paars dik betalende witte boord adviseur, awariedomrie of crimineel tot hun lijder der paarse verdoemenis, leugen en bedrog.


  Maak melding

 6. @ Sonnyboy,

  Deze f***ing dictator is in staat de hele grondwet buiten werking te stellen en wég is de rechtsstaat. In feite is dat al bijna zo. Ik hoop alleen dat er nog een paar mensen zijn die hun rug recht weten te houden. Van het volk hoef je niets te verwachten, dat ligt apatisch in zijn hangmat te wachten.


  Maak melding

 7. Baas no e go kondig noodtoestand af. Na soso bedreiging en intimidatie sa no e go wroko anno 2016. Want dan IMF e go stop gi baas monie, dan is ook baas de ka, zijn roverheid en eliet rijke paarse corrupte poepvliegen en parasieten, van awarie domrie tot kan haai en co. Want 90 % van al die oerdomme zombies zullen ontwaken uit hun nare paarse dromen vol van loze beloften. Ze gaan op roof bij baas en co. Baas we hebt veel honger en dorst gelede onder je mpp wanbelied en paars bewind. Oe noe wang ka oenoe wang, ooktoe joe moesoe e vieri sa wi leki dong aanhangers e vierie. Wacht maar af.


  Maak melding

 8. Volgens mij is dit de normale procedure. De rechters gaan zich terugtrekken maar doorgaan met de zaak is onmogelijk omdat de rechters het OM niet kunnen opdragen door te gaan met de zaak. De rechters zijn afhankelijk van een aanklager. Als de aanklager niet wil doorgaan met de zaak rest de rechters niets anders dan de zaak te stoppen want ook al willen de rechter met een andere auditeur militair doorgaan. De hoogste baas van het OM heeft bevolen dat de zaak wordt gestopt.

  Ik vind het alleen een ongelukkige formulering van Elgin. Je kan niet tegen de rechters zeggen dat je door je meerdere bent opgedragen de zaak te stoppen. Hij had moeten verwijzen naar artikel 148 waarbij hij motiveert dat op grond van dat artikel de president gebruik gemaakt heeft van zijn recht om het OM te vragen een vervolging te staken.


  Maak melding

 9. @ Deter

  Wanneer gaan jullie stoppen om het IMF te zien als een chantagemiddel waar jullie te pas en te onpas maar aan willen refereren. Dat geeft gewoon blijk hoe laag jullie geschoold zijn en niks weten van hoe de financiële en politieke wereld in elkaar zitten. Er zijn in meerdere landen noodtoestanden en zelf coup geweest waar het IMF gewoon zaken mee doet. Zolang de Amerikanen het willen gebeurt het. Zij hebben alleen veto recht in de IMF omdat zijn 17% aandeel hebben. IMF is geen politiek orgaan. Enige wat IMF wil is terugbetaling en in de meeste gevallen interesseert het het IMF geen biet of een dictator of een democratisch gekozen president aan het roer zit. Kijk maar naar Egypte of Birma.


  Maak melding

 10. In een dictatuur is alles mogelijk :

  Dus TJIER MORO ONSCHULDIK BURGERS FU A KONDRE !!

  STOP A VERVOLGING FU ALLA NDP-KIRIMANG
  NANGA ALLA NDP-FUFURMANG !!

  DANG A KONDRE SA GWA FESI !! JAA,TOK !!!


  Maak melding

 11. @ Sonnyboy,

  Dus jij gelooft ook nog dat de lening van het IMF aan het volk ten goede komt? Nee, hoor, geen koper cent!.Dat geld gaat naar de CBvS ter ondersteuning van de lokale munteenheid. Zelfs Bouterse komt daar met zijn groezelige vingers niet aan! Het enige drukmiddel dat het IMF heeft is ontbinding van het contract (maar daar zijn twee partijen bij betrokken) of onmiddellijke terugbetaling van de eerste trache van $ 81 miljoen. Take it or leave it!


  Maak melding

 12. wat een fucking lafaard is die roy panday
  hij is pg onwaardig
  ook zo een lul die voor niets doen, behalve mee lullen met een moordenaar, een salaris ontvangt van ons geld
  zijn bijdrage aan de mensheid is net zo nihil als die van die krankzinnige

  zijn stront kop zit vast in die go-olo van bouta
  fucking verrader, ook voor hem, wanneer de bouta periode is afgelopen zal hij zich voor de rechter moeten verschijnen
  “ich habe nicht gewusst” bestaat niet meer


  Maak melding

 13. Spijtig maar misschien moet dat gebeuren…EEN SCHOP ONDER HUN KONT!!Zodat ze tot actie komen..Je hoeft verdrukking niet te pikken..spreek je uit.


  Maak melding

 14. Door het zo te formuleren geeft hij aan dat hij niet achter de beslissing staat..maar dat het door zijn meerdere is opgedragen..Plus zei hij dat zijn 30 pagina lange requisitoir al heel lang klaar ligt..Roy Elgin je hebt niet teleurgesteld.30 pagina’s heel wat mede te delen.


  Maak melding

 15. JA he,typisch de oude bende (NPS,VHP.)Anderen moeten steeds hun troep opruimen.

  Nu wordt geprobeerd de rechterlijke macht voor hun karetje te spannen maar helaas pindakaas !!!!!!

  SCHAAKMAT,en nu de handen uit de mouwen er is genoeg werk aan de winkel,
  (“Wroko de foe doe” van mofo)


  Maak melding

 16. roy panday is een smerige landverrader, voor mij mag hij aan een langzame dood sterven
  hij heeft geen enkele waarde voor suriname
  zit daar de hele dag uit de neus van bouterse te vreten
  om een salaris te ontvangen die wij betalen


  Maak melding

 17. Waar gaat dikke Dora weer mee komen?
  Overigens, zal het land de komende 5 weken, tot de volgende bijeenkomst, niet meer in gevaar zijn? Dus deze beslissing van de rechtbank heeft die veilighheidsreden in ieder geval naar de prullenmand verwezen.


  Maak melding

 18. @ Diana

  Het gaat niet om of hij achter de beslissing staat. Het gaat om iets goed verwoorden. De juiste wetten aanhalen en geen dubbelzinnige formuleringen.

  30 pagina’s vind ik nog aan de magere kant gezien het feit dat niet alleen Bouterse terechtstaat maar meerdere verdachten.
  Dat geeft mij juist de indruk dat het bewijs onvoldoende is. Hoe meer bewijs hoe groter het dossier.


  Maak melding

 19. we weten nu wel hoe alles verlopen is
  iedereen weet wat die krankzinnige heeft gedaan

  voor mij mag het uit een woord bestaan “GUILTY”
  en fuck roy panday er bij


  Maak melding

 20. Het ligt nu in handen van de nabestaanden. Dan maar de gang naar het Internationaal Strafhof in Den Haag voor vervolging van misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden.
  Suriname blijkt niet in staat op eigen krachten de rechtstaat in stand te houden.
  Zoals het er nu voor staat is dit een vrij brief voor elke idioot om een volgende staatsgreep te plegen met alle gevolgen van dien.


  Maak melding

 21. Ik vind het inderdaad ook wat aan de magere kant maar misschien heeft hij punt grootte 8 gebruikt en geen paragrafen gemaakt en geen alinea’s, bladhoogt op 0,5 dan komt het allemaal wel goed wat een pieperd vind ik hem. Ik weet niet of het zo is.


  Maak melding

 22. Deze rechtszaak had nooit in Suriname moeten plaats vinden. Zie hoe het komt dat Suriname een te grote broek aantrok, zichzelf overschatte en zie nu de gevolgen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 23. Loop naar je moer Badjnath Panday en Elgin!!

  De rechter die de zaak gaat behandelen moet geen orders van jullie nemen!!

  Schandelijk dat jullie 2 die het volk en land tegen zo een dictator moeten behoeden juist de zijde van een dictator kiezen ,die tevens een gevreesde moordenaar is.!!


  Maak melding

 24. Weet het niet zeker of iemand dat al uitgelegd had maar kan iemand my uitleggen waarom deze zaak niet naar het internationaal strafhof in den haag is aangeboden.
  Wie heb je daarvoor nodig,
  Gaarne


  Maak melding

 25. Nabestaanden begin een online petitie doe wat laat dit niet de laatste kans zijn .Doorgaan met het gevecht!!
  bezorg Badjnath Panday,Elgin en bouta slapeloze nachten!!
  Laat ze alle gaten en hoeken van de rechtszaal zien!!!
  en gelijk heeft men,de zaak bouta behandelen in het buitenland met buitenlandse rechters en PREET BHARARA als advocaat namens het volk in de armen nemen!!


  Maak melding

 26. De Krijgsraad bepaald niets dat doet de sergeant Bouterse punt uit.Ons land wordt niet serieus genomen in het buitenland.Ze zien ons volk als een dom volk die geen verstand van zaken heeft in de wereld.ook de hele amnestiewet is een lachertje maar je ze hebben erover gestemd ook Somohardjo/Brunswijk zijn mede schuldig.Als Surinamer schaam ik voor mijn eigen land.God wanneer red je ons land van de duivel die zoveel op zijn geweten heeft.Helpt het land om van deze zondaar af te komen.


  Maak melding

 27. Ik denk dat deze toestand zo zal blyven en over 5 weken op 5 augustus er niets zal veranderen anders zou het vandaag moeten gebeuren.
  Heb vandaag vele uren met mn smartphone doorgebracht.
  T was vreselyk.
  Heeft iemand enig idee wat er tevoorschyn kan komen uit deze poppenkast.
  Ik hoor t graag.


  Maak melding

 28. Zou het niet van professionaliteit getuigen als een ieder zijn eigen dossier had…zo hoort het toch…een echte bananen republiek


  Maak melding

 29. Niemand kan een Krijgsraad “IN ZITTING” stoppen, er zal door worden gegaan totdat er een vonnis is !!
  De 8 dec zaak is in een strafrechtelijk stadium gekomen,
  waarbij zelfs het Openbaar Ministerie de zaak niet meer
  KAN stoppen ! (de dagvaardingen zijn al lang geleden op diverse zittingen afgehandeld, alles is reeds inhoudelijk behandeld) .
  ALLEEN DE KRIJGSRAAD BESLIST OVER DE VOORTZETTING !

  Bij ONRECHTMATIGE BEDREIGINGEN /en ONRECHTMATIGE BEMOEIENISSEN VAN DERDEN ,
  zal de KRIJGSRAAD de zaak tijdelijk schorsen totdat
  die BEDREIGINGEN zijn weggenomen !


  Maak melding

 30. @Koos
  Verzoek van de Auditeur afwijzen ! Zijn ze van de pot gerukt daar. Gewoon doorgaan. Laat de Auditeur zijn requisitoir doen
  ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  Saaaaaang,..KOOS is BOOOOOOOOS !.Gedout jongoe…RICHTING BOSJE BRUG,..HENK MOLENAAR IS AL GESPRONGEN .HIJ IS ALS DE NOORDERZON VERDWENEN.WE HOREN NIKS MEER VAN DIE PANNENKOEK.WANNEER SPRING JIJ ?


  Maak melding

 31. @diana
  Zou het niet van professionaliteit getuigen als een ieder zijn eigen dossier had…zo hoort het toch…een echte bananen republiek
  ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  EN JIJ ALS DE GROOTSTE BANANENETER ! BANANA DIANA KI KI KI !!!!!!!!!!


  Maak melding

 32. @henri55
  Ik denk dat deze toestand zo zal blyven en over 5 weken op 5 augustus er niets zal veranderen anders zou het vandaag moeten gebeuren.
  Heb vandaag vele uren met mn smartphone doorgebracht.
  T was vreselyk.
  Heeft iemand enig idee wat er tevoorschyn kan komen uit deze poppenkast.
  Ik hoor t graag
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
  OMDAT JULLIE JURIDISCH GEEN POOT HEBBEN OM OP TE STAAN.NOOIT GEHOORD VAN SCHAAKMAT ?..SILOS IS GEEN GEERTJE SPONG !.A SMA SABIE A WET.


  Maak melding

 33. @Ray
  Loop naar je moer Badjnath Panday en Elgin!!

  De rechter die de zaak gaat behandelen moet geen orders van jullie nemen!!

  Schandelijk dat jullie 2 die het volk en land tegen zo een dictator moeten behoeden juist de zijde van een dictator kiezen ,die tevens een gevreesde moordenaar is.!!
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
  OPGEPAST MENSEN,UNCLE RAY IS ZWAAR GEFRUSTREERD..BEGIN EEN NET TE ZOEKEN OM DEZE GEK TE VANGEN OM NAAR KOLERA (LPI)TE BRENGEN.OM HEM TEGEN ZICHZELF TE BESCHERMEN !


  Maak melding

 34. @henri55
  Weet het niet zeker of iemand dat al uitgelegd had maar kan iemand my uitleggen waarom deze zaak niet naar het internationaal strafhof in den haag is aangeboden.
  Wie heb je daarvoor nodig,
  Gaarne
  ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
  DOMME PANNENKOEK,DIEN JIJ MAAR EEN VERZOEK IN ,LAAT MEN JOU UITLACHEN,…WAT HEB JIJ GEDRONKEN ?..KASIRIE NOH ?


  Maak melding

 35. @diana
  Spijtig maar misschien moet dat gebeuren…EEN SCHOP ONDER HUN KONT!!Zodat ze tot actie komen..Je hoeft verdrukking niet te pikken..spreek je uit.
  ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
  JULLIE ZIJN ZULKE GEFRUSTREERDE EZELS ,ZO ERG DAT JULLIE NU ONDERLING RUZIE MAKEN,BOUTA DE SLIMME POLITIEKE STRATEEG LACHT JULLIE OP AFSTAND UIT,..STELLETJE MISLUKTE PANNEKOEKEN BIJ ELKAAR !…..MOE ?..GO SRIBIE !


  Maak melding

 36. @passant
  Deze rechtszaak had nooit in Suriname moeten plaats vinden. Zie hoe het komt dat Suriname een te grote broek aantrok, zichzelf overschatte en zie nu de gevolgen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
  HE HE,DE EERSTE PANNENKOEK,DIE ZICH OVER GEEFT !


  Maak melding

 37. @Sabaku
  Het ligt nu in handen van de nabestaanden. Dan maar de gang naar het Internationaal Strafhof in Den Haag voor vervolging van misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden.
  Suriname blijkt niet in staat op eigen krachten de rechtstaat in stand te houden.
  Zoals het er nu voor staat is dit een vrij brief voor elke idioot om een volgende staatsgreep te plegen met alle gevolgen van dien.
  ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  BIED JE AAN ALS ADVISEUR,…IDIOOT…OEN LAS A STREE KEBA.DRINGT HET NOG STEEDS NIET DOOR IN JULLIE GRANIET HARDE EN LEGE COCOSNOOT OP JULLIE NEKKEN! EEN SABAKOE HEEFT SOWIESO HERSENS TER GROOTTE VAN EEN MISLUKTE ERWT.


  Maak melding

 38. @Golo
  @Damsco,

  Iedereen denkt dat je een man bent terwijl je een vrouw bent.
  Je hebt het mooi verzwegen mi sisa.
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
  EN JIJ ZEGT HET ZELF,JOU NAAM IS GO OLO !..EN BUITEN DAT,OOK NOG EEN FLAPDROL ! WAT EEN COMBINATIE ZEG,EEN LAGER NIVEAU BESTAAT NIET.! SUCCES OLIEBOL.


  Maak melding

 39. @roy panday de meevreter
  roy panday is een smerige landverrader, voor mij mag hij aan een langzame dood sterven
  hij heeft geen enkele waarde voor suriname
  zit daar de hele dag uit de neus van bouterse te vreten
  om een salaris te ontvangen die wij betalen
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  DEZE IDIOOT HIERBOVEN,IS EEN ECHTE GEFRUSTREERDE IDIOTE BOLKON SCHREEUWER .;GEEF HEM T VOORDEEL VAN DE TWIJFEL DIE ARME UILSKUIKEN.


  Maak melding

 40. @Deter
  Baas no e go kondig noodtoestand af. Na soso bedreiging en intimidatie sa no e go wroko anno 2016. Want dan IMF e go stop gi baas monie, dan is ook baas de ka, zijn roverheid en eliet rijke paarse corrupte poepvliegen en parasieten, van awarie domrie tot kan haai en co. Want 90 % van al die oerdomme zombies zullen ontwaken uit hun nare paarse dromen vol van loze beloften. Ze gaan op roof bij baas en co. Baas we hebt veel honger en dorst gelede onder je mpp wanbelied en paars bewind. Oe noe wang ka oenoe wang, ooktoe joe moesoe e vieri sa wi leki dong aanhangers e vierie. Wacht maar af.
  ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  DOMME IDIOOT,IK STA ER ECHT VAN TE KIJKEN,..IEMAND DIE ZOVEEL KOETERWAALS OP EEN PAAR VIERKANTE CM KAN NEERTYPEN.PETJE AF DAN BEN JIJ EEN GROOT TALENT,GEFELICITEERD MIE MANG !


  Maak melding

 41. @FBI
  @ Koos,

  Vind ik ook. Mr. Valstein-Montnor moet niet zwichten voor deze chantagepraktijken. Het bevel tot stopzetting is gedaan aan het O.M., niet aan de Krijgsraad!

  Overigens is de zitting weer voor onbepaalde tijd geschorst.

  De enige manier dat er aan deze schijterij een einde komt, is als Bouterse heel snel het leven laat! Normaliter wens ik dat niemand toe, maar in dit geval…
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
  NU KOMT BIJ JOU DE AAP UIT DE MOUW..JIJ BENT GEEN CHRISTEN OF GELOVIG MENS JOE E WIENS DEDE GIE SMA,LET OP JE WOORDEN,DE ALMIGHTY LUISTERT MEE.MEN HAD DAT IN 80 OOK GEPROBEERT,JIJ KENT DE GEVOLGEN.


  Maak melding

 42. @Kohaarh
  ALOHA……Wat krijgen we nou mensen??? De Bigi Basie Bouta .
  Hoofdverdachte bepaald zelf wat er moet gebeuren met de Rechters.Dit is een Ballentent gedoe.De Rechters moeten hem gehoorzamen. De rollen zijn omgedraaid.Een”Bananen Republiek”. Het wordt nooit meer goed met Suri. Che mi Gado.
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
  EEN RECHTSTAAT HEEFT WETTEN EN REGELS,DAT GELDT OOK VOOR DE RECHTERS.EN DE KRIJGSRAAD DUS KOM NIET AANVLIEGEN MET JOU BULLSHIT VERHAAL !..CHE MIE GADO ARME SUKKEL.TJA EEN EMOTIONELE ONNOZELE EZEL ALS JOU ZAL DAT NOOIT SNAPPEN.


  Maak melding

 43. Van uitstel komt afstel, nu wil Bouta het hele proces stoppen. En dat gaat ook gebeuren want anders, worden de
  Uzzi´s weer uit de wapen arsenaal gehaald !!!!
  En dan zullen er meer dan 15 broeders neergeknald worden deze keer.
  Sari tori.

  Jacko


  Maak melding

 44. @Lothar
  Eerst was het uitstellen, nu is het stoppen?
  ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  JA,GOED GEZIEN ,WAT BEN JIJ TOCH SLIM ZEG..OOM LOTHAR !


  Maak melding

 45. @JZwartmans
  Van uitstel komt afstel, nu wil Bouta het hele proces stoppen. En dat gaat ook gebeuren want anders, worden de
  Uzzi´s weer uit de wapen arsenaal gehaald !!!!
  En dan zullen er meer dan 15 broeders neergeknald worden deze keer.
  Sari tori.

  Jacko
  ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
  HEY JZwartmans,JE BENT MOE MANG …ècht MOE !


  Maak melding

 46. @ Damsco … joe mislukt product van je vaders genotspier ..
  je bent Mul vergeten. Hoe durf je!!! Je vader …. Damscoco … heeft mij {ons} verzocht je te vergeven. Bij de geboorte werd je op een mierennest gedumpt vandaar dat je hersenletsels hebt opgelopen. Joe cabeza no presta! … je wordt gebruikt en misbruikt door KILLER BOUTERSE en CORNUITEN op kabinet van de pres. Vrouw Damsco verschijnselen van zwangerschap zijn bij jou reeds zichtbaar hebben L. Neede en Eugene van der San mij heimelijk verteld … m.a.w. .. je bent een NDP-hoer. Je wordt van alle kanten besprongen, donkey ass.

  @ Damsco …laat de bovengenoemde gentlemen and woman met rust … let goed op jezelf … ga decent door het leven … laat je niet meer gebruiken door die paarse ….. . Als je verder hulp nodig hebt, hoe, waar en op welk niveau danook … geef een gil en we zullen je liefdevol omarmen en helpen. The choice is yours!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.