Unasur volgt politieke ontwikkelingen in Suriname

46

PARAMARIBO, 29 jun – Landen in de regio maken zich zorgen over de politieke ontwikkelingen in Suriname. Ernesto Samper, de secretaris-generaal van de Unie van Zuid-Amerikaanse Staten, Unasur, heeft deze bezorgdheid geuit tijdens een bezoek aan president Desiré Bouterse.

Volgens een bericht van het Kabinet van de President zijn vertegenwoordigers van diplomatieke missies en internationale organisaties geïnformeerd. Het betreft informatie over de recente ontwikkelingen sinds het besluit van de krijgsraad om het strafproces rond de decembermoorden voort te zetten. Behalve Unasur is niet bekend welke andere organisaties zijn ingelicht.

In het bericht wordt gemeld dat de vertegenwoordigers de hoop uitgesproken dat Suriname binnen wet en recht een oplossing vindt. Samper was vergezeld van de Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken, Delcy Rodríguez. Behalve Bouterse zaten ook aan de ministers , Niermala Badrising van Buitenlandse Zaken en Jennifer Van Dijk-Silos van Justitie & Politie. Unasur blijft de ontwikkelingen volgen.

Bekijk ook:

46 REACTIES

 1. Op 30 juni moet de rechtszaak tegen de hoofdverdachte en zijn mede-verdachten verder, UNAZUR heeft wat dat betreft niets in de verzuurde melk te brokkelen.


  Maak melding

 2. Soso bouta na zuur now. Even wachten dan gaan ze bouta’s pH meten in Club Santo. Unasur heeft niks te maken met bouta’s criminele carriere, dat is een Surinaamse aangelegenheid.


  Maak melding

 3. Elgin krijgt slapeloze nachten. Hij schijt in zijn broek als de naam van killer valt. Dus hij gaat zich ziek melden denk ik.

  Zo te horen heeft niemala Samper ongekocht. Ik zal niet zeggen hoe maar je kan het wel raden


  Maak melding

 4. Bejaarde tehuizen zitten vol met mensen die hun bijdrage hebben geleverd aan mens en maatschappij. Waarom gaat deze bejaarde man die nota bene hoofd verdachte is in een gruwelijke slachtingspartij, niet rustig van zijn oude dag genieten. Liefst in gevangenschap want zo zit het leven in elkaar Het recht zal zegevieren.


  Maak melding

 5. Unasur de grootste criminele organisatie van Zuid en Midden Amerika en nu afwachten wat er uit de bus komt.
  Het wordt zeker busje komt zo busje komt zo.


  Maak melding

 6. Unasur is een drugs kartel, eentje de bak in volgen er meer. Bouta is door druk van Europa, de sigaar geworden. En natturlijk is hij de baas op 8 dec 1982. Komt straks bijkomende zaken ter sprake, zoals de genocide te moiwana. En dan mag hij verschijnen in den haag.


  Maak melding

 7. “W. Whome

  Op 30 juni moet de rechtszaak tegen de hoofdverdachte en zijn mede-verdachten verder, UNAZUR heeft wat dat betreft niets in de verzuurde melk te brokkelen.”

  Die mevrouw uit het door en door corrupte Venezuela waar men de rechterlijke uitspraken naast zich neerlegt, het parlement min of meer buiten werking heeft gesteld en de “helden van de president” ongewapende burgers mogen doodschieten (wetteloos- en rechtelooshied heerst) en de burgers omkomen van honger en andere ellende doet er goed aan eerst deze wanorde in haar land te herstellen voordat ze zich met problemen van andere land inlaat..


  Maak melding

 8. Dan zal hij zien hoe het er aan toe gaat in de bejaarden tehuizen.Als hij nog de tegenwoordigheid van geest heeft belt hij zeker naar Ingrid.Wil je aub het “LADY GEBEUREN” geld niet meer aannemen.Je bent vitaal ga toch een werk zoeken…of een man een die voor je zorgen kan zonder de oudjes te beroven.Onze ouderen in de bejaarden tehuizen hadden zonder deze geste aan Ingrid een zonnige dagen tegemoet zien.ALLEMAAL ZONDE,ONZIN,ZO SNEL ALS MOGELIJK TERUG DRAAIEN EN DIRECT VERWIJDEREN.GEEN SURINAAMS BEGRIP ALS HET VOLK EN ONZE OUDJES PINAREN.


  Maak melding

 9. “I HAVE A DREAM” Hoog tijd voor vice-president Joe Biden van de VS om naar het kabinet van de president te bellen en dictator Bouterse het volgende mede te delen: ” Am I speaking directly with president” Dessi Boeterzee” ? Bouterse antwoord:
  Yes you are..Biden vervolgd: Mr president I’m calling you on behalf of the president of the united states of America Barack Obama, to tell you that the president urges you to step down from office imediatly, and while doing so you are prohibited to use any kind of violence whatsoever against the people of Suriname and all other citizens of Surinam aspecialy the American citizens. You have twentyfour ours to anounce your departure from office. Becouse of the safety of the united states of America, we cannot afford goverments with dictatorship in our backyard.
  If you don’t step down as instructed the United states will take you down.. By any means necessary .”
  Good day mr president..
  Bouterse hangt de telefoon vervolgens op..gaat op zijn bureaustoel zitten, houdt zijn hoofd met beide handen vast , trekt vervolgens de bovenste bureaulade open en haalt daaruit een fles whisky en een glas tevoorschijn..Hij schenkt met trillende handen een borrel voor zichzelf en drinkt die in een flitsende beweging op..dit doet hij nog 2 keer..
  Vervolgens belt hij naar zijn vrouw Ingrid en vraagt haar of alles goed is met haar..waarop ze antwoordt: ja hoezo ? Hij zegt : nee..gewoon..hierop zegt hij: Inke zorg goed voor jezelf en voor Jen-ai en onze pleegkinden ..Zij zegt: Desi sangpsa..hoe praat je zo met een trillende stem? Hij zegt vervolgens : Ik hou van jullie..het spijt me dat ik jullie en Suriname dit heb aangedaan , maar ik had geen weg terug..
  Hij hangt op..trekt vervolgens de onderste bureaulade open en haalt daaruit een 9 mm pistool..hij spant het wapen en zet de loop in zijn mond…enkele seconden later komen veiligheidsmannen zijn kantoor binnenstormen omdat zij een harde knal hebben gehoord……………..
  Een uur daarna vieren mensen feest in de steraten van paramaribo en in de distrcten en het binnenland.. toeterend rijden mensen met Surinaamse vlaggen door de straten en omhelzen elkaar..Het onafhankelijkheidsplein is bomvol met mensen..velen huilen tranen van geluk en gaan op hun knieen, terwijl zij hun hun beide armen naar de helderblauwe hemel strekken en luidskeels roepen: DANKU VADER..DANKU VADER U HEEFT ONS VERLOST VAN DEZE SATAN…ALS U VOOR ONS BENT ,WIE KAN DAN TEGEN ONS ZIJN..FREE AT LAST , FREE AT LAST , THANK GOD ALMIGHTY , WE’RE FREE AT LAST….!!!!!!!!


  Maak melding

 10. robinho precies.als deze vloek overlijd ik ben geen drinker ,maar ik koop echt een black label en drink het die dag helemaal leeg.ik vier echt een feest en ik ga op mijn knieen en dankt de Here dat hij ons bevrijd heeft van bouta die vervloekte.niemand anders heeft Suriname de grond ingeboord alleen om uit de gevang te blijven .Bouta is een eenzame man


  Maak melding

 11. HOOLIGANS: W. Whome, Ram Singh, Snel, Banansie, Sabatoe Franse, Roberto, Sam, diana, hoe is het met jullie gesteld? ONGESTELD misschien? Jullie hebben STRAFWERK om te LASTEREN hé. Een echte HOOLIGAN-job. Meneer Linscheer houdt jullie in de gaten. Jullie mogen feesten hier op de site, maar de REVOLUTIE mogen jullie niet verstoren. Ik elk land is dat STRAFBAAR.

  De Krijgsraad, krijgt een andere naam binnenkort: KRIJSRAAD. Want mevrouw Cynthia Valstein -Montnor gaat de NOR (gevangenis) in binnenkort. Als je het VOLK voor de GEK houdt en CORRUPTIE pleegt, dan moet dat worden onderzocht. De VHP – de Valse Hoop op Paé-partij heeft haar HEEL VEEL GELD betaald. HOOLIGANS dat is toch niet NORMAAL. Een Rechter die GROF GELD aanneemt.

  UNASUR is op de hoogte gesteld. Suriname gaat haar niet UITLEVEREN omdat ONZE President z’n EIGEN MENSEN NOOIT uitlevert. Dat is GOED NIEUWS voor deze GEVALLEN mevrouw Cynthia Valstein-Montnor. Haar familie vindt dit gewoon SCHANDALIG. Hoe komt deze mevrouw aan ZOVEEL GELD. Rechters in Suriname verdienen goed, maar ook niet zoveel als in jullie GELIEFDE KOUDE KIKKERLANDJE.

  De Krijgsraad (KRIJSRAAD) wordt op ADVIES van UNASUR OPGEHEVEN. Een Krijgsraad mag NOOIT WETTEN die in een land zijn gemaakt NEGEREN. Dat is een STRAFBAAR FEIT. Deze mevrouw kan JAREN worden opgesloten. Ze gaan haar ZEER WAARSCHIJNLIJK op de MANNEN-afdeling in Santo-Boma plaatse. Want alleen MANNEN doen zulke ERNSTIGE MISDRIJVEN.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 12. Het nog erger dan Suriname FAILLIETE VENEZUELA komt openlijk bemoeien in INTERNE AANGELEGENHEDEN van Suriname !

  Venezuela, de dictatuur, waar ALLE mensenrechten worden
  geschonden en protesterenden als HONDEN worden NEERGEKNALD door het Leger !

  Venezuela, waar oppositieleiders via valse aanklachten
  van het dictatoriale regiem, jarenlang worden opgesloten !

  DAT DICTATORIALE Venezuela, met zijn totaal lege winkels, komt Suriname advies geven over Onze Onafhankelijke Rechterlijke Macht !

  Bovendien over een Vonnis van Onze Onafhankelijke KRIJGSRAAD !

  De NDP, met een sterke interne dictatoriale lobbby, is de weg kwijt en zoekt thans openlijk steun bij andere Dictatoriale regimes !
  Het zal niet veel helpen, omdat de WURGING van DESI door het IMF, bij mensenrechtenschendingen door Desi, zal worden omgezet in het FINANCIEEL KILLEN/ DE FINANCIELE HULP aan het Regiem-Desi STOPT !

  Sterkte aan alle Democratische Surinamers en allen die de Rechtsstaat Suriname steunen !

  PS : LEG U NIET NEER BIJ EEN NDP-DICTATUUR !!!

  NDP, PE UN MONNI DE ??? NDP, PE UN GOWTU DE ???


  Maak melding

 13. UNASUR een bonte verzameling dictators met een eigen agenda’s. Die leiders kunnen een democratische Suriname niet permitteren en daarom zijn ze als de kippen bij om Desi-ley te ondersteunen. Mark my words Bouterse knijpt hem. Die weet van gekheid niet waar hij het moet zoeken. Wat is er nog over van de bejaarde revo leider ? Volgens mij niet veel meer. Leger en politie heeft hij niet meer in zijn zak zitten. Zou mij verbazen als de gewapende macht wederom een coup zouden plegen in Suriname. De strijd voor een rechtvaardig Suriname gaat door. Elgin komt morgen met een strafeis en levenslang is de inzet. Geen herdenkingsdag zoals Hira dat wil maar een bevrijdingsdag.
  Maw het is feest ! Massaal de straat op gaan.


  Maak melding

 14. vandaag is de dag waarop bouterse suriname opnieuw gaat opfokken. woensdag 29 juni 2016. als het parlement het toelaat en alleen aan de dag van vandaag denkt en niet aan die van morgen.

  God have mercy!


  Maak melding

 15. Zoals ik eerder voorspelde, wordt het geen constitutionele coup, maar een staat van beleg á la Venezuela.

  Desi-ley heeft alleen oog voor zijn eigen hachje, en zal net als zijn mattie, de buschauffeur, het volk gijzelen om aan de macht te blijven.
  Ga maar na hoelang de Venezolanen vechten om die buschauffeur van zijn stoel te wippen.

  De suri’s kunnen dagelijks lezen hoe het gesteld is in Venezuela; niet dus.
  Het verschil is dat Venezuela geen lening heeft bij het IMF, en niet doet aan opgelegde ‘crisismaatregelen. Desondanks is het dagelijks leven deerniswekkend voor het Venezolaans volk.

  Voor de suri’s wordt het een dubbeldrankje; een ‘staat van beleg’ en voldoen aan de regels van het IMF.

  Maar goed, de wereld staat niet in brand, want de suri’s geven geen kik, behalve als je iets zegt over hun ‘botro-blik-bandjes’, dan is het leiden in last en dan ben je ziek en jaloers, pfffffffffffff.
  Ze slapen elke dag als een roos, in hun hangmat onder een awarraboom.

  Suri wordt een kopietje van Venezuela.

  Het IMF bemoeit zich niet met interne aangelegenheden, als ze hun geld maar terugkrijgen.

  Unasur stelt geen bal voor.

  We gaan fo no 35!


  Maak melding

 16. @do the stupid thing.

  Fuck off asshole.

  Smeek niet nog eens een keer om een unazuurtje, want je smeekbeden kunnen verhoord worden.

  Weet je nog toen tijdens de laatste unazuur-meeting, dei-ley zijn zoon, met een jet vanuit Panama, naar New York werd gevlogen.

  Donderstraal een eind op met je idioterie, je spoort duidelijk niet;
  bouterse delano desiree is een veelvoudige moordenaar, drugsdealer, crimineel en snuiver, en achter zo’n loosert sta jij. Dit maakt jou tot een driedubbele loosert.
  Comprendes?????

  Zooooo, en ga nu als de bliksem je pamper verwisselen en bek dichthouden, werkeloze paarse ‘nietsnutter’ aan de Noordzee.

  Punt!


  Maak melding

 17. bouterse is niet onder de druk van Europa bezweken. bouterse heeft zelf besloten niet met economen samen te werken deze heeft hij in eerste instantie geconsulteerd na de verkiezingen. hij stond zogenaamd overal voor open en hij wilde met iedereen samenwerken. hebzucht en domheid zijn enkele redenen waarom hij dit niet gedaan heeft. op advies van de incompetente ex-governor van de centrale bank, de actuele incompetente minister van financien. zou suriname nog bestaan na vandaag, 29 juni? is dit de dag waarop suriname Venezuela wordt?


  Maak melding

 18. Venezuela heeft inderdaad al sedert de tijd van chavez haar rechters op een gag-order gezet. huisarrest en niet mogen praten. dus dat is wat de Venezolanen ons hier komen uitleggen. binnen wet en recht, de rechters strippen van hun bevoegdheden. moeten wij dit echt, echt accepteren? meneer kaa aa ohw el ohw hira?


  Maak melding

 19. Unasur is slechts een toeschouwer.
  Van hun vewachten wij dat ze ons meer ellende gaan veroorzaken.Ellende is wat zij hun volk het best kunnen brengen!

  Rechter spreek guilty vonnis uit,wees niet bang voor Unasur n,het is een waardeloze groep van waardeloze lijders bij elkaar!!


  Maak melding

 20. Voel de angst me bekruipen dat ik in de gaten gehouden wordt..door ene Linscheer.Aan de andere kant voel ik mij vereerd dat ik de enige echte HOOLIGAN vrouw ben tussen de mannen.De revolutie mag niet verstoord worden..’Do the richt thing’de revolutie is done gone.Weet je niet dat alles dat een begin heeft ook een eind heeft? M’n Hooligan zijn is geen lang leven beschoren..het is straks voorbij..een leven zonder DDB.EN VOOR JOU ‘DO THE RIGHT THING’A JOB WELLDONE.


  Maak melding

 21. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR ZUIVERING EN RECHTVAARDIGHEID…TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  @Robinho jammer dat je Amerika zo hoog plaatst en Obama. Obama is helaas zelf ook niet zuiver bezig. Ook ivm voeren van oorlogen waar vele onschuldige burgers het slachtoffer van zijn geworden. Zijn maar weinig leiders die werkelijk als GOED VOORBEELD voor de wereld kunnen dienen. Daarnaast heeft Obama nu als president van Amerika de bevoegdheid om de Inheemse gevangene Leonard Peltier die al 40 jaar onschuldig gevangen zit ( ivm onterechte beschuldiging van moord op 2 Fbi agenten) vrij te laten. Doch na vele verzoeken wereldwijd heeft hij dit tijdens zijn regeringsperiode nog steeds niet gedaan. Het zou fijn zijn als hij in deze zaak Verandering in zou durven te brengen. Zelfs Mandela heeft meerdere malen een verzoek voor de vrijlating ingediend, omdat hij het ook niet rechtvaardig vond.
  Dus voordat men iemand of een of ander leider ophemelt zou men zich eerst goed laten informeren.

  De ALLERHOOGSTE MACHT van WAARHEID en RECHTVAARDIGHEID is de ENIGE WARE BRON waarop VERTROUWD kan worden, en van waaruit HET RECHT kan geschieden!

  Message from GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 22. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR ZUIVERING EN GERECHTIGHEID…TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  Heeft Unasur soms ook het you-tube filmpje gezien van de president waar hij op schaamteloze wijze met een jong meisje danst?
  Een president die als goed voorbeeld moet dienen voor jongeren, en vaak ook heeft aangegeven zich in te zetten voor een goede toekomst van jongeren. Mooie misleidende woorden die nergens opslaan.
  Is de leeftijd van het meisje werkelijk 14 jaar? Als dat zo mocht zijn is dit ook nog strafbaar. Kinderen dienen beschermd te worden, maar ook gecorrigeerd te worden.Wat vinden de ouders van het filmpje? Is Bouterse ook tot orde geroepen hiervoor?

  Ik denk als dit filmpje de wereld rond gaat dat Suriname nog meer wordt aangekeken op het moraal van de president die al zoveel op z’n naam heeft staan. Dit kan gewoon niet, en wordt werkelijk tijd voor een nieuwe president.

  Suriname moet op vele manieren weer opgebouwd en gezond worden en de TIJD DRINGT, anders gaat de kans voor een goede toekomst van een hele generatie verloren!

  Message from GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 23. UNASUR heeft tot nog toe ook niets betekend voor het Volk
  van Venezuel ! Daar heeft de regering Maduro alle mensen-rechten VERNIETIGD !

  In Suriname komt DESI weer met VALSE NDP-informatie !

  Zie art 137 van de Grondwet :
  “Artikel 137
  Voor zover de rechter in een concreet aan hem voorgelegd geval toepassing van een bepaling van een wet strijdig oordeelt met een of meer der in Hoofdstuk V genoemde grondrechten, verklaart hij die toepassing voor dat geval ongeoorloofd.”

  DE RECHTER heeft het recht om in de in dit artikel vermelde
  gevallen een WET ONGEOORLOOFD TE VERKLAREN VOOR DAT GEVAL !
  Dwz BUITEN TOEPASSING TE LATEN !

  Het niet bestaande Constitutionele Hof zal in de toekomst
  wetten gaan TOETSEN op strijdigheid met de Grondwet,
  met de mensenrechten en met internationaalrechtelijke
  regels !

  DUS….nogmaals, De KRIJGSRAAD is NIET en op GEEN ENKELE STOEL van het niet bestaande Constitutionele Hof gaan zitten !

  Gewoon DESI-NDP-VALSE PROPAGANDA !!

  Artikel 137 GW geeft DE RECHTER een ZELFSTANDIGE bevoegdheid, in bepaalde gevallen, een WET, BUITEN TOEPASSING TE LATEN !
  NEKS STOEL VAN Constitutioneel Hof !

  NDP, PE A STURU DE , NDP, PE UN MONNI DE, NDP
  PE UN GOWTU DE ?????
  PS : 1. De taken van het toekomstige Constitutioneel Hof zijn
  DUIDELIJK vastgelegd in artikel 141 lid 1 t/m 4 van de
  GRONDWET ! Zij staan los van art 137 GW genoemde BEVOEGDHEID van de RECHTER !!!

  2. Geen enkel VONNIS van een ONAFHANKELIJKE RECHTER kan de Veiligheid van de staat in gevaar
  brengen !!!
  Wanneer een president in een VONNIS als een bedreiging van de veiligheid van de staat ziet, en dit als ARGUMENT gebruikt om PERSONEN te vrijwaren van strafvervolging,
  dan kan hij voortaan ALLE PARTIJGENOTEN zonder meer van vervolging vrijwaren !

  De Staat Suriname is dan overgeleverd aan WILLLEKEUR van de zijde van de president en is verworden tot een DICTATUUR !


  Maak melding

 24. @Licht en waarheid
  Obama is juist en zuiver,een echte LEIDER!
  Van hem kan je niet zeggen dat hij een coup heeft gepleegt en aan de macht is gekomen,hij heeft geen amnestie,executeerd niemand is dus geen lafaard,Eerbiedigd trouwens RECHT en WET en geef geen bevelen aan de rechters,zij doen hun werk in alle rust,vrede en orde zonder bemoeienis van Obama zonder enige intimdatie.Zij doen hun werk en hij heeft zijn werk.De wereld heeft hoge verwachtingen van hem . Hij is de enige LEIDER in de wereld die het opneemd tegen allle soorten van terroristen, waar ook ter wereld.Vriend of vijand ,de wereld zit op hem te wachten.Zo iemand als OBAMA noem je een WERELDLEIDER!!


  Maak melding

 25. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR ZUIVERING EN RECHTVAARDIGHEID…TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  @Ray geloof jij maar in je eigen waarheid, maar gebruik vooral ook je intuitie, en niet alleen maar klakkeloos afgaan op nieuwsberichten. En er wordt veel verborgen gehouden, en daarnaast speelt zich vaak ook veel af in eigen belang of wordt nieuws vanuit eigen belang weergegeven.

  Ik heb al eens gereageerd op racistische uitlatingen van je wat ik ook niet terecht vond. Van belang is ook vooral aan zelfreflectie te doen!

  MESSAGE FROM GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 26. Als de oerdomme paarse zombies de komende schijterijen en paarse pis van hun lijder, zijn roversbende en marionetten blijven eten en drinken, verdienen ze het om in de paarse vuilnisbelt die hun lijder en roversbende van het land hebben gemaakt te wonen, ZEVENMALEN ERGER DAN DE JAREN TACHTIG DO KA. DO KA, geldt ook voor alle marionetten die zich gewillig op geld en macht belust zich als pionnen in handen van de baas der moordenaars en misdadigers laten begaan. Kondre klarie foe troe als a mpp paarse misdaad lijder en corrupte machtwellustigen hem verder de hel in prijzen. Alle oerdomme zombies zijn danals paarse wormen in de ndp beerput.


  Maak melding

 27. Voor de duizendste keer!!!!! bouta is de grootste crimineel
  van Suriname!!!!!!!!!
  Suriname op weg naar Haitie!!!!
  Succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  MORO EY DORO!!!!!!!!!


  Maak melding

 28. Van UNASUR hoef je niet veel te verwachten. Wordt beheersd door chavistas en maffia. Samper was destijds president van Colombia geworden met hulp van het beruchte Cali-kartel. Ook hij ontsnapte aan gerechtelijke vervolging door vriendjespolitiek. Wat dat aangaat kan hij dus zijn ervaring met het onderuit halen van de rechtsstaat delen met Bouterse.


  Maak melding

 29. Maakt Unasur, zich geen zorgen over Venezuela waar alle mensen rechten vertrapt worden?.Waarmee is de pres. van Venezuela bzig, is dat de reden waarom ook de afgezant van dat land hier is voor de nodige ondersteuning voor hoe het niet moet. Waarom is de OAS niet uitgenodigd??


  Maak melding

 30. @ Unasur … probeert te voorkomen dat Amerika ingrijpt.
  Plannen om Venezuela aan te pakken liggen klaar …. donkere wolken pakken samen boven het Onafhankelijkheidsplein {kabinet president}. Unasur is niet door KILLER BOUTERSE uitgenodigd …. Unsasur … heeft zichzelf uitgenodigd … om te voorkomen dat ” Big Brother ”
  ingrijpt. Unasur is niet in Suriname op de koffie bij KILLER B. … maar … om KILLER BOUTERSE … te waarschuwen.

  @ KILLER BOUTERSE … ingrijpen zal betekenen … adieu Suriname … voor de rest van je leven.

  Ik hoop van harte dat KILLER BOUTERSE luistert .. want … wij surinamers { ook zij die op de NDP gestemd hebben en bedrogen zijn} hebben nog een appeltje met KILLIER BOUTERSE te schillen.

  @ To the Right thing … je bent levensmoe … a.u.b. … maak nog geen eind aan je leven. Je moet toeschouwer zijn wanneer KILLER BOUTERSE onder muzikale begeleiding van Naks Kaseko Loco …. huiswaarts gaat … het nieuw te bouwen … zwaar bewaakte ALCATRAZ


  Maak melding

 31. Deze gelegenheid laat ik me niet voorbij gaan zonder het te bekrachtigen..BOUTERSE IS OP ELK GEBIED EEN CRIMINEEL.MEDE-PLICHTIG AAN MOORD- GEEN MORAAL- GEEN GEZAG- VERDUISTEREN VAN STAATSGELDEN-VERDUISTEREN VAN STAATS EIGENDOMMEN- CORRUPTIE-LEUGENARIJEN…ETC ETC.DE MEEST MISDADIGE PRESIDENT EVER!!!


  Maak melding

 32. @ To the Right thing … ” meneer Linscheer houd jullie in de gaten ….” @ TtRt .. voor jou is Linscheer … meneer … om te zien dat je in een junkyard thuis hoort. Lincheer is gewoon een ordinaire schurk.

  @ To the right thing …. putjes schepper van ” meneer Linscheer ” … no doe lawlaw sani … no go dringi ……… i.
  In jou geval: liever een lafaard … dan een dode ” held “.


  Maak melding

 33. Breaking News!!!

  keizer Bigi Mofo I heeft vandaag in een Comité-Generaal(pardon) medegedeeld dat de staat Suriname in groot gevaar is doordat hij zich heeft overgegeven aan de Imperialistische Macht IMF.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.