TV: Bouterse probeert vervolging te voorkomen

101
President Bouterse van Suriname

PARAMARIBO/DEN HAAG, 29 jun – Het TV programma Eenvandaag besteedt straks aandacht aan de huidige president van #Suriname Desi #Bouterse, die hoofdverdachte is in de moord op 15 mensen tijdens de #decembermoorden in 1982. In 2007 ging het strafproces rondom deze decembermoorden van start en in 2012 legde het Surinaamse parlement (waar de #NDP van Bouterse de meerderheid geniet) het proces lam. Het decembermoordenproces staat echter op punt van hervatten op 30 juni en Bouterse probeert vandaag in het parlement de voortgang van zijn eigen vervolging te blokkeren.

Hij zet nu alles op alles om te voorkomen dat het proces, dat voor morgen gepland staat, weer van start gaat. De president beroept zich nu op artikel 148 in de grondwet: die stelt dat de regering in het belang van de staatsveiligheid het Openbaar Ministerie het bevel kan geven te stoppen met vervolgen. Volgens Bouterse is er een ‘constitutionele crisis’ uitgebroken. De Surinaamse president wil hoe dan ook voorkomen dat de zitting morgen doorgaat.

Hoe ver kan hij gaan? Het TV programma Eenvandaag spreekt met Henry Behr, zijn broer, journalist Bram Behr, werd op 8 december vermoord. Hij herkent de spanning die ook heerste aan de vooravond van de moorden van 1982. Ze spreken ook met politicoloog en columnist Giwanni Zeggen.

Eenvandaag 29 juni 2016, 18:15 – 18:45 uur op NPO 1

Bekijk ook:


101 REACTIES

 1. Deze klojo is al voor 99% fysiek en geestelijk afgetakeld. Dan nog bedreigt hij iedereen.
  Benshop wordt wakker. Ruim deze man op en verlos het land van deze ouwe zak. Ik bedoel zet hem af.

  Allemaal bangerikken ondanks dat het land failliet is. Dora speelt in deze de hoofdrol. De killier is haar schoothondje.


  Maak melding

 2. Als Bouta voor zichzelf niets heeft te vrezen, waar is hij dan bang voor ?
  Misschien toch voor zijn geweten ?
  Laat de rechtspraak voor eens en voor altijd duidelijkheid brengen.
  Daar is heel Suriname mee gebaat.


  Maak melding

 3. Oké, I Am Lost!

  Hira gaat uitleggen hoe desi-ley aan zijn vervolging probeert te ontkomen?

  Heb ik iets gemist?

  Of zijn het voor en tegenstanders van desi-ley die worden geïnterviewd?


  Maak melding

 4. Hoezo staatsveiligheid is in gevaar?
  Juist als het proces niet door gaat komt de staat in gevaar. Want dan kan voortaan iedere president een proces dat he niet bevalt torpederen.
  Het proces moet dus door gaan en de oppositioe moet niet inbinden.


  Maak melding

 5. Ja artikel 148, ze mogen stampen en huilen als kinderen wij hebben gezegd er komt geen enkele veroordeling van een politieke rechtbank. We zijn klaar met 8 dec.

  Het is vrede of escalatie meer is er niet. Wij kiezen voor vrede dus zijn we klaar met 8 dec.


  Maak melding

 6. Een Vandaag moet praten met staatsrechtgeleerden/advocaten en voorbeelden van landen aangeven, waar amnestie niet werkt als het gaat om martelingen en moord.

  Wat hier gebeurt, is de slager die zijn eigen vlees keurt. DDB had nooit president/een publieke functie van de republiek Suriname mogen worden/bekleden, gelet op zijn misdaden tegen de menselijkheid. Alleen in bananenlandjes kan dat. Zie dan de criminelen die dat mogelijk hebben gemaakt en het Surinaamse volk uitbuiten, dom houden, in armoede laten leven, onderdrukken en zelf in rijkdom leven.

  Stre Def Stre Wi No Sa Frede

  Volk van Suriname gaat u morgen massaal naar de rechtbank/krijgsraad aan de Fred Derbystraat en eist u van de krijgsraad dat die met een strafeis komt. If a bosz, Mik A Bosz.

  DDB is to Bad!, He Gonna Run Too.

  Don’t mess with the Suriname People, People open your eyes, Are you satisfied with the life you’re living?

  There is an other brother Mozes in een democratische rechtsstaat.

  Alle kracht en macht berust bij het volk en nergens anders.

  Get Up, Stand Up, Get Up For Your Rights.
  Don’t Give Up The Fight

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

 7. De duivelskinderen die voor escalatie gaan, moeten niet op waterkant hun grote hondenbek opentrekken maar dat in Suriname doen. Wij NDP’ers zijn waakzaam, niemand komt aan de grote Staatsman Desi Bouterse.


  Maak melding

 8. @ ???..” het is vrede of escalatie…”
  Heb jij nooit geleerd dat zolang er geen gerechtigheid is, vrede een illusie is..?
  Bouterse is geen uitzondering op andere dictators die het veld hebben moeten ruimen..zijn politieke einde is dichterbij dan hij denkt….Let maar op…!!!!


  Maak melding

 9. Figuren om de moordenaar heen zullen er alles aan doen om hem te beschermen, NIET dat ze van hem houden maar puur om hun eigen gewin te behouden.

  Het ontbreekt oa deze randfiguren aan normen en waarden waardoor ze ook ziekelijk gedrag vertonen als de moordenaar en oa ook doorgaan met het roven en het bedriegen van het volk.

  Het RECHT is geen recht meer maar vormt ook een onderdeel van een criminele organisatie.

  Ik hoop op en na 30-6-2016 ongelijk te hebben inzake het RECHT…..


  Maak melding

 10. De ONSCHULDIGE DDB gaat zijn berechting BLOKKEREN door zich te beroepen op NIET BESTAAND en NIET AANGETOOND “gevaar voor de staatsveiligheid” !!

  De NDP gaat voor WILLEKEUR en DICTATUUR,
  voortaan zal de president beslissen wie WEL en NIET
  VERVOLGD worden in de DICTATORIALE NDP-Staat SRANANG !

  Een president kan en mag vervolgd en veroordeeld worden
  in een Democratie, er wordt in no time voorzien in zijn vervanging ! Volgens de Grondwet kan de Vice-president hem any time vervangen !!!

  NO WAN INKRI GEVAAR DJI STAATSVEILIGHEID !

  De Smoesjes/Nep-argumenten van de NDP zullen niet werken !
  A VOLK NO DONG !!!

  Evenmin als de door hen aangenomen NEP-amnestiewet
  tbv DDB ! Deze wet is NIETIG omdat die 100% strijdig is
  met een VERBOD in de Grondwet !!


  Maak melding

 11. D.D.B. Heeft amnestie.
  Santoki leg uit, waarom krijgt bravo amnestie. Para leg uit waarom bravo wel. Essed leg uit waarom bravo wel.


  Maak melding

 12. de tijd is aangebroken voor bevrijding.
  Surinamers wees niet bang en verjaag deze boevenbende,het is nu of nooit.Leger en politie staan zij aan zij met jullie.
  Go for it.


  Maak melding

 13. Gaat de vergadering wel door?

  Mathoera: President mag geen comité generaal aanvragen
  De oppositie in De Nationale Assemblée (DNA) is tegen het comité generaal waarvoor zij geconvoceerd is voor 13.00 uur.
  President Desi Bouterse wil DNA achter gesloten deuren informeren over de constitutionele crisis die volgens hem is ontstaan, na de uitspraak van de krijgsraad in het 8 decemberstrafproces. etc. etc.
  Bron: Suriname Herald

  Ik zeg wegblijven!


  Maak melding

 14. De tijd is aangebroken voor bevrijding van deze boevenbende.Leger en politie stta zij aan zij met jullie.
  Go for it.Het is nu of nooit.
  God blessed.


  Maak melding

 15. August Boldewijn: Bouterse rijkelijk laat met comité-generaal

  Bestuurskundige August Boldewijn geeft aan dat hij niet begrijpt wat de bedoeling hiervan is.
  Houdt dit in het geven van informatie over wat er op 8 december gebeurd is of heeft dit te maken met het juridisch proces dat nu gaande is en de uitspraak die moet worden gedaan.
  Ik kan er geen touw aan vastknopen. Als je een comité-generaal nu houdt, dan ben je rijkelijk laat. Dit had je 37 jaar geleden moeten doen.
  Bron: DB Suriname


  Maak melding

 16. Angelic Alihusain: Elke Surinamer wil weten wie ons bedreigt

  Een comité-generaal onttrekt de informatie aan het publiek. Zo een vergadering wordt in het geheim gehouden. Parlementariërs zijn gebonden om over hetgeen daar gezegd wordt, niet meer te praten.

  Elke bespreking die te maken heeft met de rechtstaat, moet niet aan de openbaarheid onttrokken worden.
  Haar opvatting is dat de voorzitters van de fracties van de verschillende politieke partijen gewoon niet moeten gaan naar de bijeenkomst.
  Als je gaat, leg je jezelf een verkapte vorm van zwijgplicht op. Het volk heeft het recht om te weten wie hen bedreigt.

  DA-91 stelt dat de president er alles aan doet om de rechtsgang te doorkruisen. Alle lades worden opengetrokken. Wij zien plotseling mensen van Unasur en Venezuela hier. Alles in het geheim. Niemand wordt van te voren geïnformeerd.
  Bron:DB Suriname


  Maak melding

 17. Offtopic

  De kortgedingrechter heeft het vonnis van Raymond Sapoen en Diepakkoemar Chitan vandaag afgewezen. Zij hadden de rechter gevraagd om het Centraal Hoofdstembureau (CHS) op te dragen geen invulling te geven aan de vacature totdat de zaak in bodemprocedure is beslecht. In deze zaak waren ook de politieke partijen Pertjajah Luhur, VHP en NPS voor de rechter gedaagd. Deze partijen stellen dat Sapoen en Chitan geen Assembleeleden meer zijn, want zij zijn teruggeroepen. De rechter heeft CHS opgedragen om in de opengevallen vacature te voorzien. Rechter Alida Johanns heeft de grondslagen van de vordering afgewezen. Sapoen en Chitan vonden dat de gronden om CHS op te dragen te voorzien in de vacature apert onjuist zijn. Het vonnis dat eerder geveld was door rechter Marie Mettendaf was bij voorraad uitvoerbaar. De opschorting kan alleen worden toegewezen als er sprake is van een juridische misslag. De rechter oordeelde dat dit niet het geval is. De voorzitter van Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo, zegt aan Starnieuws dat het vonnis allang uitgevoerd moest worden. De zoveelste rechter heeft nu bepaald dat Sapoen en Chitan onrechtmatig Assembleelid zijn. “Ik hoop dat wij nu over kunnen gaan naar de orde van de dag. Het land heeft genoeg problemen die de aandacht vragen. Wij kunnen niet steeds bezig zijn met Sapoen en Chitan,” stelt Somohardjo


  Maak melding

 18. Als de rechters, door hem te vervolgen, de staatsveiligheid in gevaar brengen, raad ik Bouterse aan ook Fedy Zeisburg (Magere Hein) te wraken, die staat namelijk ook al in de startblokken om het doek voor Bouterse te laten vallen..


  Maak melding

 19. @ ??? …. je bent redeloos …. radeloos …. wat is je volgende nickname. Je bent één en dezelfde persoon …. die als je lik op stuk krijgt … een andere nickname bedenk.
  Aan je taal gebruik … je smoel is een privaat … herkennen wij je.


  Maak melding

 20. @???
  De bedelaar met amnestie,en wij moeten hem redden van neergang?!
  Nee hoor bedankt,die bankroet bedelaar gaat de gevangenis in!
  Het is hem gelukt 36 jaar uit de gevangenis te blijven. Met de zegen van God en wat wijsheid en kracht gaan de rechters morgen je baas veroordelen.
  dan praten we van je baasje als te zijn de amnestie held,vergiffenis smeker ,internationaal bedelaar,veroordeelde lijder,bah niet mooi mang,


  Maak melding

 21. Het is nu overduidelijk dat het Surinaams Volk, vanuit verschillende hoeken van zich laten horen!

  Goede ontwikkeling.
  Zet je schrap en laat je niet overdonderden door een paar bejaarde volksmilitie mensen, die ergens vanuit de mottenballen zijn opgetrommeld en opgekalefaterd.

  Walter taigie you granpa mek a vluchte yere; We zijn Moe!


  Maak melding

 22. @ Snel … ” Benshop wordt wakker. Ruim deze man op en verlos het land van deze ouwe zak. Ik bedoel zet hem af.”

  @ Snel … my brother … ik wil je niet ontmoedigen.
  Benschop zal geen vinger uitsteken richting Bouterse.

  Info: de regering is familie Benschop {handelsfamilie} veel geld verschuldigd { levering legermateriaal }.
  Ter compensatie werd die ongeschoolde, drankzuchtige Benschop benoemd tot Generaal en nu Minister van Defensie.

  Slotconclusie: van Benschop hoef je niets te verwachten!


  Maak melding

 23. RECHTERS DOE JE WERK MORGEN!!
  Bouta is een crimineel,een serial killer,hij verdiend straf, Please ga morgen niet zitten denken dat jullie een vonnis gaan uitspreken tegen bouta,denk gewoon dat hij een crimineel is en jullie zullen zien dat het niet zo moeilijk is vonnis uit te spreken!!
  Stel Suriname niet teleur!!!


  Maak melding

 24. @ ???

  Bouterse is geen staatsman. Bouterse is een simpele kruimeldief die met de grote jongens wilde mee doen. Maar keer op keer slaagt hij er niet in. Conclusie a tjieng gho booi Desi tang wang tjieng gho booi.


  Maak melding

 25. En Somo heeft gelijk. De zoveelste rechter heeft heeft vonnis gewezen in de zaak chitan – sapoen. die 2 zijn net zo tranga esi als hun baasje.Chitan en Sapoen moeten het veld ruimen..case closed.Volgende hoofdstuk is bouta veroordelen en de ndp uitroeien !!!


  Maak melding

 26. koos
  ???

  Ooit wel eens van trias politica gehoord ?
  Je komt op mij over als iemand die ongeschoold is. Tegen het imbeciele af.

  Beste Koos,

  Dus een typische NDP stemmer….


  Maak melding

 27. @Henk Molenaar2016,

  Het is overduidelijk dat Bouterse geen raad weet met deze situatie maar ook zijn achterban begint wartaal uit te slaan. Neem nu kakkerlakken als ??? en Parbo. Een inhoudelijk discussie gaan ze uit de weg dus kiezen ze weg van de minste weerstand namelijk dreigen met geweld. Typerend voor dit gespuis. Zelf een rioolrat heeft zelfrespect.


  Maak melding

 28. Beste Koos,

  Het is einde oefening voor Bouterse.

  Land naar de kloten en morgen komt de waarheid boven water en wordt duidelijk dat Bouterse een laffe moordenaar is , die al 35 liegt en bedriegt over zijn rol op 8 december.


  Maak melding

 29. Zeggen is in tussen al een halve NDPer.
  Hoe hij nu praat was ook Hira begonnen en intussen is Hira een heel goede likker geworden.


  Maak melding

 30. Koos ga je weer huilen bij je DEBIELE HOOLIGAN STUMPERD. Dat jullie spijkers op laag water zullen blijven zoeken is jullie STRAF. Jullie staan onder GEZAG van een ZIEKELIJKE Paé (Somo), ook jullie STRAF. En straks wordt de Krijgsraad, KRIJSRAAD, ook jullie STRAF.

  Jullie VHP – Valse Hoop op Paé-partij staat onder LIJDING van jullie GEHATE CHANTEUR van destijds. Noemen jullie dat politiek voeren.

  Er moet worden onderzocht, wie Cynthia Valstein-Montnor heeft betaald om de AMNESTIE-WET naast haar neer te leggen. Alle landen kennen voor LANDVERRAAD een HEEL HOGE STRAF. Deze GEESTESZIEKE Cynthia wordt straks TEZAMEN met CRIMINELE MANNEN op Santo-Boma OPGESLOTEN, gezien haar CRIMINELE CORRUPTE inborst.

  HOOLIGANS jullie zijn ook ECHTE CRIMINELEN, dat weten jullie DONDERS GOED. Maar dat een CRIMINELE Rechter als Cynthia bestaat, is toch BALDADIG.


  Maak melding

 31. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR ZUIVERING EN RECHTVAARDIGHEID ….TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  Boodschap voor Desi Delano Bouterse:
  ‘Er is een tijd van komen….en een tijd van gaan!
  Momenteel heerst er een grote crisis en onrust in het land.
  Het is beter daarom uw falen gewoon toe te geven…en uw macht af te staan, hoe moeilijk het ook voor u is om het los te laten. Gedwongen worden om macht los te laten veroorzaakt vaak veel angst en ook wraak bij machtlustigen.
  Doch het moment van DE WAARHEID is nu daar.
  U had het kunnen weten dat u niet altijd alles in de hand en onder controle zou kunnen blijven houden.

  Wees Wijs en gun Moeder Aarde, en volk van Suriname nu ook wat rust, en hou ook rekening met de jeugd zodat zij ook niet weer met een militair dictatuur, en coupe wordt geconfronteerd.
  Laat u de situatie in het land niet erger worden door middel van onbedachtzame handelingen. Er zal nieuwe leiding worden geregeld.
  Als het grootste deel van het volk het accepteert, en bereid is harmonisch Samen te werken, zal er weer kans zijn voor een Goede opbouw van Suriname!’

  Licht en Waarheid maken vrij….Recht en Waarheid maken vrij!

  MESSAGE FROM GREAT SPIRIT OF LIGHT!


  Maak melding

 32. DE RECHTSZAAK TEGEN KUMAKOISI & CO MOET GEWOON DOORGAAN.
  DE RECHTERS MOETEN RECHT SPREKEN IN DE NAAM VAN I LOVE SU.

  WEG MET KUMAKOISI, WEG MET KUMAKOISI, WEG MET KUMAKOISI


  Maak melding

 33. Het IMF moet zich terugtrekken uit Suriname

  Laat het volk nu zien wat ze waard zijn en waar de echte kracht en macht ligt.

  De financieel economische gevolgen zullen in Suriname leiden tot hongersnood

  We zullen zien wie de langste adem heeft.


  Maak melding

 34. DDB heeft afgelopen week even stage gelopen bij Ernesto Samper (President van Colombia 94-98/ huidige Secr- Generaal UNASUR ), die ook via een stemming in de volksvertegenwoordiging zijn vervolging heeft weten te ontlopen door de Procureur Generaal van Colombia op een zijspoor te zetten. De aanklacht was het aannemen van geld van het Cali kartel. Bewijzen waren er in overvloed, in de vorm van telefoon taps. Je ziet weer uit welke hoek de steun komt


  Maak melding

 35. Do the right thing

  Waarom weer dreigen ? Dat infantiele gekrijs van je doet ons niks. Ga rustig zitten haal diep adem, open een djogo en een zakje chips. Climax is in zicht. Jouw leider ligt slechts 10 m bij het schavot vandaan. There is no turning back… neem afscheid van je bejaarde leider en sluit je aan bij de ware surinamers. Lets make Suriname great again ! 🙂


  Maak melding

 36. De president zal zich beroepen op artikel 148 v/d grondwet ivm staatsveiligheids.
  Dus er komt voorlopig geen proces.
  En wij gaan nu over tot de orde van de dag.
  Wens jullie slapeloze nachten toe


  Maak melding

 37. Zojuist is bekend geworden dat het strafproces wordt geblokkeerd met een beroep op artikel 148 van de grondwet. What’s next?!


  Maak melding

 38. Gewoon wachten tot hij president af is.
  De oppositie laat niets van hun horen.
  De oppositie is niet te vertrouwen.
  Er komt geen response richting het volk.
  Er is niets anders dan te wachten tot Bouterse dood gaat.
  Want hij zal alle komende verkiezingen winnen.
  Hij weet als geen ander dat je nooit meer een verkiezingen kan verliezen als je eenmaal gekozen bent.
  Wet over 2 jaar in de maak dat je 6 jaar als president kan blijven.
  Hulde aan Damsco je hebt gescoord


  Maak melding

 39. Er kan alleen een tijdelijke schorsing plaats vinden.

  Het strafproces kan niet stopgezet worden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 40. HANDJEVOL HOOLIGANS hier op de site. Jullie mogen PRET hebben dat is allemaal mooi en aardig. Iemand die het BOEGBEELD is van de REVOLUTIE hoeft voor NIEMAND te wijken. De KOLONISATOR heeft GEEN enkele macht meer. De RACISTISCHE Hindostanen van de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij zijn nu een LILLIPUTTER-partijtje in Suriname. Ze stellen NIETS meer voor in Suriname, deze RACISTEN.

  De Surinaamse President hoeft zich TOTAAL GEEN ZORGEN te maken. Straks wordt Cynthia voor haar CRIMINELE POGING opgepakt. Dan is het OVER en UIT met de Krijgsraad, ik bedoel KRIJSRAAD.

  HOOLIGANS: ik neem jullie ONDANKS jullie GROVE LEUGENS en BEDROG, eerder serieus dan de Krijgsraad. HOOLIGANS, jullie hebben een GEESTELIJKE STOORNIS. Maar van een Krijgsraad verwacht je toch niet dat ze een ZEER BELANGRIJKE WET zoals de AMNESTIE-WET naast zich neerlegt. Deze mevrouw Cymthia Valstein-Montnor, SCHAAMT zich als TOP-CRIMINEEL voor niemand. Ze heeft het net als jullie HOOLIGANS het eens niet door, dat ze GESTOORD is, laten we zeggen PRETTIG GESTOORD.

  Ik denk dat ONZE VOLKS-President deze mevrouw laat OPPAKKEN, of hij laat het over aan ONZE DESKUNDIGE Minister van Justitie.

  De Krijgsraad is gewoon een ECHTE LICHTZINNIGE CRIMINELE BOEVENBENDE. Hoe kan zo’n persoon ooit zijn benoemd tot Rechter? Dit noemen ze een ECHTE BLUNDER.

  Niemand kan de Surinaamse REVOLUTIE om zeep helpen. De Surinaamse REVOLUTIE mag gezien worden als een FEIT, die koste wat kost voor altijd zal worden VERDEDIGD door de VADERLANDLIEVENDE SURINAMERS.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 41. Kondremangs,

  DiDiBrie is de grootste lafaard uit de Surinaamse geschiedenis…….wie durft dit tegen te spreken??????
  Hij probeert op allerlei manieren zijn straf te ontlopen……maar voor hoelang????
  Als inderdaad het strafproces wordt tegengehouden op basis van art. 148……geeft het voor de ZOVEELSTE keer hoe SCHULDIG hij is aan de moorden en aan het verkrachten van de Rechtsstaat Suriname………….deze charlatan denkt dat hij het eeuwig leven heeft……..naar verluidt slaapt hij s’nachts niet en moet steeds die witte poeder gebruiken om tot rust te komen…remember zijn eigen slapeloze nachten, die hij anderen toewenst; maar er is een groot verschil: ER KLEEFT BLOED AAN ZIJN HANDEN…..wie durft dit ook tegen te spreken?????
  DiDiBrie aanhang……spiet kong!!!!
  De geschiedenis zal over deze achterachterkleinzoon van een Zeeuwse kolonist oordelen als de GROOTSTE koenoe uit onze recente geschiedenis………
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 42. Do the RIGHT thing!

  Niemand kan de Surinaamse REVOLUTIE om zeep helpen. De Surinaamse REVOLUTIE mag gezien worden als een FEIT, die koste wat kost voor altijd zal worden VERDEDIGD door de VADERLANDLIEVENDE SURINAMERS.

  Suriname als de ultieme bananenrepubliek die wordt geregeerd door een bende criminelen die een hele bevolking aan de bedelstaf heeft gebracht.


  Maak melding

 43. Silos van Dijk heeft aangekondigd dat artikel 148 van stal gehaald is.

  Ofwel niet de gerechtelijke macht gaat op de stoel van de wetgever zitten maar de uitvoerende macht lapt alles aan haar laars en gaat op alle stoelen zitten.
  De President maakt er uit eigen belang een constitutionele crisis van Tevens maakt hij zich internationaal onbetrouwbaar en het lachtertje onder de regeringsleiders.

  Voor iedereen die nog denkt dat Bouterse vrij uit gaat en onschuldig is en dat er onvoldoende bewijs is, zegt deze vlucht achter artikel 148 meer dan genoeg.


  Maak melding

 44. Waar zijn de uilskuikens.
  Kijken wat ze nu te zeggen hebben.
  Als jullie goed de reactie in de afgelopen dagen gelezen hebben dan is meerdere malen aangeven dat er niets gaat gebeuren.
  Maar als jullie niet begrijpend lezen dan krijg je dit.
  Damsco lacht jullie nu uit.
  Damsco is nu de hel.
  Uilskuiken allemaal waar is jullie oppositie gebleven.
  Waar is jullie steun in deze moeilijke tijden.


  Maak melding

 45. Henk Molenaar2016

  koos
  ???

  Ooit wel eens van trias politica gehoord ?
  Je komt op mij over als iemand die ongeschoold is. Tegen het imbeciele af.

  Beste Koos,

  Dus een typische NDP stemmer….

  Trias politica is 1;
  Wat jullie hier verkondigen is pure Trias PolitiK@!


  Maak melding

 46. Do the RIGHT thing

  HANDJEVOL HOOLIGANS hier op de site. Jullie mogen PRET hebben dat is allemaal mooi en aardig. Iemand die het BOEGBEELD is van de REVOLUTIE hoeft voor NIEMAND te wijken. De KOLONISATOR heeft GEEN enkele macht meer. De RACISTISCHE Hindostanen van de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij zijn nu een LILLIPUTTER-partijtje in Suriname. Ze stellen NIETS meer voor in Suriname, deze RACISTEN.

  De Surinaamse President hoeft zich TOTAAL GEEN ZORGEN te maken. Straks wordt Cynthia voor haar CRIMINELE POGING opgepakt. Dan is het OVER en UIT met de Krijgsraad, ik bedoel KRIJSRAAD.

  HOOLIGANS: ik neem jullie ONDANKS jullie GROVE LEUGENS en BEDROG, eerder serieus dan de Krijgsraad. HOOLIGANS, jullie hebben een GEESTELIJKE STOORNIS. Maar van een Krijgsraad verwacht je toch niet dat ze een ZEER BELANGRIJKE WET zoals de AMNESTIE-WET naast zich neerlegt. Deze mevrouw Cymthia Valstein-Montnor, SCHAAMT zich als TOP-CRIMINEEL voor niemand. Ze heeft het net als jullie HOOLIGANS het eens niet door, dat ze GESTOORD is, laten we zeggen PRETTIG GESTOORD.

  Ik denk dat ONZE VOLKS-President deze mevrouw laat OPPAKKEN, of hij laat het over aan ONZE DESKUNDIGE Minister van Justitie.

  De Krijgsraad is gewoon een ECHTE LICHTZINNIGE CRIMINELE BOEVENBENDE. Hoe kan zo’n persoon ooit zijn benoemd tot Rechter? Dit noemen ze een ECHTE BLUNDER.

  Niemand kan de Surinaamse REVOLUTIE om zeep helpen. De Surinaamse REVOLUTIE mag gezien worden als een FEIT, die koste wat kost voor altijd zal worden VERDEDIGD door de VADERLANDLIEVENDE SURINAMERS.

  Do the RIGHT thing!


  U die bezig bent met het oproepen van geesten, die niemand gaat kunnen bezweren,…..STOP ERMEE!

  Brunswijk vrijelijk laten rondhuppelen en Bouta opsluiten?
  Forget it, forget , forget it!


  Maak melding

 47. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ…ZORGEN VOOR ZUIVERING EN GERECHTIGHEID…TOT IN DEN EEUWIGHEID.

  @Do the Right thing vs Do the WRONG THING, Paraman en ???? en vele demonische paarse aanhangers !!!
  Mocht het zo zijn dat deze moordenaar van de decembermoorden niet veroordeeld wordt dan zal de Grote DEMOON met ZIJN DEMONISCHE AANHANGERS ALS JULLIE de vloek in Suriname vergroten, want er rust geen zegen op jullie! Heel erg jammer voor het arme Surinaamse volk dat niet op hem gestemd heeft, en economisch moeilijk heeft. Hopelijk zal er vanuit de OPPERMACHT nog ingegrepen worden!

  Hier zit meer achter. Geheimen worden verborgen gehouden, en niet zozeer om Bouterse te helpen, maar om een homoseksuele relatie te verzwijgen waarschijnlijk tussen Joris Demmink…kolonel Valk….en een Surinaamse militair??? Joris Demmink weet heel veel van de zaak af. Kolonel Valk ook, maar die is reeds overleden.Zie http://daddycortez99.blogspot.nl/2014/02/joris-demmink-en-suriname-iii-met.html

  Het lijkt erop dat Suriname door de macht van het Kwaad zo gevangen wordt gehouden doordat Desi Bouterse waarschijnlijk ondersteuning krijgt vanuit de Nederlandse politiek.

  Bouterse heeft misschien uit wraak gehandeld toen zijn geliefde vriend kolonel Valk het land verliet. Hij zou ook tegen hem gezegd hebben toen deze weer het land bezocht en velen dat ook mee kregen: ‘ Valk, zonder jou zou de coupe nooit gepleegd zijn’. Wat zou die daarmee bedoelen? Er is iets NIET ZUIVER, en blijkt weer dat BOUTERSE de dans zal ontspringen.
  Tot in de late ochtend uren werd hij gesignaleerd bij de kolonel. Ra…ra welke geheimen mogen niet naar buiten komen? en wie ondersteunde hem daarin?
  Joris Demmink..minister van Defensie toen, en die later minister van Justitie werd. Ik vond al een beetje vreemd hoe ‘Een vandaag’ eindigde met het bericht hierover.

  In ieder geval zit hier meer achter, maar hoe lang kan men dit nog allemaal geheim houden en het strafproces van Bouterse tegenhouden?

  HET LICHT IS MACHTIGER DAN DE DUISTERNIS…..EN DE WAARHEID KRACHTIGER DAN DE LEUGEN!

  Al IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL…DE WAARHEID ACHTERHAALT HAAR WEL! HEB VERTROUWEN!

  MESSAGE FROM GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 48. Henk Molenaar2016, jij bekommert je heus niet of Suriname wel dan niet aan de bedelstaf is. Maar een VOLKS-President als Bouterse wel.

  Een crisis is om eruit te komen en niet om erin te blijven.

  De Surinaamse Regering heeft op KORDATE WIJZE haar KUNDIGHEID getoond, ondanks ALLE TEGENWERKINGEN.

  Als je MOE bent, dan ga toch GEWOON SLAPEN?

  Deze Regering in Suriname is GEEN KOMEDIE clubje, maar een ECHTE Regering die RESPECT oogst bij VRIEND en Vijand. Helaas zullen de VIJANDEN het NIMMER beamen.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 49. bouterse staatsman hij is dat nooit en zal dat nooit zijn want een president die verdacht word van moordt zal alles doen om zijn naam te zuiveren maar bouterse heeft wat te verbergen hij lijd niet aan geheugen verlies hij weet alles nog heel goed en weet wat hij heeft gedaan daarom je kon er op wachten komt hij nu met deze stap deze man mocht nooit een president van het land maar ja hij heeft niet in de gaten dat men hem niet meer lust al zijn aandacht gaat uit naar dit straf proces hoe nu verder met het land waar is zijn de partijen de politiek ik blijf het zeg het is allemaal te laat te slap maar ja hoop op betere tijden voor volk en land surinaame bouterse zal nooit een president zijn zo als venetiaan hij was als een vader voor het volk en land surinaame leve nieuwfront leve nps


  Maak melding

 50. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ…ZORGEN VOOR ZUIVERING EN GERECHTIGHEID…TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  @Pahlad Koeta….Paraman…..Do the wrong thing….etc. mocht het zo zijn dat Bouterse jullie duivelse God niet veroordeeld wordt dan zal deze Grote DEMOON met ZIJN DEMONISCHE AANHANGERS ALS JULLIE de vloek in Suriname vergroten, want er rust geen zegen op jullie! Heel erg jammer voor het arme Surinaamse volk dat niet op hem gestemd heeft, en economisch moeilijk heeft. Hopelijk zal er vanuit de OPPERMACHT nog ingegrepen worden!

  Hier zit meer achter. Geheimen worden verborgen gehouden, en niet zozeer om Bouterse te helpen, maar om een homoseksuele relatie te verzwijgen waarschijnlijk tussen Joris Demmink…kolonel Valk….en een Surinaamse militair??? Joris Demmink weet heel veel van de zaak af. Kolonel Valk ook, maar die is reeds overleden. ( informatie Klokkenluider: Demmink/ Bouterse /Valk)

  Het lijkt erop dat Suriname door de macht van het Kwaad zo gevangen wordt gehouden doordat Desi Bouterse waarschijnlijk ondersteuning krijgt vanuit de Nederlandse politiek!

  Bouterse heeft misschien uit wraak gehandeld toen zijn geliefde vriend kolonel Valk het land verliet. Hij zou ook tegen hem gezegd hebben toen deze weer het land bezocht en velen dat ook mee kregen: ‘ Valk, zonder jou zou de coupe nooit gepleegd zijn’. Wat zou die daarmee bedoelen? Er is iets NIET ZUIVER!!!
  Tot in de late ochtend uren werd hij gesignaleerd bij de kolonel. Ra…ra welke geheimen mogen niet naar buiten komen? en wie ondersteunde hem daarin?
  Joris Demmink..minister van Defensie toen, en die later minister van Justitie werd.

  Ik vond al een beetje vreemd hoe ‘Een vandaag’ eindigde met het bericht hierover.
  In ieder geval zit hier meer achter, maar hoe lang kan men dit nog allemaal geheim houden en het strafproces van Bouterse tegenhouden?

  HET LICHT IS MACHTIGER DAN DE DUISTERNIS…..EN DE WAARHEID KRACHTIGER DAN DE LEUGEN!

  Al IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL…DE WAARHEID ACHTERHAALT HAAR WEL! HEB VERTROUWEN!

  MESSAGE FROM GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 51. Koosje jij had het over noodtoestand uitroepen ,ik zei van niet; had het over concrete gevallen ;en daar gt artikel 148 over ,de regering is wel bevoegd om in te grijpen,lang verhaal maar ga het opnieuw begrijpend proberen te lezen


  Maak melding

 52. Mensen treur niet, maar hang allemaal de vlag uit, want wie elke artikel vier jaar geleden las die over Desi-ley Bouterse ging zag wat voor tegenstand en grote mond plus bedreigingen de tegenstanders kregen, nu heeft dat deel wel door dat ze zijn gevangen door list en bedrog en de reacties uit het tegenkamp zijn op twee handen te tellen. Bouterse ging voor de volle winst maar krijgt heel snel de andere zijde van de munt te zien waar hij 33 jaar geleden mee betaalde. En weet je wat mensen,, hij mag het wisselgeld houden$£€


  Maak melding

 53. Bouterse is een monster in Suriname.Als hij echt ballen heeft dan verscheidt hij voor de december moorden in 1982 punt uit.Al die indianen verhalen ten spijten.In Suriname is iedereen bang voor hem want ze denken dat ze ook worden doodgeschoten op de vlucht.Nu moet het buitenland ingrijpen in Suriname want deze man is een gevaar voor de hele natie.Laten die domkoppen zien wat ze met het land gedaan hebben met de amnestiewet.Zelf de reserves van het land is weg zonder verantwoording van de president van het land.Een schande mijn land is leeggeroofd door de president en zijn handlangers.Als Surinamer schaam ik voor mijn eigen land dat het zo aan toe gaat.Als het in het buitenland was dan was het anders met de president afgelopen dan zat hij in de bak als zijn zoon.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 54. Hmmmmmmmmmmmmm,als zelf Mr.mansaram (ex vhp dna lid rok waaister)haar bedenkingen heeft over de rechters in suriname,moeten we ons afvragen als het wel kosjer is bij dit clubje !!!!!!!!!!!


  Maak melding

 55. Was te verwachten dat de grootste misdadiger aka president van de misdaadstaat Suribabwe en zijn paarse etende schijt en pis drinkende marionetten in zijn roverheid, wederom alles aan zouden doen voor deze mpp moordklootzak van het land. Wat kan men nu verwachten……….nog groter wordende misdaad/moordvloek met misbruiken a la revo dimensie vol van onderdrukking op dictatoriale wijze. Heel goed voor het mpp paarse kloters volk. Wahahaahaha…….welcome back…..in the eighties, alleen zevenmalen erger en niemand, geen Surineds, of daarbuiten zullen meeleven betonen, OOk Steve Meije, Misjiesosoka en Jadas Breevelt niet, want…….eigen schuld, oerdomme paarse verarmde zombies en paars slaven van de duivel van Suribabwe. Wo ka. Hahahahahahahahahaha


  Maak melding

 56. Het gehele paarse kabinet van de duivel van Suribabawe bestaat uit paarse demonen. Medewerkers van het kwaad, vol list en bedrog. De oerdomme paarse zombies krijgen dwingend de paars bittere vruchten vol onrecht door hun kelen gedrukt vol van misdadige schijterijen en pis van hun lijder en roverheid…….de dictatuur. Hihihi smakelijk eten en heerlijk drinken. Wo ka.


  Maak melding

 57. Het is vrede of escalatie…jullie kiezen voor vrede.Jullie/DDB beroepen jullie op artikel 148 dat zorgt dat de vervolging geen voortgang kan vinden.Ik weet niet waarvoor de 3 vraagtekens staan maar zal ik jou eens wat vertellen.ALS JE MEDE SCHULDIG BEN AAN DE MOORD VAN 15 EN MEER MENSEN ZAL JE NOOIT…VREDE HEBBEN EN ERVAREN.MENEER BOUTERSE KAN DOEN ALSOF.DUS OOK AL KOMT ER VOOR NU GEEN VEROORDELING IK GELOOF DAT HET ER VROEG OF LAAT AANKOMT.


  Maak melding

 58. @ ?? … ” want hij { = KILLER BOUTERSE } zal alle komende verkiezingen winnen. Hij weet als geen ander dat je nooit meer een verkiezingen kan verliezen als je eenmaal gekozen bent.”

  @ ?? … je bent inderdaad een dubbel vraagteken … dubbel vraagteken zul je altijd blijven. Ik mis je derde vraagteken.

  @ ?? … een grotere naïveling, een grotere dwaas, een ziekelijker idiooot is niet denkbaar. KILLER BOUTERSE kan een volgende verkiezing alleen maar winnen door te frauderen. De NDP is nooit eerlijk aan iets gekomen, de grond {Ocer} is gekocht … nee … geroofd { by the way wordt nog in Ocer vergaderd?} …. staatsgelden … Centrale Bank leeggeroofd.

  @ ?? … denk je dat de surinamers st … rond in hun hoofd hebben. Jullie … lange vingers NDPO-ers … zijn blind voor de realiteit van vandaag. Waarom wachten tot over 2 of 4 jaar. @ KILLER BOUTERSE kan zijn populariteit, zijn power tonen door nu … in 2016 … nieuwe verkiezingen uit te schrijven.

  @ ?? … alleen door fraude kan de NDP een volgende verkiezing winnen en dat weten jullie al te goed.
  .


  Maak melding

 59. ??? JE VOELT JE ZELF STERK HE ,OMDAT JE DENKT “GEWONNEN”TE HEBBEN.VOOR JOU IS HET EEN WINST ,VOOR MIJ EEN VERLIES.OMDAT IK NIET KAN AANZIEN HOE MIJN LAND TE GRONDE WORDT GERICHT.MIJN STRIJDT IS NIET TEGEN EEN MAN..MIJN STRIJDT IS VOOR EEN VOLK.IK WIL EN ZIE ZO GRAAG DAT HET ZE GOED GAAT…JIJ HEBT GEEN GEVOEL VOOR DE INWONERS VOOR SURINAME.JE VOLG GEWOON EEN MENS..ZOALS EEN KUDDE DIER…VISIELOOS.


  Maak melding

 60. ??? EEN MAN ZONDER VISIE,INZICHT,IS VOOR MIJ GEEN “ECHTE”MAN.ZOALS JE ZEGT NIEMAND KOMT AAN DDB..DAT ZEGGEN DE VOLGELINGEN MAAR NOOIT ENIGE REDEN WAAROM ??MISSCHIEN ZOU HET MIJ OOK OVER DE STREEP HELPEN EN ZOUDEN DE SCHELLEN VAN MN OGEN VALLEN…HET IS ZOALS EEN KIND WIJZEND NAAR DE POT MET SNOEP.


  Maak melding

 61. @ To the Right thing …. te ley tron troe ….. [ vul maar verder in }. Wanneer het op aankomt … op de dag des oordeels … zul jij … lafaard … de eerste zijn die … zoals Judas … Jezus verraden had … KILLER BOUTERSE verraden … ” ik ben geen NDP-er … heb nooit op de NDP gestemd.”


  Maak melding

 62. Jammer,dat mijn buurman die veroordeeld is voor een vergrijp en in Santo Boma zijn straf uitzit zich niet kan beroepen op artikel 148.Zijn vergrijp was in niets te vergelijken met de 8 december moorden.MAAR JA, hij is ook niet een belangrijk en voornaam man.


  Maak melding

 63. In Suriname zijn veel dingen Baldadig.We merken alleen de baldadigheden op als het niet in ons straatje past.Voor de rest is elke baldadigheid toegestaan.Zal ik je vertellen wat ik baldadig vind in Suriname:DAT ER OP 8 DECEMBER 15 MANNEN ZIJN GEMARTELD EN DOODGESCHOTEN en dat TOT DE DAG VAN VANDAAG NIEMAND EN DAN OOK NIEMAND DE VERANTWOORDELIJKHEID HEEFT OPGEEIST!!


  Maak melding

 64. Wij kunnen ze hebben de slapeloze nachten we zijn nog jong en vitaal.De slapeloze nachten van DDB komen er aan als hij niet veroordeeld wordt…zeg maar over 10 – 15 jaar.DAN KAN JE ER NIETS MEER AAN VERANDEREN,OOK GEEN SORRY MEER ZEGGEN.RAMPIE GAAT JE DAN NIET MEER KUNNEN HELPEN…!!


  Maak melding

 65. En als DDB komt te overlijden, geven wij hem naast de sjerp ook een artikel 148 mee voor de reis.Dan zit hij vast goed..de schulden zijn reeds vereffend


  Maak melding

 66. Op TV is een of andere woordvoerder van Grote Smurf aan het woord geweest , dat het beter is voor het land dat Dhr Bouterse zijn werk als President, Vader des Vaderlands, afmaakt.
  Walgelijke woorden. Alsof er niemand anders dat werk kan doen.
  Welke gevaren bedreigen het land? Kom dan met gefundeerde bewijzen.


  Maak melding

 67. KET NO KOTI, A DICTATUUR NANGA A SLAVERNIJ FU
  DDB, NDP NANGA DOE, KONG !!!

  SRANANG-Volk ik condoleer u met de nieuwe
  NDP-DOE-Slavernij !


  Maak melding

 68. ???

  Overduidelijk een aanduiding dat bovengenoemde het ook niet meer weet, noch goed en kwaad kan onderscheiden. Terecht een oerdomme paars bezeten zombie die heerlijk de paarse schijt eet en pis opdrinkt vol van de misdaden van zijn baas. Alleen paars duivels bezeten zombies zien letterlijk en figuurlijk baas als hun afgod. Ziek paars bezeten van het paarse virus der bedrog en misdaad. Terecht doen ndper ’s en hun lijder de partijnaam eer aan……de nationale DEBIELE partij olv didibri. Welcome in misdaad/dictatoriaal Suribabwe. 1 US op 700 wordt de koers voor het einde van het jaar Wo ka. In 2020….na !us op 7.000,0 wo ka, wacht maar af oerdomme paarse zombies. Stree de foe stree, wiens we ka, baas na echte lijder, soso lobi eng paarse schijt en pis vol onrecht, misdaad en bedrog. Oe ka dang ???


  Maak melding

 69. @ diana … ” en als DDB komt te overlijden, geven wij hem naast de sjerp ook een artikel 148 mee voor de reis.Dan zit hij vast goed..de schulden zijn reeds vereffend.

  Als KILLER BOUTERSE komt te overlijden … het zal voelen … als de bevrijding van het volk Israel uit … the bondage of Egypte. In het hele land { oost-West, Noord-Zuid } de tekst: free at last, free at last, thank God Almigthy we are free at last … from KILLER BOUTERSE. Ik zie het helemaal voor me …. personenauto’s, vrachtwagens, tractoren, bromfietsers … toeterend door het land.
  Overal foto’s van KILLER BOUTERSE … handboeien om.


  Maak melding

 70. De Massamoordenaar is nu president van de
  NDP-DOE-Dictatoriale-staat !!

  De Democratische Republiek Suriname en de Rechtsstaat Suriname, bestaan helaas per 29-06-2016 niet meer !!

  Wat blijft is de NDP-DOE-DICTATORIALE-staat, die NOG STEEDS FAILLIET IS DOOR WANBELEID VAN kabinetten DESI I en II , en van NDP en DOE !!!

  Desi, DOE en NDP kom op met de Volgende Bevelen om matties en andere partijleden, te vrijwaren van straf-
  vervolging!

  Of kom met Bevelen tot Vervolging van oppositieleden via een Valse Aanklacht !

  VENEZUELA kent al deze DICTATORIALE UITWASSEN AL ENIGE TIJD !! DE SCHAPPEN IN DE VENEZUELAANSE WINKELS ZIJN NU VRIJWEL LEEG !!!

  En dat ALLES, omdat de “Veiligheid van de Staat,
  in gevaar zou zijn” !! JAHJAH !!

  DICTATUUR DORO !!!

  Jammer tak a Volk e PINA ! MONNI NO DE !

  ALLA MONI NANGA ALLA GOWTU VERKWANSEL,
  A NO DE MORO ! THANK YOU DDB !!!


  Maak melding

 71. Licht en Waarheid maken Vrij…..zit hier alles wat los en vast is aan elkaar te breien.
  8 december 1982 verdient absoluut geen schoonheidsprijs, het met militair eerbetoon ten grave moeten dragen van minimaal 72 jonge levens evenmin.
  Wij die daadwerkelijk van dit land houden hebben niet gekozen voor confrontatie.


  Maak melding

 72. MR. President, met alle respect. u hebt fouten gemaakd, en ook tot nu toe. want degene die alles met u hebben meegemaakd (niet velen nu) zou u ook moeten kneer knalen. Want het zijn hun, ( die er nog leven, en u positie verwateren.) u bent goed voor de Surinaamse bevolking, en Suriname. zo,als dit achter de rug is, moet u strernge maat regelen treffen. u alleen draagd de naam,. no abie sarie atie. ABRAHAM BRENGT U NEER, EN HIJ GAAT OP MET SURINAAMSE STAAT GELD. KILL HIM, EN NEEDE. Een ieder dien in uw weg staat om Suriname voor uit te brengen. u bent in mijn gebeden.


  Maak melding

 73. de doden, zijn beter, dan de levende. Als je een millionair bent, moet je altijd om kijken, waar je bent. Als je portie man bent, moet je ook altijd uitkijken, waar je kan eten. Abraham heeft die gelegenheid gekregen, en benut. Kill Abraham. Point blank. Wat je niet voor jouwself wil, doe je ook niet tot een ander. Ik hblijf vast houden, om Abraham te laten verdwijnen. Ik kan het voor u doen, en ben ook bereid, voor de Surinaamse samen leving, One man (Abraham) massing up Surinam. Switzerland, kijken jullie daar.


  Maak melding

 74. Ja op internet geven 100 duizenden surinamers hun commentaar en misgenoegen over bouta. Maar bij de protest manifestaties zie je maar net duizend. Hoe willen jullie dan dat bouta verdwijnt.


  Maak melding

 75. roy,
  Toen Abraham een relatie met je vrouw had dan vond je alles oke.
  Toen hij haar verlaten heeft om met basmatie zijn vrouw aan te pappen was hij ineens niet goed meer.
  Geld kwam niet meer binnen dus je Kon niet profiteren.
  Hij heeft een kind met basmatie zijn vrouw is daarna ook vertrokken.
  Die Abraham zijn gedrag keur ik niet goed .


  Maak melding

 76. Aan alle forum leden.
  Klagen heeft geen zin.
  Wat heeft dan zin.
  Wel als er een oppositie bestaat dan is er genoeg werk te verzetten.
  Probeer het volk te mobiliseren.
  Wees niet laf begin nu.
  Wacht niet
  tot er verkiezingen komen.
  Laat zien dat jullie het menen met het Surinaamse volk.
  Tot nu toe heb ik hiervan niets gemerkt noch minder van al die etters op WKN die alleen vloeken en hun president alles toewensen wat god verboden heeft.
  Een tip proberen jullie vooruit te kijken vragen wat wij voor ons land kunnen betekenen.
  Ga niet als een idioot te keer verlaag je niet tot het niveau van een Riool Rat.
  probeer Damsco ,Paraman en anderen te overtuigen dat ze over 3 jaar ook voor jullie kiezen.
  Verlopig is er geen ander oplossing dan radeloos kijken.
  Forum leden en alle front aanhangers ik vind het jammer maar zie de realiteit onder ogen.
  Nog 3 jaar en hiermee zullen jullie het moeten doen.
  Over 20 jaar hebben wij een beter Suriname.
  Ik verzeker Jullie dat wij geen 50 jaar erover zullen doen net als de vorige regeringen.
  Neen wij streven om de klus in de komende 20 jaar te klaren.
  In Suriname is het gesprek van de dag.
  Slapeloze nachten dus


  Maak melding

 77. @ Rampie … ik verzeker je … jij, @ Damsco,@ Paraman … 1+1+1 = 3 …. dus drie{3} in 1 … over drie jaar krijg je vrije logé in het nieuw te bouwen ALCATRAZ.
  We gaan je opsluiten … joe abanie, staats gevaarlijke dief. Je hoeft ons niet te overtuigen dat je werkt en betaald wordt door KILLER BOUTERSE.
  We hebben een nauwkeurige registratie … personeel kabinet van de president … een aantal gaat de bak in … zeker weten. Over drie{3} jaar… misschien eerder … wordt schoonschip gemaakt. Jullie maken van het kabinet van de president … één {1} grote hoerentent … KILLER
  BOUTERSE .. de kroegbaas en mammie LINGER … de bazin. You … purple people … are a disgrace for humanity!


  Maak melding

 78. Een KOPIE van de Venezuelaanse dictatuur, IS door DDB
  in Sranang gevestigd !

  Met de ONRECHTMATIGE/ONWETTIGE toepassing van
  art 148 GW kan Desi, alle Vrienden en NDPers, VRIJWAREN van strafvervolging !

  Met de ONRECHTMATIGE/ONWETTIGE toepassing van
  art 148 GW kan Desi, alle oppositieleden, OPSLUITEN via VALSE AANKLACHTEN !

  DE DICTATUUR IN VENEZUELA BEWIJST, welke
  MENSENRECHTENSCHENDINGEN, het Volk van
  Suriname, op korte termijn, kan verwachten !

  UN OPO UN AI !!! UN WIKI !!!


  Maak melding

 79. SNEL alias laffe HOND!

  Ben jij geboren om te verworden tot een blok beton op deez aard kloot. Wees een kerel en ga hem dit zelf vertellen!

  Deze klojo is al voor 99% fysiek en geestelijk afgetakeld. Dan nog bedreigt hij iedereen.
  Benshop wordt wakker. Ruim deze man op en verlos het land van deze ouwe zak. Ik bedoel zet hem af.

  Allemaal bangerikken ondanks dat het land failliet is. Dora speelt in deze de hoofdrol. De killier is haar schoothondje.


  Wat hier boven staat is zeer typerend voor jou komaf! Zo zijnn ze!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.