Lions Club schenkt sportmateriaal aan school

1

President Glenn Tewari van Lions Club Paramaribo Central(r) overhandigde maandag sportmateriaal aan een vertegenwoordiger van de Openbare School Sunny Point(l). De liefdadigheidsorganisatie ging over tot de schenking nadat positief was gereageerd op een verzoek van de school. Tewari zei bij de overhandiging dat de club zich ervan bewust is dat vanwege de wankele financiƫle staat van de overheid, het ministerie van Onderwijs niet in staat is genoeg sportmateriaal aan te schaffen voor alle scholen. Lions Club Paramaribo Central voert veel projecten in Suriname uit die betrekking hebben op de jeugd, slechtzienden en het milieu.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.