Nieuw bestuur Body Building bond Suriname

5

Het nieuw gekozen bestuur van de Body Building en Weightlifting bond Suriname onder leiding van Winston Wielzen heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan minister Faizal Abdoelgafoer van Sport- en Jeugdzaken (3de vanuit rechts). Het nieuw bestuur wil zich inzetten om gewichtheffen nieuw leven in te blazen, aast op een regionale kampioenstitel voor Suriname en hoopt op overheidsondersteuning voor de bond. Het volledig bestuur bestaat uit: Winston Wielzen (voorzitter), Earnie Eenig (PR officer), Rachida Huijzen (penningmeester), Milton Haynes (commisaris), Ravin Tikai (secretaris) en Daphne Hoft (2e secretaris).

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. Meer lichaamsbeweging en sporten past sowieso in een betere leefstijl ..
  Sport is een remedie voor vele ziektes en kwaaltjes waar vele Surinamers last van hebben ..

  Niemand is te oud om te leren en zeker niet om te leren sporten ..


  Maak melding

 2. Sporten is altijd goed word ook eens tijd dat ze wat aan het voetballen gaan doen loopt genoeg talent rond word is tijd dat we hoger op komen met voetballen een goed Surinaams elftal daar zou de overheid tijd en geld in moeten steken


  Maak melding

 3. Die surinaamse jongens voetballen al in nederlandse elftal.
  Ma mik ding doe wan ka. Dan staan ze groot in de pers als surinamers en zijn ze geen nederlander meer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.