DJ Chuckie afgelopen weekend getrouwd

15

De wereldberoemde Surinaams-Nederlandse DJ Chuckie is nu een getrouwd man. Hij stapte zaterdag, op zijn verjaardag, in het huwelijksbootje met zijn vrouw Peggy. De bruiloft in Rotterdam stond in het teken van de film The Great Gatsby.

Clyde Narain, zoals de DJ vanaf geboorte heet, is 38 jaar oud geworden. De Dirty Dutch King was op zondag 26 juni te bewonderen op Sweets On The Beach. Op zaterdag 2 juli geeft hij maar liefst drie optredens in Nederland. Het gaat om: het tweedaagse gratis festival Stereo Sunday in Venlo, een optreden in de club Millers in Den Haag en last but not least in Gagelbos Utrecht.

Op zijn programma staan er ook twee gigs in zijn geboorteland Suriname. Deze vinden op 7 en 9 juli plaats.(FOTO: Viraaj Mungra)

Bekijk ook:


15 REACTIES

  1. Forummers, Odi odi.

    Clyde!
    Alsnog gefeliciteerd met jullie huwelijk.
    Ik dacht eerst, dat het huwelijk op Aruba zou worden voltrokken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.