Suriname Festival op 27 en 28 augustus in Den Haag

16

Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vindt het Suriname Festival voor de tweede keer plaats. Het festival is een indoor evenement, dat wordt gehouden in de Uithof te Den Haag. Volgens de organisatie is het een ontmoetingsfestival, met de nadruk op ontmoeting; een festival voor iedereen.

Er is een gevarieerd jongeren podium programma met top artiesten uit Suriname en Nederland. Daarnaast is er veel aandacht voor kunst en cultuur, lifestyle en educatie zoals stage lopen in Suriname. Uiteraard veel eten en drinken maar ook comedy gepresenteerd door bekende Surinamers.

Suriname Festival
27 en 28 augustus 2016
De Uithof te Den Haag
www.surinamefestival.com

16 REACTIES

  1. het is een boeven bende, dus vooral niet heen gaan, bespaart je hoop narigheid…met dubieuze nrs en emails….als je echt het wilt weten, kun je liever informatie inwinnen bij de kamers van koophandel afd, vergunningen voor evenementen!!!


    Maak melding

  2. Geachte Booster,

    Ik hoop dat u zich vergist in organisaties.
    Stichting Insaaf Nederland bestaat nu ruim 25 jaar en doet vele culturele evenementen in Den Haag. Ruim 15 jaar gebruiken we zelfde tel nr 0634504715 en 1 e-mail.: info@surinamefestival.com. Inderdaad als u zelf meer info omtrent Suriname Festival wilt, kunt u zelf de wegen bewandelen u al aangeeft. Voor de rest distantieren wij als organisatie van uw uitspraken. #teamsurinamefestival


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.