Protestmanifestatie bij ministerie van Natuurlijke Hulpbronne

3

Hugo Blanker (l) en Jules Beer (r), respectievelijk adviseur en voorzitter van de Bond Dienst Watervoorziening bij het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) woensdag tijdens een protestmanifestatie voor weder verzelfstandiging van de dienst die nu is ondergebracht bij de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM). Blanker denkt dat NH-minister Regilio Dodson bang is om de werkgroep ‘Adviescommissie Dienst Watervoorziening’, in te stellen. De minister had de commissie zelf voorgesteld met de bedoeling dat die de misverstanden over de ‘overname’ van de dienst door de SWM uit de wereld te helpen. Het personeel in Suriname wacht sinds april op de installatie van de commissie.

Bekijk ook:

3 REACTIES

 1. Mensen in SU. DWV heeft geen geld. En de overheid heeft geen geld. Dus gaat men een broko bana pley spelen, niet wetende dat de mens nu anders is. Ze zitten niet in de slaventijd, noch in het leger.

  Als een minister iets beloofd, moet die het waarmaken. Heel wat zaken in Suriname zonder goede vastlegging.

  Hoe draait een President het land?
  1. Zonder de Assemblee. Onze volksvertengewoordigers!. Maarze vertegenwoordigen ons niet!!. Ze zeggen wat de partij wil. Zolang ze niet hebben kortgesloten met de partij en dan wel hun voorzitter, kunnen ze niet praten.
  Worden wij geraadpleegd?
  Ook allen wat op hun bord wordt gelegt daar praten ze over.
  Ze hebben allemaal nog hun werk, De ene bij min van ATM, de nader bij Biza en noem maar op. Alleen de dag vand e aseemblee vergadering zitten ze daar voor de toneel opvoering.
  2. Zonder de assemblee. JA dat kan, gezien onze grondwet! WE hebben een perfecte grondwet. Afgekeken van Amerika. maar wat ontbreekt? De SENAAT. Dat maakt dat in Suriname onze president kan maken en breken wat hij wil zonder de Assemblee te raadplegen, en door geen enkel orgaan terugggevloten kan worden..
  3. Alleen door mooie praatjes, en goed te weten dat er in ons land een groot deel van het volk niet op een bepaald ontwikkelingsniveau zit. Dus geeft hij je een ‘chocolaatje’ en houd ons een Worst voor.
  4. Het volk ‘DOM’ houd door niet te zorgen voor ontwikkeling op een bepaald gebied.
  5. Het volk constant aan het overleven is en geen tijd heeft voor andere zaken. we overleven. Let daar goed op!
  6. Het volk geen eenheid is/vormt en niet denkt aan een dag na morgen. en liever denkt aan wat en hoe eet ik vandag, dan te gaan op straat en te protesteren. Wie heeft een lijst gemaakt van wat het ons nu allemaal kost en gaat kosten. We moeten dus om IMF af te betalen, weer 5-10 jaar geen ontwikkeling hebben om een president/regering die miljarden dollars heeft verbrast en wij het terug moeten betalen. Hebben we een vuist gevormd en gevraagd naar verantwoording van waaraan het geld is besteed? MAar het wordt door onze keel gedrukt dat we het moeten betalen.

  Zo kan ik doorgaan en mogen jullie de lijst aanvullen.

  Maar nu is voor hem 30 juni belangrijk.
  En wij praten maar over constitutioneel hof. Want is nu de hot item.
  Denk iets verder. op Langer termijn.

  En ga na wat de Senaat is, die in onze grondwet ontbreekt.
  Dat maakt dat onze Assemblee altijd maar -Pokkenkast- zal zijn, tenzij er een andersoortige president is


  Maak melding

 2. Wanneer revo achtige creaturen het beleid uitmaken, altijd na soso ka. Van president tot misdadiger en wc duiker. Met ndp en co gaat de paarse oude gammele paarse krakende karavaan verder, om de gehele samenleving te bedonderen, met dank aan al die oerdomme paarse stommelingen sa e viering in deng sakka. Wo ka met baas en boeven aan de macht. Wie willens en wetens op onberechte moordenaars, drugsbonzen, mensenrechten schendesr, kortom misdadigers hebben gestemd verdienen het om door hem vernederd te worden en beroofd. Wahahahaha wo ka oerdomme verarmde zombies. Tjies alla sma sa stem ndp en haar lijder mooi beet. Baas en roversbende e poeroe letterlijk en figuurlijk paarse ka gi deng. Helllllpppp baas helllllp je bent toch onze god…..sma no jepi, niemand, ook baas niet noch God, want ze stemden krijsend oerdom op de paarse verwoester en staatskas rover van het land.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.