Roué Verveer in grootste comedyshow van het jaar

3

Vandaag gaat het eindelijk gebeuren voor comedian Roué Verveer. Samen met Guido Weijers, Jandino Asporaat en Philippe Geubels vult Verveer drie dagen lang de Ziggo Dome met de grootste comedyshow van het jaar ‘Gabbers’. Het wordt zijn grootste optreden ooit en overtreft zijn stoutste verwachtingen, vertelde hij deze week aan De Telegraaf.

“Ooit begon ik voor twaalf man, straks sta ik er voor vele duizenden in Nederlands grootste muziekarena” zegt de 43-jarige Verveer tegen de krant. “Als comedian ben ik klein begonnen. Heel klein. Maar daar heb ik mij nooit zo druk over gemaakt, als ze het maar naar hun zin hadden” aldus de in Suriname geboren en getogen Verveer.

De comedian is enthousiast maar blijft er wel nuchter onder en zegt: “die shows in de Ziggo Dome zijn een heel leuk extraatje. Maar als ik dan weer bij mijn vrouw en kinderen op de bank zit, weet ik dat dit is waar het om draait”. De voorstelling ‘Gabbers’ is op 23, 24 en 25 juni te zien in Ziggo Dome te Amsterdam.

Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. @ Sugerella,

    Ziedaar het bijzonder lage intelligentieniveau van @ Damsco. Hij heeft slechts één hersencel en op het bijzonder onderwijs zijn ze al jaren bezig om die te activeren.
    Hij weet blijkbaar dus niet de betekenis van ‘een veer in je reet steken’, en associeert dit onmiddelijk met ‘boeler’. Op zich is dat al knap voor een tweedejaars b.l.o.-leerling. Verder dan deze conclusie zijn ze op het b.l.o. nog niet gekomen.Dus als je nog eens post met anatomische woorden erin, vergeet dan niet dat amoebe Damsco op de loer ligt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.