vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSURIPOP lanceert CD en videoclips

SURIPOP lanceert CD en videoclips

-

Does Travel - naar Suriname

De Stichting ter bevordering van Kunst en Cultuur, de organisator van het SURIPOP festival in Suriname, lanceert op 5 juli de nieuwe CD en videoclips van SURIPOP 2016. Op deze speciale avond in de Royal Ballroom van hotel Torarica, worden de componisten die deel hebben genomen geïnterviewd. Na de presentatie worden de videoclips op de Surinaamse televisie vertoond.

Suripop is het belangrijkste en meest besproken muziekevenement van Suriname. Dit jaar zijn er naast de bekende liedjesschrijvers, ook enkele nieuwe van de partij. Onder hen Mario Vermeer, Tashana Losche (Miss Tropical Beauties Suriname 2014), Xaviera Spong, Carla Lambsberg en Judith Lochem. De bekende omroeper en presentator Harold Gessel behaalde bij het festival met tien liedjes de finale, waarvan drie eindigden op nummer 2. Ook hij is er dit jaar bij.

De prestigieuze Jules Chin A Foeng Trofee, die op 6 augustus tijdens het Suripop gala zal worden uitgereikt aan de winnende compositie, is dit jaar niet door Suralco, maar door Pansa Machine Shop NV vervaardigd.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES