Oranje Trophy van Suriname naar Brazilië met de auto

2

Op 24 juni aanstaande vertrekt de 5e editie van de ‘Oranje Trophy’ vanuit Paramaribo naar Rio de Janeiro in Brazilië. Deze stoet van 31 man in dertien oranje fourwheeldrives legt een monstertocht van 11.500 kilometer door 8 landen in 6 weken om te finishen op de Olympische Spelen. De deelnemers zijn gisteren vertrokken naar Suriname.

Onder hen ook ‘The Driving Doctors‘, het medisch team van de Oranje Trophy. The Driving Doctors gaan onderweg ook aan de slag tegen ZIKA in de 7 ZIKA-landen die zij passeren: voorlichting geven en antimuggenmiddel DEET en condooms uitdelen.

Komend weekend, zaterdag 25 juni vroeg, begint de trophy vanuit Paramaribo richting Guyana.

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. Zo meteen gaat Paars roepen dat er sprake is van een Trojaanse crisis omdat Suriname met het binnenhalen van deze karavaan Oranje in de gelegenheid stelt Suriname te herkoloniseren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.