Waardering voor kwalificatie Natio Suriname

9

Spelers van ‘Natio’, de nationale voetbalselectie van Suriname, tijdens een diner als waardering voor de kwalificatie voor de 3e ronde van de Carribean Cup. Het etentje is een traktatie van het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken en het staatsmijnbouwbedrijf Grassalco. Elke speler naast het etentje een waardebon ter waarde van SRD 300,- van sportwinkel Casa Junior. Minister Faizal Abdoelgafoer, Onder voorzitter Nationale Assemblee Melvin Bouva, voorzitter van de Surinaamse Voetbal Bond(SVB) John Krishnadath en Julien Peneux, vertegenwoordiger van Grassalco hebben de selectie en de technische staf toegesproken tijdens dit diner.

9 REACTIES

 1. En waarvoor hebben ze zich gekwalificeerd?
  De tweede ronde van de BAMI-CUP!
  En dan nog als beste derde!
  Het is om te gieren van het lachen als het niet zo triest is.


  Maak melding

 2. @FBI

  Waar heb jij je recentelijk voor gekwalificeerd dan? Want mensen die hun best doen anoniem afzeiken is intens zielig hoor. Ben jij zo’n aanwinst dan? Of hadden jouw ouders beter een abortus kunnen overwegen toen jij er aan zat te komen. Daar lijkt het namelijk wel op.


  Maak melding

 3. @ Paul,

  Ik had een dergelijke reactie wel verwacht van iemand die totaal buiten de realiteit staat. Ik ben gekwalificeerd, laten we het daarop houden.


  Maak melding

 4. Als de spelers eens wisten hoeveel de svb incasseert,dan zouden ze daar niet zitten te lachen. Alle gelden gaan als loon naar die gasten vd svb. En dan krijgen ze een etentje
  VAN 90 SRD PER MAN EN EEN WAARDEBON VAN 300 SRD WAAR NIETS WAARD IS.Kom op spelers eis waar jullie recht ophebben. Waarom is in de andere landen het beter geregeld


  Maak melding

 5. Hebben zij pech; hadden ze zich in 2011 geplaatst toen DiDiBri pas was begonnen, de, in zijn ogen onuitputtelijk geachte, vette pot van Venetiaan leeg te vreten, dan hadden ze allemaal op z’n minst een Toyota Vitz gekregen, nu moesten ze genoegen nemen met een portie vegetarische bami en een portie pitjel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.