Coalitiepartij DOE: IMF-kwestie heeft ons overvallen

32
'Breuk met IMF: Suriname komt als oplichter over'

PARAMARIBO, 16 jun – “Die hele IMF-kwestie heeft ons overvallen.” Dit zegt Carl Breeveld, parlementariër en voorzitter van coalitiepartij DOE. De communicatie binnen de regering en coalitie is niet bepaald soepel verlopen. Het ging “in flarden.”

Binnen een coalitie wordt toch wel wat beter communiceren verwacht. En dit al helemaal als het gaat om crisis en IMF. “Het had netter gemoeten. Je had de vertegenwoordiging van het volk in een eerder stadium moeten betrekken, zodat de dingen goed doorgepraat konden worden en men met elkaar zou kunnen komen tit misschien nog betere zaken, dan wat nu gepresenteerd is”, zegt Breeveld tegenover de Ware Tijd.

Het parlement had dus al in een vroeg stadium betrokken moeten worden. De oppositie heeft ook vaker de kwaliteit van de communicatie aan de kaak gesteld. Vooral de verhoging van tarieven voor drinkwater en energie heeft veel kritiek. Breeveld vindt dat de informatie die nu wordt verstrekt aan de samenleving, al eerder eruit kon. Hij ziet de afgelopen weken een redelijke vooruitgang in de communicatie binnen de coalitie

Bekijk ook:

32 REACTIES

 1. Wat een slaplul verhaal van deze dominee over communiseren in de coalitie, terwijl hij donders goed weet, dat er niet met deze criminelen te communiceren valt, en dat het parlement in een vroeg stadium op de hoogte gesteld had moeten worden, terwijl het parlement gepasseerd is geworden. Het wordt tijd, dat ook Breeveld als voorzitter van Doe vervangen wordt, deze man heeft 2 gezichten.


  Maak melding

 2. Forummers, Odi odi.

  Coalitiepartij DOE: IMF-kwestie heeft ons overvallen!

  De communicatie binnen de regering en coalitie is niet bepaald soepel verlopen. Het ging “in flarden.” Aldus Carl (Karel) B.

  Het parlement had dus al in een vroeg stadium betrokken moeten worden. Aldus Carl (Kael) B.

  De oppositie heeft ook vaker de kwaliteit van de communicatie aan de kaak gesteld. Aldus Carl B.

  Dus je komt nu met dit verhaal via de (media) naar buiten.

  Je bent in deze bijzonder ZWAK.
  Zo wordt er geen ‘politiek’ gevoerd naar de totale Surinaamse samenleving.

  Carl (Karle) B! Je doet maar.
  Je komt reeds geruime tijd ‘ongeloofwaardig’ over in de Surinaamse samenleving.

  En wat voor stappen gaat u straks met DOE ondernemen bij een uitspraak op 30-06-2016, wanneer eventueel RECHT zal worden gesproken?

  Kom straks niet met het volgende verhaal in de (media) met:
  En Jezus zeide: ‘Vader, vergeef het hun, want ze weten niet wat zij doen.’


  Maak melding

 3. Onnozele opmerking van Breeveld. Het gehele Surinaamse volk en zelf de NDP fractie wordt dagelijks overvallen door Bouterse en zijn vertrouwelingen.

  Denk maar aan de vergunningen voor de scalians , de staatskas die voor de verkiezingen vol was en direct na de verkiezingen leeg, de verhoging van water en energieprijzen en ga zo maar door.

  Het wordt tijd dat de dominee zijn zegeningen telt en afscheid neemt van deze heilloze coalitie


  Maak melding

 4. Dat Carl Breeveld na de verkiezingen een samenwerking met de NDP is aangegaan had Suriname en vooral degenen die voor DOE hadden gekozen ook overvallen.
  De vraag is, of de leden nog achter dit bestuur met een onbetrouwbare Carl als voorzitter staan. Van een dominee verwacht je toch iets anders.


  Maak melding

 5. breeveld je bent een lafaard, een mede boef egoist..

  je bent letterlijk een waardeloze lijder het verbaast mij niet, dat jou eigen volgelingen jou zo s.m. willen dumpen..

  je moet op rotten in je eigen belang..


  Maak melding

 6. En Breeeveld zei:’ik zegen mijzelf.de mislukkelingen binnen de coalitie.het imf.ik schrik van ze maar ik hou van ze”.
  “Halleluja.Amen!”.


  Maak melding

 7. Breeveld..houd de eer aan jezelf en stap op als voorzitter vd DOE..je bent een awari domri en volksmisleider..Judas was er niks bij in vergelijking met jou..jij bent een van de duivels die zich openbaren als een engel des licht..
  Bouterse heeft zelf voor jou bepaald wie jij als minister moest voordragen..Dodson is ex NDP’er..je bent geen.knip voor de neus waard…


  Maak melding

 8. Gewoon slap judas paars geleuter. Sma taki dati dankzij a samenwerking nanga ndp..a mang habi wang egi oso now. Wel of niet waar, een ding is wel waar…hij is een paarse snuiter geworden. En al de andere Doe aanhangers die hebben gestemd op hem………..de paarse lul. Het paarse kwaadaardig geestelijk en moreel verval zal verder blijven stijgen met behulp van deze paarse judas. Vele oerdomme zombies verdienen het verval.


  Maak melding

 9. Men zal liever een straathond helpen dan een paarse zombie die lid is van de nationale dedesma partij. Want a dagoe o de dankbaar. Maar a paarse zombie e go tege joe, efoe joe soring tap a paars gevolg foe eng keuze. Sande joe stem didibri? Mek deng oerdom paarse zombies ka, want datie a lijder foe deng e doe nanga deng……ai gi deng dee nanga dee soso paarse ka. Hahahahahaha vol misdaad en meka no ka schulden.


  Maak melding

 10. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik steeds meer ga walgen van deze man. Dat mensen zo kunnen zijn weet ik wel maar dat deze moraalridder samen met deze crimineel is gaan werken verbaasde me heel erg; gewoon om belangrijk te zijn gooi je alle principes overboord. Zijn er geen integere mensen meer in mijn land? Mensen die neen durven zeggen tegen aanbiedingen enkel en alleen om “macht”? Macht corrumpeert , maar ook aan welke macht dan ook komt er een eind.gewoon omdat alle macht liefdevolle macht in handen is van slechts een! En dat is onze Schepper ! Al het andere is alslos zand en glipt tussen de vingers door ! Gadaffi, Hitler, Sadam, In het grijze verleden Nero, Herodes, Alexander de Grote, de Zonnekoning ! Ooit waren ook zij bekleed met macht SIT TRANSIT GLORIA MUNDI ! Zo gaat des wereld grootheid voorbij !!!


  Maak melding

 11. Als Breeveld besluit op te krassen met DOE dan staat de volgende foetu boi klaar om die plek in te nemen; te noemen Ronnie Klunswijk met zijn roversbende.
  En zo belandt Suriname van de regen in de drup. Het is allemaal lood om oud ijzer.


  Maak melding

 12. Dit is een poker spel alleen heeft Breeveld nooit leren pokeren. Bouterse speelt een thuis wedstrijd en heeft hoe is het mogelijk dit trucje al meerdere malen uitgevoerd.

  eerst met de DNP/VVV van Wijdenbosch.
  Toen met de BVB.
  Weer wat later met de KPTI en Palu
  Recent met PL
  en nu met DOE en BEP.

  Iedereen, behalve Brunswijk, die met Bouterse samenwerkt krijgt een geloofwaardigheidsprobleem en verliest stemmen.

  Echter er is een kentering en wellicht krijgt Bouterse het eigen medicijn toegediend van een vernieuwingsbeweging in zijn eigen coalitie. Binnen korte tijd zullen er ontevreden delen in de NDP opgaan staan.
  Bij mijn weten is Sital door slap optreden nog steeds NDPer


  Maak melding

 13. Ach gut, ze zijn door de IMF kwestie overvallen, het kwam natuurlijk ook als een donderslag bij heldere hemel bij die sufkutten binnen, alle kranten en die diverse Fora stonden er bol van, maar zij zijn overvallen, doe doe eens wat, en vertrek uit die boevenbende


  Maak melding

 14. Een conclusie waar Breeveld nu pas achter komt. Niets aan de hand natuurlijk. En nu uit deze klote coalitie stappen..als je natuurlijk ballen hebt…Zoveel mogelijk de hele NDP bende isoleren.


  Maak melding

 15. Coalitiepartij DOE: IMF-kwestie heeft ons overvallen.

  En (forummers) zoek het verschil.

  Coalitiepartner DOE zweeft tussen in en uit.

  Gij zult niet tussen de Hemel en Aarde blijven zweven
  meneer Carl (Karel) B. van DOE.

  En zal Carl (Karel) B met DOE blijven zweven tussen hemel en aarde waar DESIDERIUS de scepter zwaait?

  Ik hoop niet dat hij op de achtergrond, stilletjes wordt ingefluisterd door die onzichtbare STEVE MEYE WONDER.


  Maak melding

 16. Deze irritante creatuur is meest ruggegraatloze optimist die de surinnamse politiek ooit gekend heeft. We hadden soemita, brunswijk en pae somo, maar dit onding doet hen allemaal verbleken. Heeft zijn ziel met een glimlach verkocht en predikt koeterwals. Moet eigenlijk doodgezwegen worden. Is gewoon tot een verlepte nietszeggende verschijning verworden.


  Maak melding

 17. “De IMF-kwestie heeft ons overvallen”.

  Dat kan maar twee dingen betekenen:

  1. De communicatie binnen de coalitie is inderdaad slecht,

  2. De weleerwaarde heer C. Breeveld heeft als parlementariër binnen de DNA met andere zaken bezig gehouden dan het landsbelang.


  Maak melding

 18. @ FBI
  “De IMF-kwestie heeft ons overvallen”.

  Dat kan maar twee dingen betekenen:

  1. De communicatie binnen de coalitie is inderdaad slecht,

  2. De weleerwaarde heer C. Breeveld heeft als parlementariër binnen de DNA met andere zaken bezig gehouden dan het landsbelang.

  Ik dacht eerst dat het numer 1 was, maar nummer 2 zag ik ook als aanhangsel .
  Er is een derde mogelijkheid, die ik vaker heb gepost.

  3.Ministers zijn erop uit anderen van hun eigen partij onderuit te halen,om daarmee te kunnen scoren.

  Wellicht een combinatie of gewoon alle drie


  Maak melding

 19. andere n d p ers hebben al gezegd,wanneer je gebruikt bent geweest,dan wordt je als toilet papier weg gegooid..

  nu kan breeveldje dus zelf opdonderen en zijn eigen weg zoeken,geen rol van betekenis meer..
  …….

  djoekas zijn over het algemeen .. principe loze ,, menselijke dieren,, die totaal waardeloos zijn geen karakter hebben..

  tiedé tamara wé njang go moro vara..

  geen enkele djoeka vrouw weet wie de vader zijn van de kinderen..

  en dat anno 2016,,is er nog sprake van achtergesteldheid..

  niks kunnen ze opbouwen..


  Maak melding

 20. Nog meer paarse duistere besluiten zullen Doe overvallen, straks een noodtoestand en van de ene paarse stront komen nog meerdeer paarse overvallen op Doe, het volk en al die mpp oerdomme stomme kloters die hebben gestemd op de nationale debielen partij en hun misdadige lijder. Wo ka, na wang burgeroorlog baas en gangsters e berei voor.


  Maak melding

 21. Carl “Judas” Breedveld, waar was je de hele tijd toen IMF bespreekt werd? Waarom stond je niet op in parlement om vragen te stellen, desnoods uit coalitie stappen, je kon de pers bijeen roepen om je zegje te doen. Maar die hele tijd hield jij je bek dicht want je bent omgekocht door die phychopate moordenaar, drugsdealer en corrupte meester. Je durft niet eens een massa meeting van doe te roepen om te verklaren dat je doe uit de coalitie stapt. Carl “Judas” breedveld je hebt je touwtje ontvangen, nu weet je wat je mee moet doen net als je voorganger Iskarius.


  Maak melding

 22. Breeveld vind ik typisch van die mensen waarvoor geldt dat een ezel zich telkens aan dezelfde steen stoot. Of hij moet de ene dag een paarse zonnebril draagen waardoor die steen ineens een andere steen lijkt omdat het wat paarsachtig uitziet en de andere dag wanneer hij z’n zonneglazen opzi heeft gezet ziet hij die steen weer voor een andere steen aan.
  Deze Godsbedrieger moet eens wat meer aan soulsearching doen of hij nou werkelijk God dient.
  Maar zijn probleem is dat de bijbel een dusdanig twijfelachtige boek is dat hij ook in de war is geraakt. God zegt nl (in de bijbel) dat hij een jaloerse God is die niet vies is van wat geweld en een volkje hier en daar uitmoorden. Dus ziet deze Godsbedrieger in de huidige president – die ook niet vies was van wat moorden her en der – een prima jaloerse volgeling van die jaloerse bijbelse God.


  Maak melding

 23. Als je verder kan denken dan jouw neus lang is kan niets jou overvallen. Er waren signalen genoeg en de critici op waterkant hebben tot vervelends toe hiertegen gewaarschuwd.
  We leven intussen niet meer in de oudheid, maar in een moderne tijd met social media als het hulpmiddel. DOE is dus niet overvallen, maar met open ogen erin getuind.
  Advies: neem een abonnement op internet en schaf een computer aan om bij te blijven.


  Maak melding

 24. Rudi -wirjo
  i.p.v dat Doe als neutraal staat in ht DNA , is hy mede plichtig vr alls dt ht verkeerd ,al is hy nt eens of niet , n dome dominee , j krgt m stem nt meer , waar is de anti corruptie wet , paarse kis joe keba ,eenmaal in de paarse macht a moeilijk keba


  Maak melding

 25. al die boeren lullen blijven zitten waar ze zitten tot het bittere eind alleen om het geld..

  want ze kunnen toch niks anders ,dat het land naar de klote is gegaan zal ze een worst wezen..

  wie leeft,die dan zorgt..

  I M F is gekomen en wat hebben ze gebracht voor het /land ..

  alleen maar armoede.. nog meer pinarie..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.