Coalitiepartner DOE zweeft tussen in en uit

50

PARAMARIBO, 15 jun – Coalitiepartij DOE zweeft tussen in- en uitreden. Tijdens een spoedcongres is weliswaar besloten in de coalitie te blijven. “Het is wel zo dat er stromingen zijn van wel en niet uittreden”, zegt partijvoorzitter Carl Breeveld.

Of het gemakzucht is of dat het net goed uitkomt, maar meten lukt even niet. Het zou moeilijk aangeven zijn hoe groot de groepen voor- en tegenstanders zijn. “Ik kan het echt niet peilen”, zegt Breeveld tegenover de Ware Tijd. In elk geval is besloten in de coalitie te blijven. Dus zal de eenmansfractie die DOE rijk is, haar steun blijven geven. De kritiek op de manier van intern besturen is niet mals.

Er zijn zelfs stemmen, zoals die van universiteitsdocent Ricky Stutgard. Die vinden dat er tegen de partijprincipes in wordt gehandeld. Besluiten die nationaal effect sorteren, worden niet besproken in de partij. De kritiek heeft intussen geleid tot vervroegde bestuursverkiezingen. Besloten is het functioneren van DOE-leden in de regering en de Staatsraad te bespreken na deze verkiezingen.

Bekijk ook:

50 REACTIES

 1. DOE eruit, ABOB erin.
  Wat een volksverlakkerij.
  Ik durf te stellen dat het met Suriname nooit goed komt onder het bewind van een bepaalde bevolkingsgroep. Het is triest, maar het zij zo.
  Jammer voor de uitzonderingsgevallen binnen deze groep die wel integer zijn; want die heb je absoluut zeker.


  Maak melding

 2. DOE jullie zijn gewoon likkers van de NDP!!!!!
  het gaat zo barrrrrrrrrrrrrrr slechttttttttttttttttttttttttttt in het land!
  en jullie denken alleen aan koulo eigen belang!!!!!!
  ik weet echt niet wanneer dit stront gedrag gaat ophouden
  in Suriname!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  NDP heeft er een behoorlijke potje van gemaakt!!!!
  Maar goed een ezel stoot zich niet 2 keer tegen dezelfde
  steen!!!!!
  men moet die bouta nu voor altijd opsluiten!!!!!!
  wet is wet recht is recht!!!!
  waar bouta is heerst er armoede en chaos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 3. BOUTERSE IS EEN VOLKSMISLEIDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  VERDER IS HY 0,0 WAARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Bouterse met je hele NDP gaan jullie les nemen bij de
  geschoolde creolen van NPS!!!!!!!!
  A mng kies a volk gewoon!!!!!!!!!
  Bouta go Home PLEASE!!!!!!!!


  Maak melding

 4. Dus dit zal wel eens de reden zijn geweest voor de komakandra tussen DDB en BRUNSWIJK.Kan er iets goeds komen van deze heren.?..Zullen ze ooit wat doen in het belang van land en volk.Met dit soort gespuis komt het nooit goed met Suriname..Deze moeten het nooiiiiiitt meer voor het zeggen hebben in Suriname..Oeng moe broko ding free..


  Maak melding

 5. En met deze verklaring heeft DOE zijn politieke dood getekend.
  Wat een DOE zeg eerst verkondigen dat je corruptie gaat bestrijden en dan even hard gaan meedoen en de corruptelingen steunen.


  Maak melding

 6. Zo gaat het nou eenmaal regulier bij al onze entiteiten, “wij vertrouwen nog niet eens onze eigen schaduw”!

  Het is overall bonje!


  Maak melding

 7. Doe is vlees noch vis, als ze nu in de coalitie zitten of de oppositie.Politieke Partijen met één zetels hebben weinig of niets te zeggen in een parlement of DNA, hoe goed hun bedoelingen ook zijn of niet zijn.

  De kiezers die op een partij gaan stemmen, die hooguit één zetel in een parlement/DNA halen moeten goed kijken wat hun doelen zijn en wat zij willen in hun leven e/o zo’n politieke partij wel hun doelen voor hun kunnen verwezenlijken? Het zou heel goed zijn dat deze kiezers hun heil gaan zoeken bij grote politieke partijen en hun doelen wel in die programma die grote
  Politieke Partijen te plaatsen.

  Politieke Partijen met één zetel in de DNA stellen niets voor en zullen niets voor de kiezers kunnen doen als die binnen komen in de DNA. Wat heeft Doe voor zijn/haar achterban gerealiseerd?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 8. Doe Bye, ik zal niet eens proberen om te achterhalen over welke specifieke bevolkingsgroep je het hebt, want zoals jij zelf al aangeeft, heb je in elke bevolkingsgroep integere mensen. Het is natuurlijk ook een feit dat je in elke bevolkingsgroep tuig hebt rondlopen. Jouw bewering dat Suriname onder leiding van mensen uit een bepaalde bevolkingsgroep nooit vooruit zal komen is niet alleen fout, maar ook gevaarlijk, bovendien is het in Suriname sinds het statuut nooit voorgekomen dat slechts één bevolkingsgroep het voor het zeggen had in Suriname, sinds de invoering van het algemeen kiesrecht hebben we in Suriname coalitie regeringen gehad (zelfs de militaire raad was etnisch gemengd), jij maakt de fout door slechts te kijken naar de persoon die toevallig president is. Als Bouterse opgevolgd zou worden door Adhin, verandert de huidige regering niet van een ‘Ingi’ regering in een Hindoestaanse regering.

  Ook de leiding en de achterban van de NDP bestaan niet slechts uit personen afkomstig uit één bevolkingsgroep.

  Doe Bye, doe ons dus een lol en doe nooit meer zulke racistische uitspraken hier op WKN.


  Maak melding

 9. Na DOE mi DOE mi wanni DOE
  Bigi DAGOE kon bijte mi.

  Alla sa mi DOE, a jappie wani DOE.

  Wat een (ge)DOE
  Hiervan word ik moe
  Weg met DOE(bie) DOE(bson)
  Carl Breedvelt awari DOEminee.


  Maak melding

 10. Politiek is dat wanneer dingen verkeerd gaan, dan kom je opeens met een ander hot item waar dan alle aandacht naar toegaat. Maar dat andere hot item is maar fekie fekie fop. Iedereen trapt erin, ze reaguren zich suf, ondertussne gebeurt er niks.

  Pengel deed zoiets ook al in 1968. Hij werd al bijna van zijn stoel gewipt (wat uiteindelijk ook gebeurde), en toen kwam hij met spanningen met Guyana om het betwist gebied. Iedereen op tilt, niemand snapt er iets van. Later worst Pengel toch van zijn stoel gewipt, en daarna hoorden we nooit meer iets van die spanningen. Maar de huidige politici hebben avondcursus gevolgd en doen nu hetzelfde.


  Maak melding

 11. Adhin voor plesjiedent?!
  No way geen enkel ndper word the next Lijder!!De achterban van de NDP bestaat uit aasgieren..nemen en geven!!


  Maak melding

 12. De Puinhopen Van 5 Jaar Bouterse.

  Jong Suriname.

  Deze hele politieke aardverschuiving die nu dreigt te gebeuren komt alleen maar in een bananen republiek voor..

  Deze hele politieke systeem waar ons land zich nu is verankerd, is een schoolvoorbeeld voor de hele wereld van hoe politiek NIET bedreven mt worden.

  Beste mensen.. deze goede man heeft een heel ander politieke cultuur in ons land ontwikkeld die nergens over gaat.. Corruptie, vriendjes politiek..wanbeleid.. manupilatie.. ga zo maar door.
  ik ben benieuwd hoe hij dit van zich af wil gaan schudden.


  Maak melding

 13. Weliswaar een beetje of topic, maar Mahinder Jogi heeft mbt die privékwestie advocaat Irvin Kanhai in de arm genomen..Het is natuurlijk zijn goeDrecht om zich juridisch te laten bijstaan Door wie hij wil, maar de hoge pet die ik van dit oppositielid had, was al gedaald n.a.v. die kwestie met Benschop, maar met zijn keuze voor Kanhai heeft hij voor mij helemaal afgedaan…ik denk dat Jogi hiermee geen vrienden maakt bij de VHP top..Maar wellicht ga ik voorbij aan het feit dat sommige politieke tegenstanders privé een meer dan goede relatie met elkaar hebben..Dat hoeft in een waarachtigen democratische rechtsstaat helemaal geen probleem te zijn..integendeel is deze verbroedering juist goed voor de saamhorigheid van een natie. Maar in een land waarin een dictator stelselmatig recht en wet desnoods met geweld of dreiging met geweld naast zich neerlegt kunnen zulke relaties zowel voordelen als nadelen opleveren..
  Wat Breeveld betreft: Deze man neem ik allang niet meer serieus..Op de dag vd stemming over de amnestiewet, heeft hij verstek laten gaan onder het mom dat hij les moest geven….om de woorden van scarface te gebruiken: hij heeft geen cojones!!!!!


  Maak melding

 14. Ik vraag me nog steeds af …waar ze voor staan.Hoe halen ze het in hun hoofd om te gaan “samen werken” met dit soort.Of je nou in de oppositie zit of nou een zetel hebt.Blijf het een rare heus vinden..


  Maak melding

 15. Wil de partij Doe nog geloofwaardig overkomen, dan moeten ze die farizeīr van Breeveld eruit schoppen, deze dominee heeft 2 gezichten, en is door de mand gevallen, door zich aan te sluiten met een coalitiepartij, die vooral bestaat uit criminelen en corruptelingen met een strafblad.


  Maak melding

 16. De omhoog gevallen sergeantje die denkt een land te kunnen leiden naar grote hoogten heeft het lelijk mis. Je kon KMS nieteens halen jongen, hoe denkt je een land te kunnen besturen? Aan jou kleeft alleen maar ellende en corruptie. Je begon al met drugs te experimenteren in Duitsland door wied te spenken. Insiders weten wat ik bedoel. De verkoop van sexboekjes leverde te weinig op hè.

  Wordt vervolgd!!!


  Maak melding

 17. Helemaal waar…we moeten ermee stoppen.Onder elke bevolkingsgroep heb je ze die niet sporen.Het is zo racistisch om het te denken en helemaal om het uit te spreken.Dat ik DDB niet competent vind voor het presidentschap en zoveel meer betekent toch niet dat alle ingi’s niet deugen..WERK AAN DE WINKEL!!!


  Maak melding

 18. Carl Breedbek alias joeka, dominee van DDB en Lonnie weet dat hij nimmer meer regeringsverantwoordelijkheid hierna krijgt ook niet een zetel. Daarom pakt hij deze kans om ook te graaien.

  Choenni, trek deze duivelaanbidder zijn licentie in.


  Maak melding

 19. @Robinho
  Kanhai staat berucht om het feit dat hij een advocaat is voor die met naam en faam.Misschien dat Jogi met gelijke munt wil terugbetalen.Gezien het hier gaat om een privekwestie is het zijn eigen goed recht om de advocaat van de duivel in de arm te nemen alsof die te vertrouwen is.Als ik meer te weten komt over deze kwestie zal ik mijn stem laten horen en het vetrek van Jogi eisen 100%.


  Maak melding

 20. En die stomme VP heeft zijn naam laten besmuren, eerst met bloed door zijn eigen baas en nu met uitholling van de maatschappij. Pak je spullen VP en wegwezen.


  Maak melding

 21. Doe lijder heeft al zijn normen, waarden en principes opzij gelegd voor aards paars stinkend slijk. Money talks, bullshit walks is het beste bewijs.
  Gelukkig is de mens, die in de wandeling niet luistert naar de raad van slechte mensen, die niet blijft stilstaan op de weg van de zondaars en vermijdt te zitten bij hen die met God spotten. A lijder disie eng religieus masker fadong voorgoed, die paars verworden judas. A mang e tang jepi a paarse verderver om zijn geld. Wo ka. Nog meer geestelijk en moreel verval is komende.


  Maak melding

 22. Het aannemen van de amnestie wet is bestuurlijke corruptie geweest naar het nu blijkt.
  En hoe langer DOE blijft meedoen in de regering,blijft het corruptie steunen.
  Tijdens de schouwing[reconstructie]was duidelijk gebleken dat er ook gefolterd was.En volgens internationaal recht valt foltering nooit onder amnestie.
  Terug kijkend naar de oprichting en beleid van de NDP,dan heeft het maar één doel gediend.”de voorzitter uit het gevang houden”.En voor fly overs en wat dan ook.En dat DOE zich daartoe leent!


  Maak melding

 23. Mensen die menen dat het niet goed komt in Suriname hebben het mis.
  Het komt wel eens goed met Suriname maar dan moet je echt geduld hebben.
  Ik wil wedden dat het minimaal 20 jaar zal duren alvorens het beter gaat met ons geliefd Suriname.
  Voor die tijd kan men het vergeten.


  Maak melding

 24. Tja.moeten wij nu breeveld v eroordelen of het gehele hfd bestuur van DOE,want ja democratisch bekeken heeft het hfdbestuur niet besloten om uit de coalitie te stappen,dus breeveld kan niets anders doen dan door te fietsen.
  Democratie ten top,zelf ricky de stuiter is aan het dimmen.
  Zo kan je zien wat een tet a tet met brunswijck kan doen.

  Ps die jogi gate wordt naar een hoger level getilt,
  Jammer voor chan (de man met de hoed ).

  Het moment dat een persoon beslist om de politiek in te gaan,moet ie ook begrijpen dat hij/zij zijn recht op privacy opgeeft!!!!!!!!*!


  Maak melding

 25. Doe lijkt een beetje op D66 in NL.
  Aan de buitenkant een degelijk program en visie maar eenmaal in het pluche gewoon mee waaien met de wind.
  Jammer dat kiezers vaak een kort gehuegen hebben en straks weer massaal achter personen aanlopen.
  Het wordt eng hier in SU


  Maak melding

 26. DOE heeft nu haar eigen Vernieuwings Beweging gekregen alleen deze keer niet volgens het model Bouterse zoals geïmplementeerd bij KPTI, PL, BVD, NPS, PALU waar de partijen beschadigd werden door Bouterse Vrienden.

  Nu raak men Bouterse als Stutgard een beetje achter ban heeft binnen DOE en aan kan sluiten met wij zijn MOEdig


  Maak melding

 27. Mbt de zogenaamde constitutionele crisis van de recidivist couppleger is dit een mooie gelegenheid voor het IMF om Bouterse onder druk te zetten dat als hij rare fratsen uithaalt en de rechtspraak in de zaak niet respecteert, zij de steun intrekken..Jammer dat de financiële situatie daar niet beter op wordt op kort termijn,.maar…. geen rozen zonder doornen..een nieuwe democratisch gekozen regering zal de boel weer op de rails krijgen..Deze tiran en zijn kompamen genieten zowel nationaal als internationaal GEEN vertrouwen..
  Ik hoop dat het IMF mijn wens in vervulling laat gaan..Het is mooi geweest…al 36 jaar tiranniseert deze man land en volk van Suriname..A sari now!!!!


  Maak melding

 28. Robinho, heb je soms gesnoept van giftige pado’s uit het oerwoud van Suriname?Jij blijft dag in dag uit hallicuneren met je scenario’s die nergens opslaan.Laat het volgende duidelijk voor je zijn.Het Front heeft geen oplossing voor de economische problematiek van Suriname.Als ze regeermacht hadden zouden zij de bevolking nog meer kwellen, meer dan voorheen wat ze ooit hebben gedaan.


  Maak melding

 29. Brada Henkes,
  You’re damned right.
  Ik schaam me kapot; mijn welgemeende excuses.
  Ik realiseer me achteraf ook dat – hoe groot de teleurstelling in DOE ook moge zijn – ik mij moet inhouden om zo ondoordacht te oordelen over anderen.
  Sorry and please don’t take it so hard.


  Maak melding

 30. Laat bouta naar jail gaan.
  Dan is su verlost van alle ellende
  Bouta serie su kba!!!!
  Goed dat brunsie niet met duivel bouta
  Wil werken!!!!!!
  Pres moordenaar your shop is zinking may day
  May day may day may day!!!!!


  Maak melding

 31. Gospelwinkel ‘Weid Mijn Lammeren’ overvallen. Hoeveel geld valt er te halen? Het is ongelooflijk dat dit is gebeurd. Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt”, zegt Lie Kwie Sjoe geschokt over de roofoverval gisteren in de zaak.

  Een ere lid van Doe, vraag het aan judas Bredevelt. Wie denken steun te willen geven aan onberechte moordenaars en misdadigers krijgen ook te maken met de misdaadvloek…een daarvan is beroving. Judas bree weet dat zijn baas en paarse rovende bende de oorzaak zijn van het leegroven van de staatskas en heersende criminaliteit. En om a paars bigi monie a mang go join. De rover moet een ndper’s zijn geweest. Is neks is fout, als baas ons hebt beroofd als kleine gelovige lid van aposte stef me anus, hij krijgt ook paarse geld van de baas der misdadigers en rovers, dan ik ga ook geld stele wa da ook. Is paars kut no ka.


  Maak melding

 32. Wat @RobG steeds weer en weer zegt is dat deze regering er is voor de niet-werkenden, rovenden en stelenden en de Front-regering er was voor de werkenden.
  Hij gebruikt allerlei dwarreltaal ervoor, maar de essentie van wat hij steeds zegt is dit.


  Maak melding

 33. Doe Bye, als iedereen in Suriname, net als jij, zo ruiterlijk kon toegeven dat hij/zij zich vergist heeft, was het niet onmogelijk dat Suriname, tijdens ons leven nog, inderdaad een tweede Dubai werd. Jammer dat vooral NDP stemmers met geen mogelijkheid kunnen toegeven dat ze zich vergist hebben en tot de dood blijven vasthouden aan hun credo ‘neks no fout’.


  Maak melding

 34. @ ROBG..Jouw bewering dat het front het volk nog meer gaat kwellen is een wanhopige oprisping die aantoonbaar feitelijk onjuist is..Het front heeft juist meerdere keren de rommel die jouw mensen veroorzaakt hebben , opgeruimd. Zelfs in het begin vd jaren 90 tijdens het aanpassingsprogramma onder Venetiaan, was Suriname er niet zo beroerd aan toe..nu moet Bouterse eindelijk eens een keer zijn eigen rommel opruimen..en thè rest is history..ondanks de extra miljarden inkomsten die Bouterse binnenkreeg heeft hij het land zoals hij zelf zegt: vernietigd..voor deze constatering verwijs ik je naar het laatste interview met Belfort..Door rare pado verhalen af te steken maak je op mij in ieder geval geen indruk..


  Maak melding

 35. Robinho,
  Je stelt door rare pado verhalen af te steken maak je op mij in ieder geval geen indruk.
  Moet ik hieruit constateren dat je als stront aanhanger de weg nu kwijt bent.
  Als Robg geen indruk op je maakt waarom reageer je dan.
  Je reageert omdat hij zeker indruk op je maakt.
  Mensen als jouw soort zien wij vaak met onzin verhalen op WKN en jij spant de kroon.
  Als iemand geen indruk op mij maak dan reageer ik niet op de persoon.
  Dus biedt je excuses aan en ik hoop dat je baas het je vergeeft.
  Nog 3 te gaan en daarmee zal je het moeten doen.
  Wij zullen altijd voor dicteren.
  En daarna mogen de schoothondjes aan het woord als ze nog niet loops zijn.


  Maak melding

 36. @ Manu, @ Snel …. ten overvloede …. Carl Breeveld is geen Dominee of Predikant { protestant }, ook geen Priester { katholiek }. Carl Breeveld is een zoon van wijlen Ds. A.Breeveld [EBG}, jongere broer van Borger en Hans Breeveld. Carl Breeveld is van huis uit onderwijzer { leraar zo je wilt }. Carl Breeveld gaat des zondags, zoals vele anderen, voor in { kerk } diensten van de EBG en dat maakt hem nog geen predikant. Predikant bij de EBG is hij of zij die in het ambt van predikant is bevestigd door een bisschop van de EBG.
  Tot uw dienst!!!

  Wil de partij Doe nog geloofwaardig overkomen, dan moeten ze die farizeīr van Breeveld eruit schoppen, deze dominee heeft 2 gezichten, en is door de mand gevallen, door zich aan te sluiten met een coalitiepartij, die vooral bestaat uit criminelen en corruptelingen met een strafblad.


  Maak melding

 37. Mul

  @ Manu, @ Snel …. ten overvloede …. Carl Breeveld is geen Dominee of Predikant { protestant }, ook geen Priester { katholiek }. Carl Breeveld is een zoon van wijlen Ds. A.Breeveld [EBG}, jongere broer van Borger en Hans Breeveld. Carl Breeveld is van huis uit onderwijzer { leraar zo je wilt }. Carl Breeveld gaat des zondags, zoals vele anderen, voor in { kerk } diensten van de EBG en dat maakt hem nog geen predikant. Predikant bij de EBG is hij of zij die in het ambt van predikant is bevestigd door een bisschop van de EBG.
  Tot uw dienst!!!


  Maak melding

 38. MASRA YAHWEH ZIJN Molen maalt en draait, langzaam maar zeker naar ZIJN GERECHTIGHEID….En zal oordelen, de levenden en de doden,voor hun woorden en daden….zonder aanziens des persoon .


  Maak melding

 39. @Mul,
  En nu je bek dicht houden hij bewandeld de weg van God.
  Hij predikant het woord van God en jij het woord van de oppositie.
  Dus laat de posters maar raden .


  Maak melding

 40. We weten allemaal wat er met Nieuw Suriname gebeurde toen deze vanwege duidelijke reden niet voor de Amnestie wet 2012 stemde.

  Professor Schalkwijk heet recent in een artikel op Starnieuws.com duidelijk gemaakt dat de president, de regering en de 28 voorstemmers in strijd met hun gelofte en de grondwet handelden.

  Nu heeft Breeveld al tweemaal his masters voice getrotseerd namelijk door zich terug te trekken als mede indiener van een aangepaste terug roepingswet en nu recent door te stellen dat de gang naar het IMF niet goed gegaan is.

  Breeveld bereidt zich voor op de uitgang uit de coalitie.
  Waterberg wordt nu de clown van de coalitie die als versiering mee mag doen. Ik ben er bijna van overtuigd dat Zeeman binnen kort in de BEP een Vernieuwingsbeweging gaat beginnen en zeer waarschijnlijk marron vertegenwoordigers in de NDP tot een vernieuwingsbeweging in de NDP kan gaan verleiden.


  Maak melding

 41. @Robje-de-Desi-slaaf :

  In uw ogen heeft het front, Sranang FAILLIET gemaakt
  en niet DDB !

  Uw hoofdcomputer werkt niet meer Normaal, Robje !

  Babbel over het huidige NDP-failllissement !

  Zie hoe uw dictator DESI de Krijgsraad en de gehele Rechterlijke Macht beledigt en tracht te INTIMIDEREN !

  Bezoek een menselijke computerspecialist om uw hoofdcomputer weer normaal te krijgen !

  Desi heeft Onze Staatsschuld, door Corruptie en
  WANbeleid doen oplopen tot ongeveer ZES MILJARD !!

  PS : De rechtsstaat is in gevaar door bedreigingen met geweld tegen het Volk, omdat er een Eindvonnis
  aangekondigd is in het 8 December MASSA-MOORDPROCES !


  Maak melding

 42. Mul, ik zou niet weten wat het verschil is tussen een priester, een dominee, een predikant, een mulha, een rabbi enz. allemaal zijn in mijn ogen een pot nat, allemaal willen ze je wijs maken dat zij in rechtstreekse verbinding staan met de schepper. Jij doet een poging het verschil uit te leggen, maar het is je niet echt gelukt, want eerst beweer je dat Carl geen dominee is, maar later noem je hem zelf een dominee met twee gezichten. Ik weet met zekerheid dat ze in Suriname figuren met twee gezichten een ‘awar domri’ noemen. Carl en Steve zijn wat het awari domri-schap betreft in Suriname, de grootsten ooit.


  Maak melding

 43. @ Henkes, wat betreft de verkondiging van Gods woord is er eigenlijk geen verschil tussen een dominee/predikant en een priester/pastoor. In de protestantse kerken spreekt men van een predikant of dominee, in de Rooms Katholieke kerk spreekt men van een priester of pastoor. Car Breeveld is geen predikant/dominee, nogmaals, hij gaat des zondags wel voor in diensten in de protestantse kerken{ ik dacht ook bij de Pinkstergemeente }.

  Vergissing: @ Mul heeft C.Breeveld niet genoemd een dominee met twee gezicht. ” Een dominee met twee gezichten, zoals je onderstaand kunt lezen, komt van
  @ manu.”

  Ik heb slechts gereageerd op de postings van @ Manu { woensdag 15 juni 2016 om 14.40 uur } en @ Snel { woensdag 15 juni om 14.57 uur.}
  Ik hoop bij deze een misverstand recht gezet te hebben.

  @ manu
  Wil de partij Doe nog geloofwaardig overkomen, dan moeten ze die farizeīr van Breeveld eruit schoppen, deze dominee heeft 2 gezichten, en is door de mand gevallen, door zich aan te sluiten met een coalitiepartij, die vooral bestaat uit criminelen en corruptelingen met een strafblad.

  woensdag 15 juni 2016 om 14:40 uur.

  @ Snel
  Carl Breedbek alias joeka, dominee van DDB en Lonnie weet dat hij nimmer meer regeringsverantwoordelijkheid hierna krijgt ook niet een zetel. Daarom pakt hij deze kans om ook te graaien.

  Choenni, trek deze duivelaanbidder zijn licentie in.

  woensdag 15 juni 2016 om 14:57 uur.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.