Expositie kunstenaar Waldy Simson in Bijlmerpark

4

De veelzijdige kunstenaar Waldy Simson zal van zaterdag 2 juli tot en met zondag 10 juli aanstaande de expositie ‘Waldy Simson In Bijlmer Parktheater 2’ verzorgen in Amsterdam. De kunstenaar zal op de expositie zeer recent gemaakte portretten, gesneden uit papier, laten zien en ook schilderijen, die totstand zijn gekomen op zwart gekleurde achtergronden.

Om velen tegemoet te komen zullen er op de expositie ook enkele exemplaren van het boek ‘Nieuwe pennenvruchten van Simson’ te verkrijgen zijn. Hierin is, naast muziek en poëzie, ook het verhaal opgenomen rond de ontmoeting tussen Nelson Mandela en Waldy Simson in Zuid – Afrika. Verder zullen er ook Kleine Waldy Simson Produkten zoals boeken, CD’s, kleurenafdrukken en t-shirts te verkrijgen zijn.

De expositie Waldy Simson In Bijlmer Parktheater 2 zal geopend worden op zaterdag 2 juli aanstaande van 16.00 tot 18.00 uur.

- Advertentie -

4 REACTIES

  1. Kunst is als een scharnier,het reflecteert van wat een kunstenaar beweeg en wilt laten zien en horen , en open de ogen en oren van de toeschouwer voor het onbewuste,in zichzelf als een weerspiegeling in de Wereld en het Universum .

  2. Waldi, heel veel succes met je Expo in Nederland volgende week.
    We reizen met jouw in gedachten.
    Met jouw passie en liefde voor je kunst,zullen er zeker vele mooie Kunstvruchten te halen zijn.
    God’s beste zegen,

    Vivian Lampe, Padu Lampe, Victor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.