Nieuwe Surinaams gesproken show van Roué Verveer

9

Na het enorme succes van Typisch Surinaams komt Roué Verveer dit jaar met een nieuwe Surinaams gesproken stand-up comedy show genaamd Tjar a Lobi.

Meer dan 10.000 mensen bezochten Typisch Surinaams waarmee Roué Verveer drie jaar geleden de Nederlandse theaters stond. Hij speelde elf shows die binnen drie weken tijd waren uitverkocht, waaronder het Koninklijk theater Carré. Wegens dit enorme succes komt Roué in december met Tjar a Lobi, een nieuwe stand-up comedy show die net als Typisch Surinaams volledig Surinaams is gesproken met alle gekheid en fatu’s die je van Roué kunt verwachten.

Tjar a Lobi is te zien in de Rai in Amsterdam, het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en de grootste theaterzaal van Nederland: het World Forum in Den Haag. Het voorprogramma wordt verzorgd door Murth Mossel, Deng Boy en Rayen Panday.

tjara

Bekijk ook:

9 REACTIES

 1. B.Saram, en hoe komt het dat jij als echte Surinamer in ‘Srafoe Tongo’ en Nederlands met ons communiceert en niet in het Echt Indiaans Surinaams? Waarom verzorg jij geen show in het indiaans in de RAI in Amsterdam?


  Maak melding

 2. De kafrie’s noemen alles van hen zelf als Surinaams. Ze zijn kafrie’s dus zijn zij de echte Surinamers, hun taal, het slaven Engels, is het Surinaams, hun politieke partijen zijn de echte Surinaamse partijen enz. Respect voor anderen is er blijkbaar niet bij.


  Maak melding

 3. @b.saram

  De creool voelt zich zeker verbonden met zijn land en noemt zich met trots surinamer. Jij zal jezelf wel hindustaans Surinaams noemen, dat mag je zelf weten. als ik jou post lees kan het mij niet ontgaan dat achter jou woorden een groot verdriet zit, een gevoel van frustratie.. De kafrief zijn de echte Surinamers voel jij je geen Surinamer ? Of verkeer je in een identiteitscrisis? Slaven engels vraag me af wat jij spreekt Nederlands? Engels? Hindi? Sarmani? Geen Sranantongo cker. Politiek gezien denk ik dat jij je niet genoeg of totaal niet vertegenwoordigd voelt . Zeer triest want er zijn tal van Hindoestanen te noemen die het goed doen of deden in de politiek. Noem zelf maar een paar namen.

  Kortom verlaat su of ned waar je ook mag zitten en vertrek naar India. Jij zal suriname niet missen en die kafrief jou ook niet.


  Maak melding

 4. @Pani tjor,

  Je moet eens aan de kafrie’s vragen waarom zij denken dat zij de echte Surinamers zijn. Ik denk dat daar de frustratie zit dat ze dat steeds benadrukken. Ik constateer alleen maar.


  Maak melding

 5. Dat je zelf geen pint hebt of onderwerp althans een goed antwoord terug getuigd van een zieloos lichaam. Je borduurt voort op mijn argumenten. Kortom geestesoog en zieloos zit je aan de wiet ofzo.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.