Surinaamse krijgsraad negeert amnestiewet

80

PARAMARIBO, 9 jun – De krijgsraad negeert de amnestiewet van 2012. Dit blijkt uit het besluit om het strafproces rond de Decembermoorden voort te zetten. De strafeis tegen Desi Bouterse moet worden bepaald.

De krijgsraad heeft de vervolging in elk geval opgedragen over te gaan tot het stellen van de strafeis. Het betreft Bouterse en ruim twintig andere verdachten. Volgens de krijgsraad komt de amnestiewet neer op bemoeienis met het strafproces. De strafeis moet op dertig juni beschikbaar zijn. Dan zal de krijgsraad beslissen over de voortgang van het proces. Familieleden van de nabestaanden waren opgelucht.

Het strafproces is in 2007 van start gegaan. De amnestiewet is in 2012 gewijzigd. Anders dan in de oud versie werd ook de periode rond de moorden opgenomen. Dit gebeurde na een verklaring van Ruben Rozendaal. De voormalige legerofficier zei tegenover de krijgsraad dat Bouterse Cyrill Daal en Surendre Rambocus had doodgeschoten.

Bekijk ook:

80 REACTIES

 1. De waarheidsvinding van Dew Baboeram kan linea recta de kliko in. Volgens die malloot kon een rechtzaak geen uitkomst bieden voor dit controversiele dossier.

  Beste Dew, jouw baas Bouterse heeft straks geestelijke bijstand nodig. Mischien kan je straks wekelijks Bouterse opzoeken in santo boma. Vergeet geen schonen jockies voor hem mee te nemen.


  Maak melding

 2. Dappere en onvoorziene uitspraak van de Krijgsraad.
  Ik denk, dat het net rond Bouterse zich steeds meer gaat sluiten, zeker, omdat hij president is van dit land en de meest representatieve functie bekleed die denkbaar is.


  Maak melding

 3. De advocaat van Bouterse, Barba pappa Irwin Kanhai, zei in een eerste reactie dat hij niet weet ,,of deze uitspraak wel kan” en dat hij een hoger beroep overweegt.
  Deze man denkt dat hij god is.


  Maak melding

 4. Het gaat helemaal niet goed voor bouterse op dit moment wat gaat er gebeuren in ieder geval slapeloze nachten voor bouterse want hoe komt hij hier uit zal hij weer met iets komen IK denk dat meneer Rozendaal beter naar het buiten land kan gaan want in surinaame kan hij nie blijven blijft hij nog aan de macht Hoe loopt dit af ook met de o positie en het imf slapeloze nachten worden het vast en zeker


  Maak melding

 5. Eindelijk komt één wens van Bouta uit; zijn aanhang beleeft, samen met hem, steeds meer slapeloze nachten. Ikzelf zal vanavond, na dit positieve bericht, zalig slapen.


  Maak melding

 6. Na de strafeis van de Krijgsraad moet de rechter in de krijgsraad op de dag wanneer de zitting wordt afgerond voor DDB en criminelen een vonnis geven van 3 keer levenslang tegen misdaden tegen de menselijkheid en dan is dat nog heel zacht uit gedrukt.

  Daarnaast moeten DDB en Criminelen het Surinaamse Volk vergoeden voor het leed dat ze geleden hebben sinds 8 december 1982. Ook DNA-leden die hebben meegewerkt aan de amnestie mogen de dans niet ontspringen. Deze personen zijn ook tegen het arme Surinaams volk en waren allemaal uit op persoonlijke belangen en dat van DDB. Het kaal plukken van deze criminelen kan beginnen. Eerst laaghangend fruit en daarna fruit dat moeilijker geoogst kan worden. Het tabak van deze misdadigers viel/valt niet te pruimen sinds 8 december 1982.

  Er moet een daad worden gesteld dat men niet gelden van het Surinaamse volk in heel diep eigen zaken kan stoppen, helikopters mee kopen, op buitenlandse rekeningen in het buitenland kan zetten, goud, domeingronden, enz. Dit alles is van het volk van Suriname.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 7. @Cochise, het is af te wachten of Bouterse een wet gaat aannemen om zijn levenslang president te blijven. Dit zie je vaker in landen waar dictators aan de macht zijn en het heet begint te worden onder hun voeten.

  Als men in de DNA moet stemmen voor zo’n wet zullen een paar voor de centjes stemmen, maar niet voor het belang van het land en volk.


  Maak melding

 8. de tijd drinkt voor deze moordenaar..

  hij moet accuut opgepakt worden en in voor arrest opgesloten worden tot dat de rechter uitspraak heeft gedaan voor de 15 vermoorden 8-12-1982..

  immers de man is hoofd verdachte deze moorden..

  hij kan niet vrij rondlopen ,jij en ik zouden zonder pardon opgehaald worden door de politie en in voor arrest opgesloten..

  deze moordenaar staat niet boven de wet..

  de krijgsraad heeft de juiste beslissing genomen wat men gerechtigheid noemt.

  vergeet bovendien niet,,dat het i m f ook een aandeel heeft in de besluit vorming,n.l. ,,dat door het i m f de krijgsraad veel meer moed heeft gekregen om paal en perk te stellen in de rechts handhaving ins ons land..

  opsluiten die moordenaar amnestie is nu verleden tijd..

  zo vader,zo zoon,zo klein zoon en nu nog zijn vrouw..


  Maak melding

 9. Er schuild meer in deze uitspraak, het lijkt eerder op een zet. Plotseling uit niks. Lijkt eerder dat buoterse anders wil proberen. Hij alles in staat nu, want. hij is helemaal in de nauw gezet.


  Maak melding

 10. Is dit ook een eis van het IMF?! Misschien kan één van de stelende economen van de MOORDENAAR keizer Bigi Mofo I een tipje van de Parbo sluier lichten.


  Maak melding

 11. Hoewel ik ontzettend verheugd ben met deze ontwikkeling en mijn petje af doe voor de rechters dat die de rechtstaat in stand willen houden, zie ik Bouterse niet de gevangenis in Suriname ingaan..Kanhai kennende gaat hij in hoger beroep en dat kan volgens mr. Essed nog jaren duren..Jammer dat de verdachten niet in 2007 Door justitie meteen zijn vastgezet..dan zou deze zaak een heel andere wending hebben gehad en was het IMF niet nodig geweest vandaag de dag..
  Maar het feit dat de amnestiewet onderuit is gehaald is machtig mooi..De indiener en “voor stemmers” van deze wet slaan een flater omdat dit betekent dat zij de grondwet hebben geschonden..en in een waarachtige rechtstaat moet er keihard opgetreden worden tegen zulke lieden..Het volk moet het aftreden van die hele bende eisen en iedereen die daarvoor in aanmerking komt vervolgen voor deze grondwetsschending.


  Maak melding

 12. deze man moeten ze opsluiten n 1 stal hij was en is en blijft een pedofiel! de naam bouterse moet uit suriname vandaan een man die altijd blanke uitschelden terwijl zijn eigen voorouders blank zijn. ze moeten zijn hele lichaam open snijden met stanleymes en zijn hele lichaam insmeren met zout en peper en ophangen aan 1 van die bomen naast kwakoebeeld dan mag hij voelen hoe de nabestaande zich voelen. boeriki go lontu ma y ka driehoek dat bouta bing vergeten. boontje komt op zijn loontje terecht. hij heeft bad genomen in sommelsdijksekreek 😉


  Maak melding

 13. ik ben erg benieuwd wat de reactie is van mevrouw ” simons” want zij is de” god moeder” van de moordenaar..

  krijgt hij van nacht ook slapeloze nachten..

  het volk wenst hem dat van harte toe../


  Maak melding

 14. Aan alle posters in het buitenland.
  Ophef voor wat er is nog niets veranderd in het land.
  Wij maken de dienst nog steeds uit en dat zal de komende drie jaar ook het geval zijn.
  Hoop dat jullie niet blij zijn met een dooie mus.
  Er gebeurt van alles in Suriname zou je denken,maar wij maken nog steeds de dienst uit.
  Dus iedereen die slapeloze nachten heeft geef ik een advies.
  Probeer op tijd je rust te nemen.
  Want onze batterij is opgeladen.
  Wij nemen op tijd onze rust daarom kunnen wij het nog drie jaar volhouden.


  Maak melding

 15. Het kan niet zo zijn dat om een man heel Suriname moet lijden .de om te gaan bouterse is aangebroken , laat in nu eindelijk in welvaart worden


  Maak melding

 16. Mazda, heb je, je uitkering ontvangen (vandaag is donderdag) of wacht je op je volgende drugsdeal!? Het Volk zal het uitmaken!!! Hardwerken en aan het eind van de week de eindjes niet aan elkaar kunnen knopen maakt ze booooos,
  zeeeeer Booooos.


  Maak melding

 17. En wat doen we met boefdraad, Ramon en de dominee, Breedbek?

  De criminele bende van DDB loopt op hete kolen. Chan gaat ze allemaal berechten


  Maak melding

 18. Bouterse moet maar snel een constitutionele hof oprichten met ndp gezinden daar in. De amnestiewet moet bekrachtigd worden.

  Die 15 patjakkers hadden maar de bevelen van de soldaten moeten opvolgen.
  Deze mensen waren bezig met evil plannen. Gelukkig heeft het leger ze tegengehouden.

  Bouterse heeft gehandeld voor volk en vaderland en dat is beloond met 2x presidentschap. Zoveel jaar na dato wordt het tijd om een streep te zetten onder deze troep.


  Maak melding

 19. Panka Stamang als je een vent bent zeg je dat in Bouterse z’n gezicht. Kan je verzekeren dat je ballen op de hakblok liggen imbeciel.


  Maak melding

 20. “parbo
  Bouterse moet maar snel een constitutionele hof oprichten met ndp gezinden daar in. De amnestiewet moet bekrachtigd worden.

  Die 15 patjakkers hadden maar de bevelen van de soldaten moeten opvolgen.
  Deze mensen waren bezig met evil plannen. Gelukkig heeft het leger ze tegengehouden.

  Bouterse heeft gehandeld voor volk en vaderland en dat is beloond met 2x presidentschap. Zoveel jaar na dato wordt het tijd om een streep te zetten onder deze troep.

  donderdag 9 juni 2016 om 21:34 uur.”

  Met deze uitspraak onmiddellijke opname in Wolfenbuttel (het gekkenhuis).


  Maak melding

 21. De voorzitter van de DNA heeft de grootste flater internationaal en nationaal op haar naam staan. Vooraan lopen bij het beschermen van de grootste misdaad verdachte van Suriname, De grondwet vertrapt en zich formeel bemoeit met een lopend strafproces.Voor het OM een scala aan strafbare feiten waarop zij aangeklaagd zou kunnen worden of kan worden verwijdert van haar stoel.


  Maak melding

 22. De posts van Mazda en Parbo bevestigen het zelfbeeld van de oerdomme NDP-ers. Onbeschaafd, crimineel, ondemocratisch en agressief. Slaven, derhalve. Kontlikkers van basi, voor een bordje b.b. Pathetische figuren.


  Maak melding

 23. De Krijgsraad heeft ingezien dat het niet zo verder kan gaan in Suriname en dat is een goede zaak.Al die amnestie wet zijn gewoon flauwekul.In het buitenland lachen ze Suriname als land uit.Al die verraders die hebben mee gestemd met die amnestie ten spijten.Figuren als Somohardjo en Brunswijk moeten zich schamen.Het zijn idioten die ten kosten van alles in de regering van Bouterse hebben gezeten en mede verantwoordelijk zijn met het failliet van Suriname.Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding

 24. mensen zijn wel snel blij met een beetje gebakken lucht.
  iedereen kon op zijn vingers na tellen dat die iamnasty uitstel van executie was ….gewoon tijdrekken.
  volgende scenario zit er al weer aan te komen.
  reken er maar niet op dat boterse een dag in de gevangenis gaat zitten.
  boterse zal zich tot het uiterste verdedigen.
  zelfs de uitspraken van de rechter inzake shitan en die andere soepkip van de pl , lapt hij aan zijn aars.
  boterse liegt en bedriegt alsof het gedrukt staat in de bijbel.
  er is geen enkele rechter in suriname die boterse in de bajes krijgt.
  als men deze man wilt pakken dan zal men toch echt wel een andere weg moeten bewandelen.
  zelfs al men boterse veroordeeld tot een onvoorwaardelijke gevangenisstraf , wie gaat boterse dan arresteren ?
  wie heeft de bevoegdheid om een zittend staatshoofd op te pakken voor feiten van 35 jaar geleden.?
  na een mogelijk vonnis komt er zeker een hoger beroep dat weer jaren gaat duren.
  tegen de tijd dat het vonnis onherroepelijk is geworden , is boterse al tien jaar dood.


  Maak melding

 25. Het is niet wat het gepeupel hier denkt maar wat mensen met een gezond verstand nationaal als internationaal an Suriname denken.

  Ze zullen wel denken wat een stelletje apen daar wonen, waar de wetgevende macht geen enkele macht heeft omdat elke willekeurige rechter wetten aan de kant kan schuiven. Geen enkel instituut die boven partijen staan.

  Nu komt het, de President wordt berecht maar gaat vrijuit omdat de functie bescherming geniet, ergo bij de volgende verkiezing mag hij gewoon doodleuk weer meedoen en ook weer President worden.

  Ik begrijp dat sommigen een ontlading hebben gekregen bij deze flater, maar deze zal Suriname meer kwaad dan goed doen.

  Wat betekenen wetten die de wetgevende macht in Suriname precies aanneemt, hoe beschermd zijn investeerders of ieder ander individu bijv. in Suriname op basis van wetten aangenomen. Bananen republiek is het eerste waar ik aan denk.


  Maak melding

 26. @Henk Molenaar2016
  Mazda en Parbo…..

  Om te kotsen……
  ______________________________________________
  HA HA HAAAA,DOMME MOLENAAR,GENEZEN VAN DE SCHIJTERIJ /DIAREE,VANWEGE DE KWESTIE ..IMF ? BOUTA BLIJFT DE BAASSSSSSS !..ER KOMT GEEN VERVOLGING !..NUL KOMMA NUL RECHTZAAK.


  Maak melding

 27. Komt alle goed, kijk maar naar Augosto Pinochet. Die werd in Engeland gearresteerd op z’n 83ste tijdens dokters consult.
  Die kale kop crimineel volgt ….


  Maak melding

 28. Het volk gaat hem niet meer kiezen. Ze hebben ingezien dat deze kwal en zijn bende alleen verdoemenis brengt. Amerika lust hem wel. Vader en zoon bij elkaar


  Maak melding

 29. De dagen van Boutje zijn geteld. Kwestie van tijd nog. Laat alle volksvertegenwoordigers die voor de amnestiewet hebben gestemd nu de eer aan zichzelf houden en opstappen. Tijd voor een nieuwe generatie volksvertegenwoordigers die niet van corruptie hoeven te leven.
  En Boutje zal zich niet snel gewonnen geven. Die verzint wel weer iets. Maar in dat geval zal het buitenland wel ingrijpen vewacht ik.


  Maak melding

 30. Halleluja.
  Amen.
  Eindelijk welkom nieuws.
  Wij wensen de paarsen slapeloze nachten toe.
  Niet wel te rusten paarsen.
  Santokhi onze Preet Bharara.


  Maak melding

 31. Mocht ddb denken dat hij weer met geweld zn zin zal krijgen dan heeft ie het gladmis. Ingrijpen van buitenaf zal het antwoord zijn zoals door toedoen van ddb ingrijpen van het buitenland nodig is om de financiele chaos op te lossen.
  Alle bezitingen van ddb moeten geconfisceerd worden omdat deze illegaal zijn verkregen. Ook aan alle medeplichtige rovers zodat er alvast geld in kas is voor terugbetalen van de torenhoge schulden die ddb en schobbejakken hebben ontvreemd.


  Maak melding

 32. Nu weten vele mensen, van hoog tot laag dat de ndp en haar lijder alleen maar voor grote ellende zorgen. Alles draait om hun lijder en roversbende en niet het belang van het volk en die oerdomme zombies staan meer centraal. Nu het paarse doek is gevallen, weten velen beter. Na werkelijk a lijder en de ndp na echte hebi gi heri kondre. Na soso moord/misdaad/roof vloek a lijder tja kong met behulp van zijn paarse roversbende en oerdomme paarse zombies. Het wordt nog spannender in verworden paars misdaadsaat. Straks komt de lijder weer met zijn mislukte revo scenario’s. Ndp en lijder na a vloek foe a kondre.


  Maak melding

 33. Al lukt het ons niet om deze geweldenaar op te sluiten, alle Surinamers, heel OCER en zelfs hijzelf en zijn hele familie, weten dat Zijne Excellentie met zijn ambtsketen en sjerp om.zijn misdadige nek, eigenlijk in Santo Boma thuishoort. Een normaal mens, met een greintje schaamtegevoel of zelfrespect in zijn systeem, zou zich nooit meer in het openbaar vertonen, of hij zou om van dit gedoe verlost te worden, samen met zijn vurigste aanhangers, een cocktail van gramaxone en cyaankali innemen.


  Maak melding

 34. Hahahahawoei woei…… poepejantje desi
  Bouterse wordt weer vervolgd!!!!!
  Tof boi!!!!
  In ieder geval ben ik blij!
  Men moet hem executeren netals saddam gadaffi en anderen!
  Opa ie fuck a kondre up tot en met!
  Mie na woorden!!!!


  Maak melding

 35. Weer eens slapeloze nachten voor team bouta en zijn volgelingen, al die randdebielen die dag des oordeels nadert. Speciaal voor Ds Judas Iskarius Breedbek, net als die eerste Judas gaat hij zichzelf moeten ophangen.


  Maak melding

 36. @Pagla koeta

  Uw reactie is typerend voor het democratisch gehalte van de aanhangers van de Heer Bouterse.

  Zodra er op basis van feiten en wetten iets gedaan wordt wat niet goed uitkomt gebeurd het volgende:

  1) Iedereen is gek behalve paars.
  2) Er wordt gedreigd met kopjes kleiner maken (van de rechtelijke macht).
  3) Uitspraken van de rechter worden genegeerd.
  4) Er worden gelegenheidswetten gemaakt.

  Ziet u nu niet in dat Bouterse al jaren geen argumenten en verdediging heeft tegen de aanklachten tegen hem.
  Kanhai dweilt slechts met de kraan open en heeft nog nooit een serieus succes weten te boeken in de zaken voor de familie Bouterse, de NDP, het CHS , de regering etc.

  Wie is er gek, iedereen die zich aan de wet conformeert of hij die roept dat iedereen gek is die wat anders beweert dan wat hij beweert.


  Maak melding

 37. Als de Krijgsraad geen WETTEN na kan leven, moet ze worden ONTBONDEN. Want ze SCHEPT en CREËERT ANARCHIE, door zo’n ARROGANTE en MISPLAATSTE houding.

  Er zijn ONEVENREDIG VEEL VHP – Valse Hoop op Paé GELIEERDE Rechters.

  Dat het LOT van de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij in handen ligt van twee GEESTESZIEKE A-politici – een BANKROVER en Paé, is nog geen REDEN om een AMNESTIE-WET uit WROK om ZEEP te HELPEN.

  En de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij, heeft haar mond vol over Rechtstaat.

  Dat de Valse Hoop op Paé-partij in de Sandwich is beland van een GEESTESZIEKE BANKROVER en een Paé is niet de schuld van de Regering Bouterse/Adhin.

  Een aangenomen AMNESTIE-WET NALEVEN, maakt in dit geval ook onderdeel uit over HANDHAVEN en RESPECTEREN van de RECHTSTAAT.

  Deze COUPPOGING van de Krijgsraad, moet door de Regering Bouterse/Adhin, worden AFGESTRAFT en de VERVOLGING van de KRIJGSRAAD moet worden ingezet.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 38. @thingy: ga naar de rechtszaal om dat uit te leggen.

  volgens Panka moet het pad van verzoening niet worden verlaten. welke verzoening bedoelt hij? die waarbij Bouterse zijn onderdanen slapeloze nachten toewenst? dit lijkt mij eerder een bedreiging door een engerik dan een poging tot verzoening. ik heb het dan niet eens gehad over alle andere bedreigingen, bijvoorbeeld aan het adres van Wij zijn moe. die tijd is voorbij.

  amnestie is voor schuldigen, dus laat nu eerst maar de schuld bepalen en dan zien wij wel of wij kunnen verzoenen.

  mijn voorstel is om in ieder geval een schadeloosstelling te betalen, en uitzoeken waar het geld gebleven is, in Zwitserland, bouta terug naar af en zo.


  Maak melding

 39. Panka is als adviseur van Buitenlandse zaken uit de mottenballen gehaald. Hij mag zijn verhaal opnieuw in het buitenland gaan vertellen.
  Misschien dat er nu iemand is die hem wil geloven.

  in Suriname hebben de Djadja Oema’s van de rechterlijke macht in ieder geval geen boodschap aan zijn gewauwel.


  Maak melding

 40. zou het kloppen wat tante door vertelde in zwitserland geneve? dat de overheid zich niet inmengt in rechtszaken? aha, wij zullen zien of dit zo is en of het anders consequenties heeft. ha!


  Maak melding

 41. मैं एक पागल कुत्ता हूँ ।
  mein ek pagal koetta hoon.

  मैं तेरे गाँड़ में काट लूँगा ॥
  mein tere gaar mein kaat loonga.


  Maak melding

 42. @ Do the Right thing …. de rechters die volgens jou gelieerd zijn aan de VHP, rechters die je zo verfoeid, zijn door KILLER Bouterse benoemd, wist je dat niet oelewapper. The KILLER heeft dat bewust gedaan omdat hij veroordeeld wil worden. The KILLER heeft jou { je bent een super lafaard} bescherming niet nodig. The KILLER zijn geweten heeft hem reeds voor de rest van zijn leven veroordeeld en nu hoopt the KILLER wat verlichting te krijgen door een vonnis van de rechtbank.

  @ Do the Right thing …. we gaan ” the Right thing ” doen en dat is de schuldigen van de decembermoorden ongenadig straffen – niks verzoening – het recht moet zijn beloop.

  @ Do the Right thing …. je speelt bodyguard voor die boevenbende … be careful …. vluchten kan niet meer.


  Maak melding

 43. Beste mensen als ik bovenstaande items lees dan zie ik dst jullie echt slapeloze nachten krijgen.
  Dus wat jullie president bedoeld heeft gebeurt in werkelijkheid.
  Iedereen is wakker en Zoals ik de vele reacties van de posters lees dan kunnen jullie niet slapen.
  Wel maak gebruik van dit forum en verwijt ons van alles als het jullie helpt prima.
  Maar voor de mensen die realistisch zijn die weten beter .
  Wij zullen het roer niet aan de vorige regeringen lees politicus overdragen die bang zijn om orde op zaken te stellen.
  Door slap optreden van de vorige regeringen moeten wij veel repareren.
  Dt jullie daardoor slapeloze nachten krijgen dat verbaast mij niet.
  Wie niet in de rijdende trein wil instappen geen probleem.
  Er zullen altijd mensen zijn die ipv vooruit achteruit zullen kijken.


  Maak melding

 44. Beste Mazda

  Uw rijdende trein rijdt zich te pletter.

  Meneer Joshua Charap is nu de baas in Suriname en die bepaald wel of de trein kan gaan rijden of stil staat tot dat de regering adequaat verantwoording aflegt.


  Maak melding

 45. De poedelhondjes van de front krijgen slapeloze nachten.
  Het schijnt dat ze nu echt niet kunnen slapen en in een fantasie wereld leven.
  Ze verzinnen alles en geloven het ook.
  Er gaat geen nacht voorbij dat ze goed slapen.
  Hopeloos ik heb te doen met deze mensen.
  Er zijn veel surineds die denken de wijsheid in pacht te hebben en de plaats van de rechter innemen.
  Deze gefrustreerde mensen weten keer op keer de loophondjes van de front aanhang te mobiliseren maar dan alleen via de pc.
  Eigenlijk gaat het om mensen die zeer gefrustreerd zijn zoals w.whome die mij vraagt of ik mijn uitkering al heb ontvangen.
  Jammer dat het nog steeds niet door dringt tot mensen wie wat doet.
  Maar laat de verlengstuk van de front in hun waanzin er is altijd een kleine deel die het nooit zal snappen en dom zoals ze uitzien hun woord bij de daad zal voegen.
  Whome is hiervan duidelijk het bewijs.
  Wij kunnen nog iemand gebruiken om de toiletten van de minister schoon te houden.
  Dus whome indien je wil solliciteren dan kan je jouw sollicitatie brief richten aan Damsco.
  Vergeet niet jouw referentie op te geven .
  Verder wens ik jullie slapeloze nachten toe.


  Maak melding

 46. @ Mazda …. inderdaad …. we hebben slapeloze nachten.
  We slapen niet, we zijn klaar wakker. Weet je waarom?
  No one, nobody, the KILLER niet, zijn boevenbende niet, mogen ontsnappen. Je had het graag anders gewild, mooi niet ….. ek voet na tjal. Het uur U nadert. Het zielig gedoe van je … maakt geen indruk.

  @ Mazda …. kun je niet een tijdje met ons waken …. dan zul je getuige zijn van een waar spektakel: BAAS KILLER BOUTERSE wordt opgehaald, gevolgd door de boeven
  bende, richting Fort Alcatraz { een nieuw te bouwen Santa Boma }. Dan …. kun je meezingen …” free at last, free at last, thank God Almigthy, we are free at last.”


  Maak melding

 47. @Parbo, zoals gewoonlijk komt u met NDP-propaganda
  babbels ! Wanneer u ENIG bewijs heeft van het feit dat personen/burgers/de slachtoffers van 8 dec massamoord,
  van plan waren strafbare daden te plegen, dan kan u die bewijzen alsnog naar de Krijgsraad zenden, ter ontlasting
  van uw HOOFDDADER !

  Blijf anders gewoon Uw onzinnige NDP-stellingen en
  NDP-meningen, uitkramen op internet !

  PS : Bovendien dient NIEMAND, ook DDB NIET, EIGEN RECHTER TE SPELEN IN DE Democratische Rechtsstaat Sranang !


  Maak melding

 48. Mazda ….” door slap optreden van de vorige regeringen moeten wij veel repareren.” Je bedoelt ook de regering
  KILLER BOUTERSE/ Amerali { de één na ergste sinds de Onafhankelijkheid; de ergste is nu aan de macht { hoelang nog}.
  .


  Maak melding

 49. @ Mazda en consorten

  mazzie …het word tijd dat je serieus gaat nadenken wat je met je leven wilt doen.
  je kan niet op een zinkend schip blijven.
  paars was leuk , maar baas is zijn beloften aan het volk niet nagekomen.
  baas zit op een stoel met acht poten , aan 5 word er hard gezaagd.
  de ndp aanhang is gesmolten als sneeuw voor de zon.
  jullie willen toch niet de laatsten zijn die eindelijk in zien dat er een andere wind moet waaien?
  denk terug aan je schooltijd toen de meester vroeg wie weet er hoeveel 1+1 is ?
  je wilt toch niet de laatste zijn die zn vinger opsteekt ?
  of staken juliie ,ndpers , je vingers niet op omdat jullie het antwoord niet wisten ?.


  Maak melding

 50. @alle NDP-ers:

  Een VERBOD in de GRONDWET, kan niet ONGEDAAN
  worden gemaakt door een LAGERE DNA-wet !!!

  Een LAGERE DNA-wet kan een VERBOD in de
  GRONDWET niet OMZEILEN !!!

  De GRONDWET is van een HOGERE ORDE dan een
  DNA-wet, en GRONDWETTELIJK VERBOD
  gaat dus voor !!

  Voor ONSCHULDIGEN hoef je geen amnestie-
  wetswijziging binnen een dag door te voeren,
  zij hebben een dergelijke wijziging NIET NODIG !!!

  Ook hr BOUVJE moet als hij MAG nadenken van
  de dictator, weten dat het Grondwettelijk VERBOD
  voor gaat en dat een “lagere., gewone, DNA-wet,
  die een VERBOD in de Grondwet niet kan OMZEILEN/
  ONGEDAAN MAKEN !!

  PS : DNA kan ook een wet maken die alle bezittingen
  van Burgers, afpakt !!
  Dus……………………………………NDP-ers,


  Maak melding

 51. De krijgsraad is waarschijnlijk geadviseerd door figuren in Nederland die denken een deskundig advies te geven.Dit is je reinste bemoeienis met interne Surinaamse aangelegenheden.Zij hebben de Krijgsraad aangezet om het recht in Suriname te vertrappen.De consequenties zullen natuurlijk voor hun rekening zijn.


  Maak melding

 52. @Palderman met jouw HOLLAND-syndroom,
  strafrechtsgeleerden over de HELE WERELD
  adviseren de Surinaamse Krijgsraad !

  Elke wereldburger ziet dat een massamoordenaar
  zijn proces saboteert. Dat hij ernstige MENSENRECHTENSCHENDINGEN heeft gepleegd !

  Daarom geeft de GEHELE wereld adviezen, om deze MASAMOORDZAAK tot een goed einde te brengen !

  De Krijgsraad staat inderdaad niet ALLEEN, velen,
  ook Nederlandse geleerden geven adviezen !

  De Surinaamse KRIJGSRAAD is ONAFHANKELIJK, ANDERS DAN HEER BOUTERSE DIE SAMEN MET
  HOLLANDSE KOLONIALEN ONZE DEMOCRATIE
  HEEFT WEGGESCHOTEN !

  Trouwens BOUTA is van oorsprong een ZEEUW,
  die tijdens de massamoorden NEDERLANDER was en
  de Nederlandse nationaliteit BEZAT !

  Dus babbelt u niet over HOLLANDSE beinvloeding !

  De militaire Coup van Desi, was een
  HOLLANDSE COUP !! Coup van Redi-Musu’s !!!

  PS : De Krijgsraad vertrapt volgens u HET RECHT,
  dat zegt een aanhanger van een massamoordenaar !

  Maar… de gewijzigde Desi-amnestiewet is gewoon
  NIETIG, want die is 100% in strijd met een VERBOD
  in de GRONDWET !!!


  Maak melding

 53. Het hoger beroep zal vast niet jaren duren. Immers, partijen in een rechtszaak moeten een uitspraak krijgen binnen een redelijke termijn(…) Dit is zeker in deze zaak ook niet anders. De nabestaanden hebben lang genoeg in onzekerheid geleefd. Er zal vast wel een opening zijn in de nationale wet om de zaak versneld af te doen. Nu nog een slimme advocaat die dat voor elkaar krijgt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.