Aandacht voor geestelijke vorming jeugd Suriname

10

Minister Faizal Abdoelgafoer van Sport- en Jeugdzaken (r) heeft een uitgesproken mening over sportontwikkeling: Fysieke vorming en ontwikkeling aanbieden aan jongeren, om zo voorbeeldfiguren te creeren in de gemeenschappen is waar het ministerie van Sport- en Jeugdzaken zich onder andere sterk voor maakt. In de toekomst zal het ministerie ook geestelijke vorming, die een belangrijke rol speelt in het bevorderen en behouden van een hoog zelfbeeld, aanbieden aan de jeugd. De bewindsman heeft zijn ideeën hierover ook gedeeld met Gloria Lie Kwie Sjoe, Irving Chin- Sie- Yen en Rosita Viskus, vertegenwoordigers van ‘Weid mijn Lammeren’ die hem deze week een kennismakingsbezoek brachten.

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. Hoe is deze man mini-ster geworden?
  Wie weer dat? Een trui en een colbert bovenop!
  Misschien een stiefzoon van de killer?

 2. Wij zijn in een depressie beland en deze man denkt aan sportontwikkeling?!Deze Abdoelgafoer
  heeft samen met de NDP jeugd een reality check nodig!!

 3. Ieder mens heeft een oorlog te strijden,tegen het kwaad in zichzelf, wie zonder zonden is werpe de eerste steen.

 4. Goed punt.
  Schenk aandacht aan het weerbaar maken van de jeugd opdat zij niet opkijken naar een dictator, mensenrechtenschender en drugscrimineel.
  Maar leren denken en zich ontwikkelen.

 5. Ik bid op deze dag voor het geestelijk welzijn van de ndpers.
  Baasje is gaan ontspannen zonder zich hoeven in te spannen,dat doet het IMF voor hem, een Havana nsigaar en een heleboel coca bladeren zullen wonderen doen voor deze crimineel!!

 6. Het geestelijk welzijn van volwassenen (vooral in de DNA) verdient volgens mij ook enige aandacht!

 7. @ Snel,

  Wat is er mis met zijn kledingkeuze? Lekker casual. Ik zie soms ministers die er in een kostuum uitzien als aangeklede apen!

 8. Net zolang de lijder en zijn awariedomries het volk blijven belazeren, no wang enkri geestelijke vorming e go kong. Allereerst kan daar alleen van sprake zijn als het hoofd van de regering of familie het goede voorbeeld geven. Waarheid, gerechtigheid, eerlijkheid etc. Maar deze deugden zijn bij de lijder en zijn paars corrupte marionetten veranderd in ondeugden. Leugens, onrecht en bedrog daar zijn de grootste lijder van zijn land en trawanten duivelsgoed in. Nog meer paars geestelijk en moreel verval loeren om de hoek, naast stijging moord en misdaad. Wacht maar af. De paarse duivelse lijder heeft heel veel paarse kommer en kwel voor zijn onderdanen in het verschiet. Opmerkelijk dat breve is verworden een paars judas. Money talks bullshit walks, hihi. het volk en hun nakomelingen krijgen de paarse schijt en pis vol megaschulden als toetje aflossing en verarming door de mpp ndp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.