Suriname Culinary Team gaat voor goud

10

Het Suriname Culinary Team doet voor het zesde achtereenvolgende jaar mee aan de Taste of the Caribbean, een culinaire wedstrijd voor professionele koks en bartenders. Het evenement, dat door de Caribbean Hotel and Tourism Association wordt organiseert, is van 6 tot en met 10 juni in Miami(VS).

Tijdens The Taste of the Caribbean krijgen teams van verschillende Caribische (ei)landen de kans om hun talenten te tonen tijdens de vele wedstrijd elementen, zowel als team als individueel. Dit jaar doet het derde nationale culinair team van Suriname mee, nadat zij vorig jaar diverse zilveren en bronzen prijzen in de wacht heeft gesleept. Het gaat om: vijf medailles, 1 award en 2 eervolle vermeldingen

Het team bestaat uit Chef Sherwin Alexander (team coach en manager), Chef Gilbert Wirjomoenawi (Team captain), Chef Lorenzo Harper, Pastry Chef Xaviera Mijnhijmer, Bartender David Deul en Junior Chef Yamuro Zuiverloon.

Bekijk ook:

10 REACTIES

 1. @FBI
  Als je niet voor goud gaat, kun je beter thuisblijven.
  —————————————————————————–
  Ja zeker,..vooral zo`n domme idioot als jij moet vooral thuis blijven,want men heeft er niks aan met een domme PANNEKOEK van jou soort erbij.


  Maak melding

 2. Damsco, fawaka … je piema heeft weer eens jeuke he. Je koeterwaalse geklets raakt kant nog wal. Je blijft maar hangen in je beledigingen modus.


  Maak melding

 3. @ Damsco …. klootzak, je bemoeit weer met zaken waar je geen P….A verstand van heb. Damsco met je koetai veerstand … hou je rustig bij je leest … tenminste .. als je begrijpt wat ik bedoel.


  Maak melding

 4. @ Ray
  Trots dat Surinamers aanwezig zijn. Het zal me een worst wezen of het te maken heeft met zwemmen, hardlopen, voetballen. Ik kan aan mijn Marokkaanse, Turkse,Poolse en Bulgaarse vrienden zeggen dat “wij” meedoen. That’s all.

  Of ik kan koken? Wat versta je onder koken. Ach, koken zoals oma en opa zal ik nooit kunnen. Waarom wil je dit weten?
  Verder is mijn privé leven – privé.


  Maak melding

 5. Ben ook trots op het Surinam Culinary Team. Ze zijn positief en creatief bezig. By the way: “Surinam” klinkt toegankelijker en gemakkelijker dan “Suriname” in het Engels.

  Het is nu afwachten op vrouw Ray’s dagelijkse riedel over moordenaar en andere onzin die zij hier uitkraamt. Vrouw Ray kan niet constructief discussiëren en schrijft alleen bagger en onsamenhangende rotzooi waaraan geen touw vast te knopen is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.