Surinaams staatshoofd naar conferentie op Cuba

88

PARAMARIBO, 3 jun – President Desiré Bouterse brengt een bezoek aan Cuba. In de Cubaanse hoofdstad Havanna zal Bouterse een top bijwonen van de Associatie van Caribische Staten, ACS. Dit meldt het Kabinet van de President.

Suriname wil een bijzondere bijdrage leveren aan het regionaal ontwikkelingsplan. Bouterse zal het hebben over erkenning van de kwetsbaarheid van de regio voor negatieve gevolgen van klimaatverandering. “Het specifiek vraagstuk van de laaggelegen kustgebieden zal worden aangekaart”, meldt het Kabinet. Suriname zal ook pleiten voor hechtere samenwerking om de gevolgen van klimaatverandering het hoofd te bieden.

De bedoeling is ook een rampenplan goed te keuren. De staatshoofden zullen ook praten over het verklaren van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied tot vredeszone. Ook zal terrorisme worden veroordeeld. Dat geldt took het op allerlei zwarte lijsten plaatsen van Caribische landen. Ook het Amerikaanse handelsembargo tegen Cuba en de gedeeltelijke besetting van Cubaans grondgebied, zal veroordeeld worden.

Bekijk ook:

88 REACTIES

 1. Er is wederom geld geleend, en wat denk je!? De MOORDENAAR gaat weer op reis, wie gaan er allemaal weer mee?! Met daggeld, of is het wederom daag geld?! Speciaal voor het infantiel overkomend gedeelte van het Surinaamsvolk: Een volk dat voor Tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen dan dooft het licht.

  H.M. van Randwijk

  Als je het mij vraagt, is het licht reeds …….


  Maak melding

 2. DDB/asielzoeker gaat zeker asiel aanvragen bij Raul Castro in Cuba, daar kan hij het tot zijn dood rustig uitzingen. Hij weet als geen andere dat gelet op de financieel, economische, sociale situatie van het land hij helemaal is uitgespeeld in Suriname en dat alleen in bepaalde soort dictatoriale landen hij nog kan bezoeken en een veilig heen komen heef. Zelf zijn er enkele adviseurs die zich klaar maken om voorgoed uit Suriname te vertrekken en met hun kleinkinderen in het moederland zich te vermaken. De topinkomen hebben ze al veilig op buitenlandse bankrekeningen veilig gesteld. Suriname is voor hun niet meer interessant gelet op hun zeer hoge leeftijden.

  Het zou goed zijn als het Surinaamse Volk DDB in zijn nekvel op Internationale Luchthaven Pengel pakt en opsluit in SB, anders zien we hem nooit meer terug.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Ik zal wederom de bekendmaking vooraf aangeven.
  “De president van Suriname Delano Desi Bouterse zal wegens drukke werkzaamheden en de situatie waarin het land zich bevind de conferentie te Cuba niet bezoeken. De vice president Adhin zal Suriname vertegenwoordigen”.

  A mang fredé toch want je weet niet wat de TwaTwa heeft gefloten in New York en de Picolet in Trinidad en later in New York.


  Maak melding

 4. Bouta joe ma pang pang!!!!
  Rioolrat saka per direct!!!!!
  A herie ka kondre ey pinaaaaaa en joe
  Ey go reizen!!!!!
  Ie denkie tak ie na kadafie nanga sadam no?
  Dalijk a einde foe joe ouw kong toe!
  Loek boeng!
  Me barie!!!!!


  Maak melding

 5. @ W. Whome,

  Weer de persberichten niet gelezen! De familie Scarpone, eh sorry Bouterse, is opgehaald en wordt weer thuisgebracht met een door de Cubaanse regering beschikbaar gesteld vliegtuig!


  Maak melding

 6. @ prof. Misababoi,

  Abrahams heeft al een nier afgestaan aan Bouterse. Daarom mocht hij gewillig zijn gang gaan gedurende Bouterse I. En laat nu deze nier afstotingsverschijnselen vertonen! Hij moet Bouterse niet! Driemaal per week volledig dyaliseren kan nooit gezond zijn. Einde is in zicht. Of dacht je dat hij alleen voor die summit naar Cuba gaat? Met zijn vrouw? Denk goed na!


  Maak melding

 7. Deze reis van de pres.is goed geheim gebleven.En een Cubaanse vliegtuig kan niet gedwongen worden om door te vliegen naar Miami onder begeleiding van F16’s.Met de SLM zou dat mogelijk zijn.
  Misiekaba gaat naar Namibie en Aapdoel naar Geneve.En natuurlijk gaan ze allemaal grote successen boeken.Net als toen Bouva naar Zambia was.Zijn succes zou nog groter zijn als Breeveld en Gajadien zich bij hem gevoegd hadden.Dan had Sur.de hele IMF niet nodig gehad.


  Maak melding

 8. Waarom gaat hij eigenlijk? Enige wat hij zal doen is van een papiertje voorlezen. Discussieren lukt hem niet. Is niet zijn ding.
  Dus weer verspilling van gelden.
  Het is vooral een show aan de oppositie in Suriname en aan de bevolking. Zoiets van baas is de baas, dat jullie dat met eigen ogen kunnen zien.


  Maak melding

 9. Vliegtuigen kunnen gekaapd worden en naar Saba de Caraibische Ned landen.Anders de vliegtuig heeft mankementen en Saba is de dichtbijzijnde vliegveld. De opplossinbg dat we niet graag zien is dat het vliegtuig van de radar. verdwijn.


  Maak melding

 10. Over lezen gesproken!!! De delegatieleden hoeven tijdens het verblijf niet te eten. En indien deze leden iets willen kopen, moeten de leden een verzoekschrift indienen bij FBI (rosecopie inleveren bij RobG). Please FBI give me a break.


  Maak melding

 11. Wel apart dat de president in deze woelige dagen het land verlaat. Hebben jullie er wel eens bij stil gestaan dat hij misschien niet terugkomt en via de achterdeur het strijdtoneel verlaat ?


  Maak melding

 12. BOUTA gaat voor zijn Eigen Gezondheid op reis !

  Succes gewenst met de behandeling op Cuba !!

  PS : Meneer Ashwin, een hindostaan, zal de zaken
  moeten overnemen !

  Ik adviseer DDB dringend om af te blijven van de
  Cubaanse RUM, gebruik kan ernstige gevolgen hebben !

  Neem gerust een grote-NDP-delegatie mee, A VOLK E PINA, maja, MONNIE DE !!!

  Naast Verhoogde BRANDSTOFPRIJZEN, binnenkort
  ook BTW-heffing op alle goederen en diensten, daarbij
  komt ook nog introductie van MOTORRIJTUIGEN-BELASTINGEN !!!

  DUSSSSS NDP zegt tegen het volk : UN NO KLAGE, MONNIE DE !!!


  Maak melding

 13. @Liberty,

  In welke andere land zou hij kunnen aarden? Nergens. Bovendien, hoe zit het met z’n 15 of meer kleinkinderen? Ze gaan toch niet elke keer een dure ticket kopen om opa te bezoeken. Dus hij keert netjes terug.
  Hij moet alleen hopen dat wanneer hij weg is, Herrenberg niet een interne NDP coup pleegt.


  Maak melding

 14. Of misschien is hij zichzelf een alibi aan het verschaffen en gaat er iemand sneuvelen in Suriname. Schoten zijn laatst toch al gelost.


  Maak melding

 15. De man is een nieuwe nier gaan regelen op cuba. De rest interesseert hem geen flikker. Een beetje verstandige arts euthanseert hem ter plekke.


  Maak melding

 16. De meeste posting gelezen en Bigi Sma is de enige die goed geanalyseerd heeft.
  Bouterse gaat niet naar Cuba.
  Er is genoeg werk in het land en stuurt een vervanger naar Cuba.


  Maak melding

 17. Als het vliegtuig uit Cuba vertrekt dan landt het NIET op Zanderij maar op JFK Airport, Dus nemen jullie maar afscheid van baas.


  Maak melding

 18. 100 miljoen van de ontvangen IMF middelen gaat hij alvast stallen in Cuba. Boefdraad weet hoe dat moet. Daarom rest hij mee. Om te voorkomen dat het volk er achter komt, heeft ie een Cubaanse vliegtuig gecharterd.


  Maak melding

 19. Gaat ie niet dan is het een probleem. Gaat ie wel dan is het ook een probleem. De oppositie is zwak. Ze hebben weinig meer dan laster. De opper schreeuwer “Ray” is al weer naar bed. Die is vanaf de Noordzee niet voor 12 uur z’n nest uit.
  Ik ben best open minded. Maar ik ben klaar met koelies. Die zijn niet uit op algemeen belang. Die zijn alleen uit op eigen gewin. Dan kan er best een hele verhandeling komen dat het niet zo is. Maar de ervaring leert domweg dat ze alleen maar gaan voor eigen gewin.


  Maak melding

 20. Waarom moet Hoefdraad en partner van Bouterse ook mee, ik weet het niet.

  =President Desi Bouterse gaat samen met first lady Ingrid Bouterse-Waldring en minister Gillmore Hoefdraad van Financiën naar Cuba. Minister Niermala Badrising van Buitenlandse Zaken is al in Havana. De Cubaanse regering heeft een speciaal gecharterd vliegtuig ingezet om de Surinaamse delegatie op te halen en terug te vliegen. De president woont op 4 juni de zevende Staatshoofdenvergadering van de Associatie van Caribische Staten (ACS) bij in Havana. De delegatie wordt vandaag in Cuba verwacht.


  Maak melding

 21. Jullie zijn een stelletje gefrustreerde randdebielen die niets anders kunnen dan walgelijke onzin posten.

  Ik schaam me ervoor om samen met jullie Surinamer genoemd te worden.


  Maak melding

 22. De 100 MILJOEN ???

  WAAR IS ONZE GEHELE GOUDVOORRAAD
  GEBLEVEN, weet iemand dat ???

  PS : wat moet MOESJE de volgende maand voor een BUSRIT betalen ???

  Is Onze GRONDWET VERBRAND door de MACHTHEBBERS ???

  Bestaat er geen fax, geen telefoon, ijlbode of
  postduif meer (ook geen enkel ander communicatie-
  midddel) na het TERUGROEPVONNIS ?????


  Maak melding

 23. Poepejantje bouterse moet een kogel in zijn
  Kop krijgen!
  Telkens wanneer deze kadafer aan de macht is pinaart het volk zodanig!
  Boutetse en zijn familie genieten alleen precies net die dictators saddam en kadaffie
  Daarom gaan ze ook wreed dood!
  Dus bouta rioolrat watch out!
  Time will tell!!!!


  Maak melding

 24. Schijndood is naar Cuba afgereisd, om dat lijf wat in staat van ontbinding is, nog een een paar maanden te kunnen overleven, de uitzichtloze blik van deze moordenaar, spreekt boekdelen.


  Maak melding

 25. Ik zou als vogelvrije Surinaamse aasgier (Cathartes aura) en gotromotjo (Fluvicola pica) niet met een gerust hart naar Cuba vliegen; door de resente toenadering tussen VS en Cuba is de kans heel groot dat er op Cuba een klep of taratiki op je staan te wachten.


  Maak melding

 26. Opa gaat opa bezoeken. Bouta wilt andere nier. Abraham gaat t betalen met de gestolen gelden van SU. Da moet die nier niet werken. Aw scheit


  Maak melding

 27. Ai moordenaar heeft geen lang leven meer!
  Die abraham is ook ziek hoor ik!
  Beide hun nieren functioneren niet optimaal.
  Die dag dat moordenaar skrept vier is feest
  Met south south west!
  Deze kadafer fokt su al jaren op.
  Nomo nomo wil hy macht maar telkens weer blijkt hy ongeschikt te zijn voor zijn job!
  Bouta fuck you ja en saka if ie no mang!
  O lang a volk moes pina ete????
  A herie mpp natie foe su ey vloek joe
  Ie hor un v de gek!
  Djonsro jo skrep!!!!!!


  Maak melding

 28. Zes jaar geleden toen de vette pot pas was overgenomen van Venetiaan zou baas met het SLM vliegtuig naar Cuba zijn gevlogen, terwijl hij als Gudu Pa ook een grote delegatie meenam en achteloos de president van Guyana gratis liet meeliften. Nu moeten de Cubanen hem komen ophalen omdat de vette pot, overgeërfd van Venetiaan, tot de bodem leeg geschraapt is en de minister van financiën niet eens de tickets voor de sterk afgeslankte delegatie kan betalen.


  Maak melding

 29. @FBI
  @ Snel,

  Waar haal jij die 100 miljoen vandaan?
  —————————————————————————–
  BIJ JE MA !


  Maak melding

 30. @Ira
  Waarom moet Hoefdraad en partner van Bouterse ook mee, ik weet het niet.

  =President Desi Bouterse gaat samen met first lady Ingrid Bouterse-Waldring en minister Gillmore Hoefdraad van Financiën naar Cuba. Minister Niermala Badrising van Buitenlandse Zaken is al in Havana. De Cubaanse regering heeft een speciaal gecharterd vliegtuig ingezet om de Surinaamse delegatie op te halen en terug te vliegen. De president woont op 4 juni de zevende Staatshoofdenvergadering van de Associatie van Caribische Staten (ACS) bij in Havana. De delegatie wordt vandaag in Cuba verwacht.
  ——————————————————————————

  DE PRESIDENT KAN TOCH DAAR NIET KOMEN AAN DANSEN MET SOMMO,..OF DOMME BELFORT ! dan zou Suriname een heeeel slecht figuur slaan,snap je toch niet DOMME BOERIKIE !


  Maak melding

 31. The greatest , Mohamed Ali is jammer genoeg heengegaan. Hij gaat naar de hemel vanwege zijn verdiensten voor de mensheid en in het bijzonder voor de zwarte Amerikanen..
  Bouterse wordt niet eens toegelaten tot de hel , want Satan duldt geen concurrentie……


  Maak melding

 32. @Domsco,

  hier voor jou idioot en nu lekkere panenkoeken schijten voor Mazda, Rob.gay, etc etc.

  President Obama vermindert straf van 42 drugs veroordeelden waaronder Dino bouterse.
  Mooiste grap je stiefvader bouterse is naar Cuba om Dino op te halen.
  Ik zei het eerder jippie dé en ook voor jou met je verslaving Knappe Ezel.


  Maak melding

 33. HOOLIGAN Whome, Jij DRAAIT je CD-tje HELEMAAL GRIJS. Je zult nu EINDELIJK OVERTUIGD zijn dat Suriname NU een ECHTE DEMOCRATIE is.

  Kun je mij laten weten hoe ik aan die CD kan komen. Af en toe vind ik zo´n CONSERVATIEF GRAPJE ook best leuk.

  HOOLIGAN Whome, vergeet dit niet, Cuba is trouwens ERG THUIS op allerhande MEDISCHE gebieden. Ik hoop dat je mij begrijpt. EEN WELGEMEENDE HELE GOEDE TIP.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 34. @Sabatoe Franse,
  Een van de losgelaten loophondje .
  Aan je nicknaam te zien schijn je een product te zijn van een onbetaalde melk rekening.
  Je probeert veel te zeggen en vaak weet je niet wat je schrijft.
  Jammer dat er mensen zijn als sabatoe sapakara die er niets van bakken.
  Ieder dag ben je op de site ga werk zoeken anders bouw je geen pensioen.
  Met je uitkering kom je niet verder dan AOW .
  Teefhondje hou je bij je leest.


  Maak melding

 35. @Rampie,

  ja, ja zo kom jij aan je brood hé wel doorgeven aan de belastingdienst, doen hoor anders joe ka men Paarse Poenie’.


  Maak melding

 36. Vandaag komen de Cubanen hem met hun ouderwetse vliegtuig ophalen, Morgen komen de Amerikanen hem met de JSF-vliegtuig ophalen.

  Dat is het verschil en betekent einde oefening voor DDB en de Rovers.

  Recht En Waarheid Maken Vrij.

  God Zij Met Ons Suriname/rs.


  Maak melding

 37. Deze reis van de president naar Cuba is een snoepreis.Hij heeft Suriname kapot gemaakt en vertrekt nu om zijn geld in het buitenland veilig te stellen.Als het in een andere land zou gebeuren zou zijn terug keer niet meer mogelijk zijn.Hij is een last voor het land.Iedereen is bang om zijn mond open te doen anders krijg je de kogel als in 1982.


  Maak melding

 38. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR ZUIVERING EN RECHTVAARDIGHEID….TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  Dat er VERANDERING komt dat staat vast,
  een NOODZAKELIJK gebeuren voor Suriname, waar niemand tegen in kan gaan.
  De aanbidders van de Paarse president zullen zich er bij neer moeten leggen, en accepteren dat ze niets meer hebben te vertellen.
  Moeder Aarde van Suriname hoeft ook niet meer te lijden onder de duistere krachten waarin ze zolang gevangen zat.
  Een frisse wind van Rechtvaardigheid is die over haar waaien zal, en een volk die Respect voor haar zal tonen en niet alleen voor economische belangen gaat.

  Het Licht is Machtiger dan de duisternis… de Waarheid is krachtiger dan de leugen.

  Message from GREAT SPIRIT OF LIGHT!


  Maak melding

 39. Damsco, knap van jou dat je uit het zinnetje waarin ik het heb over Venetiaan (met V) en baas (met b) kan destilleren dat ik aan een Bouterse syndroom lijd, terwijl ik nergens de naam van jouw afgod heb genoemd.


  Maak melding

 40. @ Damsco, ben je nogsteeds aan het zwerven, slaap je nog onder balcons, eet je nog uit de afval bakken?
  Je valt toeristen lastig met jou gebedel is mij verteld.

  @ Damsco, jou gedrag maakt dat toeristen wegblijven, dus, moeten we je tegen wil en dank afmaken. Moni no dè, er moet weer geld verdient worden.

  @ Damsco, voor het afmaak proces, is Desi Delano Bouterse {ken je die moordenaar?} benadert. DDB is de meest geschikte persoon, hij zal het met alle liefde doen; jong geleerd oud gedaan!


  Maak melding

 41. “Ook het Amerikaanse handelsembargo tegen Cuba en de gedeeltelijke besetting van Cubaans grondgebied, zal veroordeeld worden.”

  De Amerikanen zijn langzaam bezig alle embargo’s op te heffen….je moet niet echt helder zijn in je hoofd om dit soort zaken op je agenda te zetten om te gaan veroordelen….


  Maak melding

 42. Presje is even dr uit want protesten vindt ie ech nie leuk. Zorgverzekering naschoolse opvang verhoging AOV waren popu dingetjes voor 2e termijn.
  IMF Wereldbank Islamitische Bank Caribische Bank moet nu ondersteuning geven naar lieve China. Het lijkt alsof SME als eeuwenlang dikke band met SME heeft als communistische landen samen.
  IMF geld is geld van witte mensen maar prio is dat staatskas plus koers door het buitenland wordt gevuld/stabiel wordt. Voorheen kwamen trucks grapefruits dumpen in div wijken nu kunnen deze SRD’s komen dumpen. Wat leuk!


  Maak melding

 43. Yoepie,yoepie yoe…
  Het vliegseizoen voor de paarse lijder is begonnen!!
  Dankzij het IMF en deels dank aan het domme volk van Suriname die de reiskosten van de paarse lijder gaat moeten terug betalen.
  En welk fatsoenlijk land zou met een land die BANKRUPT is verklaard willen samenwerken?!Oh ja de arme ACP landen ,de caricomlanden , de dictators de landen die elkaar niks te bieden hebben en elkaar alleen maar kunnen trootsten!!


  Maak melding

 44. DDB vecht voor zijn leven, hij vertrouwt surinaamse medici niet. DDB gaat voor medische behandeling naar Cuba. Bijeenkomst ” Top van de Associatie van Caribische Staten ” komt voor DDB als een geschenk uit de hemel. Vrouwlief mag mee {dekmantel}, Boefdraad en alle anderen die eventueel meegaan {dekmantel }.

  Uit de grond van mijn hart hoop ik dat DDB een lang leven beschoren is, want DDB moet en zal terecht staan voor de misdaden begaan { dec. moorden ect.}. No way out !!!


  Maak melding

 45. Idee: Als Bouterse en consorten op de terugweg zijn na het bezoek, het land helemaal platleggen door stakingen, vooral de luchthavens. En dat heel lang volhouden met steun van het volk. Een simpelere manier om van deze crimineel af te komen is er niet!


  Maak melding

 46. @S. Surman,

  Als zanderij nou z’n vliegtuig weigert te laten landen, dan MOET hij wel uitwijken naar een van de buurlanden.
  Die Benschop moet een telefoontje plegen naar Zanderij.


  Maak melding

 47. S.Surman

  Nu hij de crimineel op bezoek gaat dan een coup plegen en Suriname uit de klauwen van bouta redden en het land overdragen en vroegtijdige verkiezingen houden!!
  Brunsie jij hebt ervaring. Desnoods pleeg jij die coup en geef Suriname terug aan ons!
  Want de anderen die zich surinamers noemen gaan het niet doen!!Zekunnen wel schreeuwen maar zelf doen dan zaqkt hun moed in hun broek!!!
  Wij willen een coup!!Nu!!!


  Maak melding

 48. @Barabas

  Ik hoop echt dat bouta daar is om asiel aan te vragen!!
  Nu hij weg is uit suriname moeten de surinamers in actie komen!! Zij moeten het land overnemen en het IMF wegjagen!!


  Maak melding

 49. ““Het specifiek vraagstuk van de laaggelegen kustgebieden zal worden aangekaart”

  Wat verwacht Suriname hieromtrent van ACS? Heeft ACS expertise hierin?


  Maak melding

 50. Beste posters,

  Bouta gaat maar om 1 reden naar Cuba en dat is een medische reden.
  Dat is in zijn geval nog te respecteren ook.
  Alle andere redenen zijn bijkomstig.


  Maak melding

 51. Gaat Desiderius vandaag of morgen ook in gesprek met Premier Mark Rutte?

  Premier Mark Rutte gaat eind volgende week naar Cuba waar hij aanwezig zal zijn bij een top van staatshoofden en regeringsleiders van de ACS, de Associatie van Caribische landen.

  Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) donderdag.
  Aan de top, volgende week zaterdag 04-06-2016, nemen 32 landen deel.
  Rutte zal er een toespraak houden.
  Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Nederland zijn alle vier lid van de associatie.
  Nederland is geassocieerd lid namens Bonaire, Saba en Sint Eustatius.
  Rutte had ruim een jaar geleden in Panama al een ontmoeting met de Cubaanse president Raúl Castro.
  Er werden toen afspraken gemaakt over nauwere samenwerking tussen Cuba en ons land.
  Het is voor het eerst dat Rutte naar Cuba gaat.
  Door: ANP Gepubliceerd: 26 mei 2016


  Maak melding

 52. Anthony…fa dang… Yu owktu e du mee é pôt fjofjo tap ddb.

  Wins fa… Libi sma na libi sma. Ef yu Feni tak a presidenti no é du bun nanga kondre, unu lik kondreman abi a reti fu protest teige a beleid.

  W’e go tap strati w,e Bari un weri nanga ala San.

  Ma a San sa é p’sa djaso tap a forum na wisi… Fa un kan tak a presidenti é siki na èn niri..tak a mus ab wan tra niri fu San ede??

  Yu mag ab yu kritiek,, Yu mag taki a beleid fu lanti no bun..yu mag taki dat a presidenti é broko a kondre. Ma ef yu bigin nanga wisi na wan marki di wi é pasa.

  Midat mi é lib ddb gi masra gado a loktu. Pref yu é du a sem sani y’e wisi.

  Had ik niet van u verwacht meneer lie a kwie.


  Maak melding

 53. Forummers, Odi odi.

  Surinaams staatshoofd naar conferentie op Cuba.

  Ja dan ben ik zelf maar Prensa Latina News Agency gaan raadplegen voor wat achtergrond info. over deze conferentie.

  Wat DESIDERIUS tijdens deze conferentie heeft gezegd is mij nog niet bekend.

  Maar hij was wel in beeld middels een foto.
  Ook Prem. Mark Rutte en anderen.

  Dus Google even naar Prensa Latina News Agency.
  Vervolgens Photos aanklikken.
  Presidentes de los Estados del Caribe en la Cumbre.
  La Habana (groepsfoto) Desiderius bijna niet te zien.
  Hij staat uiterst rechts en daarachter een vrouw in een oranje jurk.

  Klik vervolgens op de groepsfoto en daarna op
  Prensa Latina
  FotosPL/Vladimir Molina
  2016-06-03

  En hij stuurt alvast de groeten aan onze @Ray. (lol)


  Maak melding

 54. @fbi
  Is het al zover.
  Ik kreeg bericht om een moordenaar in Suriname op te halen.
  Ik maak er nu werk van.
  Even mijn andere lijst af werken.

  Fidie


  Maak melding

 55. Premier Mark Rutte heeft als eerste Nederlandse premier een bezoek gebracht aan Cuba. De minister-president reisde naar het eiland voor een top van de Associatie van Caribische landen.

  Rutte zat op Cuba onder meer om de tafel met president Raúl Castro. De leiders spraken over de hervormingen op het communistische eiland. Ook gaf Rutte aan de banden op economisch en politiek terrein verder te willen aanhalen.

  De premier sprak verder met vertegenwoordigers van Nederlandse ondernemingen die al actief zijn op Cuba. De bedrijven zijn volgens het departement van Rutte ,,actief ingesprongen op de economische hervormingen die president Castro heeft ingezet”.

  Bron Telegraaf


  Maak melding

 56. Dit is wat ik hekel van “Nederland” .. Te laf om zelf een standpunt in te nemen. Obama heeft “vrede gesloten”met Cuba en schoothondje Nederland gaat meteen ook kijken welk slaatje zij hieruit kunnen slaan..
  Gaat mij er niet om dat ik tegen de aangehaalde banden van Amerika met Cuba ben, integendeel, het werd tijd. Alleen typeert dit Nederland dat ze in elk conflict een afwachtende houding aannemen en afhankelijk van de positie/opstelling van grote broer Amerika stelling nemen.
  Ik ben helemaal geen fan van Poetin, maar die trekt zijn eigen plan..Vaak erg controversieel, maar hij zit bij niemand op schoot.


  Maak melding

 57. Fout Robinho.
  Nederland is voorzitter van de EU.
  Daarom moet Rutte zijn gezicht daar laten zien.
  Nederland heeft er niets te halen.
  Cuba kan economisch niets voor Nederland betekenen.
  Nederland is voor Cuba een van belangrijkste exportbestemmingen en handelspartners. Naar verwachting zal de handel tussen Cuba en Nederland in de komende jaren verder toenemen.


  Maak melding

 58. Dit is volgens my n humoristische site geworden met n hoop onzinreactie die geplaatst worden.
  Kunnen er geen betere postings neergezet worden waar wy wat van kunnen opsteken.
  Als dat zo door gaat ben ik bang dat figuren als @damsco @mazda @RobG enz dan toch gelyk krygen.
  Jonge jonge wat n B.S zeg


  Maak melding

 59. @henri55,
  Wie ben jij om de populaire site van wk te bekritiseren.
  Jij loopt achter al de frontjes.
  Nooit een eigen verhaal maar altijd op anderen kritiek leven over onderwerpen die niet genoemd worden of mensen die helemaal geen menig gegeven hebben.
  Jammer dat je niet begrijpend kan lezen maar als dat niet erin zit kan je van alles proberen maar het zal je nooit lukken.
  Wij weten dat je B.S. Uitkraait maar dat moet je zelf weten.
  Wij respecteren dat maar jij moet een cursus gaan volgen om ook anderen zijn mening te respecteren.
  Het zal je niet lukken maar leer je kinderen tenminste dat zal je goed doen.


  Maak melding

 60. Robinho.
  U bent niet goed op de hoogte. Nederland is al jaren een van de belangrijkste handels partners van Cuba.
  Er is een heel grote link met een Rotterdamse handelaar die vrijwel de hele export van Cuba organiseert naar Europa en doe vroeger heel veel oude Nederlandes bussen en vrachtwagens exporteerde.
  Damen heeft er onderandere een Scheepswerf voor het caraibische gebied. Of wel Nederland heeft uit handels perspectief Cuba nooit laten barsten en loopt zeker niet in de Schaduw van Obama.


  Maak melding

 61. Na alle flauwekul wat onder dit bericht geplaatst is nu iets interressant!

  President Bouterse is naar Cuba afgereist en Premier Rutte van Nederland is ook in Cuba?

  Bouterse en Rutte zullen vast in het diepste geheim met elkaar gesproken hebben. Zoniet rechtstreeks dan via tussenpersonen zoals een minister van Buitenlandse Zaken of dergelijks. Er is geen betere plek op aarde dan elkaar in Cuba treffen & spreken, volkomen neutraal terrein in een land waar geen persvrijheid heerst dus geen berichten over een eventuele ontmoeting naar de buitenwereld.

  De eventuele ontmoeting tussen beide zal dan ook nooit plaats hebben gevonden!!


  Maak melding

 62. Heer abaisa, als Bouterse het zo goed meende met Suriname waarom heeft hij zo stilletjes gehandeld , de SLM had toch ook kunnen mee smoepen nu is het aan het buitenland besteed , maar het is toch schandelijk dat salarissen en uitkeringen van hulpbehoevende land genoten deze president niets doen , waar is zijn geweten , ook zou het 1 cent kosten toch is het teveel on deze crisis tijd 🌹


  Maak melding

 63. @JOJO en Tante Bep..bedankt voor de informatie..Maar de strekking van mijn verhaal is dat er volgens mij sinds de koude oorlog geen enkele Nederlandse regeringsleider een officieel bezoek aan Cuba heeft gebracht. Nederlanders behoren tot ’s werelds beste kooplieden en hebben in haast elk land handelsbelangen..Maar regeringsleiders of mensen van het koningshuis hebben Cuba jaren gemeden en nu gaat men opeens op officieel bezoek daar naartoe..
  Maar indien ik de plank mis sla , hoor ik dat graag..
  Overigens sta ik nog steeds achter mijn stelling dat Nederland als het om bepaalde wereldvraagstukken gaat, een neutrale houding inneemt dan wel ervoor kiest zich te positioneren daar waar grote broer Amerika behagen in schept. Ik ben helemaal niet anti Amerika hoor.. en zeker niet met zo’n formidabele president als Obama.. Maar ik vind dat er bij Nederland soms sprake is van selectieve verontwaardiging als het gaat om bepaalde wereld vraagstukken.. Grote broer Amerika trouwens ook…


  Maak melding

 64. @passant God zij met ons Surinamers… jammer genoeg hoor jij daar niet bij joe REDIEMOESOE JOE./..JOE NO LOBIE SRANANG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 65. ALLE NEGATIEVE PANNENKOEKEN,…BEK HOUDEN !!!!!!!!!!!! BOUTA IS EN BLIJFT PRESIDENT TOT 2020. KNOOP DAT MAAR GOED IN DIE HARDE COCOSNOOT DIE BOVEN OP JULLIE DOMME NEK BUNGELT ,KLAAG EN HUILEN JULLIE MAAR UILSKUIKENS DAT GAAT JULLIE TOCH NIETHELPEN.ACHTERLIJKE IDIOTS…DIE DOMME HENK MOLENAAR IS TROUWENS OVERGELOPEN.( BREAKING NEWS )


  Maak melding

 66. @Robinho

  U heeft helemaal gelijk als u de Nederlandse houding ambivalent noemt of de van de opportunistische koopman en dominee die vooral sinds de Nieuw Guinea crisis heel braaf de VS volgt als het de wereld politiek betreft.


  Maak melding

 67. @ Robinho
  Ik ben het niet met u eens dat Nederland een afwachtende houding inneemt. Integendeel, ik heb vaker het gevoel dat ze haantje de voorste willen zijn.
  Het feit is echter dat de grotere landen niet wakker liggen van de positie die Nederland inneemt. Het mooiste voorbeeld van het ‘haantje de voorste willen spelen was 1972, kan ook een jaar later zijn geweest.
  Nederland wilde wel even de Arabieren laten zien waar zij stonden. De Arabieren reageerden door de oliekraan dicht te draaien. Autoloze zondag en bonnetjes om te tanken.
  Het Franse woord voor olie vergeet ik dan ook nooit meer;
  “huile


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.