Mike Tyson in Suriname

45

De Amerikaanse oud-bokser Mike Tyson is vandaag in Suriname aangekomen. Tyson is in Paramaribo samen met Tyrone Spong voor een filmproject van de zender HBO. Op de foto Tyson samen met de Surinaamse minister van sport en jeugdzaken.

Bekijk ook:

45 REACTIES

 1. Voormalig bokskampioen Mike Tyson heeft onthuld dat hij in de jaren 90 een gevangenismedewerkster zwanger heeft gemaakt terwijl hij een celstraf van 6 jaar uitzat voor verkrachting.

  Wat doet deze gek in Suriname ? Australië zou deze man nooit toegelaten hebben.


  Maak melding

 2. Soort zoekt soort en de ndpers weten het best.
  Tyson is een controversieel geval en wie is de gastheer…Precies de NDP.Daar gaat een deel van het IMF geld,Broko Baka verkeert in festemming want de beruschte Tyson is hier!!


  Maak melding

 3. Hahaa Ray

  Je heb gelijk mi mang. Het land is skeer maar ze weten wel Tyson naar Suriname te halen. Volgens Bouterse moet de bevolking de broekriem aan halen en zuinig aan doen.

  En geloof me Tyson komt echt niet voor een gratis broodje batjauw met peper en zuur naar Suriname.

  Het IMF geld wordt weer over de balk gesmeten. Drank, witte poeder en dames van plezier zal er in overvloed zijn Bouterse kennende. Walgelijk.


  Maak melding

 4. Heren,waarom zo negatief, er staat geschreven ” Tyson is in Paramaribo samen met Tyrone Spong voor een filmproject van de zender HBO ” beter begrijpen lezen .


  Maak melding

 5. @ Koos en Ray,

  Draven jullie niet een beetje door? Tyson komt naar Suriname voor een film van HBO. Dus die zullen de kosten wel dragen. Dat hij nou niet het schoolvoorbeeld van ‘die lieve jongen’ is, weet iedereen. Ik denk niet dat dit bezoek een politieke lading heeft, howel ik daar eerder een geintje over maakte. Bovendien zit Bouta met zijn familie op Cuba de komende dagen.


  Maak melding

 6. Zou verwachten dat de regering Michaël van Straalen (MKB Nederland) en Hans de Boer (VNO NCW) zou uitnodigen. Inplaats daarvan komt een verkrachter op bezoek naar Suriname. Deze man gaat straks met een witte neus en een goed gevulde portemonnee weer richting de vs en Suriname is weer een ton lichter geworden.


  Maak melding

 7. Couppleger zal hem waarschijnlijk vragen als bodyguard te werken of tips te geven over zoontje in US prison hoe om te gaan met agressieve gatenvullers.


  Maak melding

 8. Vele paarse aanhangers willen met hem op de foto. Maar mi no denki Tyson e go las eng teng, nanga alla deng oerdomme paarse zombies. Liever HBO meki wang film pe Tyson e verlos deng paarse zombies foe deng didibri………baas der misdadigers. Wahahahahahha. Tyson vs didibri from Surbabwe.


  Maak melding

 9. Verkeerde man op de verkeerde plaats.
  Als hij nu een voorbeeld voor anderen zou zijn, maar dat is niet zo.
  Hij is de vereenzelviging van alles wat slecht is.
  Hij is gewoon een ordinaire misdadiger.


  Maak melding

 10. Jullie negatieve apen zijn echt zielig. Kijk naar de documentaire van Tyson. Hij is down to earth, goede vader, goede man voor zijn vrouw. Als de Surinamers wat geld in handen hebben denken ze dat ze gado zijn.dit heeft niets met politiek te maken. Deze man is wereld beroemd. Het koningshuis in holland heeft echt bloed aan hun handen, indonesie, argentinie,Africa, guyanas,suriname,antille etc, en toch aanbidden jullie die blauwoog die je voorouders mishandeld en verkracht heeft.bounty’s


  Maak melding

 11. IMF geld is er zo dus alvast schulden maken . Deze mensen laten halen . Soort zoek soort, vindt hij hem zo geweldig> zo negatief. Alles bekostigt hij betreft de reis van Havana > de hele delegatie. Su heeft GELDDDDDDD. Gaat info halen bij Fidel hoe hij het volk verder moet belazeren, plus neem hij $ mee > wegzetten op de bank. Vroeger mocht je geen $ in Cuba hebben nu bijna vriendjes met USA. Hij gaat ook voor controle voor zijn nier.


  Maak melding

 12. @FBI

  Ah kijk,
  moet er werkelijk reclame gemaakt worden dat een beruchte Tyson hier in suriname is. Hij is hier voor zijn Eigen belang en om de ndpers te entertainen!


  Maak melding

 13. @Koos
  Hahahahahaaaaa…in Suriname houden de ndpers van’toffe jongens’,kijk maar hun liefde voor de geweldige ’toffe jongen’ bouta.Misschien is Tyson hier om Amnestieaward in ontvangst te nemen.


  Maak melding

 14. Dus hmmmmmm… even hoor,dus IMF leent geld en het reis seizoen voor bouita is al begonnen!?
  O,jee,nu hebben wij extra schulden en rente te betalen!!!
  Erg mang!!!


  Maak melding

 15. er zijn een paar figuren die denken dat ze tyson persoonlijk kennen.
  het zou leuk zijn als je niet alleen vanachter de pc maar ook in real live je gal over tyson zou spuiten , en dan het liefst in zijn gezicht zodat hij je van repliek kan dienen.
  het gaat me te ver om uit te leggen waarom tyson hier komt , want jullie zoeken alleen een reden om te schelden.
  tyson was een van de beste boksers ter wereld .
  zijn sportloopbaan is een voorbeeld voor velen.
  dus toon een beetje respect voor deze man
  .
  .

  kom op ray nu de straat op en jaag mike tyson weg.


  Maak melding

 16. Jongens, lezen jullie wel en begrijpen jullie ook wat je leest? Geloven jullie zelf dat ook maar één IMF-cent wordt besteed aan dit circus? Ik denk dat Tyson meer geld in zijn kontzak heeft dan er in de Surinaamse staaatskas zit. En wie zegt dat de NDP hier iets mee te maken heeft? .


  Maak melding

 17. Couppleger zal hem waarschijnlijk vragen als body guard te werken of tips te geven over zoontje in US prison hoe om te gaan met agressieve gatenvullers.


  Maak melding

 18. Daarom gaat het zo moeilijk in su … is omdat mensen zo als jullie surinamers zijn. Zo negatief en dom als de achterwerk van een ezel


  Maak melding

 19. @Mike,

  Wie heeft jou verteld dat het achterwerk van een ezel negatief en dom is. De Taliban weten wel raad met het achterwerk van een ezel. Zij vinden het knap, positief en lekker.


  Maak melding

 20. Hallo HOOLIGANS, mies Koos(je), Ray, Henri55, we begrijpen dat jullie GEFRUSTREERD zijn en HELEMAAL GEK aan het worden zijn.

  Deze Regering van Suriname Bouterse/Adhin PRESTEREN op INTERNATIONAAL NIVEAU, dat doet jullie heel ERG VEEL PIJN. Ik voel met jullie mee HOOLIGANS.

  Al is de LEUGEN nog zo snel de WAARHEID achterhaalt hem wel.

  Vergeten jullie niet dat Mike Tyson een Groot Sportman is geweest. Af en toe gedroeg hij zich ook als een HOOLIGAN haalde hij net als jullie ook KATTE KWAAD uit, maar hij is er inmiddels mee gestopt.

  Dat jullie HOOLIGANS niet kunnen stoppen met KATTE KWAAD en Mike Tyson wel, is omdat hij z’n leven heeft verbeterd. Dat zouden jullie ook moeten doen.

  Er zijn genoeg sportveldjes in Paramaribo. Wat dachten jullie van slagbal spelen op Latour. Daar wordt niet elke dag gesport.

  HOOLIGANS over vier jaar zijn er weer verkiezingen in Suriname. Het duurt nog even dus. Als jullie allemaal voor de juiste partij kiezen zijn jullie dan allemaal ook WINNAARS na vier jaar.

  HOOLIGANS jullie mogen in feite niet klagen. Weten jullie hoeveel mooie huizen Onze President heeft laten bouwen voor jullie familie en vrienden. Jullie hebben allemaal nu heerlijk drinkwater. En als je een brommertje hebt of een autootje kunnen jullie GOEDKOPE benzine kopen.

  HOOLIGANS niet de hele dag achter de computer. Jullie BOOSHEID dat de politieke partijtjes van jullie zo klein zijn, is omdat de Surinamers ze ERG DOM vinden. Deze partijtjes houden ECHT niet van Suriname. Jullie zijn VRIJE MENSEN en willen toch GEEN SLAVERNIJ meer in Suriname.

  De Surinaamse Regering heeft heel goede plannen, ander zouden ze NOOIT zoveel geld krijgen om jullie te HELPEN. Er wordt ook geld gereserveerd voor PCS (Psychiatrisch Centrum Suriname). Als het jullie te veel wordt HOOLIGANS worden jullie allemaal GRATIS behandeld. Als jullie enkele dagen moeten verblijven is geen PROBLEEM. Onze President heeft dat allemaal HEEL KEURIG voor alle HOOLIGANS geregeld.

  HOOLIGANS de President houdt ook van jullie. Ray(tje) en mies Koos(je’, proberen jullie een HANDTEKENING voor me te scoren van Mike Tyson. Als je het hebt, laat het voor me achter bij Kirpalani. Ik heb het HEEL ERG DRUK met me werk.

  HOOLIGANS een HEEL FIJN WEEKEND. Niet TEVEEL Ramthahal BELHAMELS, dan komt alles goed. Oké.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 21. Hij heeft niks te zoeken in Suriname, verkrachters en criminelen hebben we niet nodig. Deze man en ndp is het zelfde, alles wat ze aanraken is gedoomd . Tyson had miljoenen verdiend toch, wat is met het geld gebeurt?verkwanseld,nu eet hij wat de anderen hem op zijn bord gooit, zielig


  Maak melding

 22. Mohamed Ali, de bokser Casius Clay, is afgelopen nacht overleden. Mag deze legendarische man/boxer/persoon zijn ziel in vrede rusten. Ali was geen boxer die zijn tegenstander genadeloos neersloeg om te winnen. Als het moest deed hij het wel om te laten zien dat hij THE GREATEST was. Hij scoorde met punten om je te raken en hij danste als een vlinder om zijn tegenstanders. Mijn condoleances richt ik aan zijn familie en zijn goede vriend Mike Tyson.


  Maak melding

 23. @do the right thing

  Volgens mij ben JIJ de hooligan
  Je hebt een paar goede punten no doubt
  Maar volgens mij ben jij iemand die een goede salaris heeft en niet heel veel problemen heeft me je leven te bekostigen in dit land.
  Het gaat slecht, dat men negatief reageert op de komst van deze sport man is vervelend, maar word aub wakker
  Gister avond keek ik naar de tv en zag de man van financiën zo dood normaal praten over alle leningen wat voor suriname vrij komt, weetje hoe eng dit is om te horen !!!
  Míjn naasten maar rond roepen dat hij 80.000 verdient omdat hij terug is geroepen, hij leeft goed waarom zegt hij niet
  Suriname ik investeer 10.000 van mijn salaris in mijn land……(of ga je me zeggen hij verdient het ?)
  Ga maar na, je hebt niets maar je gaat een miljoen krijgen , sta je er niet bij stil hoe je dit ooit terug zal betalen ?

  Ik vind het echt vreselijk wat er gebeurt
  2 maanden geleden was de euro 6srd, nu bijna 8srd, voor mij een voordeel maar geloof mij ik sta er bij stil
  Wat ik ook doe geef ik altijd wat extra want men krijgt geen verhoging van salaris

  Mensen worden jullie wakker


  Maak melding

 24. De allergrootste sportman is heengegaan en wij lullen hier over een crimineel en verkrachter en vrouwenmepper. Zo laag is het strontvolk van SU gezakt. Sa sa ka moer !


  Maak melding

 25. @Humphrey,

  Een van de allergrootsten bedoel je.

  Waar geboorte is, daar komt ook de dood mee. Zelfs de allergrootsten worden niet gespaard door de Dood. Rechtvaardig is meneer Dood wel, geen vriendjespolitiek bij hem.


  Maak melding

 26. Deze nieuwsbron van Waterkant.net en de andere surinaamse krant DWT.online vieren weekend en hebben niet eens door dat de andere grootste bokser allertijden Muhammad Ali is overleden. Nergens te vinden bij deze nieuwsbronnen. Update your broadcasting slow journalism people.


  Maak melding

 27. Rust in vrede Mohammed Ali.
  Allah heeft jou tot zich genomen.
  Bedankt voor wat je de mens heb gebracht en gerechtigheid in de maatschappij. Je was een goed mens en een kampioen.
  Allah zal je een goede plek geven. Je had respect voor elk levend wezen hier.
  Bij het begin van de meest zo heilige maand ben je heengegaan.

  Wat Allah doet is welgedaan.

  Sterkte aan de familie en vrienden


  Maak melding

 28. Wat een gelul allemaal.
  Als ik de posting van al die Riool Ratten lees.
  Ray steekt met kop en schouders boven aan.
  Zal het aan de opvoeding liggen of aan jaloezie.
  silversurfer die is dommer dan alle Riool Ratten bij elkaar.
  Zo kan je zien dat de kinderen dezelfde denkwijze als de ouders hebben.
  Mislukkelingen die andere niets gunnen.
  Ik hoef verder geen woorden vuil te maken aan deze Riool Ratten omdat het verspilling is van energie.


  Maak melding

 29. Tyson daar kan je wat van leren die vent heeft ballen en kan vechten als een beest daar moet je ook gek voor zijn maar wie is dat niet in de vechtsport an vertel mij dat dan maar hij is 1 van de grootste aller tijden


  Maak melding

 30. Knettergek net als jouw mond en jou lelijke hart koos.wie geen zonden kent of heeft,mag de eerste steen gooien.jij koos ken (geen)dus je mag van mij de eerste steen gooien, want jij bent beeld schoon tog zonde vrij, met je zwarte hart.Waar gaat deze wereld naar toe vandaag.


  Maak melding

 31. Hij is voor jouw gekomen om je smoel dicht te klappen.die man heeft geld en is wereld beroemde,en hij is nooit perfect geweest en zal misschien ook nooit perfect zijn.met al die geld rovers geld wolven gold diggers en haters net als jij H.gijs . Om zicht heen.gelukkig heeft hij dat nu door en kan wat rustiger nu door het leven gaan.maar al zal altijd zwarte hart mensen als jouw zijn die de mens geen rust gunt. Wie geen zonden heeft of kent gooi de eerste steen.en jij H.gijs mag van mij de eerste steen gooien. Want jij H.gijs bent beeld schoon (zonden vrij). Jij bent een het typische voorbeeld hoe de mens vandaag de leef en denk over zijn mede mens. Net als judas misgunner dat je bent !!!


  Maak melding

 32. Jij bent echt een idioot koos, zoek ak die documenteren op ban tyson zijn levens verhaal dan ga je zelf er achter komen.dat hij al die tijd onschuldig was en niemand wil gehoor daaraan geven omdat het om Groot gelds bedragen ging yo hater.hollywood maak je en hollywood breek je wanner je niet meer naar hun pijpen wil dansen. Maar jouw beoordeling naar mike tyson toe is echt Dagoe Racistisch lees ik hiero.tyson leef nu gelukkig en gezond, want wie God gezegend heeft kan geen mens vooral met jouw hart en woorden niet vervloeken nog BREKEN !!!


  Maak melding

 33. Als God jouw nu moet beoordelen op al jouw zonden en ze nog bekend maken.verlaat jij het leven per direct,want dan is mike tyson zonden niks te verlijken met de jouwen. Of ben jij zo beeldschoon en zonde vrij dat jij de perfecte mens bent op aarde!!!


  Maak melding

 34. koos
  Tyson is toch geen goed voorbeeld voor sporters. De man is knettergek.

  Ga het hem in z`n gezicht zeggen, en mail on daarna als er leven is na de dood


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.