Suripop XVIII winnaar maakt debuut als zanger

5

Cornelis Amafo, de winnaar van het Suripop XVIII festival, kan naast het schrijven van mooie liederen ook zingen. Dit laat hij merken op zijn eerste zelf gezongen lied ‘Nyun Howpu’. “Dit jaar doe ik niet mee aan Suripop, dus doe ik het dan maar zelf” aldus Amafo.

“Het is een romantische love story die zich in deze moeilijke tijd afspeelt. Reality gestoken in een romantisch jasje kan je zeggen”, vertelt hij over de inhoud. Er was volgens Amafo een grote vraag naar een nieuwe song van hem.

De winnaar van Suripop XVIII in Suriname heeft wel een lied gezonden naar het festival, maar is niet geselecteerd. Cornelis Amafo die van huis uit piloot is, heeft als tiener in de kerk gezongen. Daarna jaren nooit meer iets op zanggebied gedaan. “Ik heb mijn uiterste best gedaan en kijk vol verwachting uit naar de reacties”.

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. Waarom verdwijnen al die mooie originele voornamen van onze marron broeders en zusters? Zoals Aleke, A’bumieki, Awaapia, Sawanni, Boto’wma, moidiri, Kofi enz.
  Tegenwoordig hebben allen van die westerse voornamen zoals Cornelis, Ronnie, Marinus, Alice, Diana, Naomi enz.


  Maak melding

 2. @DOE BYE
  Ai ik vind m goed.
  Leuke humor.
  Meneer baala is zich denk ik niet van bewust dat door de technoligie alles zo snel gaat en men de hele wereld op hun smartphone kunnen zien,hollywood is er niets by hahahaaaa.
  Have a nice day everyone.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.