Schoten gelost op huis procureur-generaal Suriname

48

PARAMARIBO, 2 jun – Er zijn schoten gelost op de woning van procureur-generaal Roy Bajdjnath Panday. Dit meldt de Ware Tijd. De functionaris en gezin zijn ongedeerd gebleven. Er zijn wel maatregelen getroffen.

De beveiliging rond de procureur-generaal en zijn omgeving is opgevoerd. Wij hebben de beveiliging van hem meteen verhoogd”, zegt een bezorgde minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie & Politie. De politie heeft ook een onderzoek ingesteld. Er is nog geen aanwijzing van waar de aanslag vandaan komt. Details kunnen ook nog niet worden vrijgegeven.

“Dit is meestal zo wanneer men met een zware zaak bezig is”, aldus Van Dijk-Silos. Roy Bajdjnath Panday is eerder dit jaar aangesteld door president Desiré Bouterse. Hij dient al jaren bij de vervolging en was eerder advocaat-generaal. Bajdjnath Panday heeft zich door de jaren heen laten kennen als een no nonsense functionaris.

Bekijk ook:

48 REACTIES

 1. De mens wik en weeg, maar de SCHEPPER van HEMEL en AARDE OORDEELT en BESLIS zonder Aanzien des persoon, de Levende en de Doden.


  Maak melding

 2. Nu gaat hij voellen hoe de ondernemers het ervaren wanneer ze worden verrast door criminelen.geloof me hij gaat nu luisteren naar de noden van het volk.


  Maak melding

 3. Wie gelooft in zulke verhalen?
  Het een duidelijk vooraf opgezet plan van Badjnath.Zo heeft ie een excuses om zich vrij te pleiten om de vervolging in gang te zetten van de killer. Deze man is zelf bang voor de killer DDB. Hij trilt onderste boven alleen al van de gedachte van killer.


  Maak melding

 4. De pion v Dijk-Silos zal in de loop van de tijd snappen met welk soort FIGUREN zij politiek in zee is gegaan !

  Deng MANG NO SABI SANG NA RECHTSSTAAT !

  ZIJ zijn in staat EEN IEDER te VERMOORDEN die stappen zet om de MASSAMOORDENAAR VEROORDEELD TE KRIJGEN !

  De Volksmoordenaar is door IMF/CIA KLEMGEZET en het is thans oppassen geblazen voor burgers die keihard de rechtsstaat verdedigen of voorstaan !!!
  U bent IN GEVAAR !!!!!

  Er is voor MILJOENEN aan ONDERDRUKKINGS-MATERIAAL ingekocht om de BEVOLKING te intimideren, te kleineren en/of aan te vallen !
  Volgens de criminelen in het landsbestuur moet de bevolking stilzitten wanneer Ons land OPZETTELIJK is GEPLUNDERD en FAIILLIET is gemaakt !!!

  PS : Regeerders kom op met de LIJST van UITGAVEN
  van de Centr Bank, waaruit blijkt, waaraan de 900
  MILJOEN aan VERDWENEN RESERVES PRECIES IS UITGEGEVEN !!

  Bovendien , waar is al Ons Goud voor VERKWANSELD ???

  Ennnne wat is gedaan met de IN HET GEHEIM
  uitgegeven bedrag aan aan ONGEDEKTE SRD-biljetten, groot 1,8 MILJARD ????


  Maak melding

 5. De zwaarste rechtszaken die nu lopen zijn het 8 december proces en de overval aan de Bonistraat waar Romano Meriba volgens verklaringen van getuigen en medeverdachten ,bij betrokken is……
  Dora zal ongetwijfeld ook in deze zaak tegen een blinde muur opbotsen..Ik wil in herinnering brengen dat Bouterse op 25 februari jl de politie ervan beschuldigde dat die uitrukken om mensen te liquideren..Deze uitspraak hield verband met eerder genoemde overval…Enige reactie die vanuit justitie zijde kwam was dat Dora zei dat dit haar niet bekend is..De ruggegraadloze korpsleiding zweeg in alle talen…Het stoort Bouterse dat ook deze criminele zoon tegen de lamp is gelopen en daarbij bijna het leven liet..
  Suriname heeft bij elke “Bouterse regering” te maken met institutionele zware criminaliteit olv don Desi himself…


  Maak melding

 6. Binnenland,
  Volgens mij hoef ik niet 3 keer te raden.
  Het zijn gewoon je Broer en neef.
  Die rijk willen worden en bezig zijn met criminaliteit.


  Maak melding

 7. Buriki robinho die uitspraak had te maken met de zaak meriba noh. Ezels als jou kunnen niet denken wat jullie soort wel kunnen is als een ebbe koeterwaals en onzin hier plaatsen.

  ter informatie Suriname is op de vingers getikt omdat zgn. rovers vermoord zijn door de politie te Hannas Lust, agenten waren ook uitgerukt en tot de dag van vandaag is het onduidelijk hoe dit kon gebeuren.


  Maak melding

 8. Aangezien er geen garantie is dat de PG 100 jaar wordt in goede gezondheid, zou ik mij niet laten weerhouden door deze ‘waarschuwing’. Integendeel, ik zou nog harder aan de weg timmeren.


  Maak melding

 9. Details, zware zaak etc. hahahaa. Dora speelt het ddb-spelletje doodleuk mee en zoals gebruikelijk is onderzoek gaande.
  De opzettelijk aangestichte brand van het gebouw van de immigratiedienst vertelde zij wie hierachter zat. Sindsdien is het dienaangaande MUISSTIL gebleven. Zou niet verbazen als dit historisch pand nog steeds niet is opgeknapt.
  Met IMF en nog vele leningen gaan zij fluitend verder.


  Maak melding

 10. Dit is een voor opgezette plan.
  Betekent oppassen en uitkijken als jullie Bouterse willen berechten dan weten jullie wat er gaat gebeuren.
  Hierdoor zal de bewaking verhoogd worden en de nadruk gelegd worden op waakzaamheid.
  Proces van Bouterse zal nog 3 jaar opzich wachten .
  Berechting hoeft dan niet want dan is opa dood.
  Een waarzegger heeft aangegeven dat het voor de komende verkiezingen gedaan is met onze president.


  Maak melding

 11. Presidentiele handlangers aan het werk, zozo ka doen, dan gaat de president weer eens noodtoestand uitroepen dan bij decreet regeren. Ai bouta we kennen je verlede.


  Maak melding

 12. Eerder waren er schoten gelost op 25021980, 08121982 en vanaf 1986 tijdens de burgeroorlog.
  De Duivelse Bode is alweer bezig met malverseren. Grondwet, OM of welk ander instituut vertrappen hoort bij dictatuur. Zichzelf in 2020 voor het leven benoemen als pres is mogelijk. Deze machtwellusteling wil geen verantwoording wil afleggen in het proces.
  Moorden gepleegd opdat de slachtoffers de vooruitgang stagneerden met fraude is frappant genoeg verworden tot MEGACORRUPTIE olv de sergeant waardoor er een SURICRIS heerst.


  Maak melding

 13. Zo de masterplan van bouta is in motie gezet.Als iemand een kogel wenst te jagen door he hoofd van iemand dan is het graag de kop van Bouta!
  Wie gaat op zijn schoothondjes willen schieten?!Pff…no mang!


  Maak melding

 14. Opmerkelijk is wel dat Bouterse zijn beveiliging heeft laten opvoeren. Bij het DNA-gebouw mag nu, zoals gewoonlijk, niet op de wandelgangen worden gestaan als het staatshoofd arriveert. Alle aanwezigen moeten van de beveiliging in de publieke kamer gaan wachten, totdat Bouterse het gebouw heeft betreden. Ondertussen maakt de vakbeweging zich op om op donderdag 2 juni massaal tegen het beleid van de president te protesteren.

  Maak kennis met de hitler van Suriname!!
  De ogen sluiten,de hoofden neerbuigen of geoon of ergens gaan schulen wanneeer de gevreesde bouta langs gaat,
  Uit de buurt van deze krankzinnige gek blijven die overall onzichbare vijande is. Hij zelf is zijn grootste vijand.


  Maak melding

 15. @Ray,

  Hij wil de grip op z’n aanhangers vergroten door net te doen alsof mensen uit de oppositie het op z’n leven gemunt hebben en hem iets zouden willen aandoen in DNA.

  Echt zielig, maar het werkt wel bij z’n aanhangers.


  Maak melding

 16. @No spang…het verhaal van Hannas Lust is van een totaal andere orde.. Bouterse zei in zijn speech mbt het liquideren van mensen door de politie,( nagenoeg aansluitend aan de uit frustratie gemaakte opmerking) “dat ei gi deng sma ketie” of woorden van gelijke strekking. De mededelingen zijn in een periode gedaan in een bepaalde context, niet lang na de arrestatie van Meriba . Vergeet niet dat Suriname een kleine gemeenschap is..Ook mensen die dicht op Bouterse staan vertellen wel eens wat aan derden..
  Het feit dat de minister heel summier op deze beschuldiging heeft gereageerd , spreekt ook boekdelen..
  Misschien geloof jij het verhaal dat Meriba een “pleegzoon” is van Bouterse ook. .Als jouw bronnen betrouwbaar waren zou je weten dat Meriba een biologisch kind van Bouterse is dat hij heeft verwekt bij een zus van minister Moestadja…
  Onderzoek de bijzondere band tussen Bouterse en Moestadja enerzijds en Meriba en Moestadja anderszijds dan mag je zelf je conclusies trekken.


  Maak melding

 17. Wat een toestand zeg!

  Eerst wordt een woning van een agent in de fik gestoken.

  Er verdrinkt een agent en de overheid heeft geen geld voor dergelijke calamiteiten dus schiet de Politiebond voor hhet Ministerie van Justitie 2 vluchten voor.

  Nu wordt de woning van de PG die zijn werk tracht te doen
  beschoten.

  vinden jullie deze zaken gek??

  Ikke niet de regering en de vrienden van de president houden zich niet aan de regels, men legt rechterlijke uitspraken naast zich neer, de DNA wordt ontijdig en onjuist geïnformeerd, waarom zouden zijn voormalige vrienden in crime respect moeten tonen voor deze functionaris.


  Maak melding

 18. Het is vreselijk voor een volk als bouta hun paarse afgod is.
  Het is vreselijk voor een land als het door hem is uitgekozen om zijn eigendom te zijn. Zeg het die oerdomme paarse zombies niet.


  Maak melding

 19. @Mira Udu
  Ik heb vernomen dat de lading aan oorlogsmateriaal op een geheime plaats herbergt moet worden en dat Bouta alleen toegang heeft.
  Die moordenaar gaat alles in hetwerk doen om aan de macht te blijven,Mama en dochter Silos die hem geholpen hebben met fraude bij de laatste verkiezingen zijn nu minister van juspol en advocaat van hoge orde.De hele ndp uiroeien liever vandaag dan morgen! De surinamers moeten het volhouden en staken zolang het neemt om deze moordenaar te doen af te treden


  Maak melding

 20. @Ray,

  Het probleem is dat deze man demonen bezweert en aanroept om aan de macht te blijven.
  Misschien heb je ooit die magier Dynamo gezien? Ook hij maakt gebruik van demonen en z’n magie is geen trick, maar echt. Hij wordt geholpen door onzichtbare demonen. Net als die couppleger van Suriname.
  Ze zijn hun ziel kwijt aan lagere geesten.


  Maak melding

 21. als je rijk wil worden,moet je verplicht bij de overheid lantie gaan werken..

  daar kun je legaal stelen,roven niemand doet jou iets..liegen / bedriegen..

  kijk maar naar de dames/heren die aldaar zitten,allemaal miljonairs met grote stukken grond voor gratis….


  Maak melding

 22. Dit is te bizar voor woorden. Dit mooie land wordt op deze manier onleefbaar. Wat ben ik blij dat deze aanslag niet tot iets ernstigs heeft geleid.

  Lastig en vreselijk angst aan jangend. Dit gebeuren doet mij denken aan een bepaalde periode in de Surinaamse historie. Ik hoop dat God dit land zal behoeden tegen dit soort onverlaten.

  De leefbaarheid van het land wordt op deze manier ongelooflijk hard getroffen. Ik hoop dat de daders zo snel mogelijk zichtbaar worden gemaakt en voor het gerecht gesleept.

  Sterkte heet PG met dit zware beroep/functie.


  Maak melding

 23. @Mira Udu
  Geen nood . Bouta heeft de demonen ,de kwade en boze geesten waaronder de jorka’s,bakroes, de lebas het IMF maar wij hebben GOD.
  Zijn molen maalt langzaam maar zeker,
  Het blijkt dat dit de laatste dagen van bouta als machthebber is de rest van zijn miezerige jaren gaat hij in Santo boma slijten in gevang!!


  Maak melding

 24. DE intimidatie heeft niet geholpen!!

  2 Jun, 14:33

  “Het Hof van Justitie heeft de vordering van het Centraal Hoofdstembureau (CHS) afgewezen om het vonnis op te schorten over de terugroeping van Raymond Sapoen en Diepakkoemar Chitan. Het Hof bevestigt hiermee dat het vonnis van de kantonrechter dat de twee Assembleeleden teruggeroepen zijn.””


  Maak melding

 25. @Sam,

  Of iemand heeft geweten wat de uitspraak zou worden en heeft alvast de PG laten weten wat hem te wachten staat indien hij gehoor aan de uitspraak gaat geven.


  Maak melding

 26. Een mier is van nature duizenden malen slimmer dan allen die oerdom paars stemden op…..de baas der rovers. Dies na slecht wang gevolg, moro paarse schijt en pis foe baas en rovende bende e go kong moro……alla Venezolaanse wantoestanden.


  Maak melding

 27. Die flapdrollen,van de oppositie en hun vakbond aanhangers,halen uit de kast,ze gaan over lijken.ze zijn tot alles in staat.ze hebben het in t verleden ook al geflikt,.[ sherrif ]


  Maak melding

 28. @…” WIJ ZIJN MOE “.,MET DUBBELE AGENDA !
  Jullie spelen PANIEKVOETBAL. wi biedjieng soetoe tap alla sma,om jullie domme z.g. protestactie ( opkomst zegge en schrijven 20 pers ),.Eeeh oen djiem wang boeng biegie brik ! jullie vertegenwoordigen het volk nieeeet,anders zou het op straat stampvol zijn.het leek wel een NPS meeting,vo stoeroe vevie tafra,nanga wang toe bigie sma !


  Maak melding

 29. Ja PG je speelt strakman met je vuistvuurwapen beleid, ipv dat je het versoepelt, voel nu a/d levende lijve wat ondernemers dagelijks moeten ondervinden in jouw zogenaamde paradijs in SU waar niemand een vuurwapen nodig heeft.


  Maak melding

 30. @B. Saram
  @Damsco,

  Waartoe ben jij in staat?
  ———————————————————————————–
  In ieder geval,…Meer als jou,UILSKUIKEN…zeker weten,


  Maak melding

 31. Mul

  @ Damsco …. je moet gedumpt worden in een Internationale Dierentuin. De leeuwen, tijgers, beren, krokodillen … hoe hongerig ze ook zijn, zullen je links laten liggen. Ze zullen je kadaver niet eens naderen.

  @Damsco, trek uit het bovenstaande … als je enigszins kunt … zelf conclusies ….. FLAPDROL!!!


  Maak melding

 32. Sranangman, STEUN en KOM OP voor de ONAFHANKELIJKE RECHTERLIJKE MACHT en
  een ONAFHANKELIJK OM !

  Ga DESNOODS DE STRAAT OP EN EIS DIT !!!

  GEEF DE DICTATORIALE KRACHTEN IN SRANANG
  GEEN KANS !!!

  KOM met DUIZENDEN OP VOOR DE RECHTSSTAAT
  en Zorg er ook voor, dat voortaan, ALLE BESTUURDERS PLUS DE DNA-LEDEN van HOOG tot LAAG, WORDEN
  GESCREEND door een ONAFHANKELIJKE COMMISSIE,
  totdat die taak overgenomen kan worden door een ONAFHANKELIJK CONSTITUTIONEEL HOF !!!

  VOORTAAN geen criminelen in de poliitieke top,
  niet als president, minister of DNA-lid ! U kan politiek
  alleen meedoen, indien u GEEN dat JUSTITIELE ANTECEDENTEN HEEFT !

  (PS : en niet komen met de Sranang-ONZIN dat
  Europese Straf-VONNISSEN NIET MEETELLEN !!!)


  Maak melding

 33. als het waar is , dan ben ik benieuwd wat bessie aka dora gaat doen.
  het heeft geen nut om het huis van de pg te beschieten als hij er niet is.
  de impact van die boodschap vervaagt in een oogwenk.
  een pg zal zich niet zo makkelijk laten afschrikken.
  tot nu toe is er nog geen response van bessie dora .
  ik begin te twijfelen aan het verhaal.


  Maak melding

 34. @Mul,
  Jij geeft reacties die waardeloos zijn.
  Lees jouw reactie en begrijp er niets van.
  Ben je dom of van de wc pot gerukt.
  Jouw grote muil moet je voor je zelf houden.
  Aan jouw posting blijkt dat je ouders je geen manieren geleerd hebben.
  Dat blijkt uit je reacties tot nu toe
  Doe wat aan je algemeen ontwikkeling.
  Judas en lafaard die je bent.


  Maak melding

 35. Breaking news
  Bainath heeft zelf schoten gelost om zielig gevonden te worden. Zo wil hij de maatschappij manipuleren. Hij is bang de killer te vervolgen


  Maak melding

 36. @ Poenta = Damsco ….. heb je je P….. vanmorgen gewassen, met Dettol?, viesrik. Mijn reacties zijn waardeloos, het is je { goed } democratisch recht dat te vinden. Wie kaats moet de …. verwachten. Ik betaal je met gelijke munten, doe het kleingeld {wisselgeld} in je …..

  @ P = D, het sarcastische van mijn posting kun je niet begrijpen, waarom niet? omdat je verstand gelijk is aan die van een “skeer ai patata loso “.

  @ P=D, ik ben goed opgevoed. Kun jij… P=D … dat van jezelf zeggen, duizendmaal nee; je bent een product, een mislukt product van de Sommelsdijkskreek.


  Maak melding

 37. Na ndp stijl of mislukte revo steil. Tegenstanders intimideren of doden. Mpp zijn die ndper’s en lijder. Na a moro hebi misdaadvloek sa e horie kondre na bakka na ndp en lijder. Ma….eeh al die oerdomme zombies zijn te beklagen, de baas der misdadigers en moordenaars en zijn marionettenregering en paarse corrupte rovers lachen het hele volk uit en gaan over tot de orden van de dag………..megaschulden aangaan en een grrot deel ervan stelen. Wahahahahahaha. wo ka. Stef Anus, Misjiesosoka, judas Brevie, allemaal denken ze aan hun eigen zakken. Hun dom gelovige aanhangers hebben ze paars laten stemden. Deze drie awarie domries zullen dubbel gestraft worden, omdat ze de paarse verdoemde misleiding bejubelen en in stand helpen houden met valse beloftes, leki deng afgod…..didibri, de baas der moordenaars. Wo ka dong paars sma.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.