Postmen voor optreden naar Suriname

5

De bekende Nederlandse hip hop/reggaegroep Postmen geeft op 28 mei een optreden in Suriname. Dit vindt plaats bij de ‘Unity Rasta Reggae Night’ in het Flamboyant Park. Het is het eerste optreden van Postmen in Suriname. In het voorprogramma staan de Jamaicaanse reggae artiesten Fantan Mojah en Smokie Benz en de locale acts Miriam Simone en King Koeba.

Postmen bekend van hits als ‘Cocktail’, ‘U Wait’, ‘Renaissance’ en ‘Crisis’ speelde van 1998 tot 2003 op veel Europese podia en verkreeg talrijke Nederlandse muziekprijzen. Naast rapper, producer, componist en bassist is frontman The Anonymous Mis (Remon Stotijn) de drijvende kracht achter de groep.

Na de albums Revival (2001) en Era (2003) besloten de leden elk hun eigen weg te gaan. Stotijn ging verder onder de naam Postman en bracht in 2006 het album Green uit, met de grote hit Downhill (ft. Anouk), gevolgd door de albums Postman in 2009 en Apples & Oranges in 2011 waar hij werd aangevuld door Alyssa Stotijn.

In maart 2012 besloten Stotijn en Parkinson de krachten weer te bundelen. Postmen bestaat nu uit: The Anonymous Mis (Remon Stotijn), zanger/rapper Shyrock (Michael Parkinson) en zangeres Alyssa Stotijn. De ‘Unity Rasta Reggae Night’ wordt georganiseerd door Oom Reus & The Brothers Jagroep Events.

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. Hoe dom kan je zijn. Ja ik ken Postmen niet, dus bij het lezen van dit stuk dacht ik: Surpost wordt eindelijk gerehabiliteerd.
  Ik weet niet of u het weet maar een brief sturen vanuit Nederland naar Suriname duurt langer dan een maand. Zo’n klote service is niet iets om naar huis toe te schrijven.
  Ja, wij zeuren over energie- en watertarieven en vergeten onze slecht functionerende posterijen.
  Dus fans van Postmen: mijn verontschuldiging voor de gemaakte denkfout.


  Maak melding

 2. Nou je hebt het over een brief sturen.
  Ik heb een kaart gepost voor iemand een jaar terug die een kappers zaak zou openen.
  Had 20 euro erin gedaan.
  De post is nooit aangekomen en mijn conclusie is dat de postbodes in Suriname natuurlijk de goede er buiten laten boeven zijn.
  Het is al 40 jaar niet anders geweest.


  Maak melding

 3. @ Surinamer,

  Dan ben je niet echt met je tijd meegegaan. Wie stuurt tegenwoordig nog geld in een envelop? Als geste begrijp ik het wel, maar je had beter kunnen weten. Zonde van je 20 euro. Is tegenwoordig toch 150 SRD.


  Maak melding

 4. @FBI,

  Mensen sturen wel kostbaardere dingen in een envelop. Bijv. een eigendomsakte of zoiets. De post moet gewoon goed z’n werk doen en niet het eigendom van mensen verdonkeremanen. In Nederland had je ook een paar gevallen waar de postbodes de post een maand lang lieten liggen en niet bezorgden.


  Maak melding

 5. Als je de geschiedenis bekijkt dan valt het op dat het streven erop is gericht om de post zo snel mogelijk te bezorgen. Denk aan de Amerikaanse Cowboys die met hun postkoets allerlei gevaren moesten trotseren. In Suriname wordt er door enkele directeuren gerotzooid en het hele Surinaamse postgebeuren ligt totaal op zijn gat. Er moeten strenge regels komen in Suriname. Als directeuren fraude plegen moeten ze niet alleen ontslagen, maar ook vervangen worden. Ze mogen voor mijn part zelfs in de gevangenis belanden. Niet wij, maar zij moeten gestraft worden. In Suriname komt de hele continuïteit van het bedrijf in gevaar en niemand doet er een malle moer aan. Want de postbezorging van Suriname is het omgekeerde van de postkoets geworden. De post wordt niet zo snel, maar zo traag mogelijk bezorgd. Ik denk dat ik ga informeren naar andere postmogelijkheden. Misschien dat de pakketbedrijven ook poststukken afleveren. Ik ben bereid om extra te betalen voor mijn poststuk, indien ik de garantie kan krijgen dat mijn poststuk snel en veilig in Suriname wordt afgeleverd. Dus tabé Surpost. Voor mij hoeft het niet meer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.