‘Bouterse heeft Suriname gepakt met zorgverzekering’

44

PARAMARIBO, 25 mei – “Bouterse heeft de samenleving gepakt met de basiszorgverzekering en andere valse beloftes, die hij tot nu toe niet heeft kunnen inlossen. Dit stelt de VHP naar aanleiding van het overhevelen van de basiszorgverzekering van Self Reliance naar het Staatsziekenfonds. De verzekering is gebruikt als lokkertje.

Het moest zoveel stemmen trekken bij de verkiezingen. Meer niet. “Met de basiszorgverzekering was er geen garantie voor het welzijn van het volk”, stelt de VHP. Het heeft er nu veel van dat de ongeveer honderd en vijftig duizend verzekerden van de regen in de drop raken. Deze groep waar de overheid de premie voor betaalt, zit nu bij een fonds dat zelf ook financieel vastzit.

Nu lijkt het erop dat het fonds gefinancierd zal worden. “Het wordt dus weer uit de belastinggelden gefinancierd. Als er geen extra subsidie wordt gegeven aan het SZF, zal deze dienstverlener over de kop gaan”, aldus de VHP. De regering besloot onlangs dat de verzekering voor kinderen tot en met zestien jaar en voor bejaarden overgeheveld wordt. De maatregel kwam als donderslag bij heldere hemel.

Bekijk ook:

44 REACTIES

 1. Wie deze man nog geloofd ..is licht gelovig.Maak er een notitie van voordat de vier jaren om zijn en jullie je weer laten ompraten door zoete broodjes,bb met r..en mooie muziek…want jullie zijn er zelfs ook debet aan..


  Maak melding

 2. We hebben op waterkant een paar Masala lolbroeken die spotten met Afrikaanse landen spotten omdat ze zogenaamd arm zijn. Iedereen weet dat juist deze landen rijk aan grondstoffen en mineralen zijn die door Westerse landen worden uitgebuit. Congo en Zimbabwe hebben genoeg goud en diamant mijnen om uit hun arme positie tekomen maar worden onderdruk door westerse landen. We zouden denken dat India een rijk land is omdat de hindoestanen op waterkant top 10 maken van Afrikaanse landen hier heb je en lijst met als die masala etende primaten(kinderen van de APENGOD). Wat wij zien is dat Suriname dankzij de CREOLEN beter scoort dan alle Hindoestaanse landen.
  zoals je ziet sluiten India , Pakistan en Guyana goed bij elkaar en die worden allemaal bestuurd door hindoestanen(2015 is Guyana verlos van die BANDITOS en de Creolen zijn aan de macht) verlos van . Met Santokhi en zijn VHP aan de macht garandeert ik jullie dat Suriname tussen Pakistan en Guyana eindigt. Daar gaat de Hindoestaanse Theorie dat Hindoestanen kunnen goed besturen , ja ze besturen je de armoede in, kijk naar het lijstje. Wat Propaganda site Waterkant ook mag schrijven de feiten liegen niet.
  Zoals altijd NAMIE komt met BEWIJSZEN dat kunnen we niet zeggen over de toekomstige Vuilnismannen Ray zijn Kinderen en soortgenoten!
  link!
  gfmag.com/global-data/economic-data/the-poorest-countries-in-the-world?page=12
  (24) Afghanistan (2,051.05)

  (30) Nepal (2,516.94)

  (46) Bangladesh (3,631.19)

  (52) Pakistan (4,943.26)

  (66) Guyana (7,279.77)

  (61) India (6,176.29)

  (115) Suriname (17,502.96)


  Maak melding

 3. Een Volk Die Voor Tirannen Kiest Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht.

  Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen.

  Sinds DDB en de gangsters op 25 februari 1980 aan de touwtjes trekken, is Suriname 3 keer skeer geweest.

  Het heeft er veel van dat erin Suriname een soort mensen bestaan die wat een ezel in één keer overkomt deze groep Surinamers meer dan 2 keer overkomt en dus een derde keer ook weer overkomt. Dit zegt wel iets van deze groep Surinamers. Een ezel overkomt dit niet twee keer.

  Er bestaat wel een soort Surinamers die wel door DDB voor meer dan 2 zelf drie keer aan blijft stoten.

  DDB houdt binnenkort weer een demo. Ik ben benieuwd hoeveel van deze soort Surinamers erbij zullen zijn. Let wel een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen.

  De dief blijft heel hard roepen: “houdt de dief!. Er bestaat een soort groep Surinamers die dat ook geloven na 2 keer. De ezel kijkt ernaar en begrijpt het na één keer al niet. Wie is er nu slimmer de ezel of deze soort groep van Surinamers.

  Telkens als DDB en de rovers aan de touwtjes trekken is Suriname 3 keer skeer.

  NDP-leden roepen: Er is geld, Suriname wordt de 2e Dubai, enz, enz.

  zie:
  – winkels failliet en sluiten massaal in Suriname,
  – ontwaarding van de sdr,
  – hoge koersen voor valuta,
  – geen medicamenten,
  – bus- en korjaaltarieven stijgen,
  – stijgingen van prijzen van eerste levensbehoeften in Surpermarkten,
  – stijging EBS-tarieven en die van de SWM,
  – enz, enz, enz

  Wie Houdt Wie Voor De Gek?
  Feit is dat deze soort groep Surinamers, Suriname/rs wel in heel grote problemen(heeft) brengt/gebracht (inter)nationaal. Suriname is door hen een 2 e Haïti geworden. Sranan skeer!, priet broekoe billen!, priet broekoe billen!

  DDB,!
  You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.

  Weg Met DDB (3x), Je belazert het Surinaamse Volk al sinds 25 februari 1980, met bruine bonen met rijst, interland voetbalwebstrijden uit Spanje, koek en sopie, 18000 woningen, iedere leeling een laptop, schoolmaaltijden, amnestie, terugroepwet, enz. Je ben met je eigen belangen bezig, jezelf en familie te verrijken, uit de gevangenis te blijven uit Nederland, Suriname en USA.

  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede

  Volk Van Suriname

  Time4Chan

  Leve:
  -Chandrikaperkash Santokhi, Gegory Rusland, Paul Slamet Somohardjo, Ronny Brunswijk, enz. enz.
  – de democratische rechtsstaat,
  – de grondwet van de republiek Suriname, Trias Politica, Wetgevende macht, Uitvoerende Macht, Rechterlijke Macht, Internationale Verdragen, grondrechten oa, mensenrechten, vrijheid, gelijkheid en broederschap.
  – Surinamers,
  – De Republiek Suriname
  – enz, enz, enz.,

  Niemand staat in Suriname boven de wet, terugroepwet, weg met het amnestiewetje/de wet voor moord is veel hoger in de grondwet in de grondwet van Suriname en een ieder in een democratische rechtsstaat hoort veroordeeld te worden door de rechter/krijgsraad.

  Alle Macht/Kracht berust in een democratische rechtsstaat bij het volk en nergens anders en zeker niet bij gewapende machten, militairen met snipers met verrekijkers op de toren van Financiën, die het volk dat het recht heeft om te mogen demonstreren. Een leger is er om de grenzen van het land te bewaken.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. Je hoeft niet te wachten op de volgende verkiezing om de killer DDB te verjagen en op te sluiten incl. zijn handlangers ( levenslang opsluiten).

  Massale staking en de deze killer is verjaagd


  Maak melding

 5. Zwitserland wil illegale bezittingen dictators in beslag nemen
  Gepubliceerd: 25 mei 2016 18:32 Laatste update: 25 mei 2016 19:10
  De regering van Zwitserland voert een wet in die het makkelijker moet maken om illegaal verkregen tegoeden van buitenlandse dictators in beslag te nemen en terug te geven aan de rechtmatige eigenaar.

  Het Zwitserse kabinet wil de nieuwe wet per 1 juli laten ingaan. Het gaat daarbij om tegoeden die bij Zwitserse banken is gestald. Autoriteiten kunnen dit in beslag nemen en retourneren.

  Het land probeert zo af te rekenen met het idee dat Zwitersland een toevluchtsoord is voor onrechtmatig verkregen rijkdom.

  Eerder zijn bezittingen van de voormalige presidenten Ben Ali (Tunesië), Hosni Mubarak (Egypte) en Viktor Janoekovitsj (Oekraïne) en hun vertrouwelingen door Zwitsersland bevroren.

  In het Egyptische geval ging het om 650 miljoen dollar (ruim 583 miljoen euro). Bij de Tunesiërs ging het om 61 miljoen dollar en Oekraïne 70 miljoen dollar.

  De termijnen van die bevriezingen zullen volgend jaar echter aflopen. De Zwitserse overheid bepaalt dan of die verlengd moeten worden.


  Maak melding

 6. @Namie
  Ik ben liever trots op mij zelf als vuilnisman en mijn nazaten als vuilnismannen.
  S’avonds slapen wij lekker omdat wij niet met de ogen open hoeven te slapen en steeds over onze schouder moeten uitkijken of de inter-of Europol ons komt halen.Wij hebben niemand
  vermoord en we hoeven geen amnestie en we hoeven ook niet te bedelen om vergiffenis.We krijgen geen waanzinnige ideeen dat mensen een aanslag op ons willen plegen,neen we hebben geen last van gewetenswroeging.Ik vraag mij af of jou nazaten trots op jou zullen zijn en jij op jezelf door achter een moordenaar als een trouwe schoothondje aan te lopen Liever wordt je gewoon vuilnisman zoals mij zelf/

  Wat hebben de creolen hun mede mens te bieden?Niks ,Als ze willen vreten gaan ze kippen stelen bij de hindostanse buurman.DE hele dag zitten ze te bidden om Smartegeld onbeschaamde slaven nazaten.Teren op andernans verdriet dat moeten wij leren van de creolen daar zijn ze masters in.
  En onze apen God.Laat hem met rust Hij valt jullie niet lastig hij sluit juist zijn ogen als jullie langs lopen . Jullie zijn Wer-ede schepselen en dat weet onze apen God ook. En Pakistan en de rest van de landen die jij hebt genoemd…hahahaaaaa van deze landen smeekt je baasje om geld .Schrijf een lijst van de arme afrikaansa landen die je baasje geld lenen.


  Maak melding

 7. Laat de domme vlok het maar voelen, bouta was alles voor hun. HIj heeft letterlijk 70% van de bevolking genaaid met paktjes, zorgverz, trem, dubai, enz. Onze voorouders, ouders hebben altijd keihard gewerkt ons iets te zelf te bouwen. Maar 70% van de Surinamers wil alles gratis zoals gratis perceel, voedselpakket, ziekenfonds, eten op school enz. De hindoestaan kochten voeger hectare percelen voor landbouw of veeteels. De nageslacht willen alles gratis, 3-4 autos per gezin, blacklabel, , vrouwen liggen heledag in hangmaat of serie kijken ipv werken op perceel. Erf wordt 1 meter om de woning schoon gemaakt , derest laten ze voor inbreker en labaria slangen.

  Surinamers wordt wakker back to the sixties


  Maak melding

 8. @Ray,

  Laat die RACIST maar op het dak gaan zitten. Niet op deze RACIST reageren. Deze RACIST is het niet waard om op te reageren.

  Deze RACIST is een GEFRUSTREERDE PAARSE KUMAKOISI IDIOOT.


  Maak melding

 9. De mens is een wezen die zit in de stront en staart naar de hemel. Die ene figuur die continu racisme ten toon spreidt heeft poep in zijn ogen en schijt in zijn cabeza. Weet hij niet dat zijn baas aan het bedelen is geslagen in India????


  Maak melding

 10. De ene groep beschuldigt de andere groep.
  Misschien is het jullie vorige keer ontgaan. Daarom nogmaals
  De paradox van Epimenides
  “alle uitspraken van alle Kretenzers zijn altijd gelogen.”

  Je moet wel weten dat Epimenides een Kretenzer was, anders is het niets waard.
  Voor beide groepen vul in Surinamers. Maar je moet wel Surinamer zijn anders kan het niet


  Maak melding

 11. Zodra iemand het heeft over de vorige regeringen dan is het voor jullie gelijk een probleem.
  Het schijnt dat jullie drie kleuren schijten en gewoon bang zijn om de realiteit onder ogen te zien.
  Deze regering is op de goede weg.
  Het zal nog jaren duren voordat alle zaken onder deze regering geregeld zal zijn.


  Maak melding

 12. Beste VHP
  “Nu lijkt het erop dat het fonds gefinancierd zal worden. “Het wordt dus weer uit de belastinggelden gefinancierd. Als er geen extra subsidie wordt gegeven aan het SZF, zal deze dienstverlener over de kop gaan”, aldus de VHP
  Wat is hierop tegen?
  1. De overheid voorkomt hiermee dat er ontslagen vallen als gevolg van het faillissement van SZF
  2. Bovendien stond in de overeenkomst met het IMF, dat gisteren hier te lezen was, dat de tariefsverhoging van energie gebruikt kon worden om elders in de samenleving te subsidiëren.
  Op zich zo slecht nog niet, toch? Zo lang het maar ten goede komt aan de zwakste in de samenleving


  Maak melding

 13. @Henryen Sing Sing
  Ik geef julllie 100% gelijk.
  Paarse baajse bedelt geld van India en wat krijgt India terug van zijn aanbidders….ja juist STANK voor Dank!!!


  Maak melding

 14. Deze president Bouterse is een grote leugenaar, voorheen kon hij niet in de glazenbol kijken dat economisch slecht zou gaan met Suriname. Nu heeft hij dat wel gedaan vandaar voorspelt hij dat na 2016 medio 2018 Suriname de betere tijden tegemoet komt.


  Maak melding

 15. Een groot deel van het ongeschoolde volk heeft zich lekker laten pakken, en laten zich nog steeds pakken, doordat ze geen notie hebben, wat Imf betekend, en wat de gevolgen zijn, laat staan dat ze begrijpen, hoe deze financiěle crisis ontstaan is, bovendien zijn ze zo dom, dat ze zelf al op een moordenaar en veroordeelde drugscrimineel hebben gestemd, zonder te beseffen, welke conseqwenties dat met zich meebrengt.


  Maak melding

 16. Elke maatschappij wordt beoordeeld naar de houding tegenover het zwak­ke. Helaas kan men dat niet zeggen van de baas der misdadigers en corrupte roversbende. Ze worden elk uur van de dag paars belazerd. En ook is het overgrote deel paars verdoemd en oerdom.


  Maak melding

 17. Hoi Peter..dat zijn feiten..ben het daar helemaal eens mee..Een moordenaar is voor mij en blijft voor mij een moordenaar..en moet de consequenties van zijn handelen aanvaarden en ervaren dan kunnen we verder.


  Maak melding

 18. Wie houdt hij nu weer voor de gek ..mij niet.Medio 2018..waarom zegt hij niet gelijk 2020 ..Dan is er weer feest…Prachtig muziek, bb met r..en beloftes vanuit het podium..en een groot deel van het volk in hogere sferen.We zijn ook een volk he..zo lichtgelovig en zo gemakkelijk te beinvloeden…STRE DEFOE STRE..JOE 2 SA FREDE..


  Maak melding

 19. Chan, waarmee hebben de vhp-ers al die Jaren het volk gepakt. Kom met vergelijkingsmateriaal. Hoe staat met de tweede stad van suriname in west suriname???Hoe staat met de sluiting van Bruynzeel etc.
  Wie geloof jou nog in deze wereld. Zelfs Guyanese mensen hebben geen geloof in jou


  Maak melding

 20. Bouta moet gewoon levend geveld worden!!!!
  Dang a kba!!!!
  Dang wo rust en wezijn nanga welvaart ouw de!
  A mang booterse regerie jere inie sranan!
  Overal na opschudding winkrie ey tapoe mang
  Ey las roko prijs en koersstijging etc.
  Opa go fie a sarie!!!!!
  Ie no mang a hersen foe joe habie garnalen!


  Maak melding

 21. B.Saram
  Je bent beleef ik zal het beleef houden.
  Je heb over dat India verschillende rassen heb maar je hebt drie rassen, de zwarte, blanken en Aziatisch we kunnen nu een vierde ras aan plakken, dat is de K.o.e. l.i.e Ras. Wat geloof betref ja de hindoes hebben velen afgoden zoals hun vader de apenGod. Qua diversiteit zijn volgens onderzoekers continent Afrika met duizenden verschillende talen en culturen is het diverse in de wereld en niet de fantasie India, google maar. Het is wel leuk om India op te hemelen met LEUGENS het geeft tenslotte een goed gevoel. Wat de westerse landen en de kerk betreft heb je 100% gelijk, maar je vergeet te vermelden dat India is niet hun enige slachtoffer het is slechts één van hun slachtoffers. India hoort bij de top 10 economie dat komt door hun goedkoop arbeidskrachten. Vind je het gek een land met bijna 1,5 miljard inwoners die nog steeds voedselhulp krijgt is in mij ogen geen topland, door dat buitenlandse bedrijven de werkers in India slechts 25 eurocent perdag hoeven tebetalen om spullen temaken dat geeft hun werkgelegenheid en een tijdelijke economische groei. India heeft geen beter toekomst dan Suriname, Suriname heeft de grondstoffen en mineralen, vruchtbaar Land en genoeg waterbronnen. bij India lig het anders, India bevolking groei gaat naar een onhoudbare tweemiljard die ze niet eens kunnen voeden, weerklimaat vernietig jaarlijks veel oogst , 1000 mensen wonen op en paar vierkante meter, weinig infrastructuur om de bevolking te vervoeren, India economie draait door grondstoffen Roof uit Afrika daarom sturen ze miljoenen hindoestanen naar Afrika met geld om daar grondstoffen te roven je bent dus afhankelijk van andermans grondstoffen net als China. Hindoes zijn een racistischer volk en claimen Afrikaans land als hun land, denk aan Uganda en hoe Amin ze terecht eruitschopte, de beste beslissing van een groot leider. in Europese landen worden de racistische hindoestanen niet gewaardeerd en zijn ongewenst denk aan de grootste groep in Engeland en binnenkort Suriname, die zijn ze liever kwijt dan rijk. wat brains power betreft dat hebben de hindoestanen 100%. ik heb kunnen ervaren hoe krachtig hun brainpower op waterkant is, de ene leugen na de andere komt als warme masala snavel daarvoor heb je veel Brainpower nodig om keer op keer de grootste grove leugens te vertellen en te herhalen en niemand kan dit ontkennen.
  )
  link! al die hindoestaanse landen met Fantasie powerbrain zijjn armer dan suriname!
  gfmag.com/global-data/economic-data/the-poorest-countries-in-the-world?page=12
  (24) Afghanistan (2,051.05)

  (30) Nepal (2,516.94)

  (46) Bangladesh (3,631.19)

  (52) Pakistan (4,943.26)

  (66) Guyana (7,279.77)

  (61) India (6,176.29)

  (115) Suriname (17,502.96)


  Maak melding

 22. @Namie

  De positie van Suriname in het Schema kan niet correct zij een BNP/Capita van $ 17.502,96 in 2014 is absurd.

  Volgens de gegevens van het bureau voor staatschuld is het BNP van Suriname SRD 17.100.000.000
  Je kunt het bezien tegen de koers van toen 3,35 of de koers van nu ongeveer 6,5.
  Suriname heeft ongeveer 500.000 inwoners waardoor:

  1) koers 2014 het BNP/capita $ 10.200 bedraagt.
  2) koers 2016 het BNP/capita $ 5.300 bedraagt

  In de actuele wereld zou men kunnen stellen dat Suriname al tussen Pakistan en Guyana is aangekomen

  Ten aanzien de reden waarom veel qua delfstoffen rijke Afrikaanse landen toch arm zijn verwijs ik u graag naar “The looting Machine” een heel interessant boek.
  Het ligt iets genuanceerder dan u stelt. Het westen rooft veel maar ook de lokale machthebbers en de Chinezen plunderen even hard mee

  Landen met een zwak bestuur en relatief veel natuurlijke hulpbronnen ontwikkelen al snel de zogenaamde “Dutch desease”. Dat komt omdat men zich snel rijk rekent en inkomsten ergens ver in de toekomst nu al gaat verjubelen.

  Zie wat Henk Rananlandal (PALU) nu stelt omtrent de herstelplannen, Er wordt gegokt op een overbrugging tot dat Surgold geld gaat opleveren. Men vergeet echter dat het geld uit Surgold al een paar keer besteed is en de kans groot is dat de winst niet in Suriname valt maar ergens in de VS en een off shore eilandje. Alle dividend zal eerst bij Staatsolie en de partijen die geld geleend hebben terecht komen. De kans is dus groot dat er niet zoveel geld van Surgold in Suriname zal landen anders dan royalties en goverment take.

  Ik ben BANG dat de Vene gouddeal veel beter waren dan die van Bouterse


  Maak melding

 23. BREAKING NEWS: SATAN HEEFT HET VOLK GEPAKT MET DE VERZEKERING!!!!! GOD HEEFT VANMORGEN ALVAST IEMAND GEPAKT. BOSJE VANMORGEN GEVONDEN NAAST ZIJN BED IN DE SCHEITERIJ. HEEFT EEN SOORT VAN BEROERTE LIGT NU IN HET ZIEKENHUIS. IK HOOP DAT ER GENOEG EN DE JUISTE MEDICIJNEN ZIJN. MET NIEMAND HEB IK MEDELIJ. NIEMAND HEEFT MEEDELIJ VOOR MIJN PORTEMONNEE


  Maak melding

 24. Wees nou allemaal eens reëel, wat heeft Bouterse ons mooie Suriname nu echt gebracht?
  Juist ja, een hele hoop ellende!
  Maar wees ook zo reëel om te bedenken dat er door heel veel mensen op deze meest gezochte man ter wereld hebben gestemd.
  Dit terwijl men inmiddels toch al lang weet dat Bouterse niet eens een diploma heeft, hij ons land al vele miljarden heeft gekost en niets heeft gedaan, dan alleen zichzelf en zijn paarse bende te hebben verrijkt!
  Suriname heeft de grootste fout gemaakt om deze charlatan weer aan de macht te brengen, met alle gevolgen van dien. Hoe kun je nou verwachten dat een ongeschoold iemand als Bouterse ooit iets goed zou kunnen doen voor Suriname?
  Precies, doordat de ongeschoolde Surinamers zich hebben laten verleiden met een bord rijst met bruine bonen, een gratis parbo biertje erbij en je maakt de ongeschoolde heel erg blij.
  Suriname zal nooit iets worden met dit soort mensen aan de macht, deze denken niet aan ons land, maar aan hun eigen belangen.
  Suriname is al jaren een bananen republiek, dat blijkt nu maar weer eens des te meer.
  Maar hier geldt duidelijk het spreekwoord, veel beloven en weinig geven doet de gek in vreugde leven.


  Maak melding

 25. @ flexara
  boterse heeft geen woord gelogen over het feit dat het in 2018 beter zal gaan met suriname.
  tegen die tijd zal het volk massaal in opstand komen en zal hij moeten vluchten als een dief in de nacht.
  regeren is vooruitzien.
  als we eenheid hadden in suriname dan was hij morgen al weg met pek en veren.

  naar boma


  Maak melding

 26. @ waterkant.net

  Worden reakties niet gescreend alvorens die zichbaar te maken?
  Reeds dagen van die over en weer racistische opmerkingen voornamelijk van steeds dezelfde personen.

  Niet mooi meer hoor!
  Verpest de animo om deze site langer te bezoeken. Terwijl wij heel veel van mekaar kunnen leren. Dan bedoel ik uit de positieve reakties.


  Maak melding

 27. @ Namie

  Mensen als jij scheppen onrust in de wereld, zoals de schepsels die niet op deze aardbol thuis horen als ellendelingen en moordenaars desiree delano bouterse, Koning Rover Boerkie Boesiegado r brunswijk BBA en de Admiraal Rover Gillmore Hoefdraad.

  Misschien moet jij aansluiten bij ABOP of de NDP en als dat niet lukt moet jij je laten opsluiten in de gevangenis van

  24) Afghanistan (2,051.05)
  (30) Nepal (2,516.94)
  (46) Bangladesh (3,631.19)
  (52) Pakistan (4,943.26)
  (66) Guyana (7,279.77)
  (61) India (6,176.29)
  (115) Suriname (17,502.96),

  Jij zal dan weten wat je 115x in je achterwerk gaat voelen.


  Maak melding

 28. Astrando: De schrik van Henk Molenaar, Ray, (GMAP) en Koos

  Ik zal jullie genezen van het Bouterse Syndroom waaraan jullie lijden sinds de paarse jaren.

  Wees voorbereid!


  Maak melding

 29. ALLE sociale VOORZIENINGEN van NDP-DDB zijn NEP,
  GELDEN voor FINANCIERING zijn NIET begroot/zekergesteld, er zijn geen speciale fondsen gereserveerd !!!

  Gewoon papieren stelsel ZONDER bijbehorende Financiering !

  De Bevolking NEPPEN kan niet ALL THE TIME, DESI !!!

  Ook de aan gekondigde “HUURSUBSIDIE” is NEP,
  DESI en regering houden de Bevolking STRAAL VOOR
  DE GEK !!!

  PIK DE NDP-IMF-SLAVERNIJ NIET !!!

  PIK aub de PANIEKMAATREGELEN VAN DDB NIET !!

  MIK President nanga ” Regering” SAKKA DJOENTA !!!

  PS : DE VERDWENEN, plus minus ZES MILJARD SRD, moeten DESI en Clan TERUGSTORTEN in STAATSKAS !


  Maak melding

 30. @ Astrando : No worry, jouw vriend heeft de Sranang munt VERNIETIGD !

  ALLE RESERVES en GOUD zijn weggevlogen !

  LEVE HET FAIILIETE SRANANG en JOUW NEP-
  LEIDER !!!

  GADO d’ a pasi E KONG!!!


  Maak melding

 31. IMF: Alle eisen voldaan. Op naar een Begrotings discipline en verantwoordelijk economisch en financieelbeleid. Bouterse is de president maar kan niet alle ministeries controleren en bewaken. De IMF zal hiervoor gaan zorgen op de systeemfouten binnen het geheel. Op naar een nieuwe ontwikkeling die goed zal werken voor Suriname. Organisatie en Discipline. IMF will work in Suriname.


  Maak melding

 32. Het is inderdaad triest als je SLECHTS DE LAGERE SCHOOL hebt doorlopen? Astrando maakt reclame voor het IMF: Deze organisatie zal er volgens dit LEEGHOOFD ervoor zorgen dat een nieuwe ontwikkeling goed zal werken voor Suriname.

  DE KUMAKOISI LOVERS STRUIKELEN ECHT OVER ELKAAR ALS HET OM STOMMITEIT GAAT.

  DE MEEST DOMME UITSPRAKEN WORDEN DOOR DEZE PAARSE KUMAKOISI IDIOTEN UITGEKRAAMD.

  Het verbaasd mij totaal niet dat met hun `got`KUMAKOISI ER EEN PUINHOOFD van heeft gemaakt.

  KIJK MAAR DE IDIOTE VOLGELINGEN VAN KUMAKOISI, STUPIDITY TEN VOETEN UIT!!!!

  IK LACH MIJ GEWOON SUF OM DEZE PAARSE IDIOTEN.


  Maak melding

 33. Hallo Namie,
  Wat doen de creolen in Suriname ???? Alleen stelen ,roven,en bedelen .En stoer doen.Meer kunnen ze niet dan rondhangen overal in de stad.De hindustanen,javanen,chinezen,werken heel hard voor hun centjes.Wat doen de creoolen ??????ra ra ra

  en ze zijn nog onbeschoft ook,geen manieren om te praten


  Maak melding

 34. Wie hebben in de stad op de paarse boeven bende gestemd? De prassie creolen en de midden classe creolen ?
  .Aangetrokken door de subsidies en land giften en voedsel pakketten. Lage utilities prijzen.

  Nu moeten deze mensen er uit komen nu de opium in de form van subsidies is uit gedript. Wordt wakker en reageer op de crisis.

  Voor de Javaanse PL wil ik zeggen demonstreer in de stad ook. Laat horen en zien dat jouw portemonai leeg is en dat je pinard door deze paarse regering en dat je veranderinhg wi! hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.