Akmos vertrouwt unie Surinaamse werkgevers niet

21

PARAMARIBO, 24 mei – De Associatie van Kleine & Middelgrote Ondernemingen in Suriname, Akmos, doet niet mee met de nieuwe bundeling van werkgevers. Akmos-voorzitter Shyam Binda heeft er weinig vertrouwen in. Weliswaar zijn er overeenkomsten.

Ook Akmos is tegen de hogere energietarieven en een IMF-akoord. De bundeling zou een ideaal platform kunnen vormen om samen ten strijde te trekken. Maar in de bundeling doet ook de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven mee. Die heeft samen met de Kamer van Koophandel & Fabrieken apart onderhandeld met de regering. “Nadat beide bakzeil haalden, is de VSB teruggekomen”, zegt Binda tegenover de Times of Suriname.

Dus is er reden tot wantrouwen. Er worden zelfs verborgen agenda’s vermoed. De VSB besloot pas samen te werken toen het gezichtsverlies leed. “Ik heb hierdoor sterk het gevoel dat er andere motieven schuilen achter de gehaaste samenwerking die men tot stand wil brengen en daarom heeft Akmos besloten om niet meer mee te doen”, aldus Binda. Samen met andere groepen zal toch gedemonstreerd worden.

Bekijk ook:

21 REACTIES

 1. Soso eigenbelang bij deze gasten die zelf genoeg te besteden hebben maar vooral geen duid in de zak willen stoppen van de mofina wangs.


  Maak melding

 2. De VSB niet vertrouwen!!!
  DE strijd voeren zonder de VSB!!
  De hulp van de VSB hebben wij niet nodig.Ze hebben een dubbele agenda ze zeggen letterlijk ‘ wij haten bouta maar we houden van hem”.


  Maak melding

 3. @rayactief

  Whahahahaha, ik krijg alleen maar reclame van vakantie te zien.
  Het zit namelijk zo; waar je veelvuldig op klikt, dat bieden ze(alle sites) je aan 🙂 🙂

  ‘ werken bij de politie’, heb je laats aangifte gedaan…


  Maak melding

 4. Deze handelswijze of strategie kan aangemerkt worden als dat van Breefelt van Doe. slijm foe kesi wang njang, leki Dodtje. Enkele kopstukken hopen zo om vergunningen voor zichzelfs te krijgen, net als tijdens de mislukte vervloekt revo. Soso paarse misdaad/moordvloek nanga corruptie is wat deze roverheid en haar lijder de samenleving mee hebben opgescheept. Ndp en haar lijder zijn werkelijk sinds 1980 de vloek van het land.


  Maak melding

 5. SURINAME IS VÓÓR ÉN DÓÓR LOESSERS VAN

  SURINAMERSSSS…………………………..IS HONDER

  JAREN IN ACHTERUITGANG GEZET DOOR NDP!!!!!!

  Morooo…..eeee….Dorooooooo……….!!!!

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Véél Wijsheid!!!)


  Maak melding

 6. opa bouta opa bouta loekoe fa ie kwai so!!!!!!!
  rotzooi ie mekie fa a mooi kondre disie!!!!!
  me aksi beleefd foe stap op ja!!!!!
  houd de eer aan u zelf!!!!!!!!!
  Lafaard bouta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  gado auw vloek joe!!!!!
  ie hou de boel voo de gekkkkkkk!!!!!!!!


  Maak melding

 7. Verdeel en heers en houdt het volk dom.

  Vice president van het vorige kabinet is voorzitter KKF verwachtte iemand dat hij mee zou doen??

  Ik in ieder gevak niet.


  Maak melding

 8. @ Esmerald,

  Nee geen aangifte gedaan.. Woon trouwens in Su… Ook geen most wanted lijsten bekeken..

  … Misschien wordt ik wel gemonitoord 😉


  Maak melding

 9. Er zouden meer van deze mensen moeten zijn al Binda, dan zou het land allang een andere koers gevaren hebben, maar met figuren als een Hooghart en een Errol Snijders, die met eigen belangen bezig zijn, voer je rechtstreeks tegen de klippen, de ondergang tegemoet, wat een hoop onzin praten deze figuren, vooral die Hooghart, de manier van zijn gepraat, is geen touw aan vast te knopen, zo,n wartaal. Onsamenhangend.


  Maak melding

 10. Ray

  De VSB niet vertrouwen!!!
  DE strijd voeren zonder de VSB!!
  De hulp van de VSB hebben wij niet nodig.Ze hebben een dubbele agenda ze zeggen letterlijk ‘ wij haten bouta maar we houden van hem”.
  )
  Wie zijn WIJ toetsenBord HELD?


  Maak melding

 11. @ manu
  als hooghart en misikaba meer lichaamsbeharing hadden gehad dan zouden ze voor een aap aangezien kunnen worden.
  een aap is waarschijnlijk veel slimmer dus het verschil zouden we direct opmerken.
  dit is niet beledigend bedoeld …….naar de aap toe.
  ik denk dat jouw observatie tav de onzin die ze uitbraken niet door velen gedeeld zal worden.
  hoogie is nog steeds fuckbondslijder.
  snijboon word nog steeds op handen gedragen en de kerk van misiebakselkaba is nog steeds vol.


  Maak melding

 12. Split the country today if it is possible.
  Give them all one piece than we wil see Dubai or Haïti.

  I am sorry for the african descendants


  Maak melding

 13. Net als tijdens de mislukte revo hebben baas en boeven heel veel verdeeldheid gebracht onder het volk. Na moro takroe vloek sa de sinds 1980. En alle oerdomme verworden paarse zombies, inclus. de drie awarie domries in dienst van didibri zullen de straf krijgen voor hun aandeel en het vreselijk misdadig corrupt gevolg dat komen gaat ondervinden. Wo ka. Wang burgeroorlog, wang echte revo e go kong, als men de duivel en co hun gang laten gaan. Wo ka moro ka. Paarse schijt en pis vol geweld en armoede ndp e go gi a heri volk. Na wang mpp partij.


  Maak melding

 14. Meneer Binda u heeft gelijk. Het is de NDP regering die er een potje van heeft gemaakt. Waarom moet het volk dan pibaren, bezuinigen? Laat de dikbetaalde ministers, ex-ministers, directeuren van staatsbedrijven, de presdient, de staatsadviseurs maar eerst 50% van hun riante salaris inleveren, dan praten we verder.


  Maak melding

 15. How to become a succesful African Nation….Continued.

  Dear people of Suriname, I convey to you the greetings and blessings of our spiritual lit leader, His Excellence R. Mugabe. Being a merciful leader, His Excellence asked me to show your country the path toward prosperity and how to end the economic crisis you are facing. In my previous messages I illuminated you about 5 important points: kick out the colonialists and their companies, create a work force, control the labour force and how to attract wealth.

  But a succesful nation only thrives through her people. If the people enjoy basic rights, then life becomes pleasant and one will prosper. Now you heard a lot about human rights in the West, like the right to marry somebody of the same sex etc, but these are not the basic human rights of the people, these are the decadent rights of the people. There are 5 basic rights that God gave to the people. These basic rights are:

  1. The right to be poor
  2. The right to be lazy
  3. The right to lie, cheat and steal
  4. The right to be stupid
  5. The right to commit suicide

  Now in the coming days I will be telling you more about these rights, which, I admit, seem very odd. But be patient and read what these your basic rights mean. Today I will start wandering about the right to be poor.

  Now who is poor? If you ask this question to a millionaire, he will say ‘somebody who does not have as much money or assets as I have is poor’. The same question posed to a homeless person will probably give you the answer that you are poor when you don’t have a bed to sleep in. A saint will tell you that ‘poor are those who cannot think of God’. So, one word, many meanings. But the character of all the answer is the same: you lack something. You lack money
  or a roof above your head or devotion. So how can this, having a want, be a right? The answer is very simple: you are born with it!! Everybody is born with it! I have never heard of a child who was born with clothes on or had a car, a house and a golden chain along with him when he came out crying from his mother’s womb. So since our very first second on this earth, we were poor. We lacked really everything! But this is the right God gave us. But did he want us to remain poor? Yes. God said: you can do anything, you can accumulate as much wealth as you want, but be clever and never ever collect a sin! Jesus said: blessed are those who are poor in sin!! So TO BE POOR IN SIN is your God given right! Make as much money as you want, become rich in material sense, but always remain poor when it comes to having committed sins. Be poor in sin and your God will provide you everything you need. So, upkeep this your DIV|INE RIGHT!

  Friends, that’s it for today. You will be hearing from me in the coming days.

  On behalf of His Excellence, R. Mugabe,

  Yours truly,
  Robert R. Moegaba

  zondag 22 mei 2016 om 19:09 uur.


  Maak melding

 16. Handelaren, ondernemers draaien met alle winden mee en kunnen over het algemeen goed gedijen, zich niet realiseren dat naast aanbod er ook vraag moet zijn. En vraag ontstaat o.a. alleen als het volk bestedings mogelijkheden heeft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.