Speellijst nieuwe show SuriToppers bekend

1

De speellijst van de nieuwe SuriToppers Show is bekend. Het gaat om in totaal zes shows in vier steden. Van de zes zullen er drie in theater de Meervaart in Amsterdam (10, 11 en 12 juni) plaatsvinden. De andere drie opvoeringen zijn gepland op 15 juni in het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, 17 juni in Schouwburg Almere en 21 juni in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

“Ik ben zo trots dat ik weer SuriToppers mag gaan organiseren. Het zijn zulke bijzondere shows waarbij een van mijn grootste passie’s central staat, namelijk muziek”, meldt organisator Peter Rijsewijk van PUURee management op zijn Facebookpagina.

Als het om Surinaamse muziek ging was hij vroeger altijd in de veronderstelling dat er alleen kaseko en kawina muziek werd gemaakt in Suriname. Toen hij cabaretier Roue Verveer leerde kennen, maakte Rijsewijk kennis met Het Suriname Popular Songfestival Suripop dat dit jaar zijn 19e editie in gaat.

Bekijk ook:

1 REACTIE

 1. “De bekende DJ DYNA is dit jaar maar liefst twee keer genomineerd voor een Award. Hij is genomineerd als beste DJ en zijn hit single ‘Round & Round’ samen met Lil Kleine F1rstman & Bollebof Jones(onder) is genomineerd als beste single!”

  DJ Dyna ? Nooit van gehoord.
  Het artikel in waterkant.net is een advertorial? Dus reclame die het voorkomen van een serieus kranten artikel heeft.
  Funx fm is een internet radiozender. Heeft weinig aanhang bij jongeren.
  Dus allemaal lekker belangrijk hoor


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.