Kennis- en Expertisecentrum Suriname sluit overeenkomst

12

Van links naar rechts: Robby Rijssel en Humphrey Bendt van het Kennis- en Expertisecentrum Suriname (KES), en David Molapo (president I Can –Maxwell Leadership) en Erick Drielingen ( I Can –Maxwell Leadership). Het KES en het I CAN MAXWELL Leadership Africa (ICAN) hebben deze maand een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Deze coöperatie stelt het KES in staat trainingsmodellen en concepten aan te bieden in Suriname die gecertificeerd zijn door het ICAN leadership insititute. Ook levert de samenwerking KES een licentie voor het implementeren van trainingen en concepten van John C. Maxwell, die momenteel nummer 1 leadership and management expert is van de wereld.

Bekijk ook:

12 REACTIES

 1. dit is precies wat sme nodig heeft,, n.l.,,,, productie medewerkers ,,,ondernemers die het land op grooote hoogte willen brengen liefst,, afro suris..dus werkers..


  Maak melding

 2. Kijk naar die foto.

  De heer links is blij dat hij eens op de foto mag.
  De heer ernaast is vergenoegd met de deal.
  De heer, 2e van rechts denkt al aan z’n comedy optreden van vanaovond.
  De heer rechts denkt we kunnen niks maar we stralen wel veel uit.


  Maak melding

 3. John. C. Maxwell is een van de blanke dominees in de USA die goed geld verdienen met het prediken van Gods woord. Maxwell, die slechts theologie gestudeerd heeft, heeft zich daarbij d.m.v., een eigen organisatie opgeworpen als deskundige op het gebied van leiderschap en management. Ik heb misschien niet goed gezocht, maar ik heb nergens kunnen vinden dat hij in de geïndustrialiseerde wereld iemand van wereldfaam is. De naam van zijn instituut kom je vooral tegen in de derde wereld. Daar ben je natuurlijk al gauw beroemd. Ik denk niet dat Suriname zit te wachten op training en adviezen van nog een awarie domni. In elk geval is Afrika, waar deze heren vandaan komen, nou net niet het juiste uithangbord voor het succes van J.C. Maxwell trainingen en adviezen.


  Maak melding

 4. Kan iemand mij uitleggen wat dat Kennis- en Expertisecenrum eigenlijk uitvoert? Lijkt me een wazig, overgesubsidieerd clubje nietsnutten.


  Maak melding

 5. Dus… sranan mang heeft geen expertise, of wordt je geleerd dat voor je investeer in Su eerst een 10% moet betalen aan derden voordat je begint. we hebben alles in huis, reken maar uit Swm maal een gemiddelde gebruiker op hoeveel kom je uit..maar pi a moni ai go. Een van de voorbeelden tot nu toe is ik zie geen enkele politieke leiders die Suriname tot welvaart kan brengen of de Surinaamse munt kan redden of stabiliseren. Adek uit Su kom op jullie zijn goed geschoold. doe wat voor het land, er zou een wet moeten komen dat wanneer iemand voor het land en volk heeft gekozen, strafbaar gesteld dient te worden als deze persoon steelt van het land of van het volk. Alles dient inbeslag genomen te worden en aan het volk geven. AuB

  Zacht en voorzichtig uitgedrukt.

  Djampi
  700 miljoen.. is verdampt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.