DJ DYNA 2 maal genomineerd voor FunX Music Awards

0

Op woensdag 25 mei a.s. vinden de FunX Music Awards plaats in de Melkweg te Amsterdam. De bekende DJ DYNA is dit jaar maar liefst twee keer genomineerd voor een Award. Hij is genomineerd als beste DJ en zijn hit single ‘Round & Round’ samen met Lil Kleine F1rstman & Bollebof Jones(onder) is genomineerd als beste single! De videoclip van dit nummer is tot nu toe meer dan 14 miljoen keer op Youtube bekeken.

De in Suriname geboren DJ DYNA is één van de meest veelzijdige artiesten die Nederland rijk is. Hij is de grondlegger van het populaire mega dance concept Sexed Up ‘Ghostriders’ waarmee hij volle zalen trekt in heel Nederland.

Wil je graag zien dat jouw favoriete FunX artiest een award wint? Breng dan nu je stem uit. Stemmen kan via www.funx.nl/awards.

‘Round & Round’ – DYNA samen met Lil Kleine F1rstman & Bollebof Jones

Bekijk ook: