Bollywood Boulevard Festival in Den Haag

3

Goed nieuws voor liefhebbers van Bollywood films. Komend weekend vindt er weer een nieuwe editie plaats van het jaarlijks terugkerend Bollywood Boulevard Festival in Theater aan het Spui in Den Haag. Een weekend lang, op 20, 21 en 22 mei, wordt u met films, dans en muziek meegenomen in de betoverende wereld die Bollywood heet.

Bollywood staat bekend als een kleurrijke wereld met veel zang en dans. Een typische Bollywoodfilm is een mix van diverse genres als liefde, drama, komedie en actie. Deze films worden aangeduid als masalafilms, dat weer verwijst naar een mix van kruiden zoals in de Indiase keuken maar ook in Suriname wordt gebruikt.

Kom en beleef Bollywood met de films : Bajirao Mastani, Mother India, Kuch Kuch Hota Hai, Care of Footpath, Devdas, Sholay, Sanam Teri Kasam en de musical Ek Taj Ki Kahani. Alle films zijn Engels ondertiteld. De kaarten kosten slechts € 5,00 en zijn online te koop via www.bollywoodboulevard.nl. In de voorverkoop haalt u de kaarten bij Govinda Tours (Kempstraat 256, Den Haag) of aan de kassa van Theater aan het Spui (Spuiplein 187, Den Haag). Beleef 3 dagen het beste uit Bollywood dat u wordt aangeboden door HiD TV Kijk voor meer informatie op www.bollywoodboulevard.nl.

Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. Als ik in Den Haag woonde, zou ik zeker gaan voor de klassieker Sholay! Voor 5 Euro best goed om het op een groot scherm te zien.
    Alleen die parkeergelden in Den Haag, he. Je betaalt je blauw.


    Maak melding

  2. Zo zou iemand zijn schoenen opeten als de NDP de verkiezingen zou winnen in 2015. Welnu, de verkiezingen zijn vorig jaar door de NDP gewonnen, maar die eikel heeft nog steeds z’n schoenen niet opgegeten en maar afgeven op leugenaars, moordenaars, drugsveroordeelden, fossielen, maar hoe geloofwaardig is deze eikel zelf dan?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.