Lucretia van der Vloot heeft genoten van Suriname

22

De Surinaams-Nederlandse zangeres Lucretia van der Vloot, van de Nederlandse dames Soul/R & B/Pop groep Big Black & Beautiful, heeft onzettend genoten van Suriname. “Ik heb onzettend genoten. Was er drie jaar geleden voor het laatst en hoop dat ik snel terug kom, binnen een jaar. Hoe meer ik in Suriname kom, hoe langer ik wil blijven. Dit was veels te kort” zegt ze.

Lucretia van der Vloot (1968) is naast zangeres ook actrice. Zij studeerde af aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Haar ouders Virginia Arduin en Franklin van der Vloot komen uit Suriname. Lucretia was eind vorige maand in Suriname met de groep voor een optreden op het Koningfeest op de Pier van hotel Torarica.

Van de groep Big Black & Beautiful komt in de maand juni/juli een nieuwe single op de markt en vanaf okotber tot en met januari 2017 gaan ze weer toeren door de Nederlandse theaters.

Bekijk ook:

22 REACTIES

 1. Heb een Nederlandstalige CD van haar en heb ook enkele soloconcerten van haar bijgewoond. Ze is keigoed en kan supermooi zingen.


  Maak melding

 2. Dus Lucretia denkt, ze hebben me toegejuicht dus ze houden van me.
  Droom verder Lucretia. De enige plaats waar ze je goed genoeg voor vinden is laal battie wala ghar.


  Maak melding

 3. Aay baya n heleboel negativiteit in de commentaren. Dames van BBandB, jullie waren steengoed op de Pier. En 1 van de 3 is Surinaamse Lucretia. Als we kunnen reageren op alle werede dingen die zich in ons land voordoen mogen we ook reageren op leuke dingen. Voor mijn part mag deze vrouw vaker optreden in Suriname. En gelukkig heeft ze zich nog kunnen koesteren in de warmte van Suriname. Want n heleboel van ons zijn de connectie kwijt met het pure en mooie dat ons land wél heeft.


  Maak melding

 4. @Lily,

  Wat voor puurs en moois heeft het land? Graag uitweiden. In welke gedeelte van het land moet je zijn voor al het pure en mooie?


  Maak melding

 5. Tis niet te geloven zeg,wat een negativiteit over n zangeres die het erg leuk in su heeft gehad.
  Kunnen jullie nu niet n keertje leuk positief reageren.
  Ik lees dagelyks de postings van jullie ( niet allemaal) nu begryp ik die onzin die jullie dagelyks posten.
  Als jullie niets te melden hebben houd dan liever je snater dicht.


  Maak melding

 6. @ Henri55,

  Het gaat om de tendens van dit verhaal. Een SuriNed zangeres heeft het in de paar dagen dat ze hier was enorm naar haar zin gehad. Ik heb de laatste week tientallen kennissen uitgezwaaid die hier drie à vier maanden verbleven, en die het helemaal niet naar hun zin hebben gehad. Maar die hoor je niet.


  Maak melding

 7. @ fbi
  sommige mensen zijn gauw tevreden .
  dus vinden ze het al gauw geweldig in suriname …..vergeleken bij somalie .
  ik ben al tien lange jaren in su en heb mijn langste tijd hier wel gehad.
  als die mongolen me van tevoren hadden gemeld dat ze op die uitslover boterse zouden stemmen dan had ik wel een andere bestemming opgezocht.

  het kan ook zijn dat die dame gewoon beleefd was.


  Maak melding

 8. Mooi voor Lucretia, maar honderduizenden Surinamers genieten momenteel echt niet van Suriname. Ze zouden het land het liefst ontvluchten.


  Maak melding

 9. Op wiens kosten was zij in Suriname? Toch niet op de kosten van Bolle Willem, die toch al alles gratis krijgt voor zichzelf, LaTina en de 3 erwtendopjes Ahalia, Azalia en Akalia.


  Maak melding

 10. Wauw, ik dacht dat we NL konden klagen en zeiken, maar er is altijd baas boven baas. Ik snap niet dat een dame van Surinaamse origine, met een enorme liefde voor alles wat Suriname behelst, zo bejegent wordt. Het voelt als backstabben en het is niet eens mijn rug… Vreselijk mensen. Al die aannames, zonder feitelijk te weten hoe en wat, siert jullie niet. Soso lobi? Of toch niet….


  Maak melding

 11. Wat een zuur commentaar allemaal zeg. Tuurlijk gaat het momenteel in Su niet fijn…. maar mag je dan niet blij zijn dat je terug bent in het land van je vader en moeder? Daar mag je dus niet van genieten? Is het allemaal de schuld van de Nederlandse Surinamer? Zijn die dan nu niet meer welkom in het land waar hun roots liggen? Mensen oordeel toch niet zo snel over zaken waar je geen verstand van hebt.


  Maak melding

 12. Rik Gieltjes en Ess, ook ik verbaas mij over de toon van vele reacties op bovenstaand artikel. Het is werkelijk niet voor te stellen. Ik heb enkele jaren terug al gesteld dat Surinamers op Hollanders lijken ( ook al zetten zij zich tegen hen af). Ze kunnen enorm zeiken om niks. Op dit forum wordt daar steeds meer een knap staaltje van weggegeven.
  En trots dat ze op zichzelf zijn!


  Maak melding

 13. @ krobias
  je mag van alles concluderen en je zit er niet heel erg ver naast.
  ik had alleen geen hoge pet op van Venetiaan …..van geen enkele politikus overigens.
  ik ben al 20 jaar geleden vertrokken uit ned.
  heb overal lopen zwerven op deze aardbol.
  heb 2 jaar in mexico gewoond en 8 jaar in brazil.
  ik hou er niet van om lang op een plaats te blijven ….wil wat van de wereld zien.
  helaas gaat het de slechte kant op in suriname .
  als ik wist dat boterse weer aan de macht zou komen dan was ik hier niet gekomen.
  ik heb de jaren 80 meegemaakt en 1 x was wel genoeg.
  tijd om weer te verkassen .
  ditmaal naar portugal…….de Algarve lijkt me wel leuk.
  ik ben een wereld burger dus ik ben aan geen enkel land gehecht.

  misschien kom ik lucretia daar wel tegen.
  kan ik haar vragen hoe ze suriname echt vond


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.