Jörgen Raymann in theater met ‘Zo Kan Het Ook’

0

Vanaf september 2016 is Jörgen Raymann weer in het theater te zien met een eigen soloprogramma. De In Suriname geboren cabaretier nam 3 jaar geleden tijdelijk afscheid van het theater, maar is nu terug met de voorstelling ‘Zo Kan Het Ook’. Deze is vanaf 9 september 2016 te zien door heel Nederland. “Na 3 jaar ga ik weer solo het theater in. Heb enorme zin. Ik kan dus echt niet zonder theater. Zo kan het ook!!” aldus Raymann op Facebook.

Hij wordt dit jaar 50 en kijkt toch iets anders tegen de wereld aan dan toen hij 30 was. Hij denkt dat het geen midlifecrisis is, maar klopt dat wel?
Raymann is in elk geval op een leeftijd dat alles ietsje anders gaat dan voorheen. Nooit gedacht dat ouder worden leuk kon zijn?….Volgens Raymann kan het. Nooit gedacht dat je huwelijk door de jaren heen alleen maar leuker wordt? …Volgens Raymann kan het. Nooit gedacht dat het nu beter is dan vroeger? Volgens Raymann is het zo!

Een avond filosoferen tegen de draad in en even niet meegaan met de waan van de dag. Volgens Raymann lacht het leven je toe als je keihard terug durft te lachen! Zo kan het ook! Bekijk de speellijst hier.

Bekijk ook: