zondag, april 21, 2024
HomeFotoJongeren Informatiebeurs Nationaal Leger Suriname

Jongeren Informatiebeurs Nationaal Leger Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Enkele tienerjongens stellen vragen aan een militair bij een geschutkoepel van een pantservoertuig van het Nationaal Leger Suriname, op de openingsdag van de tweejaarlijkse Jongeren Informatiebeurs. De organisatie vindt dat jongeren bewuster moeten worden over het milieu en grijpt de beurs daarom aan om het milieu extra te belichten. De beurs wordt georganiseerd door de stichting Jongeren Welzijn in samenwerking met de Kamer van Koophandel en Fabrieken, Conservation Foundation Suriname en het Verenigde Naties Ontwikkelingsprogamma. De beurs is vrijdag geopend in het KKF-gebouw en duurt tot en met 17 mei.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
 1. Ingrid zeg aan je opa om naar huis te gaan. Hoe wil je dat de jongeren moeten studeren als de ouders geen baan hebben, inkomen alleen aan EBS en huur , basis behoeften niet meer te betalen zijn , wij niet te vreten hebben.

  Wat je daar op de beurs verkondigt slaat nergens op huichelaar. Ze moeten gaan studeren, betaal jij het. Vraag aan opa om met zijn bende naar huis te gaan en… het gestolen geld terug te storten. Jij hebt geen kopzorgen met je dochter, die krijgt alles op tijd. BLOEDGELD!!

  Ik benijd je niet met je rijkdom, maar gie a volk a moni baka we pina. a sar now


  Maak melding
 2. Wat krijgen we nou? Het Nationaal Leger is expert in milieukunde? De VN moet het niet bonter maken!!
  VN deed niks tegen Dengue enz. maar voor dit soort lolligheden hebben ze wel geld. De vraag is dan ook welke Westerse bedrijf / NGO profiteert namens de VN. Het is nl daar ook een behoorlijk corrupte boel. Die Ban Ki Moon is een puppet van het Amerikaanse bedrijfsleven en nauwelijks deze onafhankelijke post van SecGen van de VN waard. Amerikanwan chutiwa ke baithaa dees djaune khoeb Amrikiyan ke chuttar chaate. Katahar onafhankelijk.


  Maak melding
 3. Hoe maak ik de jongeren in Suriname bewuster over ons “Milieu” ?

  De organisatie vindt dat jongeren bewuster moeten worden over het milieu en grijpt de beurs daarom aan om het milieu extra te belichten.

  En dat doen ze middels een “Militair geschut” in het KKF-gebouw.

  Wie komt op zo’n idee?

  En over NGO gesproken.
  China neemt wet aan die macht geeft over ‘buitenlandse’ ngo’s


  Maak melding
 4. Militairen en milieu. Rare combinatie. Wanneer je alles kaot hebt geschoten en overgereden hebt met de pantzerwagen dan pak je de bezem en waterslang en ga je schoonmaken.

  Recruteer en geef de ware informatie voor het leven als een soldaat. Lonen en rank en promoties.


  Maak melding
 5. Oprechte Surinamer
  De aanhang van de NDP is mega, mega,mega groter en nog altijd goed voor 26 zetels in het parlement. VERGEET DIT NIET………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….IInderdaad oprechter Suriname ook de Consumptie goederen ook met 26% of nog hoger omhoog, ook de strroom rariefen gaat omhoog etc.etc. groeten Robert.


  Maak melding
 6. Stimuleer jongeren om te gaan studeren voor een betere toekomst. wat moeten ze nou in het leger??
  Trouwens die pantserwagen op de foto lijkt wel een stukje antiek uit het museum!!!


  Maak melding
 7. Een Volk Dat Voor Tirannen Kiest Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht

  Suriname moet een kennisland worden. Gelet op de natuurlijke grondstoffen, landbouwgronden, natuur flora/bosbouw en fauna, eco-toerismewater, visserij moet het curriculum van onderwijs, wetenschappen, landbouw, natuurlijke hulpbronnen, enz, daarvoor gemaakt worden.

  De Techniek/technologie moet daar ook op hoger niveau op grote schaal worden toegepast, eindproducten, marketing, economie, exportgericht.

  Het leger moet gewoon worden afgeschaft. Suriname heeft geen leger nodig, omdat het geen oorlog van Guyana, Frans-Guyana/Frankrijk, Brazilie gaat winnen, op land/oerwoud/jungle-commando, Luchtmacht, Zeemacht enz.

  Landen zonder leger:
  Costa Rica, Donimica (VS), Greneda (VS), Haïti ( Nationale Poilite), Panama (beperkte militaire capaciteit, Sant Lucia,

  Suriname kan net als deze landen een zeer beperkte leger hebben of geen, wel voor landgrenzen, kustwacht een soort veredelde nationale politie) Kost minder geld en ook te gebruiken om in vredestijd met legers van Brazilië, Frankrijk, VS, Nederland, T&T samen te trainen.

  Er moet aan DDB gevraagd worden, waarom er snipers op de Toren Van Financiën waren om op vrijdag, 13 mei 2015 toen de protesten/demonstratie er was van de Vakbond?. Ook waarom er militairen op straat moesten?. Het volk heeft recht dit te weten. Waarom zou het leger, die eigenlijk is om met andere buitenlandse legers in tijden van oorlog te vechten op haar eigen burgers moeten gaan schieten. Te zot voor woorden. Dit doet mij denken aan de jaren 80 van de vorige eeuw, toen DDB ook vertelde dat de gearresteerde 15 burgers die ongewapend in Fort Zeelandia zaten, op de vlucht waren doodgeschoten.

  De demonstranten waren daar om hun misnoegen te uiten tegen de noden waarmee zij zitten en a libie tranga now en een petitie aan te bieden aan de president en dan ga je militairen op straat en in de Toren van Financiën zetten om met verrekijkers en snipers op hen gericht te houden. Gekker moet het zeker niet worden in een democratische rechtsstaat. Het volk heeft het recht en de vrijheid om te protesteren.

  Deze opdracht van DDB laat duidelijk zien dat hij met zijn eigen belangen bezig is, dan naar die van het volk te luisteren en daar iets aan te doen. Daarom moet DDB en de rovers worden weggejaagd.

  Weg Met Bouta, Weg Met Bouta, Weg Met Bouta!

  Het is niet de taak van militairen om bij demonstraties van betogers op straat te zijn. Het is het werk van de politie.

  Weg Met DDB en de rovers, deze mensen zijn daarom om hun eigen belangen te verdedigen en zichzelf te handhaven.

  Het volksbelang interesseert ze niet, oa: hoge puntbrood- en Fernandes broodprijzen, alles duurder wordt, EBS-prijzen, bustarieven, ,korjaaltarieven, gascylinderprijzen, geen valuta, ontwaarding van de surinaamse dollar, lage lonen voor ambtenaren, enz.

  In Een Democratische Rechtsstaat Berust Alle Kracht En Macht Bij Het Volk En Nergens Anders; Niet bij gewapende machten, Niet bij het Leger, niet bij de politie, niet bij de president, niet bij de voorzitter van de DNA.

  Alle kracht en Macht berust bij het Volk. Als Het Volk Zegt, opzouten/oprotten dan hoort de Pres, Regering, DNA op te krassen. Vraag maar aan Jules Wijdenbosch, die toen het volk genoeg van hem had, hij moest oprotten. Zo hoort het te zijn in een democratische rechtsstaat.

  Recht En Waarheid maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname

  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede


  Maak melding
 8. @koos
  Tunggak als je de heldendaden van deze leger samenvat dan kom je niet verder dan een halve A4 tje.

  ————————————————————————————-
  Met REDIEMOESOES,zoals jij pannekoek >>>>..KOOS,..STAAN WE OP ..NUL..KOMMA NUL.idioot !


  Maak melding
 9. De oerdomme paarse verarmde stommelingen zijn met z’n allen de paarse vieze schoenzolen van hun baas en roversbende. Baas en corrupte stinkend rijk geworden boevenbende vertrappen dagelijks hun rechten op een leefbaar Suriname. Zelfs een uk is wijzer dan al deze oerdomme paarse paria’s bij elkaar. Ndp en lijder zijn niet alleen een vloek van het en volk, maar ook voor zichzelf en corrupte bende. ………velen zijn verworden misdadigers, fraudeurs, oplichters, drugshandelaren….als ook vele oerdomme paars verworden zombies der misdaad.


  Maak melding
 10. Damsco,

  Het is nog altijd pannenkoek.
  Haal eerst je nederlands eens op, voordat je begint met schelden.

  Counter,

  Met alle respect, maar dit is geen echt pantservoertuig.
  Dit ding lijkt heel sterk op de tanks uit de 1e wereldoorlog.


  Maak melding
 11. Een troost: als de snipers op burgers gaan schieten, zal zeker de hel in Suriname losbarsten. Je denkt toch niet dat Amerika dit zal accepteren. Ze zullen dit zeker zien als een uitnodiging om Suriname binnen te vallen en ons klein en onderbetaald leger zal niet in staat zijn om de Amerikanen tegen te houden.


  Maak melding
 12. Suriname heeft geen leger nodig.Het kost alleen maar geld waar niets tegen over staat.Niemand in Zuid Amerika heeft last van Suriname.Het leger is net als padvinders leger.Bouterse heeft altijd een nodig gehad om een staatsgreep te plegen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES