Kenny B op Divercity Den Haag 3 juli in het Zuiderpark

6

Het gloednieuwe Divercity Den Haag heeft Kenny B toegevoegd aan de line-up van de eerste editie van het gratis toegankelijke festival dat op 3 juli zal plaatsvinden in het Zuiderpark. Naast Kenny B is ook de zeer populaire Antilliaanse formatie Caché Deluxe aan het programma van Divercity toegevoegd.

Divercity Den Haag presenteert kunst en cultuur uit alle hoeken van de wereld in het Haagse Zuiderpark. Behalve de optredens op de hoofdpodia, word de bezoeker ook getrakteerd op pop-up acts zoals de Surinaamse bazuinformatie Prisintie en het Turkse Metheren die elk moment en overal in het Zuiderpark kunnen opduiken.

De culturele diversiteit van Den Haag staat centraal tijdens Divercity. Kunst en cultuur kan een brug slaan tussen mensen met verschillende achtergronden. Tijdens Divercity ontmoeten de diverse culturen uit Den Haag en omgeving elkaar om verschillen én overeenkomsten op een laagdrempelige manier met elkaar te vieren.

De in Suriname geboren wethouder Rabin Baldewsingh (Integratie) zegt over het festival: “Tijdens Divercity kunnen mensen elkaar ontmoeten en samen genieten van optredens uit alle hoeken van de wereld. Door elkaars kunst- en cultuur te delen leren bezoekers culturen kennen waarmee ze in het dagelijks leven wellicht niet in aanraking komen. Ik hoop dat Divercity zal bijdragen aan de saamhorigheid in Den Haag.

Bekijk ook:

6 REACTIES

 1. @Kalibos
  Wie is die Kenny B? Is hij Kenny Bouterse
  ————————————————————————————–
  Een ding is ie zeker niet,…zo`n EZEL ..zoals jij…!


  Maak melding

 2. Zijn echte naam: Kenneth Bron en geboren in Paramaribo 1961

  En raadpleeg: Kenneth Bron – Wikipedia

  En ook nog een leuk artikel voor die @Kalibos.

  Kenny B kan eindelijk zijn schulden aflossen.

  Met twee kersverse Edison-nominaties op zak is de Surinaamse zanger Kenny B, bekend van zijn megahit Parijs, natuurlijk dolgelukkig.
  Nog altijd kan hij nauwelijks geloven dat hij na 24 jaar in Nederland opeens doorbrak en eindelijk wél de kachel kon betalen.
  ,,Ik ben meteen mijn schulden gaan aflossen.”
  Bron: AD.nl


  Maak melding

 3. @ Fer E.,

  Jammer, ik probeerde Damsco even uit de tent te lokken, want hij weet namelijk geen enkel antwoord op welke vraag dan ook. Mensen zinloos afzeiken, ja, dat kan hij wel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.