We zijn Moe moet vergunning vragen voor protest

63

PARAMARIBO, 6 mei – De protestgroep We zijn Moe moet vergunning aanvragen voor haar straatacties. Dit meldt de Times of Suriname. Tot nog toe is een gedoogbeleid gevoerd, maar dat lijkt voorbij. Het protest gaat sowieso door.

Er is intussen vergunning gevraagd bij de autoriteiten. “Er wordt van alles gedaan om het ons moeilijk te maken, maar wij willen ons wel onderwerpen aan wet en recht”, zegt actieleider Curtis Hofwijks. Aan de vergunning zijn voorwaarden verbonden. Spandoeken, borden en andere protestmiddelen mogen niets laten zien dat ‘in strijd is met waarden en normen van de samenleving.’ Opruiende en vulgair taalgebruik is verboden.

De groep protesteert onder meer bij het Onafhankelijkheidsplein, in de nabijheid van het parlementsgebouw. In de vergunningsvoorwaarden is dan ook aangegeven dat vergaderingen van het parlement niet verstoord mogen worden. Hofwijks verwacht niet dat de animo voor het protest zal afnemen. Hij ziet juist steeds meer burgers zich aansluiten. Om calamiteiten te voorkomen, zal iets ‘meer georganiseerd’ te werk worden gegaan.

Bekijk ook:

63 REACTIES

 1. You go Curtis je hoeft nog maar 9 jaar daar moe te staan wezen.

  Kijken als je in de grote regentijd ook nog zo dapper bent of met n smoesje komt.


  Maak melding

 2. Je niet laten intimideren Hofwijks ,dat jij ALLEEN ,een eenmansleger,in staat bent om de ndp slapeloze nachten te bezorgen ,zegt heel veel! Vraag de vereiste vergunning en geef de ndp schoften het bewijs dat je tegelijkertijd RECHT en WET eerbiedigd.
  Wijs ze dat je geen Chitan of Sapoen bent die 2 schaamteloze ndpers!!
  You go Hofwijks laat de regen ,grote en of kleine ,geen belemmering voor je zijn.Je strijdt voor een goede doel voor de rest van een bevolking die bang is om op straat te komen voor hun Eigen belangen.Ze gaan wederom kiezen voor Valies als hun FLOPLIJDER,Heb medelijden met ze en vecht ook namens hun.
  Mijn zegen heb je altijd.
  Go Hofwijks go,hup,hup.


  Maak melding

 3. @Rayactief
  Hofwijks is ook een mens,geloof mij.
  En de regen kan hem ook ziek maken zoals elk van ons.Een smoesje heeft hij niet nodig rond te vertellen dat hij een verkoudheid heeft opgelopen door in de regen te staan voor ons en ons belang.Dat valt te begrijpen al ben je de slimste niet.
  Hofwijks maakt met zijn aanwezigheid de ndpers zenuwachtig en dat geeft ons voldoening!


  Maak melding

 4. maar ze hebben gezegd we gaan voor nog eens 5 en het
  volk heeft voor ze gekozen . dat men nu 5 kleuren schijt ,had men beter moeten leren . land regeren is not a tea party


  Maak melding

 5. Aj..Bouterse nam de actievoerders in het begin niet serieus..Hij voelt de nattigheid nu en merkt dat het protest en de groep steeds luider en groter wordt..Dus nu gaat hij allerlei obstakels opwerpen..Laat hij aantonen dat zijn partij de vorige keer toen ze met soundtruck en al de actievoerders aan het provoceren waren, ook over een vergunning beschikte..Deze man staat in zijn overlevingsdrang er niet bij stil dat de haat tegen hem alleen maar groter wordt en kan doorwerken op zijn nageslacht..
  WATRA HEE GI SARASARA NOW..!!!


  Maak melding

 6. We moeten een varken vinden die saringas puft en los laten te Brokobaja. Wacht even, heet die varken niet Bouta? Hij is inmiddels immuun.


  Maak melding

 7. bouta klootzak ongeschoolde beest saka per onmiddelijk!
  Ie fof de boel up a kondre srefie!
  die mensen protesteren voor hun recht daar!!!!!!
  alles gaat zooooo bar slecht in het land! ie freet avolk moni!
  ka didibri dictator!!!!!
  bouta zijn eind staat hem te wachten netals saddam en gadaffi!


  Maak melding

 8. Er is iets waar de mensen geen rekening mee houden. nl wat gaan de Boutafans doen wanneer er straks een andere regering aantreedt? Gaan ze de boel saboteren, het accepteren, dagelijks op straat gaan? Wat gaan ze doen? Wie gaat hun leider zijn?


  Maak melding

 9. Sneue reactionaire actie van de regering.

  Als het niet openlijk durft: de …durft niet eens een openbaar debat aan dan maar via slinkse wegen.

  In Rusland kan zelfs Pussy Riot opgepakt worden.

  Sneu en reactionair. Uit dezelfde hoed een vergadering van het parlement opschorten laten door de pion-voorzitter om naar buiten te gaan voor een ego-boost .

  ie zwakkie toch?


  Maak melding

 10. Dat is nu het verschil in Sur.
  Als je van de NDP en pro regering bent,is je alles toegestaan al stuit dat tegen alle regelgeving.Voorbeelden te over.
  Maar ben je tegen de regering of bevalt je gezicht de heersers niet dan is je weg geplaveid met enorme hobbels en spijkers.


  Maak melding

 11. Saboteren van vrije meningsuiting en protesteren heeft Bouterse toch ook gedaan met het brandstichten van radiostations en persbureaus. Wat hebben Surinamers hiervan geleerd???
  De staatsgreep van 1980 heeft onze sterke Surinaamse Gulden kapotgemaakt en tot heden is deze niet hersteld.
  Schaarste, geldontwaarding en criminaliteit zijn sindsdien alleen maar gestegen zelfs toename drugstransporten. Boereveen werd door DEA aangehouden en veroordeeld.
  Protesteren tegen wanbeleid behoort tot de grondrechten van burgers die zich niet moeten laten afschrikken door een dictator die slechts ellende zal blijven brengen met of zonder IMF-steun. Bouta is een populistische couppleger die geen revolutionair genoemd mag worden maar Suriname’s grootste volksverlakker ooit.


  Maak melding

 12. Ik ken het beleid niet op het gebied van demonstraties, dus moet ik voorzichting zijn, maar deze maatregel rangschik ik maar onder de categorie: pesten.
  We hebben op heel veel terreinen geen beleid.
  Ik kan mij daarom nauwelijks voorstellen, dat zo’n beleid er wel is voor demonstreren.
  Voor de pro Bouterse-demonstratie onlangs is vast en zeker geen vergunning aangevraagd.
  Overigens vind ik uit oogpunt van openbare orde een vergunningensysteem voor demonstraties prima, maar dan wel voor iedereen.


  Maak melding

 13. Die paarse ratten voelen nattigheid. Een vergunning aanvragen bij een NDP DC. Hoe denken jullie dat hij gaat acteren in een vergunningaanvraag van Hofwijks?? Die ratten hebben het monopolie op bedriegen, liegen, het intimideren. Daarvoor hebben deze paarse ratten echt geen vergunning nodig, deze fascistische NDP.. Ze hebben de monopolie op geweld, monopolie op intimidatie, monopolie in bedriegen en liegen (zie het vleesgeworden instituut onze zwarte Goebbels), ze hebben hun eigen knokploegen. Daarvoor hebben ze geen vergunning nodig.
  Maar elk democratisch protest zullen ze te baat nemen om die de kop in te drukken, voordat het een volksbeweging wordt. Deze beweging aangevoerd door Hofwijks is momentum aan het winnen en het zal een sneeuwbal veroorzaken.. En daarvoor is paars erg bang geworden.


  Maak melding

 14. Dat gore paarse geboefte ziet we zijn moe als een opstakel worden, en zullen proberen deze groep monddood te maken, en met allerlei middelen zal getracht worden deze groep het onmogelijk te maken, om op een democratische wijze te demonstreren, en weet nu al bijvoorbaat, dat er geen vergunning zal afgegeven worden, door de districtcommisaris, die al van te voren is ingefluisterd door die moordenaar


  Maak melding

 15. We gaan steeds meer op Venezuela lijken. Daar zijn ze een stapje verder.
  De autoriteiten hebben toestemming gegeven om met scherp op de mensen te schieten.

  Cuba heeft intussen Suriname en Venezuela allang losgelaten in ruil voor USA dollars.

  een sterke zet van Obama.

  Het IMF zal Suriname wel vertellen wat ze ervan vinden 🙂 en……………………………….of ze geld krijgen of niet.


  Maak melding

 16. Gelukkig is het Hoge beroep afgewezen 🙂 🙂

  Stap 1 om die paarse ratten te laten zien dat de rechterlijke macht niet bang is voor ze !!!


  Maak melding

 17. Niet vergeten mag worden is dat olv Bouterse pasgeleden ook een Volksmilitie actief was in SU met als roemruchtste die Bijlhout. Zij heeft het gepresteert om als kortst voorgedragen 2e Kamer kandidaat door Balkenende te zijn AFGEWEZEN vanwege haar lidmaatschap van dit intimiderend clubje. En waar woont ze nu juist ja in Nederland.
  De moorden in Rijswijk zijn nooit opgelost. Strei def Strei Wi No Sa Frede is een zin uit het volkslied dat praktisch moet worden uitgevoerd. We Zijn Moe gaat sowieso door!!!!!!!!


  Maak melding

 18. Wee het oerdom paars volk dat zich gedragen voelt door deze paarse vervloekte regering. Alleen maar ellende is wat hen staat te wachten. Alles doet de paarse verderver en zijn criminele ingestelde stinkend rijk corrupte adviseurs. Alleen oerdomme paarse stommelingen verdienen het vreselijk komend gevolg van onderdrukking, uitbuiting, verarming, stijgende misdaden vol roof, drugs, geweld en intimidatie. Het gros der paarse oerdomme ndper’s zijn demonisch paars bezeten door hun lijder en misleider. Het volk gaat Venezuelaanse wantoestanden meemaken, vol van misdadigheden, ook begaan door vele paars misdadig bezeten zombies van baas. Na moro paarse schijt en pis krijgen allen die bewust de paarse verderver de vijf hebben gegeven. Het paarse misdadig virus van de paarse verderver zal velen doen belanden in zijn paarse hel, een verworden geweldadige maatschappij vol van lijdende misdadigers aan de macht, die het volk verder zullen uitpersen vol misdadig kwade kommer en kwel. Het oerdom paars volk is didibri verslaafd en dienen als zijn voetzolen.


  Maak melding

 19. dre,

  yes, hij verdiend de hoogste onderscheiding echt iemand met ballen en niet de gecastreerden zoals Parbo, Mazda, Rob,Gay rayactief, etc.


  Maak melding

 20. Meer dan billijk elk respecterend land heeft deze regelgeving, dat het nog niet was toegepast geeft de democratischevgehalte van deze regering/bestuurders. Dat het tuig van we zijn moe zich heeft laten lenen om chaos te creeren daar moet met onmiddelijke ingang gestopt worden.


  Maak melding

 21. Vergunningaanvraag wordt zeker afgewezen.
  Motivering: De politie kan de groep wij zijn moe niet de nodige veiligheid garanderen.
  vraag/ worden leges voor de vergunning bij afwijzing teruggegeven?.


  Maak melding

 22. juist goed
  als mensen hun boosheid niet kunnen en mogen uiten komt er misschien wel een volksopstand, die vergunning stopt hij dan maar in zijn reet


  Maak melding

 23. De wereld op haar kop! Respect voor een MOORDENAAR!!! Wij zijn moe en de rest hebben één voordeel, het zal veel erger worden in Moordenaars respectland.


  Maak melding

 24. attentie, attentie attentie

  SuriNeds in Nederland zouden er verstandig aan doen om in actie te komen voor de nodige grote problemen die zich momenteel in de ziekenhuizen in Suriname voor doen.

  Er moet actie worden ondernomen om hier wat aan te doen. Een actie dat er van uit de ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

  Het water staat de ziekenhuizen, specialisten nader aan de lippen.

  Suriname/rs heeft hebben hulp nodig.

  De relatie van Suriname en Nederland is als een ruiter op een paard.

  Het gaat nu niet om emoties, het gaat om de bittere realitiet. Mensen zijn ziek, geen medicijnen. Surineds we moeten in actie komen voor onze landgenoten in Suriname

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 25. Alle Surinamers verzaMel op tot minstens 100.000 man… gezamenlijk kunnen jullie de kabinet laten vallen. Bouta kan niks doen…! Hij moet oprotten met zijn gelul hij probeert de bevolking alleen bang te maken en de machtigste te worden. Maar vergeet niet zulke mensen kunnen alleen verslagen worden door hun eigen ego. Breek zijn ego… breek zijn aller zwakste punt en kabinet klaar!


  Maak melding

 26. En als leider weg is op de meest beschamende manier dan worden zijn ‘schiet Grage loopjongetjes’ weer de pussy van toen! Zorg ervoor dat de hoogste man in wet en recht aan jullie kant staat! Gegarandeerd. COME ON HOFWIJKS SOR A MANG TAK OENOE NE FREDE.. DE WERELD IS AL ZIEK GENOEG WAT HEBBEN WE DUS TE VERLIEZEN WANT HET WORDT INDERDAAD ALLEEN MAAR SLECHTER


  Maak melding

 27. Maak je geen zorgen mattie.. die baas van jou zal er niet lang over nadenken om jou ook levenloos de vuilnisbelt op te gooien. Its Just a matter of time. Jij bent niks anders dan alle andere die bouta inmiddels de grond in het gestampt. Al t geld wat jij hebt gekregen om zijn shit uit te voeren is de baby voeding en kinder voedsel van de kinderen in t land die deze shit in hun generatie nog gaan moeten meemaken. En dat zullenjou kinderen later ook flink te verduren hebben. Denk gewoon verder use your présence of mind


  Maak melding

 28. De president is als een slechte prediker; hij belooft hemel op aarde maar geeft intussen hel. C.H. is een van de moedigste, intelligente,integere jongemannen die suriname heeft voortgebracht. Ik sympathiseer, ondersteun dan ook voor de volle 100% zijn acties. Veranderingen moet men soms afdwingen omdat alle surinamers nu die katibo voelen. CH verdient oprechte actieve steun van lotgenoten het kan niet zo zijn dat slechts deze jongeman het vuile werk doet en anderen daarna met de eer willen strijken. Weg met de corrupte,rovende gevestigde orde sluit ze op en pluk ze kaal, het is immers belasting geld wat men heeft gejat. Wend dat geld aan om een lening van het IMF te vermijden en investeringen te plegen om valuta op korte termijn te genereren.


  Maak melding

 29. Oppakken die ch orde verstoren kunnen wij nu niet gebruiken.
  Wij hebben te lang gewacht maar zullen nu met maatregelen komen.
  Elk gek die door de oppositie gefinancierd wordt wil daar gaan staan.
  Het verdient goed en je hoeft niet veel te doen.
  Wij hebben CH genoeg zijn gang laten gaan.
  Het wordt nu tijd om hem op te sluiten.
  Kijk maar naar de wereld.
  Vredesplein.
  Turkije en Mexico wat daar allemaal gebeurd is met demonstranten.
  Wij zullen het niet zover laten komen.
  Maar opsluiten en vervolgen lijkt mij op zijn minst plaats.
  Dus CH jouw dagen zijn ook al geteld hoop dat je genoten hebt van je salaris die je gekregen hebt van de oppositie.
  Wie niet horen wil en de rust verstoord moet gewoon vervolgd worden.
  Wordt vervolgd


  Maak melding

 30. @Rampie,

  laat je even checken hoor, ik denk dat jij ook aan het dementeren bent als jouw baas, wij leven nu in het jaar 2016 en niet meer in de jaren tachtig.


  Maak melding

 31. Opruiende en vulgair taalgebruik is verboden. Daarin zijn de oerdomme ndper’s duivelsgoed in, naast paarse ordinaire odo’s. Het paarse volk heeft zelfs gezorgd voor de komende paarse misdadige vloek……totale uitbuiting van land en volk door hun paarse duivel. Hahahahaha.


  Maak melding

 32. Protesteren is een democratisch recht !!! Nog nooit eerder gehoord dat in welk land ter wereld eerst een vergunning moet worden aangevraagd. Belachelijk !!!


  Maak melding

 33. Voor!waarts blijven gaan Hofwijks.Houdt.het wettelijk.en blijft uit de gevangenis de paatsen je in willen stoppen Áls de straten overstromem gebruoik dan korjalen voor je protest mars!


  Maak melding

 34. Zelfs larven in hondenschijt zijn duizendenmalen van nature wijzer dan de oerdomme bezeten paarse stommelingen die misdadigers, moordenaars en bij verstek veroordeelde drugsbonzen aanbidden. Ze verdienen het paarse schijt en pis vol van misdadigheden en paars bedrog te vreten.


  Maak melding

 35. En jij vind jezelf stabiel… lees je teksten terug.. jij bent niet eens mentaal stabiel dan praat je over stabiliteit Hahaha


  Maak melding

 36. Passant, met alle respect. Als wij de ziekenhuizen direct steunen, steunen wij indirect Bouterse en dat is ons probleem. Bouterse weg en dan zal de steun uit de hoek van de Surneds zeker weer op gang komen zoals in de jaren 80. Niet vergeten dat wij intussen 30 jaar ervaring hebben opgedaan. Toen hebben wij Bouterse het voordeel van de twijfel gegeven en onze familieleden met dozen en geld gesteund en nooit eisen gesteld. Nu stellen wij eisen. Bouterse eerst weg en dan pas helpen. Sorry, jouw initiatieven zijn geweldig, maar gelet op de heersende emoties onder ons niet haalbaar. Ook heb ik een ander probleem. Enkele familieleden van mij zijn slecht behandeld in het AZP en naar mijn mening ten onrechte te vroeg overleden. Mijn vraag is natuurlijk waarom ik de slecht boerende ziekenhuizen moet steunen. Mijn eis is dat ze kwaliteit gaan leveren. Op dit punt wil ik niet in details treden.
  Voor de duidelijkheid: ik zal zeker helpen maar mijn eis is Bouterse weg en Suriname moet aan een kwaliteitsverbetering op alle fronten gaan werken. Wij moeten weer het flitsend voorbeeld in Zuid Amerika zijn zoals in de jaren 60 van de vorige eeuw..
  Het spijt me maar ik heb geleerd om eisen te stellen. Niets voor niets.


  Maak melding

 37. En nu ik de kans krijg om mijn hart te luchten het volgende;
  Bouterse wordt omgeven door mensen die geen vooruitziende blik hebben. Regeren is vooruitzien, hebben ze mij ooit geleerd. Dit zijn overduidelijk geen regeerders.
  Bouterse had gedacht dat wij onze familieleden massaal zouden steunen. Op zich een goede gedachte, maar hij vergat dat omstandigheden kunnen veranderen. Toen werden de Surinamers verrast met de staatsgreep. Nu hebben ze doelbewust, ondanks onze waarschuwingen, gekozen voor die 50 tot 100 Srd beloning in plaats van die duizenden die wij konden sturen. Ze hebben dus doelbewust gekozen voor de slechtste president van Suriname aller tijden. En omdat Bouterse niet wil vertellen wat gebeurd is zal hij in onze geschiedenisboeken vermeld worden als moordenaar en drugsdealer. Hij heeft nu nog de kans om het een en ander te veranderen. Na zijn dood is het te laat. Ook is hij vergeten dat die dozen en geldsturende Surneds nu gepensioneerd zijn en dus weinig geld hebben en om twee of meer huishoudingen in stand houden is de grootste straf die iemand kan krijgen. Dat heeft hij ons in de jaren 80 aangedaan.
  Ik heb ooit gezegd dat Suriname kon verdienen aan de remigrerende Surneds. Het enige wat de Surinamers moesten doen is voor voorzieningen voor ons zorgen zoals veiligheid, huisvesting en een goede gezondheidszorg. Dat hebben ze niet gedaan omdat ze te kortzichtig zijn. Als ze ons hadden gebonden aan Suriname zouden ze automatisch onze kinderen ook aan Suriname binden. Nu ze dat niet gedaan hebben zijn ze ook onze kinderen kwijt. Die zullen wel eens het land van hun ouders bezoeken, maar een verdere binding zoals wij die hadden met Suriname, hebben ze niet. Iemand heeft een opmerking geplaatst op dit forum. Hij stelde de vraag wat er zal gebeuren als alle Surneds overleden zijn. Zijn terechte opmerking was dat de SLM zal verdwijnen en dat Suriname financiele steun in de vorm van dozen en geld mag vergeten. Reden: onze kinderen hebben door onze kortzichtige Surinaamse leiders geen binding met het land kunnen opbouwen.
  Suriname, u bent het land van de gemiste kansen. Als u iemand met een vooruitziende blik in de regering had was dit totaal anders gelopen. Zie mij en heel veel vrienden van mij, die vaak filosofeerden over de toekomst en ontwikkeling van het land en die intussen te oud zijn om nog iets voor het land te betekenen, als miskende genieën. Sorry, maar ik ga mij scharen achter de vele Surinamers, die intussen zeggen, dat ze hun land bij wijze van afscheid nog één keer willen zien.
  Zie mij als één van de vele Surinamers die zijn geweldigee dromen over zijn land in rook ziet opgaan. Natuuurlijk heb ik nog veel meer te vertellen, maar ik wil het kort houden.


  Maak melding

 38. Democratie moet geen chaos worden maar orde, discipline en saamhorigheid. Nederland en andere westerse landen tolereren ook geen anarchie en herrieschoppers. Maar is bij wet geregeld in dagen van staak- en protesacties en demonstraties.


  Maak melding

 39. `@rayactief

  Ik lees van jou.
  You go Curtis je hoeft nog maar 9 jaar daar moe te staan wezen.

  dus je gaat ervan uit dat de NDP de volgende verkiezingen weer gaat winnen.
  Keep on draiming!!!!!!

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 40. Beste mensen,
  Geniet van het mooie weer in Leiden.
  Op 31 mei vertrek ik weer naar Suriname.
  Morgen een kijkje nemen in Almere over de meest gesproken brug bij Muiden.
  Al wat op foto gezien maar wil het van dichtbij meemaken.
  Alle reacties tot nu toe zijn xenofoob.
  Tokkie Nederland is goed vertegenwoordigd op surined.
  Ben om 15.00 uur daar


  Maak melding

 41. O ja geen tijd voor plaatsen van reacties verlopig.
  Dus ik ga nu lekker van het weer genieten en een paar anti Bouterse mensen spreken.
  Gr en tot een volgende keer


  Maak melding

 42. Van een voormalige topsporter DDB zou worden verwacht: een hoog gehalte van sportiviteit.
  En als president zich noemende: Vader des Vaderlands c.q. Volkspresident zou DDB moeten zijn voor land en volk ongeacht: kleur, ras, geloof, etc.

  Neen hoor DDB demonstreert weer een hoog gehalte van onsportiviteit, verdeel en heers en neks no fout cultuur c.q. niet wij maar zij.


  Maak melding

 43. Aan de vergunning zijn voorwaarden verbonden. Spandoeken, borden en andere protestmiddelen mogen niets laten zien dat ‘in strijd is met waarden en normen van de samenleving.’ Opruiende en vulgair taalgebruik is verboden. Maar wie heeft de toon gezet voor strijd met waarden en normen, opruiend en vulgair taalgebruik. NDP en Bouterse, kijk eerst naar jezelf voordat je voorwaarden aan anderen stelt. Bouterse is zelf de grootste crimineel in het land en toch meent hij voor anderen te kunnen bepalen aan welke normen en waarden ze moeten voldoen. Ik zou zeggen: Wees burgerlijk ongehoorzaam! Zo heeft Mahatma Gandhi zijn strijd ook gewonnen.


  Maak melding

 44. Bevrijd Suriname van bouta en zijn vele roversbende. Recht en waarheid moeten vrijmaken maar dit kan alleen wanneer de moordverdachte pres doodgaat.
  Dino moet als ongewenste persoon worden verklaard na gebleken directe bemoeienis met terroristen.
  Een ddb dynasty mag er NOOIT komen. Sluit alle corrupte parlementaries op na degelijk onderzoek door OM.
  Duiker van EBS heeft na arrestatie niet via media gereageerd in gesprek met een echte JOURNALIST. Gemis van JOZEF SLAGVEER is voel- en merkbaar. Hij werd gemarteld en vermoord voor NIKS anders dan machtwellustigen die ons geld bleven stelen.
  Vergunningen aanvragen staat na de coupplegende ddb en zn rovers gelijk aan tjoekoe geven. Jawel tjoekoes is tot groot norm verheven. Massale protesten is dus meer dan ooit gewenst.


  Maak melding

 45. @John,
  Heb je geplaatste reactie gelezen.
  Het is een en al onzin.
  Je zegt regeren is vooruitzien.
  Totaal boelshit plannen is vooruit zien.
  Verder heb je zoveel geschreven het lijkt op een ongeschoolde en verwarde indruk wat ik van je krijg.
  Jij behoort sowieso tot een van de echte Riool Rat.
  Jammer dat er mensen zijn zoals jouw soort.
  De slechte president alle tijden was Jule Wijden Bosch.
  Bo Bo Jule.


  Maak melding

 46. Ja, het is en blijft pijnlijk wanneer je tot de ontdekking komt dat niet alle mensen Paars denken en nog pijnlijker is het om toe te geven dat jouw Paarse regering er een zootje van gemaakt heeft. Toch heb ik waardering voor die mensen die, ondanks de dagelijks toenemende financiële en morele pijn in Suriname, weigeren het zinkend schip te verlaten of van gedachten te veranderen. Jullie behoren intussen tot een uitstervend ras. En nog pijnlijker is het wanneer iemand jou erop wijst dat je kansen hebt gemist en dat er veel meer Surinamers met het hart op de juiste plaats aan de kant zijn gezet omdat DDB niet van mensen houdt met kennis. Nu zie je zelf wat er gebeurt wanneer je een land in ontwikkeling met domme mensen bestuurt en met, zoals je het zelfs hebt gezegd, jouw slechtste president Wijdenbosch als staatsadviseur. Dommer kan je toch niet zijn hé.
  En er komt nog meer pijn op je af. Hopelijk verdien je goed genoeg om die klappen van de inflatie en devaluatie op te vangen. Laat mij het raden: Rampie, alleen iemand die niet in Suriname woont kan nog zo reageren. De rest, die in Suriname woont, heeft intussen geleerd om zijn mond te houden. Want een grote bek opzetten vermindert die pijn niet. Ik sluit mij dus aan achter die schrijver die op dit forum geschreven heeft: het enige wat in Suriname toeneemt is de criminaliteit.


  Maak melding

 47. Even een aanvulling: volgens mij was de bijnaam Bo Bo Jule gegeven aan Jules Sedney en niet Jules Wijdenbosch. Over verwarde indruk gesproken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.