2-Remember pakt de draad weer op na zwaar verlies

1

De Surinaams-Nederlandse allround muziekformatie 2-Remember pakt de draad deze maand weer op na een periode van diepe rouw. Eind februari overleed de band’s floormanager Sharita Saijoen geheel onverwachts. De klap kwam bij een ieder hard aan en de band schrapte al haar publieke optredens in de maanden maart en april.

De zeer geliefde Sharita was naast floormanager ook partner van bandleider Steven ‘Piva’ Hartmann. Zij kreeg een bijzonder afscheid van familie en vrienden maar ook van fans en vrienden van de band. De leden van de formatie 2-Remember brachten op de dag van haar afscheid een bijzonder eerbetoon aan haar door live muziek tijdens de uitvaart te spelen.

Na dit zware verlies en een periode van rouw is het eerste publieke optreden van 2-Remember op zaterdag 7 mei aanstaande gepland in Dekker Zoetermeer. 2-Remember speelt dan samen met La Fiesta, Edgar ‘Bugru’ Burgos (Trafassi-man) en DJ Senzy op de Carifesta Caribbean Party.

1 REACTIE

  1. Ik wens de kinderen, de nabestaanden en deze band veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies en veel succes in de toekomst met jullie muziek.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.